2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar doktorumun dediğine göre bebege alıştırmak diye birşey yokmuş bu gıdaları.hatta azıcık elma suyu tattı diye sutu reddeden bebek gördüm dedi doktor. Herkes bir sey soyluyor ama Eger sutunuz yetiyorsa hic tattırmamak bişeyl kaybettirmez dedi bilginiz olsun..

arkadaşlar dualarınızı bekliorum, sakral gamze şüphesiyle hastaneye
gittik doktor önemsiz bişey bu sırf içiniz rahat etsin die usg çektirelim
dedi ama malesef orada kist varmış bugün beyin cerrahisine gittik mr ı çekilcekdi ama uyutamadık,
kloral hidrat verdik ama bzm kız içmedi bi türlü tamamını, ve o yüzden bayıltamadık,
yarın sabah tekrar vericez kloral hidrat ve götürcez, kist eğer akıntı yapıorsa bu omurilikten sıvı geldiği
manasına geliyormuş ve eğer ordan sıvı geliyorsa alttanda omuriliğine mikrop gidebilirmiş -Allah korusun-,
ne olur dua edin ciddi bişey çıkmasın
kloral hidrat veriyoruz ama acaba sakıncası varmı? bu konuda bilgisi olan varsa ne olur paylaşsıın
cok moralimiz bozuk(((

çok büyük geçmiş olsun. inşallah kötü birşey çıkmaz. Allah korusun bebişlerimizi...

canım benim , şimdi okudum mesaj kutum dolmuş kusura bakma, mesajın ulaşmadı bana...

bu konu hakkında hiçbir bilgim yok, doktor o anda teşhis koyup sonucuda alınca hiç araştırmadım , nedir ne değildir diye.

Alyama allah şifa versin, umarım mr sonucunda takip altında tutulacak önemsiz birşey çıkar, ayrıca dikkatin ve önemsediğin için seni tebrik ederim canım...

çok büyük geçmiş olsun. inşallah kötü birşey çıkmaz. Allah korusun bebişlerimizi...
amin cnm bnm cok cok saol dualarınızı bekliorum..

evet cnm inşallah dediğin gibi önemsiz bişey cıkar rahat bi nefes alırım, açıkcası bu denli soğukkanlı olabileceğim
aklıma gelmezdi ama bugün bu koşuşturmalar içinde hep senin Berramızın doğumundaki cesaretin metanetin
geldi ve bende bu tutumda olursam çocuguma daha faydalı olurum diye düşündüm ve bu tutumunla bana da
örnek oldugun için tşkr ederim cnm, inşallah aynı tutumu yarında sergilerim, dualarınızı bekliorum...

kızlar bu sakral gamze dediğiniz şey tam olarak nasıl birşey netten baktım ama pek anlayamadım açıklık varsa farkedilir de kapalı olan nasıl oluyor burda duyduğumda bebişime baktım ama bişey anlayamadım:26:

canım geçmiş olsun moralini bozma inşallah bi sıkıntı çıkmaz minik kuzu bi an önce atlatır bu durumu

canım geçmiş olsun moralini bozma inşallah bi sıkıntı çıkmaz minik kuzu bi an önce atlatır bu durumu

saol cnm bnm inşallah atlatıcaz bu durumu.
popo deliğinin hemen üst kısmında bi delik daha oluyor,
ilk dogdugunda daha büyük bi delikti ama gitgide küçülüyor,
ama bzm durumumuz sakral gamze değilmiş işte meğerse,
usg de kist gözlendi, yani eger o sakral gamze gibi delik olmasaydı
biz orda kist oldugunu bilemeyecektik ve mr ile başka kistlerin olup olmadıgı
ve bu kistin nasıl bi kist oldugu saptanacak, bugün ilaçtan sonra uyudu
ama normal uykuymuş o meğerse durmadı çırpındı hemen yavrum, kocaman makinanın
içine soktuk bebeğimi sonra geri çıkardık, gözlerimin ta içine bakıyordu anne beni kurtar der gibi,
ama güçlü olucam kızlar Allah dermansız dert vermesin,
hani hep soruyorlar anne olmak sana en cok ne kazandırdı diye
ben hiç böyle güçlü ve sabırlı biri değildim ama anne olduktan sonra kendimi cok güçlü
ve sabırlı hissediorum, inş sabrım ve gücüm bitmez daha doğrusu rabbim kaldıramayacağımız yükü vermez...

canım seni çok ii anlıyorum aşı olunca bile dayanamıyoruz ama onalrın en güvendiği varlık anneleri sen güçlü ol ki kuzunda ii olsun.. bu günler geçecek inşallah Rabbim dermansız dert vermesin inşallah bi sorun çıkmadan geçecek bunlar dua edicem Alya kuzu için Allah yardımcınız olsun Şafi isminin hürmetine şifalar versin Alya ya

cnm çok geçmiş olsun alyacık inş yarın hiçbişeyciği olmadan dönecek hastaneden dualarımız sizinle

Canım cok uzuldum ama guclu ol yarın bak gor hıcbısey cıkmayacak, benım oglumda da ufurum var demıslerdı ıcım ıcım yedı ultrasona kadar sonra da kendı kendıme sakın olacagım hıc bısey cıkmayacak rahat olacagım falan dedım , gercektende bısey cıkmadı. Neye odaklanırsan oyle olur. Ben sızın ıcın 7 tane ayetel kursı okudum . Allaha emanet olsun Alyacım.

seni o kadar iyi anladım ki benim kzımada kalça çıkıgı olabilir dediler kısa bir süre çift bez falan baagladık 1 ay neler çektigimi anlatamam kafayı yedim ama dedigin gibi güçlü ve sabırlı ol alllaha emanet ..Allah dermansız dert vermesin kalbini ferah tut dualarım seninle olumsuz bir şey olmayacak buna eminimm

Canim cok gecmis olsun insallah hicbirsey cikmaz Allah yardimciniz olsun

Bernacım kusura bakma senin mesajıda yeni gördüm anacığına geçmiş olsun , bizde geçtik o yollardan bilirim 8 sene oldu hala cerrahpaşa şarkısını dinlerken ağlarım annem kendisi için ağladığımı bilmez bile:), Allah c.c yar ve yardımcısı olsun

Canim benim bizde bugun cektirdik emin olalim istedik hersey duzelir hayTim onemli olan erken faredilmesi sabirlisin guclu bir annesin allahim saglik versin alyama ...

Icini ferah tut canim bizdede olabilir dediler bugun cektirdik bisi cikmadi allahim yardim etsin dualarim sizinle...

saolun kızlar Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız bana iyice güç verdiniz inş yarın buraya güzel şeyler yazarım, hepinize iyi geceler dualarınızda bizi unutmayın:)

canım dualarımız sizinle,inşallah önemli birşey çıkmıycak.insanın moralinin bozulmaması imkansız ama miniklerimiz için güçlü olmak zorunda kalıyoruz.senin de maşallahın var canım.ben burada ettiğimiz duanın gücüne çok inanıyorum.neler atlattık burada,bu da geçecek.

Alyaaaam dualarımız sızınle,allahın ıznıyle sonuclar temız cıkacak bıtaneeem,sen anne olarak elınden gelenı yapıyosun zaten tevekkul et bıtanem,guclu ol demıcem okadar guclusunkı benı bıle yureklendırdın canım benım

Bızde bgn asıya gıdıcez saglıkocagına ama ondan once hastaneye kontrole goturucem kızımı,kaka olayı ne alemde onu tekrar tetkık ettırıcem,su hastane ıslerı oyle yoruyokı ınsanı,keske dıyosun ona gelecek tum sıkıntıyı ben ceksem o baskosede otursa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…