2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun..inşallah önemli bişe yoktur -..güzel haberlerle gel..berende de sakral gamze var daha götürmedim doktora bende götürcem..

Canımmm çok geçmiş olsun Alya'ma. Allah'ın izni ile tertemiz çıkar sonuçları inşallah. Rabbim tez zamanda şifa versin güzeller güzelime. Sen içini ferah tut, çok güçlü bir kadınsın,Alya'm senden yüreklenip atlatacak bu tahlil Mr dönemlerini.

Hayatım inşallah tertemiz çıkar tahliliniz. Yüksek ihtimal geçmiştir,tekrarlamaz Allah'ın izni ile. Aşıdan sonra da huzurlu olur inşallah miniğin. Çok zor bu aşı süreci ama olsun,hepsi yavrularımızın sağlığı için.

alyacım geçmiş olsun. bebeğin için güçlü olmalısın, zaten bak gör Rabbimimin de izniyle hiçbirşey çıkmayacak. bol bol dua oku, hem ferahlarsın hem de kötülüklerden korunursunuz.. buradaki herkes duacın bak, sakın öyle birden kötü düşünüp te moralini bozma. şu dediğin ilaca gelince, bilgim yok ama doktorlar bu konuda en iyisini biliyorlardır, sağlık için gerekiyorsa verilecek, sen de biliyorsun. içini ferah tut..

günaydın kızlar..,
canım cok üzüldüm. umarım sonuclar ıyı cıkar mr ınızdan ve onemsiz birşeydir.. iyi haberlerini bekliyoruz Alya'nın canım

Kızlar cok sukur tahlıllerımız temız cıktı,sımdıde asısını olsu yavrucum,emzırdıkten sonra o arabasında uyucak bende ascık fırsattan ıstıfade avm dolanıp kızıma cıcıler alıcam

dün 3. ay kontrolümüz vardı...geçen ay 1300 gram alan oğlum bu ay 500 gram almış...sınırda dedi hemşire...gece uzun uyuyoi ben de uyandırmıyorum..çünkü zaten geç yatıyo..2 buçuk-3 te uyuyan bebeği de emzirmek için 3 saat sonra uyandırmak mantıksız geliyo bana...dinlenmezsem hiç süt olmazki!!!!!!!!gündüzleri daha sık emziriyim bari diyorum...bi de uyanık olduğu her an çırpınıyo. yüz üstü bırakıyoruz. habire debeleniyo. sürünüyo. gidiyo baya bi kaç metre...onun da etkisi vardır diye düşünüyorum...hareketli olduğuna göre biraz da yakıyodur heralde...bakalım. bi 15 gün daha gözlemleyip. sonra tartarız...yine çok azsa belki ek gıda düşünürüm...

Kızlar cok sukur tahlıllerımız temız cıktı,sımdıde asısını olsu yavrucum,emzırdıkten sonra o arabasında uyucak bende ascık fırsattan ıstıfade avm dolanıp kızıma cıcıler alıcam

gözün aydın canım. temiz çıkmasına sevindim....gezmelere çıkıcaksınız demek..ne güzel..iyi eğlenceler sana..

bebeğim çok geçmiş olsun içim gitti inşallah bişey çıkmıcak mrk etme onları Allah koruyo hiçbişi olmaz..sn sütün azalmasın diye rahat olmaya çalış bebeğinin hiçbişii yoktur cnm mrk etme..sizin için dua edicem...Allah küçük prensesi korusun

gözlerim doldu valla güzelim çok geçmiş olsun ne güzel sizde atlatmışsınız bizde bi atlatabilsek inşallah..saol güzel dileklerin için cnm

çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun canım dualarım seninle inş. rabbim şifasını verir.bol bol ya Şafii çek cnm.güzel haberlrini bekliyoruz

gözün aydın canım..aşıyıda atlattınız bizimkide pazartesi ohh ne güzel gez dolaş..

Aysımada bu ay sadce 500 gr almıs,dgr aylardan oldukca az,doktor totalde kılo alımının normal oldugunu soyledı ama ıcım hıc rahat dııl,memeyle savasması,zor bela emmesı,gecelerı uzun uyuması,cok hareketlı olması ve bu aykı ıshal durumumuz maalesefkı kılo alımımızı epey gerıletmıs

cnm bnde söylenenlerden o kdr korktumki yok 6.aya kdr bişi vermezsen sonra çok yemek seçer bilmem ne diyo herkes ve bnm başımda yeteri kdr yemek seçen biri var bitane daha olması bna kabus gibi geliyo o yüzden bi zararıda olmadını duyunca dr.dan veriim dedim ilerde uğraşmaktansa...yemek seçen birine yemek yapmak çok zor yaşamayan bilmez bn her akşam artık ağlayasım geliyo ne yemek yapsam diye..bu 2 kişiye çıkarsa heralde bakırköyü boylarım..neyse yinede biraz bekliim bu ayın sonunda vermeye başlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…