- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.761
saolun kızlar Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız bana iyice güç verdiniz inş yarın buraya güzel şeyler yazarım, hepinize iyi geceler dualarınızda bizi unutmayın:)
saol cnm bnm inşallah atlatıcaz bu durumu.
popo deliğinin hemen üst kısmında bi delik daha oluyor,
ilk dogdugunda daha büyük bi delikti ama gitgide küçülüyor,
ama bzm durumumuz sakral gamze değilmiş işte meğerse,
usg de kist gözlendi, yani eger o sakral gamze gibi delik olmasaydı
biz orda kist oldugunu bilemeyecektik ve mr ile başka kistlerin olup olmadıgı
ve bu kistin nasıl bi kist oldugu saptanacak, bugün ilaçtan sonra uyudu
ama normal uykuymuş o meğerse durmadı çırpındı hemen yavrum, kocaman makinanın
içine soktuk bebeğimi sonra geri çıkardık, gözlerimin ta içine bakıyordu anne beni kurtar der gibi,
ama güçlü olucam kızlar Allah dermansız dert vermesin,
hani hep soruyorlar anne olmak sana en cok ne kazandırdı diye
ben hiç böyle güçlü ve sabırlı biri değildim ama anne olduktan sonra kendimi cok güçlü
ve sabırlı hissediorum, inş sabrım ve gücüm bitmez daha doğrusu rabbim kaldıramayacağımız yükü vermez...
saol cnm bnm inşallah atlatıcaz bu durumu.
popo deliğinin hemen üst kısmında bi delik daha oluyor,
ilk dogdugunda daha büyük bi delikti ama gitgide küçülüyor,
ama bzm durumumuz sakral gamze değilmiş işte meğerse,
usg de kist gözlendi, yani eger o sakral gamze gibi delik olmasaydı
biz orda kist oldugunu bilemeyecektik ve mr ile başka kistlerin olup olmadıgı
ve bu kistin nasıl bi kist oldugu saptanacak, bugün ilaçtan sonra uyudu
ama normal uykuymuş o meğerse durmadı çırpındı hemen yavrum, kocaman makinanın
içine soktuk bebeğimi sonra geri çıkardık, gözlerimin ta içine bakıyordu anne beni kurtar der gibi,
ama güçlü olucam kızlar Allah dermansız dert vermesin,
hani hep soruyorlar anne olmak sana en cok ne kazandırdı diye
ben hiç böyle güçlü ve sabırlı biri değildim ama anne olduktan sonra kendimi cok güçlü
ve sabırlı hissediorum, inş sabrım ve gücüm bitmez daha doğrusu rabbim kaldıramayacağımız yükü vermez...
Bızde bgn asıya gıdıcez saglıkocagına ama ondan once hastaneye kontrole goturucem kızımı,kaka olayı ne alemde onu tekrar tetkık ettırıcem,su hastane ıslerı oyle yoruyokı ınsanı,keske dıyosun ona gelecek tum sıkıntıyı ben ceksem o baskosede otursa.....
canım çok geçmiş olsun..inşallah önemli bişe yoktur -..güzel haberlerle gel..berende de sakral gamze var daha götürmedim doktora bende götürcem..
arkadaşlar dualarınızı bekliorum, sakral gamze şüphesiyle hastaneye
gittik doktor önemsiz bişey bu sırf içiniz rahat etsin die usg çektirelim
dedi ama malesef orada kist varmışbugün beyin cerrahisine gittik mr ı çekilcekdi ama uyutamadık,
kloral hidrat verdik ama bzm kız içmedi bi türlü tamamını, ve o yüzden bayıltamadık,
yarın sabah tekrar vericez kloral hidrat ve götürcez, kist eğer akıntı yapıorsa bu omurilikten sıvı geldiği
manasına geliyormuş ve eğer ordan sıvı geliyorsa alttanda omuriliğine mikrop gidebilirmiş -Allah korusun-,
ne olur dua edin ciddi bişey çıkmasın
kloral hidrat veriyoruz ama acaba sakıncası varmı? bu konuda bilgisi olan varsa ne olur paylaşsıın
cok moralimiz bozuk(((
berna bende aldım kız onlardan ben az az verdim iki günde yarısını yedi gerisini attım
ama su vermeyi nihmal etme çok susatıyo sanırım çünkü atlas baya su içmişti
Kızlar cok sukur tahlıllerımız temız cıktı,sımdıde asısını olsu yavrucum,emzırdıkten sonra o arabasında uyucak bende ascık fırsattan ıstıfade avm dolanıp kızıma cıcıler alıcam
dedi ama malesef orada kist varmışbugün beyin cerrahisine gittik mr ı çekilcekdi ama uyutamadık,
kloral hidrat verdik ama bzm kız içmedi bi türlü tamamını, ve o yüzden bayıltamadık,
yarın sabah tekrar vericez kloral hidrat ve götürcez, kist eğer akıntı yapıorsa bu omurilikten sıvı geldiği
manasına geliyormuş ve eğer ordan sıvı geliyorsa alttanda omuriliğine mikrop gidebilirmiş -Allah korusun-,
kloral hidrat veriyoruz ama acaba sakıncası varmı? bu konuda bilgisi olan varsa ne olur paylaşsıın
cok moralimiz bozuk(((
Bernacım kusura bakma senin mesajıda yeni gördüm anacığına geçmiş olsun , bizde geçtik o yollardan bilirim 8 sene oldu hala cerrahpaşa şarkısını dinlerken ağlarım annem kendisi için ağladığımı bilmez bile:), Allah c.c yar ve yardımcısı olsun
cok moralimiz bozuk(((
ne oluyo bu sakral gamze? çok kötü bişey mi?(((
Kızlar cok sukur tahlıllerımız temız cıktı,sımdıde asısını olsu yavrucum,emzırdıkten sonra o arabasında uyucak bende ascık fırsattan ıstıfade avm dolanıp kızıma cıcıler alıcam
kızlar biraz erken davranmıyomusunuz? sular,püreler.. eğerki sütünüz yetiyosa sütü bırakabilir yoksa..
Ek gıdaya ne zaman geçilmeli? / Genel / Önemli Bilgiler / Doktorum.kanald.com.tr
bunu bi izleyin derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?