- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.681
Oyyy yerim onun efil efil her yeriniiii :)
Esim kayserili bende artik kimlikte kayserili oldum ama ne o gormus kayseriyi ne de ben! Gelmeyi o kadar isterdim kiii cok merak ediyorum valla. İnsallah bi gun yolumuz duser de Aysima'yi ve annecigini de goruruz
süpersin berna, gecende gündüz kadar aktif geçmiş.. şimdi de ben yazayım..
10:30 gökalp uyur bende yattım..
1:30 gökalp uyanır beşiğinde sallayarak uyuttum..
3:30 gökalp mırıldanmaya başlar ,emziğini vrdim uyudu..
4:30 gökalp kesin uyanış, emer yatar..
5:00 geri kalkar doymadı diye düşünüp tekrar emzirdim yatırdım ama uyumadı 5:30 da uyudu..
7. kalkış...
benimki nasıl ama(
kızlarrr oyun halısı alanlar hangi markanın aldınız? bende almak istiyorum fakat hangisini alacağımı bilmiyorum(
Akulu mu? Minetta lutfen hakaret sayarim ona ben benzinli alirim araba.. Minik paşam o benimmm
Haklisin cnm :)
KRAFT MÜZİKLİ DÖNENCE GittiGidiyor'da 58519694
arkadaşlar bebişi dönemeyen varmı benimki dönemiyo yaa popoyu kaldıramıyo diycem poposuda küçük ablamın kızı da 3,5aylık maşşallah dönmeyi bırak kalkıp gitcek sanki bizimkinde istekde yok üşengeçmi olacak ne hiç istemiyo yatmakta istemiyo al kucağına oturt diyo oturunca çok mutlu doktora gitsemmiki
aaa ne guzel hemserı sayılırız,esın kayserının neresınden canım,ayrıca ınsallah ınsallah bı gun yolunuz duser,burdakı herkesın yolu duser ınsallah
playgro mutlu çiftlik aldm..unnadoda indirimdeydi ama daha gelmedi bugn gelr heral
benzinli olmasın teyzesi istanbulda çok yer diesel al sn
ne kadara aldınız oyun halısını.bende araştırıyorum
99 du kargoyla 105 oldu
Kayseri develi'li ama orda hic akraba kalmamis hepsi ankaradalar. Kimliklerde ismi kalmis sehrin
Kayseri develi'li ama orda hic akraba kalmamis hepsi ankaradalar. Kimliklerde ismi kalmis sehrin
merhaba güzel anneler, yaklaşık yirmi günlük bi aradan sonra yeniden aranızdayım. tatilimiz çook güzel geçti ama sizleri inanılmaz özledim. sürekli aklımdaydınız kendim bile şaşırdım bu halime..ayşe hüma da iyi teyzeleri, tatilde hiç zorluk çıkarmadı bana, tabii arabada bile ayakta sallanmak istediği için arka koltuğa kimseyi oturtmadığımızı göz ardı edersekbu arada geçmiş çok birikmiş ara ara okuyayım dedim, bi sayfa bakıyorum tahinli kurabiye beş on sayfa atlayıp tekrar bakıyorum tahinli kurabiye e biz niye zayıflayamıyoruz diye sormayalım artık.. ama madem o kadar bahsi geçmiş bişey de ben ekleyeyim, içine bir bardak kadar kırılmış ceviz ekliyordum ben yaparken daha da harika oluyordu
kızlar bebeklerinize yürüteç almayı düşünüyomusnuz
düşünmüyorum, yürüteçle bütün evi kırıp geçiriyorlar daha yürüyemedenşaka bir yana faydalı bulmuyorum,yürüteçte genelde parmak ucunda yürüyorlar basmayı öğrenemiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?