2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ne guzel hemserı sayılırız,esın kayserının neresınden canım,ayrıca ınsallah ınsallah bı gun yolunuz duser,burdakı herkesın yolu duser ınsallah

e seninkide fena değilmiş kuzum

bnmkide yeni yeni yan dönüyo oda çok hevesli değil yanii

merhaba güzel anneler, yaklaşık yirmi günlük bi aradan sonra yeniden aranızdayım. tatilimiz çook güzel geçti ama sizleri inanılmaz özledim. sürekli aklımdaydınız kendim bile şaşırdım bu halime..ayşe hüma da iyi teyzeleri, tatilde hiç zorluk çıkarmadı bana, tabii arabada bile ayakta sallanmak istediği için arka koltuğa kimseyi oturtmadığımızı göz ardı edersek bu arada geçmiş çok birikmiş ara ara okuyayım dedim, bi sayfa bakıyorum tahinli kurabiye beş on sayfa atlayıp tekrar bakıyorum tahinli kurabiye e biz niye zayıflayamıyoruz diye sormayalım artık.. ama madem o kadar bahsi geçmiş bişey de ben ekleyeyim, içine bir bardak kadar kırılmış ceviz ekliyordum ben yaparken daha da harika oluyordu

Kayseri develi'li ama orda hic akraba kalmamis hepsi ankaradalar. Kimliklerde ismi kalmis sehrin

bende develıyı hıc gormedım ama cıvıklısını cok ıyı bılırım:) cıvıklı bı yemek bu arada... Bende esasen yanı rahmetlı babamın memleketı olan karsı derdım ama hııc gormedım oraları,kayserıde dogup burda buyudum,esımde buralı e halıyle kımlıktete ıyıce kayserılı olduk,artık karsı bırakıp kayserılıyım demeye basladım...

hosgeldın canımmmm,ne guzel tatıller falan ahh ahh bıze bu sene yok tatıl falan,esımın ıslerı yenı acıldı ve oyle yogunlarkı pazar bıle calısıo,keske o bana lojıstık destegı saglasada ben onsuz gıtsem tatıle,ne guzel olardı:) madem 10 sayfa tahınlı kurabıyesız kalmıs bende bahsedeyım 10.sayfada cok pıs psıkoya bagladım,hergun yapıom la ben bunu,ahanda sımdıde yıyom...

hoşbulduk güzelim, tatil güzeldi de çabuk bitti, çamaşırları yadigar kaldı, geldiğimden beri yıka yıka bitiremedim..aslında sende gidebilsen bi yerlere hem kafan dağılırdı hem de eşinden biraz uzak kalmak iyi gelirdi. ama ailende kayseri de galiba, bi yakının yok mu şehir dışında? ya da bize gel, istanbulu gezeriz ne güzel olardı..

Son düzenleme:
Şu an kız tarafı burdalar, bohça getirdiler, bense oğluşumu aldım kardeşimin odasına pc başına geçtim ayy napayım, oğlum emme krizinde, bütün gece her saat başı uyandı emdi,hiç uyumadım, bu haldeyken sabah yediden beri ev temizliği, yemek hazırlığı derken şaftım kaydı... , anneme dedim, benim oğlumla ayakta duracak halim yok, şu an oğlum mızırdanıp duruyo, oturacak yerde yok,odaya geçiyorum dedim, şimdi o emiyo, bende buraya takılıyom,

ben yürütgeç almayı düşünüyorum çünkü bebek sürekli gezinmek istiyor bende hoppala konusunda kararsızım alsam mı dıye annem benı hoppalaya koyuyomus zıplayıp duruyomusum bacak kasları ıcın gelıstırıcıymıs fakat cok fazla kalmıycakmıs asıya gıttıgımde dr sorayım barı yaa bıde salıncak almak ıstıyorum balkonda guzel olur dımı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…