2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Gülnihal de dönmüyor bu haftadan itibaren gövdeyi çevirmeye başladı ama popo kalkmıyor ağır geliyor Gülnihal de oturmayı çok seviyor kucakta saatlerle dursa sesi çıkmaz

Kızlar evden geliyorum Gülnihali kucağıma alıp hafif eğik duruyorum ayaklarını karnıma koyuyorum koltuklarının altından tutuyorum onuda tırmanıyor ya bunu hep yapıyordum ayaklarını karnıma direyip duruyordu öyle ama bu gün tırmadı adım adım önce karımdan biraz yukarı sonra göğüslere sonra boyunma kadar çıktııı ay yürüyormuş gibi sevindim

cnm bnm dr kontrolume çok var sorarsan burada paylaşırmısın önerisi nedir dr un birde kaç aylık oloması lazımmış

zeynep te hep öyle yapıyor emeklemeden yürüyecek bunlar :)9

arkadaslar bende sızlerle tanısmak ısterım istanbul avrupa yakasında oturuyorum gorusmelerde bana yakınsa gelmeye calısırım

kızlar şimdi nette gezinirken öğrendim.emekleme arkadaşı diye oyuncaklar varmış, bebeği emeklemeye teşvik ediyormuş. daha neler öğrenicez valla bilmiyorum.

canım yaa ne guzel yazmısın,dusuncesı bıle mutlu ettıbenı,maalesefkı baska ıllerde akrabalarım yok ama ıstanbula gelsem hıc ortada kalmam, sızler varsınız:)

Kızlar ben vıdeoyu ızleyemıyorum,yurutec nıye zararlıymıskı ama ben almak ıstıyodum,bırı yazsa cok memnun olucam

4 aylık bebeğim var benim kan hapı kullanmam gerekiyo mu vede omega 3 içsem bi zararı olur mu doktora görünmem gerekir mi

bugün alışverş yaparkene markette milupanın meyve püresini gördm 4.aydan itibaren yazıyodu bnde aldm hatta demin yedrdim

Sımdı saglıkocagından aradılar,kızımın yarın asısı varmıs,uhuuuuuu yıne aglamaklı saatler bızı beklıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…