- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.701
arkadaşlar bebişi dönemeyen varmı benimki dönemiyo yaa popoyu kaldıramıyo diycem poposuda küçük ablamın kızı da 3,5aylık maşşallah dönmeyi bırak kalkıp gitcek sanki bizimkinde istekde yok üşengeçmi olacak ne hiç istemiyo yatmakta istemiyo al kucağına oturt diyo oturunca çok mutlu doktora gitsemmiki
ben yürütgeç almayı düşünüyorum çünkü bebek sürekli gezinmek istiyor bende hoppala konusunda kararsızım alsam mı dıye annem benı hoppalaya koyuyomus zıplayıp duruyomusum bacak kasları ıcın gelıstırıcıymıs fakat cok fazla kalmıycakmıs asıya gıttıgımde dr sorayım barı yaa bıde salıncak almak ıstıyorum balkonda guzel olur dımı yaaa
Kızlar evden geliyorum Gülnihali kucağıma alıp hafif eğik duruyorum ayaklarını karnıma koyuyorum koltuklarının altından tutuyorum onuda tırmanıyor ya bunu hep yapıyordum ayaklarını karnıma direyip duruyordu öyle ama bu gün tırmadı adım adım önce karımdan biraz yukarı sonra göğüslere sonra boyunma kadar çıktııı ay yürüyormuş gibi sevindim
cnm bnm dr kontrolume çok var sorarsan burada paylaşırmısın önerisi nedir dr un birde kaç aylık oloması lazımmış
kızlar bebeklerinize yürüteç almayı düşünüyomusnuz
tamam canım ayın 19 da dr gıdıcez sana da haber verırım
kızlar şimdi nette gezinirken öğrendim.emekleme arkadaşı diye oyuncaklar varmış, bebeği emeklemeye teşvik ediyormuş. daha neler öğrenicez valla bilmiyorum.
cnm link verirmisin
buda yürüteçle ilgili kesin karar verdim almayacağım
Bebeklerin yürüteç kullanması doğru mu? - UZMANTV
hoşbulduk güzelim, tatil güzeldi de çabuk bitti, çamaşırları yadigar kaldı, geldiğimden beri yıka yıka bitiremedim..aslında sende gidebilsen bi yerlere hem kafan dağılırdı hem de eşinden biraz uzak kalmak iyi gelirdi. ama ailende kayseri de galiba, bi yakının yok mu şehir dışında? ya da bize gel, istanbulu gezeriz ne güzel olardı..
4 aylık bebeğim var benim kan hapı kullanmam gerekiyo mu vede omega 3 içsem bi zararı olur mu doktora görünmem gerekir mi
Kızlar ben vıdeoyu ızleyemıyorum,yurutec nıye zararlıymıskı ama ben almak ıstıyodum,bırı yazsa cok memnun olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?