2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fatmacım bu aydan sonra almaları grkn kilo oymuş zaten cnm artk her ay 1 kilo alamazlarki o zmn 1 yaşına kdr kullanabilcemiz bez numarası kalmaz 10 numara fln kullnmk grk..
kızlar artk ayda 500 gr normalmiş hçde az deil yani üzülmeyin

cnm geçmiş olsun allah acil şifalar versin kuzuma ay minicikler neler çıkıyor yarabbim (

cnm bence dert etme sütün yetiyorsada ek gıdaya gerek yok bnce ben geceleri kalkıp emzirdiğim halde 600 gr almış total fena değil dediğin gibi çok hareketliler bnm kızım çok kusuyor ben 600 gr duyunca çok bile almış dedim o kdr kusmaya kaka ya :)

günaydın kızlr herkes iyidir işallah...
alyaprenses,canım çok geçmiş olsun işallah her şey yoluna girer içini ferah tut dualarımız seninle.
isolde,seninde gzün aydın canım tahlil sonuçlarınız temiz çıkmış.kilo alımı bizimde öyle geçen ay 500 gr.almıştı.

Bu aralar oğlum gece 1 saatte 2 saatte bir uyanıp emmek istiyo gündüz de öyle ee benimde pilim bitiyo sütüm de kalmıyo..2 gündür günde 1 kere 60 cc kadar mama vereyim doymuyo sanki dedim ama mamayı asla istemedi zorla içirmeye çalıştım yok kusuyo hemen neden acaba?hipp marka aldım milupa aldım ikisini de içmedi....

Allah yardımcınız olsun.Duam sizinle.İnş birşey çıkmaz ii haberlerini bekliyorum.

Kızlar doktordan geliyoruz yeni doktorumuzu çok sevdik minnoşum 1 kilo almış bu ay kilosu gelişimi fln hepsi çok iyi dedi doktor ek gıdaları sordum mama veriyor musun dedi evet dedim 4 ayı doldurmuş mama veriyorsan su vere bilirsin ama meyve suyu meyve püreleri gibi ek gıdalar 6. aydan sonra başlarız dedi vee aşılarımızı olduk minnoşum ilk aşıyı tınlamadı bile oyuncağıyla oynmaya devam etti ama ahh o ikici aşı yok mu yavrum mosmor oldu ağlmaktan katıldı sakinleştirip uyutup geldim aklım onda ama

aynı durumdayız..normal demekki..totalde benimki de 6600..3 ay 2 günlük daha..o yüzden normal geldi aslında bana...

hadi geçmiş olsun aşıyı atlattınız:) maşallah kızına...canım hangi marka mama veriyosun ?

hadi geçmiş olsun aşıyı atlattınız:) maşallah kızına...canım hangi marka mama veriyosun ?

Teşekkür ederim canım, pre aptamil veriyorum ama süt de sağıp bırakıyorum sabah 9 de emzirip geliyorum 11 gibi annem bi biberon mama veriyor öğlen ben gidip emziriyorum 3 gibi annem mama veriyor bi iki saat sonra tekarar süt veriyor akşama ben yetişiyorum ben evde habire meme veriyorum ama yatana kadar çünkü gece hiç uyanıp emmiyor deliksiz uyuyor

merhabaaanlarrrr
umarım herkes iyidir bebekler sağlıklıdır hiç sorun yoktur
ne zamandır yoktum evi tekrar tekrar ilaçladık
bu süre zarfında annemlere ve köye gittim
köyde her gece başka birinde kaldık
ömerimle zor olur diye çok korktum ama sağolsun herkes yardım etti
evde yanımda kimse olmadıgı için 5 dk dahi ayrılamazdım7duşu yemeği uyurken yapardım
çogu zaman aç gezerdim ama köyde bi elim yağda bi elim balda yedim durdum
tokum diyorum olmaz sen emziklisin çok yiyeceksin diyorlar mideyti büyülttüm +3 kilo ile geri geldim
şu an evimdeym oğluşum saate agu agu yapıyo gözlerini ondan ayırmıyo aralarında bi şeyler oldugundan şüpheleniyorum :90:
bu arada hala adet olmadım hamile oldugumdan şüpheleniyorum

canım pre aptamil ile aptamil 1 arasında ne fark var ?

Canım yetiyordur kilo alımı da iyise takılma fazla ben evdeyken sütüm kesildi çook az geldi mamayı da almadı Gülnihal ona rağmen o ay kilo almıştı

Canım hoşş geldin ne güzel gezip gelmişinn,bende adet olmadım hala emziren annelerde olabiliyormuş geçen ay öyle bi lekelenme oldu o kadar ben iki tane test yaptım bişi çıkmadı ok.kullanıyoruz ama yine de tırsıyorum yaa

Dün geceden beri telefonum kkda açık kalmış ne kadar seviliyorsunuz bilin yani. Gecenin köründe bile size bakıyorum:-D

cnm aklım sendeydi dr.a gidicem dedin bidaha göremedim seni inş.herşey iyi çıkıcak sen moralini bozma dua edicem sizin için bizim de bugün 3 de randevumuz var bizim içinde dua edin lütfen ultrason sonuçları temiz çıksın.sonuçları gelince paylaşırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…