- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.781
Aysımada bu ay sadce 500 gr almıs,dgr aylardan oldukca az,doktor totalde kılo alımının normal oldugunu soyledı ama ıcım hıc rahat dııl,memeyle savasması,zor bela emmesı,gecelerı uzun uyuması,cok hareketlı olması ve bu aykı ıshal durumumuz maalesefkı kılo alımımızı epey gerıletmıs
arkadaşlar dualarınızı bekliorum, sakral gamze şüphesiyle hastaneye
gittik doktor önemsiz bişey bu sırf içiniz rahat etsin die usg çektirelim
dedi ama malesef orada kist varmışbugün beyin cerrahisine gittik mr ı çekilcekdi ama uyutamadık,
kloral hidrat verdik ama bzm kız içmedi bi türlü tamamını, ve o yüzden bayıltamadık,
yarın sabah tekrar vericez kloral hidrat ve götürcez, kist eğer akıntı yapıorsa bu omurilikten sıvı geldiği
manasına geliyormuş ve eğer ordan sıvı geliyorsa alttanda omuriliğine mikrop gidebilirmiş -Allah korusun-,
ne olur dua edin ciddi bişey çıkmasın
kloral hidrat veriyoruz ama acaba sakıncası varmı? bu konuda bilgisi olan varsa ne olur paylaşsıın
cok moralimiz bozuk(((
dün 3. ay kontrolümüz vardı...geçen ay 1300 gram alan oğlum bu ay 500 gram almış...sınırda dedi hemşire...gece uzun uyuyoi ben de uyandırmıyorum..çünkü zaten geç yatıyo..2 buçuk-3 te uyuyan bebeği de emzirmek için 3 saat sonra uyandırmak mantıksız geliyo bana...dinlenmezsem hiç süt olmazki!!!!!!!!gündüzleri daha sık emziriyim bari diyorum...bi de uyanık olduğu her an çırpınıyo. yüz üstü bırakıyoruz. habire debeleniyo. sürünüyo. gidiyo baya bi kaç metre...onun da etkisi vardır diye düşünüyorum...hareketli olduğuna göre biraz da yakıyodur heralde...bakalım. bi 15 gün daha gözlemleyip. sonra tartarız...yine çok azsa belki ek gıda düşünürüm...
saol cnm bnm inşallah atlatıcaz bu durumu.
popo deliğinin hemen üst kısmında bi delik daha oluyor,
ilk dogdugunda daha büyük bi delikti ama gitgide küçülüyor,
ama bzm durumumuz sakral gamze değilmiş işte meğerse,
usg de kist gözlendi, yani eger o sakral gamze gibi delik olmasaydı
biz orda kist oldugunu bilemeyecektik ve mr ile başka kistlerin olup olmadıgı
ve bu kistin nasıl bi kist oldugu saptanacak, bugün ilaçtan sonra uyudu
ama normal uykuymuş o meğerse durmadı çırpındı hemen yavrum, kocaman makinanın
içine soktuk bebeğimi sonra geri çıkardık, gözlerimin ta içine bakıyordu anne beni kurtar der gibi,
ama güçlü olucam kızlar Allah dermansız dert vermesin,
hani hep soruyorlar anne olmak sana en cok ne kazandırdı diye
ben hiç böyle güçlü ve sabırlı biri değildim ama anne olduktan sonra kendimi cok güçlü
ve sabırlı hissediorum, inş sabrım ve gücüm bitmez daha doğrusu rabbim kaldıramayacağımız yükü vermez...
cnm bence dert etme sütün yetiyorsada ek gıdaya gerek yok bnce ben geceleri kalkıp emzirdiğim halde 600 gr almış total fena değil dediğin gibi çok hareketliler bnm kızım çok kusuyor ben 600 gr duyunca çok bile almış dedim o kdr kusmaya kaka ya :)
Aysımada bu ay sadce 500 gr almıs,dgr aylardan oldukca az,doktor totalde kılo alımının normal oldugunu soyledı ama ıcım hıc rahat dııl,memeyle savasması,zor bela emmesı,gecelerı uzun uyuması,cok hareketlı olması ve bu aykı ıshal durumumuz maalesefkı kılo alımımızı epey gerıletmıs
Kızlar doktordan geliyoruz yeni doktorumuzu çok sevdik minnoşum 1 kilo almış bu aykilosu gelişimi fln hepsi çok iyi dedi doktor ek gıdaları sordum mama veriyor musun dedi evet dedim 4 ayı doldurmuş mama veriyorsan su vere bilirsin ama meyve suyu meyve püreleri gibi ek gıdalar 6. aydan sonra başlarız dedi vee aşılarımızı olduk minnoşum ilk aşıyı tınlamadı bile oyuncağıyla oynmaya devam etti ama ahh o ikici aşı yok mu yavrum mosmor oldu ağlmaktan katıldı sakinleştirip uyutup geldim aklım onda ama
aynı durumdayız..normal demekki..totalde benimki de 6600..3 ay 2 günlük daha..o yüzden normal geldi aslında bana...
hadi geçmiş olsun aşıyı atlattınız:) maşallah kızına...canım hangi marka mama veriyosun ?
Kizlar bisey sorcam tahinli kurabiyenin ustune pudara sekeri serpiyomuyuz misafirlerim gelecek kestane kebap acele cevap :))
Teşekkür ederim canım, pre aptamil veriyorum ama süt de sağıp bırakıyorum sabah 9 de emzirip geliyorum 11 gibi annem bi biberon mama veriyor öğlen ben gidip emziriyorum 3 gibi annem mama veriyor bi iki saat sonra tekarar süt veriyor akşama ben yetişiyorum ben evde habire meme veriyorum ama yatana kadar çünkü gece hiç uyanıp emmiyor deliksiz uyuyor[/QUOT
yiğit tuna gece uyanıyo nerdeyse 2 saatte bir emmek istiyo sabaha kadar öyle gündüz de öyle.o yüzden yetmiyo sanki sütüm doymuyo gibi hissediyorum.mama vereym dedim ama istemiyor hipp aldım sevmedi aptamil aldım onuda sevmedi içmiyo kusuyo hemen napcam bilemedim?? alerjisi mi var acaba?
Teşekkür ederim canım, pre aptamil veriyorum ama süt de sağıp bırakıyorum sabah 9 de emzirip geliyorum 11 gibi annem bi biberon mama veriyor öğlen ben gidip emziriyorum 3 gibi annem mama veriyor bi iki saat sonra tekarar süt veriyor akşama ben yetişiyorum ben evde habire meme veriyorum ama yatana kadar çünkü gece hiç uyanıp emmiyor deliksiz uyuyor
Canım yetiyordur kilo alımı da iyise takılma fazla ben evdeyken sütüm kesildi çook az geldi mamayı da almadı Gülnihal ona rağmen o ay kilo almıştıyiğit tuna gece uyanıyo nerdeyse 2 saatte bir emmek istiyo sabaha kadar öyle gündüz de öyle.o yüzden yetmiyo sanki sütüm doymuyo gibi hissediyorum.mama vereym dedim ama istemiyor hipp aldım sevmedi aptamil aldım onuda sevmedi içmiyo kusuyo hemen napcam bilemedim?? alerjisi mi var acaba?
merhabaaanlarrrr
umarım herkes iyidir bebekler sağlıklıdır hiç sorun yoktur
ne zamandır yoktum evi tekrar tekrar ilaçladık
bu süre zarfında annemlere ve köye gittim
köyde her gece başka birinde kaldık
ömerimle zor olur diye çok korktum ama sağolsun herkes yardım etti
evde yanımda kimse olmadıgı için 5 dk dahi ayrılamazdım7duşu yemeği uyurken yapardım
çogu zaman aç gezerdim ama köyde bi elim yağda bi elim balda yedim durdum
tokum diyorum olmaz sen emziklisin çok yiyeceksin diyorlar mideyti büyülttüm +3 kilo ile geri geldim
şu an evimdeym oğluşum saate agu agu yapıyo gözlerini ondan ayırmıyo aralarında bi şeyler oldugundan şüpheleniyorum :90:
bu arada hala adet olmadım hamile oldugumdan şüpheleniyorum
canım pre aptamil ile aptamil 1 arasında ne fark var ?
Canım doktorumuz pre aptamil al demişti bende ondan aldımonun üstünde 0-4 ay yazıyor bu aydan sonra 1 e geçeriz herhalde
arkadaşlar dualarınızı bekliorum, sakral gamze şüphesiyle hastaneye
gittik doktor önemsiz bişey bu sırf içiniz rahat etsin die usg çektirelim
dedi ama malesef orada kist varmışbugün beyin cerrahisine gittik mr ı çekilcekdi ama uyutamadık,
kloral hidrat verdik ama bzm kız içmedi bi türlü tamamını, ve o yüzden bayıltamadık,
yarın sabah tekrar vericez kloral hidrat ve götürcez, kist eğer akıntı yapıorsa bu omurilikten sıvı geldiği
manasına geliyormuş ve eğer ordan sıvı geliyorsa alttanda omuriliğine mikrop gidebilirmiş -Allah korusun-,
ne olur dua edin ciddi bişey çıkmasın
kloral hidrat veriyoruz ama acaba sakıncası varmı? bu konuda bilgisi olan varsa ne olur paylaşsıın
cok moralimiz bozuk(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?