- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.801
sağol azericimm aynen cnm biz de przrvatfle korunuyoruz geçen ay çok az bi leke geldiCanım yetiyordur kilo alımı da iyise takılma fazla ben evdeyken sütüm kesildi çook az geldi mamayı da almadı Gülnihal ona rağmen o ay kilo almıştı
Canım hoşş geldin ne güzel gezip gelmişinn,bende adet olmadım hala emziren annelerde olabiliyormuş geçen ay öyle bi lekelenme oldu o kadar ben iki tane test yaptım bişi çıkmadı ok.kullanıyoruz ama yine de tırsıyorum yaa
Teşekkür ederim canım, pre aptamil veriyorum ama süt de sağıp bırakıyorum sabah 9 de emzirip geliyorum 11 gibi annem bi biberon mama veriyor öğlen ben gidip emziriyorum 3 gibi annem mama veriyor bi iki saat sonra tekarar süt veriyor akşama ben yetişiyorum ben evde habire meme veriyorum ama yatana kadar çünkü gece hiç uyanıp emmiyor deliksiz uyuyor
merhabaaanlarrrr
umarım herkes iyidir bebekler sağlıklıdır hiç sorun yoktur
ne zamandır yoktum evi tekrar tekrar ilaçladık
bu süre zarfında annemlere ve köye gittim
köyde her gece başka birinde kaldık
ömerimle zor olur diye çok korktum ama sağolsun herkes yardım etti
evde yanımda kimse olmadıgı için 5 dk dahi ayrılamazdım7duşu yemeği uyurken yapardım
çogu zaman aç gezerdim ama köyde bi elim yağda bi elim balda yedim durdum
tokum diyorum olmaz sen emziklisin çok yiyeceksin diyorlar mideyti büyülttüm +3 kilo ile geri geldim
şu an evimdeym oğluşum saate agu agu yapıyo gözlerini ondan ayırmıyo aralarında bi şeyler oldugundan şüpheleniyorum :90:
bu arada hala adet olmadım hamile oldugumdan şüpheleniyorum
hoşgeldn cnm..kaçında adet olman gerekiyoduki hala olmadn..bnce daha tam düzen oturmadıındandır ama bnde olsam şüphelenir bi test yapardm
merhabaaanlarrrr
umarım herkes iyidir bebekler sağlıklıdır hiç sorun yoktur
ne zamandır yoktum evi tekrar tekrar ilaçladık
bu süre zarfında annemlere ve köye gittim
köyde her gece başka birinde kaldık
ömerimle zor olur diye çok korktum ama sağolsun herkes yardım etti
evde yanımda kimse olmadıgı için 5 dk dahi ayrılamazdım7duşu yemeği uyurken yapardım
çogu zaman aç gezerdim ama köyde bi elim yağda bi elim balda yedim durdum
tokum diyorum olmaz sen emziklisin çok yiyeceksin diyorlar mideyti büyülttüm +3 kilo ile geri geldim
şu an evimdeym oğluşum saate agu agu yapıyo gözlerini ondan ayırmıyo aralarında bi şeyler oldugundan şüpheleniyorum :90:
bu arada hala adet olmadım hamile oldugumdan şüpheleniyorum
hoşgeldin canım, tatil bana da +2 kilo olarak döndü, hemde iki kilonun ikisi de göbeğimde sankihamile değilsindir bence, henüz düzenimiz tam oturmdı ondandır..bir de demişsin ya oğlumu gün geçtikçe daha çok seviyorum diye ben de aynı durumdayım, itiraf ediyorum kızım ilk doğduğunda annelik abarttıkları kadar değilmiş demiştim meğer anlatılanlar azmış bile..
cnm aklım sendeydi dr.a gidicem dedin bidaha göremedim seni inş.herşey iyi çıkıcak sen moralini bozma dua edicem sizin için bizim de bugün 3 de randevumuz var bizim içinde dua edin lütfen ultrason sonuçları temiz çıksın.sonuçları gelince paylaşırım bende
Allah yardımcın olsun, hayırlı güzel haberlerle gel inş.
Aysoşum nasıl beceriyo gülnihal deliksiz uyumayı..Selçuğa 2 gecedir bişiler oldu kafayı yicem yaa gece 3 te uyanıyo gülücükler saçıyo sürekli emmek istiyo doymuyo..saolsun sevgili kocişim bu gece sn uyanma bn idare ederm dedi brz uyudum ama herşey brden değişti yaaa çok üzülüyorm acaba sütümmü yetmiyoda doymadıından uyumuyo
tatilden döndüğümüzden beri ayşe hüma da öyle, deli gibi memeye saldırıyor geceleri. hele sabah saatlerinde nerdeyse her saat başı istiyor, tatilde gece sabaha kadar uyuyordu nerdeyse, acaba orda yorulduğu için miydi?
oğlum bugün 3 aylık oldu canım
düşün doğumdan sonra hiç adet olmadım geçen ay hafif bi lekelenme oldu tutunma kanı diye çok korkuyorum :18:
ömerim uyansın gidecem bakalm inşallah değildir
tatilden döndüğümüzden beri ayşe hüma da öyle, deli gibi memeye saldırıyor geceleri. hele sabah saatlerinde nerdeyse her saat başı istiyor, tatilde gece sabaha kadar uyuyordu nerdeyse, acaba orda yorulduğu için miydi?
sağol azericimm aynen cnm biz de przrvatfle korunuyoruz geçen ay çok az bi leke geldi
test yaptırdm negatif bugün sağlık ocagına gidip tekrar yaptırcam emin olamıyorum bi, türlü
kızlar hani babalık zamanla gün geçtikçe vakit geçirdikçe öğrenilirmiş de annelik içgüdüsel bi şeymiş ya
ben oğlumu her geçen gün daha çok seviyorum ilk doğdugunda bu kadar değildi belki
Aysoşum nasıl beceriyo gülnihal deliksiz uyumayı..Selçuğa 2 gecedir bişiler oldu kafayı yicem yaa gece 3 te uyanıyo gülücükler saçıyo sürekli emmek istiyo doymuyo..saolsun sevgili kocişim bu gece sn uyanma bn idare ederm dedi brz uyudum ama herşey brden değişti yaaa çok üzülüyorm acaba sütümmü yetmiyoda doymadıından uyumuyo
Selam kizlar biz de asimizi olup geldik hic aglamadi akilli kizim ama yorgun dustu eve gelince uyudu hemen. Ates kontrolu basladi artik 24 saat ates olcerle gezerim :)
POLLY postane aradik galiba sizin oralara kadar geldik. Gece de ruyamda seni gordum :)) bugun karsilasiriz diye tahmin ediyodum ama evin ordan gectik galiba :) ordaki postanede kapanmis ona mi yaniyim bizim evin dibinde varmis gormeden taa o tarafa gittik ona mi yaniyim bilmem
Selam kizlar biz de asimizi olup geldik hic aglamadi akilli kizim ama yorgun dustu eve gelince uyudu hemen. Ates kontrolu basladi artik 24 saat ates olcerle gezerim :)
POLLY postane aradik galiba sizin oralara kadar geldik. Gece de ruyamda seni gordum :)) bugun karsilasiriz diye tahmin ediyodum ama evin ordan gectik galiba :) ordaki postanede kapanmis ona mi yaniyim bizim evin dibinde varmis gormeden taa o tarafa gittik ona mi yaniyim bilmem
Bu gün niye sessiz burası nerde herkeşlerr Mine girmedi mi bu gün kadın isyan edip gitti de eversti yıkmak ona mı kaldı acabaa
kızlar bebekleri oturtmaya başladınız mı?belki ben yokken konuşulmuştur ama genel bi cevap verebilirse biri sevinirim..
doktorumuz 3. ay kontrolumuzde önümüzdeki ay destekli oturtmaya başlıcaz demişti. 13 ünde kontrolumuz bakalım bu ay neler dicekAyrıca salıhacım sanada tekrar hosgeldın demek ıstıorum:) Ben bebısımı oturtmak ıstemıorum kendısı kucakta kalkmak ıstıo zatn oturmak ıstemıo bende bılerek oturtmuorum bıdahakı aydn sonra desteklı oturtabılrız dıye bılıorum ben yada cocuk nezmn oturma eylemı gerceklestırırse heralde
kızlar bebeklerinize yürüteç almayı düşünüyomusnuz
kesinlikle düşünmüyorum. yürümeye pek faydası yokmus aslında aksine geciktiriyomus yanlış basmasına neden oldugu için. doktorumuz da yürütece karşı. almicam o yüzdendüşünmüyorum, yürüteçle bütün evi kırıp geçiriyorlar daha yürüyemedenşaka bir yana faydalı bulmuyorum,yürüteçte genelde parmak ucunda yürüyorlar basmayı öğrenemiyorlar..
çok geçmiş olsun canım umarım önemli bi şey değildir gönlünü ferah tut. acil şifalar diliyorumarkadaşlar dualarınızı bekliorum, sakral gamze şüphesiyle hastaneye
gittik doktor önemsiz bişey bu sırf içiniz rahat etsin die usg çektirelim
dedi ama malesef orada kist varmış
aslında tam tersi yumurtlama olmadan adet olmaz. yani adetten 14 gün önce biz çoktan yumurtlamış oluyoruz. dr. um söylemişti nasılsa adet olmadım dersin ama yumurtlamış olursun kazaya kurban gidersin karşıma gelirsin 2 aylık hamileyim dersin çok dikkat et demiştibnce adet olmadan yumurtalar çalışmıycaandan hamile kalma şansı brz düşük ama bnde 3.5 aylıkken adet oldum yani acelet etme olursun..yinede test yap için rahatlasın daha kesin adet olmamışsınki..6 aya kdr olmayanlar var
Selam kızlarr hayırlı cumalar. Dunn buyuk temızlgın ardından mıs gıbı evım oldu:)) Inanmazsınz kadın sabahtn aksam gıdene kadr utu yaptı annemde butn utuler bıtsn dıyee yıkayıp astı boyna:) Lakın yetısmedı nemlı nemlı atııo kadının onunee dedım anneee nemlıı kokcklrr bırakk senı dusunuorummm kızımm basına kalmasın burdyken bıtsınler dıo bana:)) E dedım kokcklar hıc bı manası kalmıck:)) Oyle yanıı artık hergun dısarı cıkcamkı evım bıdaha oyle kırlenmesın ahahah:)))
Iyı ınsamı desek comakla kopek ılıskısımı desek bılemedm:)) Burdayım bebısımmm mucxx:))) Kadın ısyan etmedıı valla ALLAH razı olsnn yıkadıklarımn hepsını utuledıı masllah. Baskası olsa arkasına bakmadn kacardı norml bı utu yoktu 6 7 makıne flndı bıde annem yıkayıp kurutup onune attı boyna gıkı cıkmadı bıde bana dıokıı sen yıne bırıktır ben yaparım bebekle yapamıosun anlıorum senı:)) Yok dedım bıdaha boyle yapmam:))
Kızlar cok sukur tahlıllerımız temız cıktı,sımdıde asısını olsu yavrucum,emzırdıkten sonra o arabasında uyucak bende ascık fırsattan ıstıfade avm dolanıp kızıma cıcıler alıcam
Kızlar doktordan geliyoruz yeni doktorumuzu çok sevdik minnoşum 1 kilo almış bu aykilosu gelişimi fln hepsi çok iyi dedi doktor ek gıdaları sordum mama veriyor musun dedi evet dedim 4 ayı doldurmuş mama veriyorsan su vere bilirsin ama meyve suyu meyve püreleri gibi ek gıdalar 6. aydan sonra başlarız dedi vee aşılarımızı olduk minnoşum ilk aşıyı tınlamadı bile oyuncağıyla oynmaya devam etti ama ahh o ikici aşı yok mu yavrum mosmor oldu ağlmaktan katıldı sakinleştirip uyutup geldim aklım onda ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?