2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol azericimm aynen cnm biz de przrvatfle korunuyoruz geçen ay çok az bi leke geldi
test yaptırdm negatif bugün sağlık ocagına gidip tekrar yaptırcam emin olamıyorum bi, türlü

kızlar hani babalık zamanla gün geçtikçe vakit geçirdikçe öğrenilirmiş de annelik içgüdüsel bi şeymiş ya
ben oğlumu her geçen gün daha çok seviyorum ilk doğdugunda bu kadar değildi belki

Aysoşum nasıl beceriyo gülnihal deliksiz uyumayı..Selçuğa 2 gecedir bişiler oldu kafayı yicem yaa gece 3 te uyanıyo gülücükler saçıyo sürekli emmek istiyo doymuyo..saolsun sevgili kocişim bu gece sn uyanma bn idare ederm dedi brz uyudum ama herşey brden değişti yaaa çok üzülüyorm acaba sütümmü yetmiyoda doymadıından uyumuyo

hoşgeldn cnm..kaçında adet olman gerekiyoduki hala olmadn..bnce daha tam düzen oturmadıındandır ama bnde olsam şüphelenir bi test yapardm

hoşgeldn cnm..kaçında adet olman gerekiyoduki hala olmadn..bnce daha tam düzen oturmadıındandır ama bnde olsam şüphelenir bi test yapardm

oğlum bugün 3 aylık oldu canım

düşün doğumdan sonra hiç adet olmadım geçen ay hafif bi lekelenme oldu tutunma kanı diye çok korkuyorum :18:
ömerim uyansın gidecem bakalm inşallah değildir

oğlum bugün 3 aylık oldu canım

düşün doğumdan sonra hiç adet olmadım geçen ay hafif bi lekelenme oldu tutunma kanı diye çok korkuyorum :18:
ömerim uyansın gidecem bakalm inşallah değildir

bnce adet olmadan yumurtalar çalışmıycaandan hamile kalma şansı brz düşük ama bnde 3.5 aylıkken adet oldum yani acelet etme olursun..yinede test yap için rahatlasın daha kesin adet olmamışsınki..6 aya kdr olmayanlar var

Selam kizlar biz de asimizi olup geldik hic aglamadi akilli kizim ama yorgun dustu eve gelince uyudu hemen. Ates kontrolu basladi artik 24 saat ates olcerle gezerim :)

POLLY postane aradik galiba sizin oralara kadar geldik. Gece de ruyamda seni gordum :)) bugun karsilasiriz diye tahmin ediyodum ama evin ordan gectik galiba :) ordaki postanede kapanmis ona mi yaniyim bizim evin dibinde varmis gormeden taa o tarafa gittik ona mi yaniyim bilmem

ya aynen sapancadayken bi uyuyodu 6-7 fln sbaha kdr..emmek için uyanıyodu ama bu kdr değil..eve bi döndük birden değişti..

bende çok korkmuştum doğumdan sonra 50. gün adet oldum sonraki ay olmadım geberdim korkudan tabi..ona rağmen bi test alıp yapmadım bendeki rahatlığa bak neyseki geçen hafta oldum tekrar adet anladımki hemen düzene girmiyo 1 ay oldum bi ay olmadım..olmadığım ayda lekelenme olmuştu sadece..korkma bişe yoktur bence seninde..

ay berna beren hanımda aydı geçen gece 4 de kalkmış gülüyo oynuyo uyku gözlerimden fışkırıyo emzirdim karnı davul oldu hala uyumuyo..doymadığından değildir bence..çörekotu yiyomusın sen her sabah 1 tatlı kaşığı balla karıştırıp ye süt yapıyo güzel..benim hergün fix yaptıklarım rezene çayı 2 kupa bazen ısırganda koyuyorum,çörekotu balla birlikte..arasıra malt içiceği içiyorum tadıda hoşuma gitti bendede çok süt yaptı..

geçmiş olsun canım..bizimde pazartesi..ateş düşürücü verdinmi sen? geçen aşıdan sora vermiştim busefer vermiyim diyorum çıkarsa veririm diye düşünüyorum..

Valla kuzum bilmiyorum nası beceriyor ama gece 10 de uyuyor bide sabah 7 de kalkıyor benim için rahat ama gündüzleri annemi çıldırtıyor uyumuyor ya en fazla uyduğu 15 dk Bu arada bende adet olmayanlardanım yaa niden olmuyorum kornuyoruz da ama test alsam mı anamm bune yaa her ay böyle sıkıntı hep ödüm patlayacak acaba diye

Oh maşallah Miraya canım Gülnihal ikincide hastaneyi inletti resmenn annemi aradım ağlamaktan yoruldu uyudu diyor ben uyutup gelmiştim uyanmış sonra ağlamaya başlamış ay yavrum yaa normalde çok ağlamayan bi bebek olduğu için öyle dudaklarını büzerek ağlaması içime oturdu yaa hüüü

Bu gün niye sessiz burası nerde herkeşlerr Mine girmedi mi bu gün kadın isyan edip gitti de eversti yıkmak ona mı kaldı acabaa

Selam kızlarr hayırlı cumalar. Dunn buyuk temızlgın ardından mıs gıbı evım oldu:)) Inanmazsınz kadın sabahtn aksam gıdene kadr utu yaptı annemde butn utuler bıtsn dıyee yıkayıp astı boyna:) Lakın yetısmedı nemlı nemlı atııo kadının onunee dedım anneee nemlıı kokcklrr bırakk senı dusunuorummm kızımm basına kalmasın burdyken bıtsınler dıo bana:)) E dedım kokcklar hıc bı manası kalmıck:)) Oyle yanıı artık hergun dısarı cıkcamkı evım bıdaha oyle kırlenmesın ahahah:)))

Bu gün niye sessiz burası nerde herkeşlerr Mine girmedi mi bu gün kadın isyan edip gitti de eversti yıkmak ona mı kaldı acabaa

Iyı ınsamı desek comakla kopek ılıskısımı desek bılemedm:)) Burdayım bebısımmm mucxx:))) Kadın ısyan etmedıı valla ALLAH razı olsnn yıkadıklarımn hepsını utuledıı masllah. Baskası olsa arkasına bakmadn kacardı norml bı utu yoktu 6 7 makıne flndı bıde annem yıkayıp kurutup onune attı boyna gıkı cıkmadı bıde bana dıokıı sen yıne bırıktır ben yaparım bebekle yapamıosun anlıorum senı:)) Yok dedım bıdaha boyle yapmam:))

kızlar bebekleri oturtmaya başladınız mı?belki ben yokken konuşulmuştur ama genel bi cevap verebilirse biri sevinirim..

doktorumuz 3. ay kontrolumuzde önümüzdeki ay destekli oturtmaya başlıcaz demişti. 13 ünde kontrolumuz bakalım bu ay neler dicek

kızlar bebeklerinize yürüteç almayı düşünüyomusnuz

düşünmüyorum, yürüteçle bütün evi kırıp geçiriyorlar daha yürüyemeden şaka bir yana faydalı bulmuyorum,yürüteçte genelde parmak ucunda yürüyorlar basmayı öğrenemiyorlar..
kesinlikle düşünmüyorum. yürümeye pek faydası yokmus aslında aksine geciktiriyomus yanlış basmasına neden oldugu için. doktorumuz da yürütece karşı. almicam o yüzden

arkadaşlar dualarınızı bekliorum, sakral gamze şüphesiyle hastaneye
gittik doktor önemsiz bişey bu sırf içiniz rahat etsin die usg çektirelim
dedi ama malesef orada kist varmış
çok geçmiş olsun canım umarım önemli bi şey değildir gönlünü ferah tut. acil şifalar diliyorum

aslında tam tersi yumurtlama olmadan adet olmaz. yani adetten 14 gün önce biz çoktan yumurtlamış oluyoruz. dr. um söylemişti nasılsa adet olmadım dersin ama yumurtlamış olursun kazaya kurban gidersin karşıma gelirsin 2 aylık hamileyim dersin çok dikkat et demişti

Son düzenleme:
bu arada ben de hala adet olmayanlardanım böylesi gayet güzel ama bu günlerde içime bi kurt düştü alıp bi test yapıcam galiba.. :18: şüphelenilcek bi durum olmadı ama yine de içim rahatlasın.

Bebişimm hoş geldin beaa iyi insan güzel anne merak ettim seni sabahtan görmeyince iyi kadın ses etmemiş ama olsun halinden anlamış bebekle yapılmıyor gerçekten yaa ben bi defa ütü yapmaya kalktım 1 sepet bişeydi ama ütüyü rahat 20 kere çıkarıp takmışımdır yapıyorum Gülnihal ıkk mıkkk bişiler yapıyor hopp onun yanına tam banyo lavabo temizleyecem eldivelnleri fln giyiyorum yine başlıyor olmuyor onunla bu pazar da bende hummalı bi temizlik olacak halı yıkama mak.koltuk halı nevarsa temizleyecem camları silecem Gülnihali de anneme satıcam :))

Kızlar cok sukur tahlıllerımız temız cıktı,sımdıde asısını olsu yavrucum,emzırdıkten sonra o arabasında uyucak bende ascık fırsattan ıstıfade avm dolanıp kızıma cıcıler alıcam

Ohhhh canlarım ne güzel aşılardan kurtulmuşsunuz bebişlerimizin maşallahı varmış ohh ohh darısı başımızaaa inşallahhh. Bende kzımla kafayı yiyorum bir kaç gündür. Sokak çocuğu gibi eve girince basıyo çığlığı kurtlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…