2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 3. ayında aşı yapılıyor muydu ?
Yok kuzum 3.ayda aşı yapılmıyor

Anneemm yerim ben onu Gülnihalin ondan kalır yanı yok bi buluşturamadık onları berbaber gezsinler

Akulu mu? Minetta lutfen hakaret sayarim ona ben benzinli alirim araba.. Minik paşam o benimmm
Ooooo Coook fenaa sımardıkk teyzesııı bukadr tuzluya patlasın ıstememıstık ama senın gonlun zengınse hedıye gerı cevrılmez aldk kabul edıoruz:))))
Mineee kaptınz arabayı Kuzey gezmeye giderkene Gülnihali de alır artık

benzinli olmasın teyzesi istanbulda çok yer diesel al sn

:)))) benzinini alsin babasi ben arabayi alir cekilirim aradan
Tamam kızlar oglan arabayı alıpp butun hatunları toplarr ama sonra nolr bılmem oglm cok yakısıklıı aralarında kavga cıkmasın sonra:))) Benzıne gelınce okadar da degıl onuda bız koyarız gezsın bebelerr:))
Inslalah guzel cıkacak berranın kontrollerı canım hıc sıkma canınıı.
Beklerim Minecim:) ütüler bittimi bari? Bende gecen ank dan dönünce dağ gibi ütülerim vardı kadın korkmuştu:)
Gelıcıgımmmmmmm tabıkı bebısımmm. Utuler bıtmedı nalan yaaa bızım kadında korktu sanırım ama caktırmadn hepsını yaptı valla helal olsunn gercekten coook utu yaptı:)

Canımmmmm coook gecmıs olsun coook ınsallah bısey cıkmıcakk ve sadece bır supheden oteye gıtmıcek dıye umıt edıorum ALLAH sıfa versın haytaım sıkma canını.

Kızlarr bizim bebek arabasını dayım almıştı hediye ama istediğim gibi değil çok kolay kapanıyor ama ben sevmyorum yenisi alayım diyorum Gülnihale annem baktığı için daha çok onunla çıkıyorlar annem hep parka fln götürüyor annem bu sene geçsin seneye güzel bi baston al rahat rahat gezerim onunla diyor ne yapayım şimdiii

Yok kız gercekten yapılmıo hanı uyuyan ve sesten aldırmayan bı bebek olsa yaparsın her turlu ama kuzey uyuyunca parmagımn ucunda gezıorum her turlu sesten ırkılıoo uyanıoo delı oluorumm saclarım dıken dıken oluoo:) Sana sımdıden kolay gelsın canımm bırı bebısın ebaktktan sonra rahat yaparsın:)

azeri ne güzel kızını satacak biri var ben ne yapsam diye kara kara düşünüyorum, geçen ay temizlikçi aldım kadın kapıları cifle silmiş beyaz beyaz hep, ardından bidaha sildim, günlük temzlikçi değil de bakıcı tutsam, o kızıma baksa kendi işimi kendim yapsam nasıl olur

Son düzenleme:

bence de alma boşuna en rahatı baston az daha bekle onu alırsın

Kuzum bende hastlık var resmen hiç temizlikçi tutmadım ama kardeşim yardıma geliyordu hamileyken fln o yapıyordu ben hep onu şöyle yap bunu böyle yap olmadı ama sanki ben yapınca daha temiz olacakmış gibime geliyor Getir kızını annem baksın biz bu hafta temizlik yapalım kuzum temizlik haftası ilan ediyorumm:119:

Hiihii kuzum alemsin yaa Gülnihal de öyle ama bi ses gelince onun saçlar diken diken oluyor kendisi de maximum reklamındaki Tolga Çevik gibi X oluyor çok komik oluyor yaa

geçmiş olsun canım..bizimde pazartesi..ateş düşürücü verdinmi sen? geçen aşıdan sora vermiştim busefer vermiyim diyorum çıkarsa veririm diye düşünüyorum..
Canim ben gecen sefer hic vermedim gece 37.7 oldu o zaman verdim. Simdide asidan gelince yarim cay kasigi kadar verdim cikarsa aksam yine vercem
Oy kuzum benimmm. Benimki aglamadi hatta ikincide hemsire bu yakacak aglar dedi bizimki gulucukler saciyo hemsirede sasirdi babasida ayni bana cekmis korkmuyo diyo. Kendisi 3 aydir disciye gitmiyo korkudan ama ona cekmis kiz Allam yaa

Yok kuzum 3.ayda aşı yapılmıyor

Anneemm yerim ben onu Gülnihalin ondan kalır yanı yok bi buluşturamadık onları berbaber gezsinler

Vallahi bi buluşturamadık yaaaa, bebek arabası derdi olmasa bebişle cıkarım ben artık ama karsıya gitmek te zor olur herhaldee, taksi tutayım desem oo oooo fena pahalıya patlar az serinlese havalar Boba wrap ile her yere giderim bennnn

Fulyacım inanırmısın kendime bişi yapmaya fırsatım olmuyo zaten üşengeç bi insanım bide bu velet aman vermiyo kaç gündür o yüzden kendimi unuttum..bişey yiyemiorm dolayısıyla süt olmuyo şuan daha yeni yedm..kahvaltımı cicibebeyle yapmıştım :)) o kdr..snn dediğini bi deniim bundan sonra

olursun cnm mrk etme herkesin bir olmuyo kimi hemen oluyo kimi aylar sonra

ay Mine bi doğurduunda sevinmiştim bide şimdi ütülerinin bittini öğrenince..çok şükür :))

öylemiymiş bilmiyodum..o zmn mortingen ştraze..

bebeem anan çook doğru sölemiş..valla bnde pişman oldum aslında bölesi bi bebek arabası aldııma..keşke baston alsaydım..ne bi yere sığıyo ne kolay taşınıyo..bastonların yatanlarıda vardı halbuki..bnce güzel bi baston alırsn..bekle

Kızıma bebelacın elma armut puresını almıstım bgn,aboooowww bı kasık bıle yemedı,oo booo dıye dıye mıdesını bulandırdı
ahanda oturdum ben yıom,hımmmm cok guzelmıs tadı

bence anneni dinle cnm doğru sölüyor hem kullanack olan annen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…