- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.821
Yok kuzum 3.ayda aşı yapılmıyorkızlar 3. ayında aşı yapılıyor muydu ?
Ohhhh canlarım ne güzel aşılardan kurtulmuşsunuz bebişlerimizin maşallahı varmış ohh ohh darısı başımızaaa inşallahhh. Bende kzımla kafayı yiyorum bir kaç gündür. Sokak çocuğu gibi eve girince basıyo çığlığı kurtlu
Ooooo Coook fenaa sımardıkk teyzesııı bukadr tuzluya patlasın ıstememıstık ama senın gonlun zengınse hedıye gerı cevrılmez aldk kabul edıoruz:))))Akulu mu? Minetta lutfen hakaret sayarim ona ben benzinli alirim araba.. Minik paşam o benimmm
Mineee kaptınz arabayı Kuzey gezmeye giderkene Gülnihali de alır artık
Aysıma,melıke teyzesıne sukranlarını ıletıyormus...bıde dıokı benzınlı araba aldıkları zaman kayserıye ugrayıp benıde alsınlar,hıc arkadasım yok burda ama ustu acık araba olucakmıs,takıcakmıs sapkayı fularını ruzgarda efıl efıl escekmıs:)
benzinli olmasın teyzesi istanbulda çok yer diesel al sn
Tamam kızlar oglan arabayı alıpp butun hatunları toplarr ama sonra nolr bılmem oglm cok yakısıklıı aralarında kavga cıkmasın sonra:))) Benzıne gelınce okadar da degıl onuda bız koyarız gezsın bebelerr:)):)))) benzinini alsin babasi ben arabayi alir cekilirim aradan
Inslalah guzel cıkacak berranın kontrollerı canım hıc sıkma canınıı.çok yoruldum kızlar çokkkk....
sabah 9 da çıktık evden, şimdi geldim, hep de Berra için dolanıp durdum bir de bir sürü ev hediyesi aldım, herkes aynı zamanda evlenmek zorunda mı :)
yarın Berra'nın göz kontrolü var , teeee Bakırköy'e gideceğiz, umarım bir bozukluk veya prematüreliğindne kaynaklı bir sorun oluşmamıştır.
Gelıcıgımmmmmmm tabıkı bebısımmm. Utuler bıtmedı nalan yaaa bızım kadında korktu sanırım ama caktırmadn hepsını yaptı valla helal olsunn gercekten coook utu yaptı:)Beklerim Minecim:) ütüler bittimi bari? Bende gecen ank dan dönünce dağ gibi ütülerim vardı kadın korkmuştu:)
arkadaşlar dualarınızı bekliorum, sakral gamze şüphesiyle hastaneye
gittik doktor önemsiz bişey bu sırf içiniz rahat etsin die usg çektirelim
dedi ama malesef orada kist varmışbugün beyin cerrahisine gittik mr ı çekilcekdi ama uyutamadık,
kloral hidrat verdik ama bzm kız içmedi bi türlü tamamını, ve o yüzden bayıltamadık,
yarın sabah tekrar vericez kloral hidrat ve götürcez, kist eğer akıntı yapıorsa bu omurilikten sıvı geldiği
manasına geliyormuş ve eğer ordan sıvı geliyorsa alttanda omuriliğine mikrop gidebilirmiş -Allah korusun-,
ne olur dua edin ciddi bişey çıkmasın
kloral hidrat veriyoruz ama acaba sakıncası varmı? bu konuda bilgisi olan varsa ne olur paylaşsıın
cok moralimiz bozuk(((
Bebişimm hoş geldin beaa iyi insan güzel anne merak ettim seni sabahtan görmeyince iyi kadın ses etmemiş ama olsun halinden anlamış bebekle yapılmıyor gerçekten yaa ben bi defa ütü yapmaya kalktım 1 sepet bişeydi ama ütüyü rahat 20 kere çıkarıp takmışımdır yapıyorum Gülnihal ıkk mıkkk bişiler yapıyor hopp onun yanına tam banyo lavabo temizleyecem eldivelnleri fln giyiyorum yine başlıyor olmuyor onunla bu pazar da bende hummalı bi temizlik olacak halı yıkama mak.koltuk halı nevarsa temizleyecem camları silecem Gülnihali de anneme satıcam :))
Kızlarr bizim bebek arabasını dayım almıştı hediye ama istediğim gibi değil çok kolay kapanıyor ama ben sevmyorum yenisi alayım diyorum Gülnihale annem baktığı için daha çok onunla çıkıyorlar annem hep parka fln götürüyor annem bu sene geçsin seneye güzel bi baston al rahat rahat gezerim onunla diyor ne yapayım şimdiii
azeri ne güzel kızını satacak biri var ben ne yapsam diye kara kara düşünüyorum, geçen ay temizlikçi aldım kadın kapıları cifle silmiş beyaz beyaz hep, ardından bidaha sildim, günlük temzlikçi değil de bakıcı tutsam, o kızıma baksa kendi işimi kendim yapsam nasıl olur
Yok kız gercekten yapılmıo hanı uyuyan ve sesten aldırmayan bı bebek olsa yaparsın her turlu ama kuzey uyuyunca parmagımn ucunda gezıorum her turlu sesten ırkılıoo uyanıoo delı oluorumm saclarım dıken dıken oluoo:) Sana sımdıden kolay gelsın canımm bırı bebısın ebaktktan sonra rahat yaparsın:)
Hiihii kuzum alemsin yaa Gülnihal de öyle ama bi ses gelince onun saçlar diken diken oluyor kendisi de maximum reklamındaki Tolga Çevik gibi X oluyor çok komik oluyor yaa
Canim ben gecen sefer hic vermedim gece 37.7 oldu o zaman verdim. Simdide asidan gelince yarim cay kasigi kadar verdim cikarsa aksam yine vercemgeçmiş olsun canım..bizimde pazartesi..ateş düşürücü verdinmi sen? geçen aşıdan sora vermiştim busefer vermiyim diyorum çıkarsa veririm diye düşünüyorum..
Oy kuzum benimmm. Benimki aglamadi hatta ikincide hemsire bu yakacak aglar dedi bizimki gulucukler saciyo hemsirede sasirdi babasida ayni bana cekmis korkmuyo diyo. Kendisi 3 aydir disciye gitmiyo korkudan ama ona cekmis kiz Allam yaaOh maşallah Miraya canım Gülnihal ikincide hastaneyi inletti resmenn annemi aradım ağlamaktan yoruldu uyudu diyor ben uyutup gelmiştim uyanmış sonra ağlamaya başlamış ay yavrum yaa normalde çok ağlamayan bi bebek olduğu için öyle dudaklarını büzerek ağlaması içime oturdu yaa hüüü
Yok kuzum 3.ayda aşı yapılmıyor
Anneemm yerim ben onu Gülnihalin ondan kalır yanı yok bi buluşturamadık onları berbaber gezsinler
Vallahi bi buluşturamadık yaaaa, bebek arabası derdi olmasa bebişle cıkarım ben artık ama karsıya gitmek te zor olur herhaldee, taksi tutayım desem oo oooo fena pahalıya patlaraz serinlese havalar Boba wrap ile her yere giderim bennnn
ay berna beren hanımda aydı geçen gece 4 de kalkmış gülüyo oynuyo uyku gözlerimden fışkırıyo emzirdim karnı davul oldu hala uyumuyo..doymadığından değildir bence..çörekotu yiyomusın sen her sabah 1 tatlı kaşığı balla karıştırıp ye süt yapıyo güzel..benim hergün fix yaptıklarım rezene çayı 2 kupa bazen ısırganda koyuyorum,çörekotu balla birlikte..arasıra malt içiceği içiyorum tadıda hoşuma gitti bendede çok süt yaptı..
Evett ılk bana gelıosunuz ponçiiklerr:))
Valla kuzum bilmiyorum nası beceriyor ama gece 10 de uyuyor bide sabah 7 de kalkıyor benim için rahat ama gündüzleri annemi çıldırtıyor uyumuyor ya en fazla uyduğu 15 dkBu arada bende adet olmayanlardanım yaa niden olmuyorum kornuyoruz da ama test alsam mı anamm bune yaa her ay böyle sıkıntı hep ödüm patlayacak acaba diye
Selam kızlarr hayırlı cumalar. Dunn buyuk temızlgın ardından mıs gıbı evım oldu:)) Inanmazsınz kadın sabahtn aksam gıdene kadr utu yaptı annemde butn utuler bıtsn dıyee yıkayıp astı boyna:) Lakın yetısmedı nemlı nemlı atııo kadının onunee dedım anneee nemlıı kokcklrr bırakk senı dusunuorummm kızımm basına kalmasın burdyken bıtsınler dıo bana:)) E dedım kokcklar hıc bı manası kalmıck:)) Oyle yanıı artık hergun dısarı cıkcamkı evım bıdaha oyle kırlenmesın ahahah:)))
aslında tam tersi yumurtlama olmadan adet olmaz. yani adetten 14 gün önce biz çoktan yumurtlamış oluyoruz. dr. um söylemişti nasılsa adet olmadım dersin ama yumurtlamış olursun kazaya kurban gidersin karşıma gelirsin 2 aylık hamileyim dersin çok dikkat et demişti
Kızlarr bizim bebek arabasını dayım almıştı hediye ama istediğim gibi değil çok kolay kapanıyor ama ben sevmyorum yenisi alayım diyorum Gülnihale annem baktığı için daha çok onunla çıkıyorlar annem hep parka fln götürüyor annem bu sene geçsin seneye güzel bi baston al rahat rahat gezerim onunla diyor ne yapayım şimdiii
Kızıma bebelacın elma armut puresını almıstım bgn,aboooowww bı kasık bıle yemedı,oo booo dıye dıye mıdesını bulandırdı
ahanda oturdum ben yıom,hımmmm cok guzelmıs tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?