2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle hepinize sonsuz teşekkür etmek istiyorum dualarınızı esirgemediginiz için.
tekrar kısa özet yapmak istiorum, ilk olarak çarşamba günü kendi çalıştıgım hastanede genel cerraha
göstermiştik Alyayı ve doktor dediki hiç korkma benm oğlumun poposundada var bundan
ama senin için rahat etsin bi usg isteyelim, usg de kist görüldü,
ve ertesi gün yani dün öncelikle üniversite hastanesine çocuk cerrahisine gösterdik o bizlik bişey değil beyin cerrahisine gösterin
dedi ama burdada usg çektirmenizde fayda var dedi ve bugün için usg randevusu alıp tekrar çalıştıgım hastanemdeki nöroşirürji doktoruna
gittik ve dediki usg sonucunda bi kist görülmüş yani bu sakral gamze değil dedi
ve MR lazım dedi, MR içinde siz şimdi gidin ve eczaneden 350mg kloral hidrat alıp sulandırıp verin dedi,
onu içtikten sonra derin uykuya dalıcak ve MR çekilcek dedi, bizde meğerse çok sulandırıp vermişiz o yüzden uyutamadık,
bugün sabah için tekrar verip gelirsiniz dediler ve bu sefer 3 kaşık kadar suda sulandırıp getirin dediler,
bizde eczanden tekrar aldık kloral hidratı ve akşam çekmeceye koyduk sabah içirip gideriz die, ama sabah kalktıgımızda
kloral hidrat eriyip uçup gitmişti sarılı oldugu kağıdın içinden ve bizde şok olduk, tekrar eczaneden aldık ve dedikki eczacı kadına
biz ölçüyü bilemiyoruz siz yardım etseniz burda versek olurmu, eczacı olmaz bunu hastanede vermeniz lazım dedi,
neyse biz tekrar sulandırdık ama kızım naptıysak içmedi, ağzına alıp hepsini geri fışkırtıyordu ve nitekim uyutamadık,
ve üniversite hastanesindeki usg çekimine gittik iyikide gitmişiz, 2 asistan ve 1 uzman eşliğinde uzunn uzun baktılar
ve biz herhangi bir kist görmüyoruz ilk usgdeki kıkırdağı kist sanmış bizce hiçbir kiste dair bulgu göremedik dediler ve bizde
üniversite hastanesindeki nöroşirürji uzmanına gidip yaşadıklarımızı bir bir anlattık ve doktor şok oldu nasıl olurda
doktor sizin kendi başınıza kloral hidrat vermeniz gerektigini söyler bu anestezist eşliğinde verilir dedi ve sekreteri dediki
bu bebek sizden daha akıllıymış içmemiş ilacı dedi bizde bir uzman doktor bunu yapmamız gerektiğini söyleyince verdik ilacı dedik
kadında dediki bebeğiniz doktordanda akıllıymış ozaman dedi, ve usg de hiç bi sorun gözükmüyor ama net konuşmamız için
MR görmemiz lazım dedi ve anestezist eşliğinde anestezi verilerek MR çektirceksiniz dedi,
bizden haberler böyle, hem sevinçliyim hem cokkkk kızgınımmm!!!! Devlet hastanesinde çalışıyorum ve anladımki gerçekten insanların canı
çoook ucuz geliyor doktorlara, yazıklar olsun ki kist olmadıgı halde kist var dediler, ve yazıklar olsun ki minnacık cana ağır bi ilacı bize içirtmeye
çalıştılar, şükürler olsun rabbime ki bebeğim içmedi o ilacı, bizden haberler böyle canlarım biraz buruk, çoğunlukla mutlu, ve aşırııı derecede kızgınım!!!

sevindim cnm gözünüz aydın çok şükür geçti gitti...hastanenin yaptığınada yorum yapamayacağım her zmnki olağan şeyler (

hem gözünüz aydın diyeyim hem de çook geçmiş olsun... ama inan okuyunca sen kadar sinir oldum. öyle bir ilacı nasıl olur da böyle sorumsuzca verirler insana.. aferin alyaya maşallah .. iyi ki içmemiş. ben dr. antibiyotik verince başka dr u aradım. o ise hemen verme dedi. düşün işte dr. deyip güvenirken evlatlarımız boşu boşuna neler içmek zorunda kalıyolar. inşallahh bi şey yoktur mr dada.
bu arada senden sonra ben de baktım. bizim de popo dediliğinin üstünde öyle bir çöküklük var sanki. yani popo deliğinden sonra hiçbir çöküklük olmaması mı gerek. bilemedim ben de.. eğer öyleyse bizde de var o zaman.. şimdi nette araştırıyordum. eger bacaklarını ayaklarını hareket ettirebiliyorsa 6. ayda mr la bakılırmış.. tam olarak tarif eder misin canım. bu arada ilk doğduklarında çocuk dr. bakıyor ama bunu görse söylemez miydi?

çok büyük geçmiş olsun aferin Alya ya
cok saol cnm bnm
sevindim cnm gözünüz aydın çok şükür geçti gitti...hastanenin yaptığınada yorum yapamayacağım her zmnki olağan şeyler (
evet doktorların tabi hepsinin değil ama birçogunun bulundugu durum bu, saol cnm bnm..

cnm popo deliğinin biraz üzerinde başka bi delik bi oyuntu gibi birşey, bzm dogum yaptımız hastanede doktor hcbişey demedi
yazıklar olsun böyle hipokrat yemini eden hekimlere..

bide bize o ilacı içirin diyen doktora dedimki bu ilacı vermemizde sakınca yokmu, yoook tabiki de ben kendi çocugumada içirdim
sadece derin bi uyku uyucak hiç zararlı korkulcak bişey değil sakın endişelenme ver bu ilacı diye telkinde bulundu,
bizde dedik doktordan daha iyi bilcek halimiz yokya :26: verdik nitekim ama şükür yavrum içmedi

güle güle kirlet evini minee bende gelem bende size

Buyur gel canımm beraber kırlerız her daım beklerım:)
ay Mine bi doğurduunda sevinmiştim bide şimdi ütülerinin bittini öğrenince..çok şükür :))
Demek ben dogurunca sevındın heee Bıttı derken bırıkenler bıttı yıne camısrlkta var kurumadılr dun ve ayrıca yıkanack 1 yada 2 makne daha var:) Olsun bunada sukur okdr cok esyam varmıskııı yerlestırırken anladım megerse dolaplr hep bombosmus:))) Tıklım tıklım oldu her yer guyaa kısları ayırmıstım:))
Anam sizin geleğiniz yok zati avrupaya ben burdakileri ögütleyip gelicem size Minee
Gel kızzz evım pufur pufrr eserrrr hıc terlemezsınz:))

Yaaaaaaaa coook gecmıs olsun cok sınırlendımm ne aptal ınsalar yaaa ne bıcım ıs yapıolr bosuna okdr ezıyetı verdıler canına ALLAH onlrı bıldıgı gıbı yapsınn zekalrı kıtlar.

bu ay kontrole gittiğimde soracam bende sözde her ay kontrole gidiyorum hiç bakmadı ilk defa duydum

öncelikle hepinize sonsuz teşekkür etmek istiyorum dualarınızı esirgemediginiz için.
bizden haberler böyle canlarım biraz buruk, çoğunlukla mutlu, ve aşırııı derecede kızgınım!!!
Canım çok geçmiş olsun çok sevindim birşey çıkmamasına inş.mr da temiz çıkar devlet hastanesinde neden böyle yapıyorlar bilmiyorum ben hamileyken 3lü test sonuçlarına bakıp kadın''değerler yüksek ayrıntılı usg çektir olmadı amniyosentez orda da çıkarsa gebeliği sonlandırırız''dedi 5 dk içinde ağladım sekreteri dışarda ağla sıra var dedi hayır benim sigortam var ben ücretsiz geliyorum hastaneye sende mi ücretsiz çalışıyorsun şimdi de söz konusu minicik bi bebek ya iyi ki içmemiş ilacı aferin minik kuzuya canım

Alyaaam cok gecmıs olsunn sukur bıse cıkmamıss,oof off okadar cok sey yazmıstımkı ama yıne hata verdı telefonum,neyse ıcımde kalsın barı,doktorların tutarsızlıgıyla alakalıydı bu arada yazdıklarım,neyse canımmm cok sevındım yaa

Gelirimm tabii yalnız öyle gelirim fln diyorum yolu fln hiç bilmiyorum ya hemencecik gelebilirmişim gibi konuşuyorum :)zati önüzümdeki ay ehliyet kursuna yazılacam ehliyetimi alır almaz kocadan araba sözü aldım o zaman işte hep gelicem acısını çıkarcam bunlarınn :))

illa 3-5 dr gitmek zorundayız emin olmak için. bu kez de beynin bulanacak tabii kim doğru diyr diye.. sen dr sun hadi, içip sıkıntı olsa ne pacagını bilirsin, ya bizz.. allah korumuş bence yavrunu canım...

bu arada o zaman bizde de var ondan. bugün iyice baktım. popo deliğinden sonra eti birleşiyor, sonra tekrar bi çukurluk var ilerde. ilk doğduğunda da vardı. normal bi ey zannetmiştim. şimdi eşime desem, sen okuyup okuyup iş arıyorsun başına diyecek. en iyisi aylık kontrolünde sorayım dr.una.

Kızlar bısı solucem ama gulmeyın doverım vallaaa,yaa bendede var bu delık gıbı seyden,anaam dun bı bakım dedıydım boyle oyuntu gıbı gelıo elıme,sımdı ben anama sıkayet edeyım bende sacral var dıye,o niii yavrııımm der...:)

Bende oraları hıc bılmıorum canım bır tek edırnekapı sehıtlıgı bılıorum babam orda dıyee hıc ama hıcccc bılmıorum o tarflrı Bızım beyınde araba sozu var bakalımm beklıorum beklıorum bakıo bakıoo almıo almıoo:)))

Anaammm ben şehitliğe yakınım minibüsle 15 dk kuzum oraya gelsen bize geldin demektir babanın mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesinnn.Ben kursu ayarladım ağustosta başlayacam işte kuzum sonrasıdna söz verdi araba için öok zor ya bebeklee zati gezentiyim hiç evde bulunmam artık araba alınca :))

Amin canım ALLAH razı olsun. CUmlemızın olmuslerının mekanı cennet olsun ınsallah. Benım ehlıyetı 7 de aldm ama hıc arabaya hevesım olmadı bıneyım dıye oyle oylee koreldım zaten cıkmadım ama dedıgn gıbı cocukla katıyen olmuoo nıyet ettık bıtanede begendım bu pazartesı alcktım sonra serdr dedı bızı uzebılır bu araba bende dedım sen bılırsın bey anlamam oyle kaldı bakıo ama adam her geldıgınde evde araba bakıoo canım kocm benım yerım onu ben:)) Zaten benden cok oglunun rahat edebılegı bısey bakıoo bıraz uyuz oluorum ama daha ıyısı benım de ısıme gelıo:))

Kızlar yaa ben hıc gıyınmeyı bılmıyomusum,kız kardesım benden 1yas kucuk ve bgn onun ısyerıne ugradım,abla bu ne hal dedı,evdekı kıyafetlerınle nasıl dısarı cıkıyosun dedı,oysakı ben uzerımdekılerı yenı almıstım ve pazar ısıde dııl,ıyı bı markanın kıyafetlerıydı,altıma bol keten sıyah bı pantolon ustumede pudra rengı duz bı tshırt ve sandaletlerımı gıymıstım,rahat olmayı sevdıdgm ıcın oyle gıyınmıstım ama kardesımden cıddı elestırı aldım,sonra aynadan baktım kendımede cok tıpsızım ben yaaaa

Baksın baksın sen kullan bana da bilgi ver kuzum benim eşimin arabalarla ilgisi 0 hiç kullanmayada hevesi yok sana alalım diyo sen seç diyor sen rahat edersen bende öyle bişi alırım asfaltı ağlatırız beraber Mineee

Heeemeeen alışverişe çıkıyon kuzum ben o dediğini buluşadaki fotolara bakrken farkeettim bizdeki buluşmada hamilelik kıyafetlerimi giydiydim resimlere bakarken buneee dedim ya geçen kendime bi dünya cici aldım eskilerin içine giremiyorum diye incelmeyi beklemyecem dedim ve kendimi daha iyi hiss ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…