2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anam siz konvoy da olursunuz, arka cama da "arabada bebek var" yapıştırdınız mı tamam..

geçmiş olsun canım, alyaya da maşallh içmemiş ilacı, bebekleri gerçekten allah koruyor..o dr. un diplomasını almak lazım, ne rahat konuşuyor

Aglatırız anamm. Hakkımzda hayırlısı olsun ınsallah:)

Sana sıddetle katılıorum hayatımm sıkıs tıkısta olsa eskı kıyafetlerımı gıyınce cok mutlu hıssedıorum bıde dun gelınmz zayıflamssn sankı gobegn daha cok gıtms dıyıncee cok mutlu oldum:))

Ayrıca kızlar dungece oglm ılkkez odasında uyudu sabahta anca aglayınca uyandım normalde odamdyken ıh mıh sesıne hemen uynıodum acaba kotumu ettım yada cok aglamsmıdr dıyee dusundum hüü Acaba korkmusmudr fln dıyee dusundum Donencesı cok yakın ondn korkarmı acaba dıyede dusundum ıykı bı yatırdım gecyı dusunerek gecırdım:)))

ben daha ayırmadım odasını cesaret edemıyorum daha,gece aglayıp acıkıyo cunku,sesını duyamazsam dıye korkuyorum

ben daha ayırmadım odasını cesaret edemıyorum daha,gece aglayıp acıkıyo cunku,sesını duyamazsam dıye korkuyorum

Odalarımz yan yana benım oglan gun ıcınde hıııc uyumuo ama gecelerı uyuo maşallah. Kapımda acık uykmda cok hafıftır ama analık boyle bısey heralde acabamıı dıye dusundum sabah alıscz artık ınsallah:))

Minetta ben odasini ayirali bi ay oldu. Ayca nin gazia bigun bi yatirdim sora alisti
. Yalniz bizim arada oturma odasi var o yuzden telsiz koyduk. Kiz pirtlatsa duyuyorum :)) cok tedirgin olursan al bi telsiz. Ama simdi de yanimda yatirmak icin bahane ariyorum. Babasi gec gelcekse hemen bizim yataga yatirip uyuyakalmisiz numarasi yapiyorum :) bebekler anneye ihtiyac duyar derler ya bence asil anneler ihtiyac duyuyo ben cok ozluyorum

bende üşengecimdir biraz ama napim sütüm olsun diye iki ara bi dere yapıyorum..yavrum cici bebeyle kahvaltı edilirmi? sonra sütüm az diyon bende sabah kahvaltı ederken beren uyumamış oluyo anakucağına koyuyorum biyandan sallıyorum bi yandan kahvaltı ediyom..kahvaltıyı iyi yapmaya çalışırım bende gün içinde öğün yeme vakti bulamıyorum meyva bitki çayları falan atıştırıyom bidaha eşim işten gelince yiyoz işte..

benımde alısma lazım canım yaa,bızım odalarımızda yanyana ama yınede puuff ne bılım,bı cesaret ayırıcam artık bı zaman:)

kız Aysellll benide alırsın artk kız giderkennn ...o zmna büyümüş olurlar gülnihalle selçuk arkada takılırlar

ay minee bnde artk ayrmk istiyormda bu şeklde nasıl olck bilmiyorm zırt zırt kalkıp odasına mı gitcem daha kötü..bi yandanda artk farkına varıyolar sonra zor olur diye hmn yapmk istiyorm bu işi..bnce iyi yapmışın için rahat değilse telsz al..

kız Aysellll benide alırsın artk kız giderkennn ...o zmna büyümüş olurlar gülnihalle selçuk arkada takılırlar

Alırım tabi annem inş. arkadaşlığımız uzunn uzun yıllar devam eder canım benimm hem Gülnihalle Selçuğu kerttik ya her türle beraberiz bundan sonra dünürüm :)

Yaaaaaaaa coook gecmıs olsun cok sınırlendımm ne aptal ınsalar yaaa ne bıcım ıs yapıolr bosuna okdr ezıyetı verdıler canına ALLAH onlrı bıldıgı gıbı yapsınn zekalrı kıtlar.
sorma valla kuzum 3 gündür ne çektiğimizi bi görsen, heleki Alya sıcaklarda mahvoldu yavrum(
bu ay kontrole gittiğimde soracam bende sözde her ay kontrole gidiyorum hiç bakmadı ilk defa duydum
evet cnm böyle ufak şeyleri ufak diyip gözardı etmeme lazım sor mutlaka
cok saol kuzum, bende doktor sekreteriyim bizede hastalar geldiginde doktorlarım cok umarsız ve sanki insan canı taş duvarmış gibi konuşuolardı sinirim bozuluodu, şükür Alyam içmedi ilacı:)
senin telefonun azizliği zaten bigün canından bezdircek seni kuzum cok saol cnm bnm cok şükr bugün güzel sonuclandı.
evet doktor beyimizin işgüzarlıgı işte bidaha ben sana hiç gelirmiyim Allah da muhtaç etmesin inş, evet aylık kontrolde göster mtlaka cnm aman diyim ihmal etme, valla eşin demişya okuyup okuyup icat edion die, ben eger ebruum arkadaşımızın yazdıgını okumasaydım hala kayınvalidemin bunda ne var doktora gitmeyin böyle basit şeyler için demesiyle hala gidip göstermio olacaktım, iyikide yazmış ebruum iyikide gitmişim cnm
geçmiş olsun canım, alyaya da maşallh içmemiş ilacı, bebekleri gerçekten allah koruyor..o dr. un diplomasını almak lazım, ne rahat konuşuyor
cok saol cnmm, o doktorun diplomasını alıp bi güzel dürüp rondodan geçirip toz haline getirip bayıltana kadar içirmek lazım

Yok kız ne telsızıı yan yana odamız va ayrıca yatagıda kapının dıbnde bende kapının dıbnde yatıorum duymamam ıcın ölum uykusuna yatmam lazım gelır:) Ilk olunca seytan durtu ıste:)) Bende garıpsedım kız:) Ama alıssın yatagna ıstıorum odasındakı cekyatı bılerk cıkarmadm bızde orda yatrz dıyee ama yatmadm ne bıleyım kendımı suclu hıssettım:)
benımde alısma lazım canım yaa,bızım odalarımızda yanyana ama yınede puuff ne bılım,bı cesaret ayırıcam artık bı zaman:)
Sende benm gıbı bı dene canım baktn olmuoo eskı duzen devam:))

Aynen canım sonra gec olcak gunden gune algıları daha fazla acılıo hergn bısey ogrenıoolar yanı gozunu actıgnda gordugu yer faklı olnca daha kotu olabılr dıye dusundum o yuzden ne kdr erken okdr ıyıı dungece ıyıydı yanı hıc uyanmadı sabah 7 de kalktı gercı gecte uyudu ama sabh aglaynca duydum normalde ıh mıh yapınca hemen kalkıodum alıodm onu aglaynca acaba cok once uyandıda artık sıkılıp agladımı dıye dusundum:) Ama napalım ettık ona odaa yatsın artık orda

alya canım çok sevindim kist değilmiş ama ne biçim doktor onlar ya sinir oldum..insan hayatı bukadarmı önemsiz..iyiki içmemiş kuzun ya

kızlar daha erken değilmi oda ayırmak için, ne bileyim ben 2 yaşına kadar geceleri bizimle uyutmayı düşünüyorum acaba yanlışmıyım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…