- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.861
Baksın baksın sen kullan bana da bilgi ver kuzum benim eşimin arabalarla ilgisi 0 hiç kullanmayada hevesi yok sana alalım diyo sen seç diyor sen rahat edersen bende öyle bişi alırımasfaltı ağlatırız beraber Mineee
öncelikle hepinize sonsuz teşekkür etmek istiyorum dualarınızı esirgemediginiz için.
tekrar kısa özet yapmak istiorum, ilk olarak çarşamba günü kendi çalıştıgım hastanede genel cerraha
göstermiştik Alyayı ve doktor dediki hiç korkma benm oğlumun poposundada var bundan
ama senin için rahat etsin bi usg isteyelim, usg de kist görüldü,
ve ertesi gün yani dün öncelikle üniversite hastanesine çocuk cerrahisine gösterdik o bizlik bişey değil beyin cerrahisine gösterin
dedi ama burdada usg çektirmenizde fayda var dedi ve bugün için usg randevusu alıp tekrar çalıştıgım hastanemdeki nöroşirürji doktoruna
gittik ve dediki usg sonucunda bi kist görülmüş yani bu sakral gamze değil dedi
ve MR lazım dedi, MR içinde siz şimdi gidin ve eczaneden 350mg kloral hidrat alıp sulandırıp verin dedi,
onu içtikten sonra derin uykuya dalıcak ve MR çekilcek dedi, bizde meğerse çok sulandırıp vermişiz o yüzden uyutamadık,
bugün sabah için tekrar verip gelirsiniz dediler ve bu sefer 3 kaşık kadar suda sulandırıp getirin dediler,
bizde eczanden tekrar aldık kloral hidratı ve akşam çekmeceye koyduk sabah içirip gideriz die, ama sabah kalktıgımızda
kloral hidrat eriyip uçup gitmişti sarılı oldugu kağıdın içinden ve bizde şok olduk, tekrar eczaneden aldık ve dedikki eczacı kadına
biz ölçüyü bilemiyoruz siz yardım etseniz burda versek olurmu, eczacı olmaz bunu hastanede vermeniz lazım dedi,
neyse biz tekrar sulandırdık ama kızım naptıysak içmedi, ağzına alıp hepsini geri fışkırtıyordu ve nitekim uyutamadık,
ve üniversite hastanesindeki usg çekimine gittik iyikide gitmişiz, 2 asistan ve 1 uzman eşliğinde uzunn uzun baktılar
ve biz herhangi bir kist görmüyoruz ilk usgdeki kıkırdağı kist sanmış bizce hiçbir kiste dair bulgu göremedik dediler ve bizde
üniversite hastanesindeki nöroşirürji uzmanına gidip yaşadıklarımızı bir bir anlattık ve doktor şok oldu nasıl olurda
doktor sizin kendi başınıza kloral hidrat vermeniz gerektigini söyler bu anestezist eşliğinde verilir dedi ve sekreteri dediki
bu bebek sizden daha akıllıymış içmemiş ilacı dedi bizde bir uzman doktor bunu yapmamız gerektiğini söyleyince verdik ilacı dedik
kadında dediki bebeğiniz doktordanda akıllıymış ozaman dedi, ve usg de hiç bi sorun gözükmüyor ama net konuşmamız için
MR görmemiz lazım dedi ve anestezist eşliğinde anestezi verilerek MR çektirceksiniz dedi,
bizden haberler böyle, hem sevinçliyim hem cokkkk kızgınımmm!!!! Devlet hastanesinde çalışıyorum ve anladımki gerçekten insanların canı
çoook ucuz geliyor doktorlara, yazıklar olsun ki kist olmadıgı halde kist var dediler, ve yazıklar olsun ki minnacık cana ağır bi ilacı bize içirtmeye
çalıştılar, şükürler olsun rabbime ki bebeğim içmedi o ilacı, bizden haberler böyle canlarım biraz buruk, çoğunlukla mutlu, ve aşırııı derecede kızgınım!!!
Aglatırız anamm. Hakkımzda hayırlısı olsun ınsallah:)Baksın baksın sen kullan bana da bilgi ver kuzum benim eşimin arabalarla ilgisi 0 hiç kullanmayada hevesi yok sana alalım diyo sen seç diyor sen rahat edersen bende öyle bişi alırımasfaltı ağlatırız beraber Mineee
Heeemeeen alışverişe çıkıyon kuzum ben o dediğini buluşadaki fotolara bakrken farkeettim bizdeki buluşmada hamilelik kıyafetlerimi giydiydim resimlere bakarken buneee dedim ya geçen kendime bi dünya cici aldım eskilerin içine giremiyorum diye incelmeyi beklemyecem dedim ve kendimi daha iyi hiss ediyorummm
öncelikle hepinize sonsuz teşekkür etmek istiyorum dualarınızı esirgemediginiz için.
tekrar kısa özet yapmak istiorum, ilk olarak çarşamba günü kendi çalıştıgım hastanede genel cerraha
göstermiştik Alyayı ve doktor dediki hiç korkma benm oğlumun poposundada var bundan
cnm çok şükürr kızının sonuçları iyi çıkmış çok geçmiş olsun bizde şimdi geldik hast.den şükürler olsunki bizimkide temiz çıktı rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inş.çok zorr
Ayrıca kızlar dungece oglm ılkkez odasında uyudu sabahta anca aglayınca uyandım normalde odamdyken ıh mıh sesıne hemen uynıodum acaba kotumu ettım yada cok aglamsmıdr dıyee dusundum hüüAcaba korkmusmudr fln dıyee dusundum Donencesı cok yakın ondn korkarmı acaba dıyede dusundum ıykı bı yatırdım gecyı dusunerek gecırdım:)))
ben daha ayırmadım odasını cesaret edemıyorum daha,gece aglayıp acıkıyo cunku,sesını duyamazsam dıye korkuyorum
Ayrıca kızlar dungece oglm ılkkez odasında uyudu sabahta anca aglayınca uyandım normalde odamdyken ıh mıh sesıne hemen uynıodum acaba kotumu ettım yada cok aglamsmıdr dıyee dusundum hüüAcaba korkmusmudr fln dıyee dusundum Donencesı cok yakın ondn korkarmı acaba dıyede dusundum ıykı bı yatırdım gecyı dusunerek gecırdım:)))
Fulyacım inanırmısın kendime bişi yapmaya fırsatım olmuyo zaten üşengeç bi insanım bide bu velet aman vermiyo kaç gündür o yüzden kendimi unuttum..bişey yiyemiorm dolayısıyla süt olmuyo şuan daha yeni yedm..kahvaltımı cicibebeyle yapmıştım :)) o kdr..snn dediğini bi deniim bundan sonra
Odalarımz yan yana benım oglan gun ıcınde hıııc uyumuo ama gecelerı uyuo maşallah. Kapımda acık uykmda cok hafıftır ama analık boyle bısey heralde acabamıı dıye dusundum sabah alıscz artık ınsallah:))
Gelirimm tabiiyalnız öyle gelirim fln diyorum yolu fln hiç bilmiyorum ya hemencecik gelebilirmişim gibi konuşuyorum :)zati önüzümdeki ay ehliyet kursuna yazılacam ehliyetimi alır almaz kocadan araba sözü aldım o zaman işte hep gelicem acısını çıkarcam bunlarınn :))
kız Aysellll benide alırsın artk kız giderkennn ...o zmna büyümüş olurlar gülnihalle selçuk arkada takılırlar
Alırım tabi annem inş. arkadaşlığımız uzunn uzun yıllar devam eder canım benimmhem Gülnihalle Selçuğu kerttik ya her türle beraberiz bundan sonra dünürüm :)
sorma valla kuzum 3 gündür ne çektiğimizi bi görsen, heleki Alya sıcaklarda mahvoldu yavrumYaaaaaaaa coook gecmıs olsun cok sınırlendımm ne aptal ınsalar yaaa ne bıcım ıs yapıolr bosuna okdr ezıyetı verdıler canına ALLAH onlrı bıldıgı gıbı yapsınn zekalrı kıtlar.
evet cnm böyle ufak şeyleri ufak diyip gözardı etmeme lazım sor mutlakabu ay kontrole gittiğimde soracam bende sözde her ay kontrole gidiyorum hiç bakmadı ilk defa duydum
cok saol kuzum, bende doktor sekreteriyim bizede hastalar geldiginde doktorlarım cok umarsız ve sanki insan canı taş duvarmış gibi konuşuolardı sinirim bozuluodu, şükür Alyam içmedi ilacı:)Canım çok geçmiş olsun çok sevindim birşey çıkmamasına inş.mr da temiz çıkar devlet hastanesinde neden böyle yapıyorlar bilmiyorum ben hamileyken 3lü test sonuçlarına bakıp kadın''değerler yüksek ayrıntılı usg çektir olmadı amniyosentez orda da çıkarsa gebeliği sonlandırırız''dedi 5 dk içinde ağladım sekreteri dışarda ağla sıra var dedi hayır benim sigortam var ben ücretsiz geliyorum hastaneye sende mi ücretsiz çalışıyorsun şimdi de söz konusu minicik bi bebek yaiyi ki içmemiş ilacı aferin minik kuzuya canım
senin telefonun azizliği zaten bigün canından bezdircek seni kuzumAlyaaam cok gecmıs olsunn sukur bıse cıkmamıss,oof off okadar cok sey yazmıstımkı ama yıne hata verdı telefonum,neyse ıcımde kalsın barı,doktorların tutarsızlıgıyla alakalıydı bu arada yazdıklarım,neyse canımmm cok sevındım yaa
evet doktor beyimizin işgüzarlıgı işte bidaha ben sana hiç gelirmiyim Allah da muhtaç etmesin inş, evet aylık kontrolde göster mtlaka cnm aman diyim ihmal etme, valla eşin demişya okuyup okuyup icat edion die, ben eger ebruum arkadaşımızın yazdıgını okumasaydım hala kayınvalidemin bunda ne var doktora gitmeyin böyle basit şeyler için demesiyle hala gidip göstermio olacaktım, iyikide yazmış ebruum iyikide gitmişim cnmilla 3-5 dr gitmek zorundayız emin olmak için. bu kez de beynin bulanacak tabii kim doğru diyr diye.. sen dr sun hadi, içip sıkıntı olsa ne pacagını bilirsin, ya bizz.. allah korumuş bence yavrunu canım...
bu arada o zaman bizde de var ondan. bugün iyice baktım. popo deliğinden sonra eti birleşiyor, sonra tekrar bi çukurluk var ilerde. ilk doğduğunda da vardı. normal bi ey zannetmiştim. şimdi eşime desem, sen okuyup okuyup iş arıyorsun başına diyecek. en iyisi aylık kontrolünde sorayım dr.una.
cok saol cnmm, o doktorun diplomasını alıp bi güzel dürüp rondodan geçirip toz haline getirip bayıltana kadar içirmek lazımgeçmiş olsun canım, alyaya da maşallh içmemiş ilacı, bebekleri gerçekten allah koruyor..o dr. un diplomasını almak lazım, ne rahat konuşuyor
coook sevindim cnm benm sonuçlarınız temiz cıkmış sonsuz şükürrr, sana ayrıca teşekkür borçluyum cnm eğer bu durumu paylaşmasaydın ben haaala oturup duruodum, MR ı da çektirdikten sonra fiyuuuuu diyip rahat bi nefes alıcaz cnm inşallahhhh ama bugün usg de iki asistan ve bi uzman hekim baya uzun süre ve aralarında istişare ederek baktılar bizide cok güzel bilgilendirdiler o yüzden içim rahat, kendi hastanemdeki usg de adam bana hiç izahatde bile bulunmadı sekreterine dio yaz bakalım bilmem kaç boyutunda şöyle şöyle kist lezyonu gözlenmiştir, kistmi var dedim ha evet var dio dümbükkk !! aman nyse düşünmek bile istemiorum sanada tekrar geçmiş olsun tatlımöncelikle hepinize sonsuz teşekkür etmek istiyorum dualarınızı esirgemediginiz için.
cnm çok şükürr kızının sonuçları iyi çıkmış çok geçmiş olsun bizde şimdi geldik hast.den şükürler olsunki bizimkide temiz çıktı rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inş.çok zorr
Yok kız ne telsızıı yan yana odamız va ayrıca yatagıda kapının dıbnde bende kapının dıbnde yatıorum duymamam ıcın ölum uykusuna yatmam lazım gelır:) Ilk olunca seytan durtu ıste:)) Bende garıpsedım kız:) Ama alıssın yatagna ıstıorum odasındakı cekyatı bılerk cıkarmadm bızde orda yatrz dıyee ama yatmadm ne bıleyım kendımı suclu hıssettım:)Minetta ben odasini ayirali bi ay oldu. Ayca nin gazia bigun bi yatirdim sora alisti
. Yalniz bizim arada oturma odasi var o yuzden telsiz koyduk. Kiz pirtlatsa duyuyorum :)) cok tedirgin olursan al bi telsiz. Ama simdi de yanimda yatirmak icin bahane ariyorum. Babasi gec gelcekse hemen bizim yataga yatirip uyuyakalmisiz numarasi yapiyorum :) bebekler anneye ihtiyac duyar derler ya bence asil anneler ihtiyac duyuyo ben cok ozluyorum
Sende benm gıbı bı dene canım baktn olmuoo eskı duzen devam:))benımde alısma lazım canım yaa,bızım odalarımızda yanyana ama yınede puuff ne bılım,bı cesaret ayırıcam artık bı zaman:)
ay minee bnde artk ayrmk istiyormda bu şeklde nasıl olck bilmiyorm zırt zırt kalkıp odasına mı gitcem daha kötü..bi yandanda artk farkına varıyolar sonra zor olur diye hmn yapmk istiyorm bu işi..bnce iyi yapmışın için rahat değilse telsz al..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?