- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.881
alya canım çok sevindim kist değilmiş ama ne biçim doktor onlar ya sinir oldum..insan hayatı bukadarmı önemsiz..iyiki içmemiş kuzun ya
kızlar daha erken değilmi oda ayırmak için, ne bileyim ben 2 yaşına kadar geceleri bizimle uyutmayı düşünüyorum acaba yanlışmıyım:26:
kızlar daha erken değilmi oda ayırmak için, ne bileyim ben 2 yaşına kadar geceleri bizimle uyutmayı düşünüyorum acaba yanlışmıyım:26:
Ayrıca kızlar dungece oglm ılkkez odasında uyudu sabahta anca aglayınca uyandım normalde odamdyken ıh mıh sesıne hemen uynıodum acaba kotumu ettım yada cok aglamsmıdr dıyee dusundum hüüAcaba korkmusmudr fln dıyee dusundum Donencesı cok yakın ondn korkarmı acaba dıyede dusundum ıykı bı yatırdım gecyı dusunerek gecırdım:)))
bende 2 olmasada 1 yaşına kadar düşünüyorum şimdilik..sonra değişirmi fikrim bilmem..
2 yaşındamıııı...bnce hata edersin 2 yaşından sonra mrk etme farklı bi odada yatmaz cnm.. 2 yaşında artk bildiin bilinçli oluyolar..
Katılıorum canımm bebısım 2 yasındn sonra kızın baska bıyerde yatmak ıstemck sızınle yatmak ıstıcekk sonra nolckk? 3unz bırlkte kardes kardes yatarsınz:))) Valla odada olunca o ısı bıle rahat beceremıosun2 yaşındamıııı...bnce hata edersin 2 yaşından sonra mrk etme farklı bi odada yatmaz cnm.. 2 yaşında artk bildiin bilinçli oluyolar..
Alısıcaz teyzesı ılk gecemızdı:))) Uykum hafıf ona guvenıorum telsız bıze gereksız yanı.Alyacım çok üzüldüm geçmiş olsun . iyi ki içmemeiş bebeğin ilacı.
içini ferah tut canım bence . ben 40 günlükken ayırdım. bizim de dip dibe odamız. telsiz de başucum da. ık dese duyuluyor.
değil odasını ayırmak kocam odasını ayırsa da kızımla aynı yatakta uyusak diye düşünüyorum, biliyorum tedaviye ihtiyacım var
değil odasını ayırmak kocam odasını ayırsa da kızımla aynı yatakta uyusak diye düşünüyorum, biliyorum tedaviye ihtiyacım var
Alyacım çok üzüldüm geçmiş olsun . iyi ki içmemeiş bebeğin ilacı.
içini ferah tut canım bence . ben 40 günlükken ayırdım. bizim de dip dibe odamız. telsiz de başucum da. ık dese duyuluyor.
cnm senmiydin hani eşin bile bebeğini kucağına alınca kıskanan?
hmm bi arkadaş yazmıştı da bikeresinde yavrumu eşimle bile paylaşamıorum die sen sandım onu özür, araştırmalarını bizimlede paylaşırsan seviniriz kuzum:)yok canım kıskanmıyorum, hatta babaannesi falan da sevsin kısmanma huyum yok, yanlış anlaşılmasın eşime de aşığım ona sarılarak uyurum hergece ama kızımın bugünleri geçecek doya doya yaşayayım istiyorum, zaten büyüyünce yalvarsanda seninle yatmıyor çocuklar. bir de bu konuda anadolu pedagojisi diye bi yaklaşım var, onu araştırıyorum şimdilik..
coook sevindim cnm benm sonuçlarınız temiz cıkmış sonsuz şükürrr, sana ayrıca teşekkür borçluyum cnm eğer bu durumu paylaşmasaydın ben haaala oturup duruodum, MR ı da çektirdikten sonra fiyuuuuu diyip rahat bi nefes alıcaz cnm inşallahhhh ama bugün usg de iki asistan ve bi uzman hekim baya uzun süre ve aralarında istişare ederek baktılar bizide cok güzel bilgilendirdiler o yüzden içim rahat, kendi hastanemdeki usg de adam bana hiç izahatde bile bulunmadı sekreterine dio yaz bakalım bilmem kaç boyutunda şöyle şöyle kist lezyonu gözlenmiştir, kistmi var dedim ha evet var dio dümbükkk !! aman nyse düşünmek bile istemiorum sanada tekrar geçmiş olsun tatlım
İveett kızım anaannesi ve teyzesinnden karelerr :)
Çok seviyor annemle böyle oturmayı ellerinden belli ne kadar hanımefendii
Eki Görüntüle 459439
Kızım fena mıyşmış teyzoşun kucağına
Eki Görüntüle 459440
Teyzoşu saçlarını toplamış keçi kızım benimmm
Eki Görüntüle 459441
Buda oyun halısı ve Gülnihall
Eki Görüntüle 459438
yok canım kıskanmıyorum, hatta babaannesi falan da sevsin kısmanma huyum yok, yanlış anlaşılmasın eşime de aşığım ona sarılarak uyurum hergece ama kızımın bugünleri geçecek doya doya yaşayayım istiyorum, zaten büyüyünce yalvarsanda seninle yatmıyor çocuklar. bir de bu konuda anadolu pedagojisi diye bi yaklaşım var, onu araştırıyorum şimdilik..
:)
cnm maşşallahh barekallah Gülnihalimiz zaten prensesimiz:) bişey sorucam bebekleri 6 aydan evvel oturtmayın diolar ama resimde ilgimi cekdi güloş oturuo, bizim kızda öyle mümkünatı yok yatıramıoruz ille oturcak ama korkuorumda oturmasından ama dedigim gibi alıkoyamıoruz:/
Aysel,gulnıhal tam yemelık yaa masallah kuzuma
Bu resımlrı benım kız kardeslere gosterımde bıraz feyz alsnlarr:)) Masallah teyzeye ananeyee ayselcm gulhınl ananeyede benzıo sankı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?