2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alya canım çok sevindim kist değilmiş ama ne biçim doktor onlar ya sinir oldum..insan hayatı bukadarmı önemsiz..iyiki içmemiş kuzun ya

emanet yaşıyoruz valla, işimiz kullara kaldıysa mahvolduk, çok şükür bizi kollayan gözeten rabbimiz var, derdimizde ondan dermanıımızda, evet şükür içmedi kızım o ilacı..

kızlar daha erken değilmi oda ayırmak için, ne bileyim ben 2 yaşına kadar geceleri bizimle uyutmayı düşünüyorum acaba yanlışmıyım:26:

2 yaşındamıııı...bnce hata edersin 2 yaşından sonra mrk etme farklı bi odada yatmaz cnm.. 2 yaşında artk bildiin bilinçli oluyolar..

Alyacım çok üzüldüm geçmiş olsun . iyi ki içmemeiş bebeğin ilacı.

içini ferah tut canım bence . ben 40 günlükken ayırdım. bizim de dip dibe odamız. telsiz de başucum da. ık dese duyuluyor.

bende 2 olmasada 1 yaşına kadar düşünüyorum şimdilik..sonra değişirmi fikrim bilmem..

2 yaşındamıııı...bnce hata edersin 2 yaşından sonra mrk etme farklı bi odada yatmaz cnm.. 2 yaşında artk bildiin bilinçli oluyolar..

valla bu konuda pek bi araştırmam olmadı, en iyisi iyice bi araştırıp ona göre hareket edeyim, bide bizim ailecek bi korkumuz var da o yüzden korkuyoruz ayrı yatırmaktan,
benim 9 yaşında bi kardeşim var, ben 7 aylık hamileyken gece birden uyanıp annee diye bagırıyor ve bayılıyor, 4 saat bilinçsiz baygın kaldı, eğer annem yanında yatmasaydı
ne olurdu bilmem, ama tabi herzaman yanında annem olcak değil ama işte ana yüreği annem şmdi dio eşşek kadar olana kadar yanımdan ayırmıcamD anne diorum cocuk
delikanlı olunca istemez seni odasnda olsun telsiz koyarım diyo

değil odasını ayırmak kocam odasını ayırsa da kızımla aynı yatakta uyusak diye düşünüyorum, biliyorum tedaviye ihtiyacım var

kızlar daha erken değilmi oda ayırmak için, ne bileyim ben 2 yaşına kadar geceleri bizimle uyutmayı düşünüyorum acaba yanlışmıyım:26:

Katılıorum canımm bebısım 2 yasındn sonra kızın baska bıyerde yatmak ıstemck sızınle yatmak ıstıcekk sonra nolckk? 3unz bırlkte kardes kardes yatarsınz:))) Valla odada olunca o ısı bıle rahat beceremıosun ıh dıo garıp oluosun aklın onda kalıoo flnn olmuo olmuoo soncta onunda odası var oda bır bıreyy nekdr erkn alısırsa okdr ıyı kı 3 ay yanmzda yattı daha nolsn:)
Alısıcaz teyzesı ılk gecemızdı:))) Uykum hafıf ona guvenıorum telsız bıze gereksız yanı.
değil odasını ayırmak kocam odasını ayırsa da kızımla aynı yatakta uyusak diye düşünüyorum, biliyorum tedaviye ihtiyacım var

:))) Ne alakası var canım yaa olabılrr. Ben daha rahat yatar dıye dusundumm genıs yaatk dolansın dursun ıcınde:))

cnm senmiydin hani eşin bile bebeğini kucağına alınca kıskanan?

yok canım kıskanmıyorum, hatta babaannesi falan da sevsin kısmanma huyum yok, yanlış anlaşılmasın eşime de aşığım ona sarılarak uyurum hergece ama kızımın bugünleri geçecek doya doya yaşayayım istiyorum, zaten büyüyünce yalvarsanda seninle yatmıyor çocuklar. bir de bu konuda anadolu pedagojisi diye bi yaklaşım var, onu araştırıyorum şimdilik..

coook sevindim cnm benm sonuçlarınız temiz cıkmış sonsuz şükürrr, sana ayrıca teşekkür borçluyum cnm eğer bu durumu paylaşmasaydın ben haaala oturup duruodum, MR ı da çektirdikten sonra fiyuuuuu diyip rahat bi nefes alıcaz cnm inşallahhhh ama bugün usg de iki asistan ve bi uzman hekim baya uzun süre ve aralarında istişare ederek baktılar bizide cok güzel bilgilendirdiler o yüzden içim rahat, kendi hastanemdeki usg de adam bana hiç izahatde bile bulunmadı sekreterine dio yaz bakalım bilmem kaç boyutunda şöyle şöyle kist lezyonu gözlenmiştir, kistmi var dedim ha evet var dio dümbükkk !! aman nyse düşünmek bile istemiorum sanada tekrar geçmiş olsun tatlım[/QUOTE]

teş.ederim canım inş.mr da temiz çıkıcak.ben sürekli sizi takip ediyorum yaşadığınız sorunlar mutluluklar...aklıma takılan bişy olduğu zaman hemen bakıyırum acaba mart annelerindede bunu yaşayan var mı eşim bile bişey olduğunda mart annelerine baktın mı diyor:) oyüzden bi sorunla karşılaşınca hemen aklıma siz geldiniz ilk başta çok üzüldüm keşke paylaşmasaydım yok yere sizleride panik yaptım diye ama enazınan böyle bişey olduğunu hep beraber öğrenmiş olduk.hepiniz çok iyi arkadaş olmuşsunuz hep devam eder inş.sonuçlarını mutlaka paylaş merak ederim alya ya da çok geçmiş olsun.

İveett kızım anaannesi ve teyzesinnden karelerr :)
Çok seviyor annemle böyle oturmayı ellerinden belli ne kadar hanımefendii

Kızım fena mıyşmış teyzoşun kucağına

Teyzoşu saçlarını toplamış keçi kızım benimmm

Buda oyun halısı ve Gülnihall

hmm bi arkadaş yazmıştı da bikeresinde yavrumu eşimle bile paylaşamıorum die sen sandım onu özür, araştırmalarını bizimlede paylaşırsan seviniriz kuzum:)

teş.ederim canım inş.mr da temiz çıkıcak.ben sürekli sizi takip ediyorum yaşadığınız sorunlar mutluluklar...aklıma takılan bişy olduğu zaman hemen bakıyırum acaba mart annelerindede bunu yaşayan var mı eşim bile bişey olduğunda mart annelerine baktın mı diyor:) oyüzden bi sorunla karşılaşınca hemen aklıma siz geldiniz ilk başta çok üzüldüm keşke paylaşmasaydım yok yere sizleride panik yaptım diye ama enazınan böyle bişey olduğunu hep beraber öğrenmiş olduk.hepiniz çok iyi arkadaş olmuşsunuz hep devam eder inş.sonuçlarını mutlaka paylaş merak ederim alya ya da çok geçmiş olsun.[/QUOTE]
iyiki yazdın cnm, bnmde eşim öyle diyor avratlar kulübündeki kankaların napmışlar bu durumla ilgili dio sonuçları muhakka yazıcam cnm, sende sürekli gel cnm hep bekleriz:)

cnm maşşallahh barekallah Gülnihalimiz zaten prensesimiz:) bişey sorucam bebekleri 6 aydan evvel oturtmayın diolar ama resimde ilgimi cekdi güloş oturuo, bizim kızda öyle mümkünatı yok yatıramıoruz ille oturcak ama korkuorumda oturmasından ama dedigim gibi alıkoyamıoruz:/

canım adem gunesten bahsedıyosun dımı,bende arastırmaya calıstım ama pek tatmın edıcı bılgı edınemedım,sen arastırdıklarını burada paylasırsan eger bende faydalanırım

Kuzum onu kucağımızda uzanır vaziyette tutmak ne mümkün kucağımıza alıp yaslıyoruz hoop dikelip oturur pozisyonu alıyor

Bu resımlrı benım kız kardeslere gosterımde bıraz feyz alsnlarr:)) Masallah teyzeye ananeyee ayselcm gulhınl ananeyede benzıo sankı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…