2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar daha erken değilmi oda ayırmak için, ne bileyim ben 2 yaşına kadar geceleri bizimle uyutmayı düşünüyorum acaba yanlışmıyım:26:

canım öncelikle ekrar geçmiş olsun, geçti gitti çok şükür öyle yada böyle... en kötü yaşadığı şey bu olur inşallah Alyamın.

ayrıca emin ol oda ayırmada erken diye birşey yok, en azından bebek için yok, anne için her zaman erken ama, Berra sadece 5 gün bizim odamızda yattı, 27 günlükten bu yana kendi odasında, ıh dese duyuyorum ben top patlasa duymam aslında.

6 ayından sonra artık bilinçte oluşuyor, allah muhafaza görmemesi gereken görüntüler bilinç altına kötü yerleşebilir, hatırlamaz ama psikolojisinde yer eder, bir de kız çocuğu vajinusmus vs allah korusun..

Gamze naptı acaba berranın goz kontrolu vardı bgn

canım benim, nasılda aklında tutmuş....

herşey normal çıktı, bundan sonra 2 yaşında görecekler, standart muayene o.

Gamze yazacaklarimi yazmis zaten. Kizlat bi an once ayirin yataklari bunlar son zamanlar sonrasi inanin cok zor oluyo ilkokul ikinci sinifta yatak ayirmaya calisanlar taniyorum :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?Ben de Uras'ı uyutmuşken bi bakıyım dedim her zaman internete giremiyorum malum:)Artık işe başlayınca ama hiç işe dönmek istemiyorum ağustosta işe başlıycam çok üzülüyorum ama okullar açılana kadar Uras'a ben bakıcam iş yerime götürücem eşimde yaz tatilinde olduğu için orda ilgilenecek oğluşumuzla Allahtan iş yerim büyük ve çocuk odası var yoksa yanmıştık.Şu andan benden başkasında durmuyo çok zor olucak siz neler yaptınız işe başlayınca?Çok zor oldu mu?

Bu arada çok fazla geçmişe bakamadım ama oda ayırmaktan söz edilmiş sanırım Uras şu anda kendi odasında yatıyor ama biz yatarken odamıza alıyoruz yatak odamızda bi beşik daha var onda yatıyor...Biraz daha böyle devam edip tamamen odasını ayırmayı düşünüyorum,zaten telsiz de var hiç sorun olmaz.

hoşgeldin cnm sen nasılsın uras nasıl cnm resim yokmu koysanda görsek :))

cok mantıklı cnm, yavaş yavaş deniyim dicemde inş becerebilirim

kızlar atlasın çişli bezinde pembe leke gördüm ne olabilir acaba
sizde hiç oldu mu ?
bende geçenlerde görmüştüm ama sonra yakından bakdım pişik kremi oldugunu anladım.. sizinde inş mühim bşey dildir cnm
maşşallahh cnmm sanadaaa yakışıklınadaa cok özledk seni cidden:)
o deli benim:)napıyım paylaşamıyorum kuşumu kimseyle:)

hhehehehe hala mı öylesin kuzum?

amanda aman ne yakışıklımış bu uras bey maşaallah büyümüş ... cnm sende fazla kilo almamıştın zaten aldıklarını vermiş gibi duruyorsun çok güzel olmuşsun annelik yakışmış

Hoşbulduk canım ben de Uras da iyiyiz.Var canım birazdan ekliyim:))Sen nasılsın kuzucuk nasıl?

kızımın ufak tefek yaramazlıklar dışında çok iyiyiz mutluyuz

Canımm hoş geldin özlemişiz seniUras ne yakışıklı olmuş öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…