- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.901
aysel gülnihal sana sen annene benziyosun dolayısıyla gülnihal de anneannesine:)
evet fatmacım adem güneş, kadınlar kulübünde de açılmış konuları var: http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/375230-anadolu-pedagojisi.html
Teşekkürler teyzesi,sende Aysimanın resimlerini koyda sevek yaa
kızlar daha erken değilmi oda ayırmak için, ne bileyim ben 2 yaşına kadar geceleri bizimle uyutmayı düşünüyorum acaba yanlışmıyım:26:
Gamze naptı acaba berranın goz kontrolu vardı bgn
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?Ben de Uras'ı uyutmuşken bi bakıyım dedim her zaman internete giremiyorum malum:)Artık işe başlayınca ama hiç işe dönmek istemiyorum ağustosta işe başlıycam çok üzülüyorum ama okullar açılana kadar Uras'a ben bakıcam iş yerime götürücem eşimde yaz tatilinde olduğu için orda ilgilenecek oğluşumuzla Allahtan iş yerim büyük ve çocuk odası var yoksa yanmıştık.Şu andan benden başkasında durmuyo çok zor olucak siz neler yaptınız işe başlayınca?Çok zor oldu mu?
hoşgeldin cnm sen nasılsın uras nasıl cnm resim yokmu koysanda görsek :))
Masallah sana minik erkek
Özgem hosgeldinnn
cnm senmiydin hani eşin bile bebeğini kucağına alınca kıskanan?
cok mantıklı cnm, yavaş yavaş deniyim dicemde inş becerebilirimcanım öncelikle ekrar geçmiş olsun, geçti gitti çok şükür öyle yada böyle... en kötü yaşadığı şey bu olur inşallah Alyamın.
ayrıca emin ol oda ayırmada erken diye birşey yok, en azından bebek için yok, anne için her zaman erken ama, Berra sadece 5 gün bizim odamızda yattı, 27 günlükten bu yana kendi odasında, ıh dese duyuyorum ben top patlasa duymam aslında.
6 ayından sonra artık bilinçte oluşuyor, allah muhafaza görmemesi gereken görüntüler bilinç altına kötü yerleşebilir, hatırlamaz ama psikolojisinde yer eder, bir de kız çocuğu vajinusmus vs allah korusun...
bende geçenlerde görmüştüm ama sonra yakından bakdım pişik kremi oldugunu anladım.. sizinde inş mühim bşey dildir cnmkızlar atlasın çişli bezinde pembe leke gördüm ne olabilir acaba
sizde hiç oldu mu ?
maşşallahh cnmm sanadaaa yakışıklınadaa cok özledk seni cidden:)
o deli benim:)napıyım paylaşamıyorum kuşumu kimseyle:)
amanda aman ne yakışıklımış bu uras bey maşaallah büyümüş ...
Hoşbulduk canım ben de Uras da iyiyiz.Var canım birazdan ekliyim:))Sen nasılsın kuzucuk nasıl?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?Ben de Uras'ı uyutmuşken bi bakıyım dedim her zaman internete giremiyorum malum:)Artık işe başlayınca ama hiç işe dönmek istemiyorum ağustosta işe başlıycam çok üzülüyorum ama okullar açılana kadar Uras'a ben bakıcam iş yerime götürücem eşimde yaz tatilinde olduğu için orda ilgilenecek oğluşumuzla Allahtan iş yerim büyük ve çocuk odası var yoksa yanmıştık.Şu andan benden başkasında durmuyo çok zor olucak siz neler yaptınız işe başlayınca?Çok zor oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?