2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aysel kocaman olmuş bu güzellik yaa..hem büyümüş hem kilo almış maşallah ya varya Selçukta 2 günde gözle görülür şekilde bi büyüme kaydetti sanki bacakları fln kocaman geliyo birden bna..resmen 2 günde boy attı bunlar birden büyüdüler..

Selam Gamzecim ;

Öncellikle bu özel davetin için teşekkürler. Sizinle tanışmak o kadar çok istiyorumki ama şuan izmirdeyim kardeşimin düğünü için gerçi düğün bahane oldu 2 haftadır burdayım inşallah 15 temmuzdan sonra istanbulda olacağım .tekrardan teşekkürler....

biraz aştım ama yine biraz fazla kalınca dayanamıyorum aman oğluşum acıkmışmı diyerek alıyorum:)

Günaydın kızlarrr yada tünaydınn:)) ben hıc hos bır gece gecırmedm kuzey uyumadıı yarm saatte bır uyandı 4 de kadr odasnda yatrdm ama yok 4ten sonra uyku bastrnca daha fazla dırenemdm ve odamızda yatrdm sutumde azaldı ıyıce mamada vermk ıstemıorum resmn ac uyutuorum cocugu su 2 3 gundr boyleyım bunalımamı gırdım yaa anlamıorumkı buarada yarn kıbrısa gıdebılırım zekı kocam dun gece soyledı nasıl hazırlancaksam agdaya gıtmem lazım alısvers yapmam lazım bunlar ıcın banaa cok sey lazım:)) Aptal gbıyım yaa bu cocuk nıye boyle yaptı bıde cok uyums gıbı 7 de uyandı gıttıkce duzelcgne ettıgı ıse bakın:))

hoşgeldin özgecim..maşallah ikinizde çok tatlısınız..

kızlar atlasın çişli bezinde pembe leke gördüm ne olabilir acaba
sizde hiç oldu mu ?

Bizim de iki defa oldu ikinci defa olunca doktora götürdük,bi de bizimkinde hafif bi koku oluyordu.Doktor kum döküyor olabilir dedi bu dönemde bebeklerde görülebiliyormuş.Tahlil istedi verdik şükür bişey çıkmadı.Doktorda enfeksiyon olmadığı sürece önemli değil dedi.Bi de çişi sabahları çok koyu renkli oluo dedim, olabilir dedi. İnşallah sizinkinde de bişeycik çıkmaz.

sizde hiç oldu mu ?
ben bezinde değil de kusmuğunda görmüştüm, soluğu dr. da aldık, meğer göğüs ucum çatlakmış ondan kan emmiş. artık çatlakları falan aştık gerçi ama yinede yazayım dedim.

bugün Kpss var eşimde sınavda..bi çalıştı bi çalıştıki kesin Kpss Türkiye birincisi olcak

hayır bikere birinci benim eşim, çünkü o daha çoook çalıştı, sınavı dün hatırlatmasam giremeyecekti o derece çalıştı

sna da tünaydın canım, benim kızımda tuhaf, uyku düzenleri niye şaştı bunların ya, büyüdükçe düzelmesi gerkmiyor muydu? yoksa kandırıldık mı? hep bi hedef koyuyorlar önüme yok kırkı çıksın düzelcek 4o çıkıyor daha fen,a şimdi de 6 aydan sonra diyorlar, hadi bakalım bi umut iki ay daha bekleyelim

selam fıstıklaaarr,annemlerdeyim bgn onların pcden dun söz verdiğim uzere aysima hanımın fotolarını koyuyorum...

henuz dogmadık ama azz kaldı,sabırsızlanıyoruuummmm

bu yeni halim,3 saat once doktorun kıcıma vurmasıyla uyandım,ama enfeksiyon kapma riskime karsı benı 3gun kuvezde tutacaklarmıs,annem daha koklayamadı,elimi yuzumu yıkayın çok çirkin gorunuyorum dedim amma,yıkanmıcakmısım mıkroplara karsı guc veriyomus bu seyler bana....

ohhh bee ev gibisi yoook,ne o oyle kapalı kutuda tutuyolardı beni,canımda cok sıkılıyodu zaten,arkadaslar vardı ama onlarda hep ağlıyolardı,evimi ozledim ben,ee 9ayım burda gecti....
amaa çok uykum var dahaa acamıyom gözlerimi...

annemin çekmeye çalıştıgı amatör fotolardan biri,yok bide becerebilse ...

annneeeeeee bı rahat bırak beni yaaaa

eyvaah basıldık,tamda toplıcaktım beşiğimi anne vallaaaa...

iştee buda 1 ay onceki pıknıkteki halimmm,buyuduk işteee,heyy gidi ömrüümmm..
daha son fotolarım varmısta annem pc ye atmamış,atınca buraya koyucakmışşş

bunu annemden gizli yukluyorum,bana kel diyene bakarmısınız yaaa...

bukadar teyzeleriiimmmmmm,sizleri kocaman öpüyorummm

Son düzenleme:
sizde hiç oldu mu ?

canım bizde de olmuştu doktor sıcaklarda bebekler terleyerek su kaybediyor demişti yani susuz kalınca oluyormuş bol bol su ver geçer dedi öylede oldu şimdi hergün içebildiği kadar su veriyorum

kızlar selam

benim hınzır alim şu iki haftadır uyumuyor gündüzleri ? 4.ayımız bitti daha önce gündz uykulrımız düzenliydi fakat sıcaklardanmıdır nedir anlamadım uyumak bilmiyor sinirlerim bozuldu artık yaa sizin bebişlerde durumlar nasıl ??

bnde aynen Mine mrk etme..sütüm 2-3 gündür çook az doymuyo o yüzden doru dürüst uyumuyo..bn uyku düzeninin bozulmasını buna bağlıyorm..tam doymadıı için gece bna sarıyo

slm kızlar benm kızım 27 mart doğumlu 3. ayımızı yeni bitrdik..sanırım dişleri kaşınıyo. emziği ağzından çıkarmazdı şimdi emziği atıp elini emiyo.ama onunki emmekte değil elini damaklarında gezdiriyo.sanırım dişleri erken çıkacak.diş kaşıyıcı almak istiyorum ama nasıl bişey alıcağımı bilmiyorum kullanan yada bi fikri olan varmı

Kızlar 19 mart ta doğurup bebeğine ek besin tattıran var mı?Kocam şeftali almış içim gidiyor vermek için.
Bir de birşey daha sorucam 4 ölçek mama yapıyorum bitince ilk an bizimki bir kopartıyor birkaç saniye sonra ağlaması geçiyor.Sizinkiler de yapıyor mu aynı şeyi?

Eklentiler

• $CIMG1241kk.webp
    26 KB · Görüntüleme: 59
Evett ılk bana gelıosunuz ponçiiklerr:))

Sen Kıbrıs a git eğlen gel sonra bizz sendeyiz merak etme,elimde pastamla yola düşcem söz

Bebeğimm gerçekten okuyunca küfretmekten başka birşey yapamadım,nasıl bukdr şerefsiz olunur , bir anne nasıl böyle bir tanı ile yıkılır, sen bunca sene okumussun mal mısın kör müsün toy musun nasıl kıkırdagı kist sanırsın Allah'ım yaa bu kadarına da artık yuhh denir sadece. Allah'a şükür ki tertemiz çıkmış sonuçlar hayatım. Mr çektirirsin olsun,en azından usg temiz çıktı. Alya'm akıllı yavrum içmemiş ilacı,çocuk derin uyuyacak diyor mal yani bu ne demek anestezi vari birşey nasıl bunu doktor kontrolü dışında yap diyebilir kiii aklım almıyor. Nasıl senin sorumluluğuna bırakıyor ki derin uyku durumu bu kolay değil. Nur um bebeğim Allah'ım korumuş yavrunu içmemiş minik kelebeğim ilacı. Dava açsan yeridir yani o derece sinirlendim.

Balımmmmm böceğimmm sen ne kadar güzelleşmişsin öyleee gel gelll Alya seni bekliyorrr saçlarını çekmek içinnn Pek kıskandık biz iice kelleştikte

Hoşgeldin canım. Koskocaman olmuş miniğin maşallahhhhh Allah nazarlardan saklasın

Canımmm maşallah sizee ne kadar güzel doğumdan bugüne kadar resimlerle analtmışsın hikayenizi Minik yavrunu Allah nazarlardan saklasın dünya güzelii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…