- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.941
Günaydın Ronyacığım nasılsın ya, yokluğun belliydi, neler yapıyon, bebişler nasıl
kızlar benim ufaklık beş altı günde bir baya kıvamlı kaka yapıyor ve malesef zorlanıyor.artık hergün blr çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. Umarım rahatlar. Sizinkilerin böyle kıvamlı kaka yaptığı oluyırmu bizimki sadece anne sütü alıyor neden böyle oldu anlamadım.
Hoşgeldim Ronyacım..gözlerimiz seni aradı :)) bnmkininde kakası baya koyu kıvamlı oldu..demekki artk yavaş yavaş koyulaşıyo kakalr..bnce sadece anne sütü alıyosa herşey yolundadır endişelencek bişey yok..
kızlar benim ufaklık beş altı günde bir baya kıvamlı kaka yapıyor ve malesef zorlanıyor.artık hergün blr çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. Umarım rahatlar. Sizinkilerin böyle kıvamlı kaka yaptığı oluyırmu bizimki sadece anne sütü alıyor neden böyle oldu anlamadım.
Hoşgeldim Ronyacım..gözlerimiz seni aradı :)) bnmkininde kakası baya koyu kıvamlı oldu..demekki artk yavaş yavaş koyulaşıyo kakalr..bnce sadece anne sütü alıyosa herşey yolundadır endişelencek bişey yok..
Evet bernacığım, benim oğlanda yaklaşık 1 haftadır öyle, ben de sadece anne sütü veriyorum, arada da çeyrek şeftali, 2 kaysı suyu falan, ama koyu, rengi de kendi de, hem de kalıp gibi, hiç su yok sanki, dmekki yavaş yavaş değişiyor dönüşüyor bağırsakları
Kizlar bisey sorcam nehir öksürüyor doktora gotursem simdi ilac verecek ilacda vermek istemiyorum napsam bilemedim napiyim?(
dr.a götür cnm eğer ciddi bi öksürükse ciğerlere inmesindense ilaç verrsin ama ciddi değilse dr.zaten ilaç yazmaz..öksürük önemli..bnmkinede olmştu dr.a götrdm dr bişei yok dedi ilaç yazdı ama şimdi kullanma çok artarsa verrsn hatta takip et olmadı tekrar getrirsin şimdilik bişeyi yok dedi..snde ne olur ne olmaz götür..bronşite fln çevirmesin üşütmeden kaynaklıysa
öncelikle hepinize sonsuz teşekkür etmek istiyorum dualarınızı esirgemediginiz için.
tekrar kısa özet yapmak istiorum, ilk olarak çarşamba günü kendi çalıştıgım hastanede genel cerraha
göstermiştik Alyayı ve doktor dediki hiç korkma benm oğlumun poposundada var bundan
ama senin için rahat etsin bi usg isteyelim, usg de kist görüldü,
ve ertesi gün yani dün öncelikle üniversite hastanesine çocuk cerrahisine gösterdik o bizlik bişey değil beyin cerrahisine gösterin
dedi ama burdada usg çektirmenizde fayda var dedi ve bugün için usg randevusu alıp tekrar çalıştıgım hastanemdeki nöroşirürji doktoruna
gittik ve dediki usg sonucunda bi kist görülmüş yani bu sakral gamze değil dedi
ve MR lazım dedi, MR içinde siz şimdi gidin ve eczaneden 350mg kloral hidrat alıp sulandırıp verin dedi,
onu içtikten sonra derin uykuya dalıcak ve MR çekilcek dedi, bizde meğerse çok sulandırıp vermişiz o yüzden uyutamadık,
bugün sabah için tekrar verip gelirsiniz dediler ve bu sefer 3 kaşık kadar suda sulandırıp getirin dediler,
bizde eczanden tekrar aldık kloral hidratı ve akşam çekmeceye koyduk sabah içirip gideriz die, ama sabah kalktıgımızda
kloral hidrat eriyip uçup gitmişti sarılı oldugu kağıdın içinden ve bizde şok olduk, tekrar eczaneden aldık ve dedikki eczacı kadına
biz ölçüyü bilemiyoruz siz yardım etseniz burda versek olurmu, eczacı olmaz bunu hastanede vermeniz lazım dedi,
neyse biz tekrar sulandırdık ama kızım naptıysak içmedi, ağzına alıp hepsini geri fışkırtıyordu ve nitekim uyutamadık,
ve üniversite hastanesindeki usg çekimine gittik iyikide gitmişiz, 2 asistan ve 1 uzman eşliğinde uzunn uzun baktılar
ve biz herhangi bir kist görmüyoruz ilk usgdeki kıkırdağı kist sanmış bizce hiçbir kiste dair bulgu göremedik dediler ve bizde
üniversite hastanesindeki nöroşirürji uzmanına gidip yaşadıklarımızı bir bir anlattık ve doktor şok oldu nasıl olurda
doktor sizin kendi başınıza kloral hidrat vermeniz gerektigini söyler bu anestezist eşliğinde verilir dedi ve sekreteri dediki
bu bebek sizden daha akıllıymış içmemiş ilacı dedi bizde bir uzman doktor bunu yapmamız gerektiğini söyleyince verdik ilacı dedik
kadında dediki bebeğiniz doktordanda akıllıymış ozaman dedi, ve usg de hiç bi sorun gözükmüyor ama net konuşmamız için
MR görmemiz lazım dedi ve anestezist eşliğinde anestezi verilerek MR çektirceksiniz dedi,
bizden haberler böyle, hem sevinçliyim hem cokkkk kızgınımmm!!!! Devlet hastanesinde çalışıyorum ve anladımki gerçekten insanların canı
çoook ucuz geliyor doktorlara, yazıklar olsun ki kist olmadıgı halde kist var dediler, ve yazıklar olsun ki minnacık cana ağır bi ilacı bize içirtmeye
çalıştılar, şükürler olsun rabbime ki bebeğim içmedi o ilacı, bizden haberler böyle canlarım biraz buruk, çoğunlukla mutlu, ve aşırııı derecede kızgınım!!!
Kızlar selam. Bugün 4 de kismetse Kıbrıs yolcusu olucam uzun zamamde uçağa binmuyodum o yüzden biraz tirsagim hakkınızı helal edin nolur nolmaz:)) hepinizi Cook öpüyorum kuzeyle insallah ilk tatilimz kolay gecer. Sagsaglim ulaşırsak ordanda bağlanırım. Şimdilik hoscakalin beni ozleyin anacim bayyyyyy
arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır yazamıyorum eve henüz lnternet almadık.hepinizi çok özledim.benim yakında izinlerimde bitiyor haftaya iş başı yapıyorum.neyseki süt iznim var bire kadar çalışcam.
selam fıstıklaaarr,annemlerdeyim bgn onların pcden dun söz verdiğim uzere aysima hanımın fotolarını koyuyorum...
henuz dogmadık ama azz kaldı,sabırsızlanıyoruuummmm
bu yeni halim,3 saat once doktorun kıcıma vurmasıyla uyandım,ama enfeksiyon kapma riskime karsı benı 3gun kuvezde tutacaklarmıs,annem daha koklayamadı,elimi yuzumu yıkayın çok çirkin gorunuyorum dedim amma,yıkanmıcakmısım mıkroplara karsı guc veriyomus bu seyler bana....
ohhh bee ev gibisi yoook,ne o oyle kapalı kutuda tutuyolardı beni,canımda cok sıkılıyodu zaten,arkadaslar vardı ama onlarda hep ağlıyolardı,evimi ozledim ben,ee 9ayım burda gecti....
amaa çok uykum var dahaa acamıyom gözlerimi...
annemin çekmeye çalıştıgı amatör fotolardan biri,yok bide becerebilse ...
annneeeeeee bı rahat bırak beni yaaaa
eyvaah basıldık,tamda toplıcaktım beşiğimi anne vallaaaa...
iştee buda 1 ay onceki pıknıkteki halimmm,buyuduk işteee,heyy gidi ömrüümmm..
daha son fotolarım varmısta annem pc ye atmamış,atınca buraya koyucakmışşş
bunu annemden gizli yukluyorum,bana kel diyene bakarmısınız yaaa...
bukadar teyzeleriiimmmmmm,sizleri kocaman öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?