2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır yazamıyorum eve henüz lnternet almadık.hepinizi çok özledim.benim yakında izinlerimde bitiyor haftaya iş başı yapıyorum.neyseki süt iznim var bire kadar çalışcam.

özgecim urasa kocaman maşallah nasıl güzel yağız blr delikanlı olacak. Azeri senin gülnihalini yerim ben çok şeker maşallah

kızlar benim ufaklık beş altı günde bir baya kıvamlı kaka yapıyor ve malesef zorlanıyor.artık hergün blr çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. Umarım rahatlar. Sizinkilerin böyle kıvamlı kaka yaptığı oluyırmu bizimki sadece anne sütü alıyor neden böyle oldu anlamadım.

Günaydın Ronyacığım nasılsın ya, yokluğun belliydi, neler yapıyon, bebişler nasıl

nigoli canım bu topicte çok aktif olamasamda beni merak eden arkadaşlarımın olması beni mutlu ediyor.sende benim için mart annelerinde yüreğimde yer eden arkadaşlarımdansın. Canım benimkiler iyi umarım sendede herşey yolundadır öpüyorum çok

Hoşgeldim Ronyacım..gözlerimiz seni aradı :)) bnmkininde kakası baya koyu kıvamlı oldu..demekki artk yavaş yavaş koyulaşıyo kakalr..bnce sadece anne sütü alıyosa herşey yolundadır endişelencek bişey yok..

Evet bernacığım, benim oğlanda yaklaşık 1 haftadır öyle, ben de sadece anne sütü veriyorum, arada da çeyrek şeftali, 2 kaysı suyu falan, ama koyu, rengi de kendi de, hem de kalıp gibi, hiç su yok sanki, dmekki yavaş yavaş değişiyor dönüşüyor bağırsakları

bnm kızım hala hegün yapıyor ve sulu cnm

bernacım sağol canım bende sizleri çok özledim.demekki artık kakalar değişiyor.ek gıdalara geçine düzelir umarım

cnm bnmki püre verdiimden beri kakasını yapmadı bakalm yapınca nasıl olcak :44:

Kizlar bisey sorcam nehir öksürüyor doktora gotursem simdi ilac verecek ilacda vermek istemiyorum napsam bilemedim napiyim? (

dr.a götür cnm eğer ciddi bi öksürükse ciğerlere inmesindense ilaç verrsin ama ciddi değilse dr.zaten ilaç yazmaz..öksürük önemli..bnmkinede olmştu dr.a götrdm dr bişei yok dedi ilaç yazdı ama şimdi kullanma çok artarsa verrsn hatta takip et olmadı tekrar getrirsin şimdilik bişeyi yok dedi..snde ne olur ne olmaz götür..bronşite fln çevirmesin üşütmeden kaynaklıysa

Kızlar selam. Bugün 4 de kismetse Kıbrıs yolcusu olucam uzun zamamde uçağa binmuyodum o yüzden biraz tirsagim hakkınızı helal edin nolur nolmaz:)) hepinizi Cook öpüyorum kuzeyle insallah ilk tatilimz kolay gecer. Sagsaglim ulaşırsak ordanda bağlanırım. Şimdilik hoscakalin beni ozleyin anacim bayyyyyy

Tamam cnm yarin bi goturuyum ozmn insallah bise yoktur (

canım çok geçmiş olsun inş.mr da bişicik çıkmaz yalnız yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm yazık yavrum iyiki içmemiş ilacı

iyi yolculuklar iyi tatiller canım..hayırlısıyla git gel inşallah..

canım nerelerdesin..özledik valla seni? neler yapıyosun bebişin nasıl?

Slm herkese

Bugün ameliyat oldum üst cene'den dış etlerimi komple kaldırıp lezyonlari temizle diler 2dis çekildi 12tane dikiş var yüzüm balon gibi ve bu sislik salı gunü inmek zorunda Mevlüt umuz var ve hiç sanmiyorum

maşallah çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…