2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi yolculuklar iyi tatiller canım..hayırlısıyla git gel inşallah..
Tesekkur ederım canım benım saol.

Coook gecmıs olsn 12 dıs bayaa bı ıslem gorms dıslerın cook cook gecmıs olsn ınsallah ıner yuzun salıya

Kızlarrrr kıbrıstan bıldırıorummm:) Sagsaglım vardık otelımıze cok sukur ucakta bıraz kasıldım ama kuzeydı muhebbettı derken geldık hemencık:) Sımdıden donusun gergınlıgı var ustumdee:) Kıbrıss cok degısık bı yer bıkere cok sıcak ıstanbulun gozunu seveyımm sıcak uflemekle kalmıo yalıo adamı resmen. Otelı cok begendım kesınlıkle kıbrısa tatıl dusunen arkadslara tavsıye ederım cok fena yemekler var ınsallahh kılo almadn gelırım hdefm bır kac kılo vermektı ama yemeklerı gorunce mevcut durumu korumak bana buyuk ıs geldı:)) Hersey harıka gozukuoo kocam dedıkı askım sen cıdden mutlu degılmssn yuzunun ıfadesı fena degıstı:)))) Kuzey pasa uyuduu ucakmı yordu anlamadm yemegı yıyene kadr burnzdn getrdı tak odaya geldık emdı uyudu hemen mınk kuss:) Bızden haberler boylee guzellerım optum hepıcıgınızı cook cook:)

hangi oeldesin..biz gidince salamis te kalıyoruz yada meritte..girneye gidin mutlaka kaleyi falan gezin..yatla turada çıkın..koyları gezidrsinler..denizin dibiden kil çıkartsın kocan cildine sür..süper oluyo:)

geçmiş olsun cnm

iyi tatiller cnm

deliiii kıbrısa gidilir mi bu mevsimde patlarsınız valla ama çok güzeldir tadını çıkar madem.geçen sene gitmiştik bu senede çok istyodum ama bebekle yemedi valla.kaya artemis de kalmıştık biz,siz nerdesiniz?ayrıca Ayça nın tavsiyelerine harfiyen katılıyorum.

merhaba güzel annelerim
geçen hafta Armin in emme probleminden bahsetmiştim,dr götürdük kan ve idrar tahllili istedi.kan temiz çıktı fakat idrarımızda enfeksiyon var.antibiyotik verdi dr umuz kullanıyoruz.bu arada 5 günlük küçük karadeniz gezisi yaptık,ayder e felan gittik,ve Armin yavaş yavaş emmeye başladı,hava değişikliği mi yaradı enfeksiyonun iyileşiyor olmasından mı bilemedim(idrar yolu enfek. iştahsızlık yapıyormuş çünkü)
bu ara çok fena dönüyor ama uykuda bile 1 sanıye durmuyo yerınde ama o kadar harekete uyanmıyor ne hikmetse.

nurcum çok üzüldüm yaa çok büyük geçmiş olsun,o dr bozuntusunada sorun bunun hesabını.inş mr da temiz çıkar rahatlarsınız.

nurcum çok üzüldüm yaa çok büyük geçmiş olsun,o dr bozuntusunada sorun bunun hesabını.inş mr da temiz çıkar rahatlarsınız.

saolun canlarım.. sormayın valla üzüntüden burnumun ucunda çıban cıkdı ve o çıbanla en yakın arkadaşlarımdan birinin düğününe gtmek zorundaydım düğün iyi geldi kafam dagıldı ve Allahtan birirleri fondöten icat etmişte çıbanı kamufle etmeye çalştım kızlar o doktoru şikayet edemem cünkü o hastanede çalışıorum ve eger edersem adama bişey olmayacagı gibi bende işimden olurum
şimdi sizlere danışmak istiyorum, bikez ağzım yandıgından korkuorum, cuma günü MR çekimi olucak -bir anestezist ve doktor eşliğinde- yani anestezi verilcek yavruma, sizce çektreyimmi yoksa etrafımdaki büyüklerimin 'bırak Allah aşkına hemen hemen her cocuk da olur bu, cocugu makinalara sokupta huzurunu kaçırma' demelerini dinlesemmi:26:

geçmiş olsun cnm bnm kızımdada idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı kültür yapıldı temiz çıktığı için ilaç vermedi emmiyorduda ama maşallah 3 gündür emiyor demekki kızımda iyileşiyor

elem merhaba, hemen senden ayder tecrübesi bekliyorum, yarın yola çıkıyoruz bizde, samsun amasya merzifon rize ayder şeklinde bir rotamız var

elem merhaba, hemen senden ayder tecrübesi bekliyorum, yarın yola çıkıyoruz bizde, samsun amasya merzifon rize ayder şeklinde bir rotamız var

canım özellikle bizim kaldığımız 3 gün boyunca ayder çok soğuktu,ben gitmeden aramıştım Armin in ne kadar kalın kıyafeti varsa aldım hepsini.Samsun Ordu tarafı da çok yağmurluydu,kalacak mısnız ayder de?

bence yaptırma canım,ama en dogru kararı sen vereceksin çok bi durum,içini rahatlatmak istiyosun.amniyosentez yaptıracagım zaman etrafımdaki herkes beni vazgeçirmeye çalışmıştı,ama ben dinlemedim kimseyi yaptırdım.sonuçta onlar haklı çıktı,hiçbi şey çıkmadı çok şükür ama insan o anda kesin bir sonuç istiyo.

1 gün ve geceyi ayderde geçireceğiz canım, bende Berra'ya Nalandan kışlık astronot tulum aldım, allahtan ona gelen hediye büyük gelmiş :) 9 tane tulum aldım bol yedekli olsun dedim, birde örülmüş birşeyler vardı onları alırım garanti olsun diye, pek ihtiyaç kalmaz diye düşünüyorum gerçi, kışın bile giydirmedim onları.

Bizim dezavantajımız Berra'nin giydiği kalınlar hep 50 cm idi, şuan 68 cm giyiyor, ve tüm mağazlar yazlık modda, çok zorlandım kıyafet ayarlamak için.

Biz Miraydan once her sene samsun rize arasini ayder uzungol kumbet dahil yapiyoduk . Bu sene Mirayla yaylalar haric ordu giresun trabzon kadar yapalim diyoruz. Usutursek oralarin sogugu hic bi yere benzemiyo. Gamze senden de donuste tecrubelerini bekliyorum. Biz bayramda gidicez ama orda agustos bile soguk yaylada...

için rahat edecekse yaptır canım

canım geçmiş olsun
atlasın da idrar yollarında problem var tahlil yaptırdık bir sonuç çıktı diğerini yarın alıp doktora göstereceğim
sizde hangi değerler yüksek çıktı

iyi tatiller minecim
tatil tecrübelerini bekliyorum mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…