2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm o güzel hava yaramazmı tabi yaramıştır yavruya şifa olsun..

slm kızlar, aşımızı olduk bu sabah feyadı bastı berenim neyse uzun sürmedi ağlaması..beren artık yabancı birini gördüğünde ağlıyo yabancılıyo tanımadığı insanları..buarada sağlık ocağındaki hemşire dediki kg dan konuştuk..hiç takılma kg ya kg kaybı olmadığı sürece..benim oğlum ayda 200gr aldığı oldu yinede hiçbirşey vermedim sadece anne sütü dedi.bide kısa vadece kg yu değerlendirmeyi dedi sağlık ocağındaki doktor bakarsın 15günde hiç kg almaz yada çok az alır 15 günde birden alır dedi..aylık bakmak daha iyi dedi..klima olayını sordum..25 derecede çalıştırabilirsiniz dedi..beren aşıyı yiyince aklı başına geldi eve gelince sarıldı memeye iyi emdi 1 saattir uyuyo ateş düşürücü vermedim çıkarsa vercem..bizden haberler bölyle...

tatlım bencede yaptırma birazda doktorlar abartıyo üstelik bu işin içindesin allahım korusun alyamı tabiiki karar yine sen ve eşinin canım allahım sağlık sıhhat versinn...

selam canım, geçmiş olsun sana da. bende var diye yazmıştım ya.bugün arkadaşla konuştum, onun kızında da varmış. şimdi kapandı dedi. ama ne olduğundan inan haberi yoktu. mr çok ciddi bi inceleme. ben aylık kontrolde soracağım ama en fazla ultrason çektirmeyi düşünüyorum. eğer gerçekten baktırmamı gerektirecek bir şey bulgu olmazsa tabii. (inşallah da olmaz ) sonuçta için nasıl rahat edecekse öyle davran canım..

geceleri soğuk oluyo özellikle.ben yatarken 4 kat giydirdim artık korkumdan,en büyük sorunumuz beden oldu.kışlık kıyafetleri küçücük kaldı üstünde.bol bol al kıyafet nolur noolmaz.inş sorunsuz atlatırsınız

evet canım soğuğu fena gercekten.ben erzincan dayım bize yakın oldugu için sıkıldıkça gideriz biz ama bende çocuk gezmeye alışssın diye abarttım biraz gez gez çook yorulduk.gerçi onun keyfi çok yerindeydi maskot oldu orda

kıbrıs a gitmişsin minecim iyi tatiller diliyorum canım sana.
süt konusunda geçenlerde ben de böyle olmuştum hatta çok üzüldüm sütüm kesiliyo emziremicem yavrumu diye. gece saat başı uynadı desem yeridir. ama bi kaç gün sürdü. sonra düzeldi şimdi maşallah eskisi gibi. yediklerime biraz dikkat ettim kendime kuru üzüm aldım kompostu yaptım öğünlerimi atlamadım daha fazla su içmeye çalıştım. bi de aşurelik buğdaydan çorba yaptım kendime. hee bi de tahinli kurabiyeyi unutmayım artık yediklerimin faydası mı oldu yoksa geçici bir dönemdi miydi bilemiyorum. şimdi gayet huzurluyuz ben de oğlum da... bol bol emzirmeye devam et düzelir bence.

Son düzenleme:
canım lökosit çıktı bizim idrarımızda : Leu ++

canım gecmıs olsun,aysımanın kakasındada lökosıt cıktı,doktor bana sut ve sut urunlerını yemegı yasakladı,bı muddet oyle deneyıp tekrar tahlıl yaparız dedı,cok aram yoktu zaten,sımdı ıyıce kestım

çok geçmiş olsun canım umarım mevlüde kadar iner şişliği

hmm aynı hastane ise haklısın bebegim,işin ucunda işinden olmak var bende bi an kararsız kaldım mr çekilse için tamamen rahatlayacak,çektirmesen Alya okdr işlem görmemiş olcak. ben olsam herhalde çektirirdim kuzum içimde hep bi şüphe kalmasın diyee

geçmiş olsun canım aşınızıda olmuşsunuz bizde olsaydık hayırlısı ile. kilo olayı bizdede böyle,önemsemiyoruz artık. saglıgı maşallah pek yerinde inşallah ateşi cıkmaz güzel yavrunun

canım lökosit çıktı bizim idrarımızda : Leu ++

geçmiş olsun canım size de nekadar enfeksiyon cıktı bu aralar hepimizin yavrusunda yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…