- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.981
Slm herkese
Bugün ameliyat oldum üst cene'den dış etlerimi komple kaldırıp lezyonlari temizle diler 2dis çekildi 12tane dikiş var yüzüm balon gibi ve bu sislik salı gunü inmek zorunda Mevlüt umuz var ve hiç sanmiyorum
merhaba güzel annelerim
geçen hafta Armin in emme probleminden bahsetmiştim,dr götürdük kan ve idrar tahllili istedi.kan temiz çıktı fakat idrarımızda enfeksiyon var.antibiyotik verdi dr umuz kullanıyoruz.bu arada 5 günlük küçük karadeniz gezisi yaptık,ayder e felan gittik,ve Armin yavaş yavaş emmeye başladı,hava değişikliği mi yaradı enfeksiyonun iyileşiyor olmasından mı bilemedim(idrar yolu enfek. iştahsızlık yapıyormuş çünkü)
bu ara çok fena dönüyor ama uykuda bile 1 sanıye durmuyo yerınde ama o kadar harekete uyanmıyor ne hikmetse.
kızlar atlasın çişli bezinde pembe leke gördüm ne olabilir acaba
sizde hiç oldu mu ?
Kizlar idrar yollari enfeksiyonu olan bebislerinizde emmeme disinda ates benzeri sikayetler varmi?
saolun canlarım.. sormayın valla üzüntüden burnumun ucunda çıban cıkdı ve o çıbanla en yakın arkadaşlarımdan birinin düğününe gtmek zorundaydımdüğün iyi geldi kafam dagıldı ve Allahtan birirleri fondöten icat etmişte çıbanı kamufle etmeye çalştım kızlar o doktoru şikayet edemem cünkü o hastanede çalışıorum ve eger edersem adama bişey olmayacagı gibi bende işimden olurum
şimdi sizlere danışmak istiyorum, bikez ağzım yandıgından korkuorum, cuma günü MR çekimi olucak -bir anestezist ve doktor eşliğinde- yani anestezi verilcek yavruma, sizce çektreyimmi yoksa etrafımdaki büyüklerimin 'bırak Allah aşkına hemen hemen her cocuk da olur bu, cocugu makinalara sokupta huzurunu kaçırma' demelerini dinlesemmi:26:
saolun canlarım.. sormayın valla üzüntüden burnumun ucunda çıban cıkdı ve o çıbanla en yakın arkadaşlarımdan birinin düğününe gtmek zorundaydımdüğün iyi geldi kafam dagıldı ve Allahtan birirleri fondöten icat etmişte çıbanı kamufle etmeye çalştım kızlar o doktoru şikayet edemem cünkü o hastanede çalışıorum ve eger edersem adama bişey olmayacagı gibi bende işimden olurum
şimdi sizlere danışmak istiyorum, bikez ağzım yandıgından korkuorum, cuma günü MR çekimi olucak -bir anestezist ve doktor eşliğinde- yani anestezi verilcek yavruma, sizce çektreyimmi yoksa etrafımdaki büyüklerimin 'bırak Allah aşkına hemen hemen her cocuk da olur bu, cocugu makinalara sokupta huzurunu kaçırma' demelerini dinlesemmi:26:
1 gün ve geceyi ayderde geçireceğiz canım, bende Berra'ya Nalandan kışlık astronot tulum aldım, allahtan ona gelen hediye büyük gelmiş :) 9 tane tulum aldım bol yedekli olsun dedim, birde örülmüş birşeyler vardı onları alırım garanti olsun diye, pek ihtiyaç kalmaz diye düşünüyorum gerçi, kışın bile giydirmedim onları.
Bizim dezavantajımız Berra'nin giydiği kalınlar hep 50 cm idi, şuan 68 cm giyiyor, ve tüm mağazlar yazlık modda, çok zorlandım kıyafet ayarlamak için.
Biz Miraydan once her sene samsun rize arasini ayder uzungol kumbet dahil yapiyoduk . Bu sene Mirayla yaylalar haric ordu giresun trabzon kadar yapalim diyoruz. Usutursek oralarin sogugu hic bi yere benzemiyo. Gamze senden de donuste tecrubelerini bekliyorum. Biz bayramda gidicez ama orda agustos bile soguk yaylada...
Kizlar idrar yollari enfeksiyonu olan bebislerinizde emmeme disinda ates benzeri sikayetler varmi?
geçmiş olsun cnm o güzel hava yaramazmı tabi yaramıştır yavruya şifa olsun..
canım geçmiş olsun
atlasın da idrar yollarında problem var tahlil yaptırdık bir sonuç çıktı diğerini yarın alıp doktora göstereceğim
sizde hangi değerler yüksek çıktı
Günaydın kızlarrr yada tünaydınn:)) ben hıc hos bır gece gecırmedm kuzey uyumadıı yarm saatte bır uyandı 4 de kadr odasnda yatrdm ama yok 4ten sonra uyku bastrnca daha fazla dırenemdm ve odamızda yatrdm sutumde azaldı ıyıcemamada vermk ıstemıorum resmn ac uyutuorum cocugu su 2 3 gundr boyleyım bunalımamı gırdım yaa anlamıorumkı buarada yarn kıbrısa gıdebılırım zekı kocam dun gece soyledı nasıl hazırlancaksam agdaya gıtmem lazım alısvers yapmam lazım bunlar ıcın banaa cok sey lazım:)) Aptal gbıyım yaa bu cocuk nıye boyle yaptı bıde cok uyums gıbı 7 de uyandı gıttıkce duzelcgne ettıgı ıse bakın:))
canım lökosit çıktı bizim idrarımızda : Leu ++
Slm herkese
Bugün ameliyat oldum üst cene'den dış etlerimi komple kaldırıp lezyonlari temizle diler 2dis çekildi 12tane dikiş var yüzüm balon gibi ve bu sislik salı gunü inmek zorunda Mevlüt umuz var ve hiç sanmiyorum
slm kızlar, aşımızı olduk bu sabah feyadı bastı berenim neyse uzun sürmedi ağlaması..beren artık yabancı birini gördüğünde ağlıyo yabancılıyo tanımadığı insanları..buarada sağlık ocağındaki hemşire dediki kg dan konuştuk..hiç takılma kg ya kg kaybı olmadığı sürece..benim oğlum ayda 200gr aldığı oldu yinede hiçbirşey vermedim sadece anne sütü dedi.bide kısa vadece kg yu değerlendirmeyi dedi sağlık ocağındaki doktor bakarsın 15günde hiç kg almaz yada çok az alır 15 günde birden alır dedi..aylık bakmak daha iyi dedi..klima olayını sordum..25 derecede çalıştırabilirsiniz dedi..beren aşıyı yiyince aklı başına geldieve gelince sarıldı memeye iyi emdi 1 saattir uyuyo ateş düşürücü vermedim çıkarsa vercem..bizden haberler bölyle...
canım lökosit çıktı bizim idrarımızda : Leu ++
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?