2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalaaaar kankidişler nasılsınız
geçen perşembe dideme idrar tahlili yaptırdık ve kum döktüğünü öğrendik. Yavrumun eti koparılmış gibi ağlamasınin sebebi buymuş.bol bol su ile geçirmeye çalışıcaz. Sonra kaynana filan geldiler. Ve bi kez daha anladımki deveye diken adama s.ken yaranıyomuş. Sanki benim çocuklarım üvey torun. Bundan sonra görür onlar, Hele eltim aman aman. Neyse misafirler kına düğün derken cok şükür bitti gitti ışte.
Alyaprenses cok geçmiş olsun canım.
Bu arada 6000i de geçmişiz ne güzel.

Herkes gittigine gore pazar bossunnnn :))

idrarda veya kakada lokosit çıkan arkadaşlar bebeklerinizde nasıl bir belirti oldu ne gibi bi rahatsızlık verdi nasıl anladnz

Mervecim acaba diorumki bi özel hastane var ve kızımın halası orda çalşıo ve usg doktorlarımız gayet başarılı dio,
acaba ordada usg çektrsem ordada kist görülmesse mr çektirmesemmiki, inan cok korkuorum mr çektirtmekten

slm arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşallah...4+4 çok sabırsızlanıyorum 15 inde kalp atışlarını dinleyebilcemi söledi doktor...bugün karın ağrısından öldüm... sizede oluyomu

ühühühü topikteki ilk msjım hey gidi günler bee..

kızlar 6000 olmuşuz vuhuu fln diyince bnde ne anlıyorum..çocuklar 6 kg olmuş ona seviniyolar aa diyorum Nurla Melikenin aynı anda 6 kg olmuş ne tesadüf ikiside aynı anda yazıyo ama bunlarınki daha yeni mi 6 kg oldu fln diye düşünüyorm gerçi olabilirde ne biliim bikaç dk kendi içimde saçmaladım..meğer sayfa 6000 olmuş..hey maşallahh

size de geçmiş olsun. bizde de aynısı oldu ama dr hemen antibiyotk vermişti. ben kulanmadım. geçti ama. ben de süt ürünlerine bi ara vereyim bakayım.. ne garip değil mi aynı soruna farklı farklı yaklaşımlar..
idrarda veya kakada lokosit çıkan arkadaşlar bebeklerinizde nasıl bir belirti oldu ne gibi bi rahatsızlık verdi nasıl anladnz

benim kakada çıkmıştı. sürekli yeşil ve sümüklü kaka yapıyordu. günde 5 kz falan ama çok da kötü kokuyordu. dr tahlil istedi. çıktı. sonra bitkisel damlayla geçti. geçen de kakasında kan gibi şey görünce gittim. gene çıktı. ertesi gün başka hastanede çıkmadı. anlamdım gitti bu işi yani :44::44:

kızlarr biz 4. aydayız artık mei taide ayakları dışarda kullanabilirmiyim? kullananlar siz nasıl kullanıyosunuz*

kızlarr biz 4. aydayız artık mei taide ayakları dışarda kullanabilirmiyim? kullananlar siz nasıl kullanıyosunuz*

bn ayakları dışarı çıkarıyorm artk Fulyacım..brz kenarlara bastırıyorm sarkıtmıyorm ama dışarda..öbr türlü sığmıyoki artk..dün eşimle kumaşcıdan esnek bi kumaş aldk ondan sling yaptk..eşim bağladı çokda güzel oldu..ne grk varmış o kdr para vermeye daha önce yapsaymışım keşke..incecik kumaş hem yazlık

hahahahahaha Bernacım kopardın beni:DDDDDDDDD e sende haklıısın ama, bende 6binlerde oldumumzu görmeseydim bnde öyle anlayabilirdimD
bu arada sling içinde dogru dedin valla bende pek ala kendm yapabilirmişim, nyse artk sağlık olsun:)

ömerin kakası da yeşil ve sümüklü.
bir aylıkken sürekli kustugu için doktora gittiğimizde gaita tahlili yaptı ve süt ürünleri alerjisi var dedi
ben de süt ürünlerini kullanmayı kestim ama kusması bitince de tekrar yemeye başladım
bazen yeşil ve pütürlü yapıyor bazen de kahverengi sarımsı
bazen her emişinde kaka yaparken bazen günde iki
ishal gibi ama ateş huzursuzluk yok
tüm bunlardan yola çıkarak endişelenmeli miyim:44:

canım bızım kakada pek duzenımız yoktu,sulu ve yesıl kaka yapıodu kızım ve ıcınde yogun bı sekılde beyaz beyaz maddeler ve sumuksu bı kıvam vardı ama kızımın genel durumu gayet ıyıydı

canım ılk gıttıgım doktorda antıbıyotık verdı,hem sadece o olsa ıyı bı dolu ılac yazdı,recete varya full ılac ısmı,allahım ben nasıl ıcırıcem bukadar ılacı dıyorum,vıtamınını bıle ıcırırken neler cekıyorum,o ılaclardan bırı ıshalı durdurmak ıcın reflor ısımlı ılactı,o ılacı vermemle kızımı mahvettım,ılacı kaldıramadı yavrum,oyle halsızdıkı,devamlı kusuyodu,acıle goturecektık ama uykudan uyanınca kendıne geldı,ya kolunu tutuyodum kolu dusuodu,o derece kotuydu,ertesı gun baska doktora goturdum,sız naptınız dedı yaaa,adam kızdı bıze,sdc anne sutu alan bı bebege kesınlıkle ılac verılmez dedı,hem bebegınızın genel durumu gayet ıyı,bebegınız allahtan kusmus dedı,oooff offf oyle kotu olmustumkı o an,kızım hala kakada duzenı tutturamadı,doktorumuz yesıl kakadan korkmayın,mıkropları atıyo vucudundan dedı,tekrar yaptırdıgı gaıtada ıse dgr doktorun teshısının aksıne rotavırus olmadıgını sdc lokosıt olldugunu soyledı,kı dgr doktorumuz rota teshısı koymustu,lokosıt ıcınse kızımın sut urunlerıne alerjısı olabılıcenı soyledı,bı muddet keselım dgr tahlıle kadar yemem yasak

kızlar merhaba geçmişi 3-4gündür okuyamıyorum. Cuma günü bebeğim oturma odasındaki köşem koltuktan düşmüş( Emziği yere düşmüş yıkamak için içeri gitmişler pat diye ses ve ağlama ile koşmuşlar( Eşim iki kere aile hekimine götürmüş muayene etmiş 2dr Allahtan birşey olmadı. Çok hareketlendi çok dönüyor. bıraktığımız gibi bulamıyoruz. İlerliyor kendi kendine. Amann dikkat etsin herkes yanlız bırakmayın. Ben çok dikkat ediyordum her defasında da tembihliyordum ama işte saniyelik oldu diyor eşim onlarda üzüldü birşey diyemedim. Ben 7aylıkken yürümüşüm herkes çabuk kalkacaak ayağa diyolar zeynebim için.

isoldecm çok geçmiş olsun süte alerjisi olsa herhalde bi şekilde belli eder rahatsızlığını diye düşünüyorum
süt ürünleri kullandıgım ve kullanmadıgım dönem arasında fark yok bilemedm ki

bi de yatak ayırma zamanı konuşulmuş
Önce anne sütünden kesme, sonra tuvalet alışkanlığı ve ardından da yatağınızdan ayırma gerçekleşmeli… şeklinde konuşuyor uzman pedagog Adem Güneş.

oyyy yavrum yaa canı acımıştır Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…