- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.001
canımcım, listeye baktımda şimdi benim isimde yok listede, son adet tarihi 1 haziran, beklenen doğum tarihi 6 mart, pıt pıtlar çooookkkktan duyuldu :) dans edişi en son görüldü :)
Merhabalaaaar kankidişlernasılsınız
geçen perşembe dideme idrar tahlili yaptırdık ve kum döktüğünü öğrendik. Yavrumun eti koparılmış gibi ağlamasınin sebebi buymuş.bol bol su ile geçirmeye çalışıcaz. Sonra kaynana filan geldiler. Ve bi kez daha anladımki deveye diken adama s.ken yaranıyomuş. Sanki benim çocuklarım üvey torun. Bundan sonra görür onlar, Hele eltim aman aman. Neyse misafirler kına düğün derken cok şükür bitti gitti ışte.
Alyaprenses cok geçmiş olsun canım.
Bu arada 6000i de geçmişiz ne güzel.
bende yarın ikili teste gideceğim, ama cinsiyette söyleyler mi bilmiyorum, ama hayırlısı neyse o olsun desekte içimde acayip bir merak var, bir an önce öğrenmek istiyorum
slm arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşallah...4+4 çok sabırsızlanıyorum 15 inde kalp atışlarını dinleyebilcemi söledi doktor...bugün karın ağrısından öldüm... sizede oluyomu
size de geçmiş olsun. bizde de aynısı oldu ama dr hemen antibiyotk vermişti. ben kulanmadım. geçti ama. ben de süt ürünlerine bi ara vereyim bakayım.. ne garip değil mi aynı soruna farklı farklı yaklaşımlar..canım gecmıs olsun,aysımanın kakasındada lökosıt cıktı,doktor bana sut ve sut urunlerını yemegı yasakladı,bı muddet oyle deneyıp tekrar tahlıl yaparız dedı,cok aram yoktu zaten,sımdı ıyıce kestım
idrarda veya kakada lokosit çıkan arkadaşlar bebeklerinizde nasıl bir belirti oldu ne gibi bi rahatsızlık verdi nasıl anladnz
ühühühü topikteki ilk msjım hey gidi günler bee..
kızlarr biz 4. aydayız artık mei taide ayakları dışarda kullanabilirmiyim? kullananlar siz nasıl kullanıyosunuz*
kızlar 6000 olmuşuz vuhuu fln diyince bnde ne anlıyorum..çocuklar 6 kg olmuş ona seviniyolar aa diyorum Nurla Melikenin aynı anda 6 kg olmuş ne tesadüf ikiside aynı anda yazıyo ama bunlarınki daha yeni mi 6 kg oldu fln diye düşünüyorm gerçi olabilirde ne biliim bikaç dk kendi içimde saçmaladım..meğer sayfa 6000 olmuş..hey maşallahh
pollyannaa teyzesi artık çizelgene bizi de ekle :) Minik prenses 6 Mart'ta geliyor...
size de geçmiş olsun. bizde de aynısı oldu ama dr hemen antibiyotk vermişti. ben kulanmadım. geçti ama. ben de süt ürünlerine bi ara vereyim bakayım.. ne garip değil mi aynı soruna farklı farklı yaklaşımlar..
benim kakada çıkmıştı. sürekli yeşil ve sümüklü kaka yapıyordu. günde 5 kz falan ama çok da kötü kokuyordu. dr tahlil istedi. çıktı. sonra bitkisel damlayla geçti. geçen de kakasında kan gibi şey görünce gittim. gene çıktı. ertesi gün başka hastanede çıkmadı. anlamdım gitti bu işi yani :44::44:
idrarda veya kakada lokosit çıkan arkadaşlar bebeklerinizde nasıl bir belirti oldu ne gibi bi rahatsızlık verdi nasıl anladnz
size de geçmiş olsun. bizde de aynısı oldu ama dr hemen antibiyotk vermişti. ben kulanmadım. geçti ama. ben de süt ürünlerine bi ara vereyim bakayım.. ne garip değil mi aynı soruna farklı farklı yaklaşımlar..
benim kakada çıkmıştı. sürekli yeşil ve sümüklü kaka yapıyordu. günde 5 kz falan ama çok da kötü kokuyordu. dr tahlil istedi. çıktı. sonra bitkisel damlayla geçti. geçen de kakasında kan gibi şey görünce gittim. gene çıktı. ertesi gün başka hastanede çıkmadı. anlamdım gitti bu işi yani :44::44:
kızlar merhaba geçmişi 3-4gündür okuyamıyorum. Cuma günü bebeğim oturma odasındaki köşem koltuktan düşmüş( Emziği yere düşmüş yıkamak için içeri gitmişler pat diye ses ve ağlama ile koşmuşlar ( Eşim iki kere aile hekimine götürmüş muayene etmiş 2dr Allahtan birşey olmadı. Çok hareketlendi çok dönüyor. bıraktığımız gibi bulamıyoruz. İlerliyor kendi kendine. Amann dikkat etsin herkes yanlız bırakmayın. Ben çok dikkat ediyordum her defasında da tembihliyordum ama işte saniyelik oldu diyor eşim onlarda üzüldü birşey diyemedim. Ben 7aylıkken yürümüşüm herkes çabuk kalkacaak ayağa diyolar zeynebim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?