2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bişey sorucam sabah 6gibi çok fena bi ağrıyla uyandım ben kasıklarımdan belime,sırtıma vuran bi ağrı,sağa dönsen olmuyor sola dönsen olmuyor şekilden şekile girdim şuan bişe yok ama aranızda böyle ağrı çeken var mı?h

canım hiç üzülme önemli olan sağlığın ve bebişin iş her zaman bulunabilir ama inan bebek istediğin zaman gelmiyor sana inş. bu mubarek günlerde bebişinde sana bereketiyle gelir inş. maddi durumun düzelir canım

slm kızlar bende bugün 2 li test için gidenlerdenim. kan sonuçlarım 1 hafta sonra çıkacak usg ölçümüne göre dr sorun yok dedi bakalım artık. cinsiyet içinde henüz erken ama tahminde bulunayım erkek gibi göünüyo ama anlamak için daha çok erken dedi. bende eşimde daha çok test sonucuyla ilgilendiğimiz için bi tepki oluşmadı :97: hayırlısı dedik.
polyanaaa sen dra gitmedin mi hala ben göremedim yazdıysanda biraz daha bakayım da.bide ben diğer topikte yazdım girememe durmumu :)) bayram sonrası dönüşüm muhteşem olacak güzelim. misafirlerim var kuzenlerim teyzemler fırsatım olmuyo pek. şimdi duş alıp annemlere geçecem teyzemler bugün ordalar. herkesi öpüyorum kadir geceniz mübarek olsun Allahım hepimizin dualarını kabul etsin aminn

maalesef özel sektör böyle işte cnm. ben izmirdeyim. bu yıl boş boş dolanıcam artık evde. neyse dinlenmiş oluruz

kadir gecemiz mübarek olsun....

“Allahümme inneke afüvvün kerimün tühıbbül afve fe’fu anni”

Manası: “Allah’ım, şüphesiz sen, affedicisin, kerimsin, kullarını affetmeyi seversin, beni de affet(Ya Rabbi)”

bol bol kadr suresi ve ihlas suresi okuyalım.
bu geceyi çok iyi değerlendirelim...

çok şükür bizim şirkette böyle bir durum söz konusu değil üstelik herkes sevindi hamile olduğuma, ben doğuda görev yapıyorum çok zor buraya birinin gelipde çalışması belkide ondan kaynaklanıyodur bilemiyorum ama yinede özel sektör oldugu için korkumdan borç yapıp birşeyler alamıyorum inanın kızlar ne zaman ne olacagı hiç belli olmuyor çünki Allahım hakkımızda hayılrısını versin

hepinizin kandili mübarek olsun.Allahıma dua ediyorum hepimiz mart sonuna sağlıklıca bebişlerimizin fotoğrafını koyalım buraya.Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde bebekler versin.

Allah yardımcın olsun canım. İnş. sana bir kapı açacaktır.

Merhaba bende kasık ağrısı bir hafta önce çok vardı ama bu hafta pek olmadı fakat bel ağrısı çok oluyor bende hemen ayaklarımı yüksek bi yere koyup yatıyorum daha iyi oluyor.

Hoşgeldin canım tebrik ederim atlatmışsın sende testi. Kendi dr.unla da görüştün mü randevun ne zaman? Benim 20 eylülde. cinsiyetle ilgili bir şey söyledi mi?

farkında olmalı insan....bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli..anne karnına sığarken, dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda 1 m2lik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli...henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların her şeyi bırakıp gidiyorum işte dercesine apaçık olduğunu farketmeli..ve ona göre yaşamalı...allah hepimizi öyle yaşayanlardan eylesin....hayırlı kandiller....

canım öncelikle merhaba...
soruna hemen cevap gelmeyince panik olmayın buraya müptela olan arkadaşlarımız sayfaları tek tek okuyorlar. ve soruna elimden geldiğince cevaplayayım. Öncelikle bence ağrı ciddi bir mesele eğer devam ederse doktoruna danış. Geçen günlerde bendede sol kasığımda ağrı oldu. doktoruma sordum artık gaz sıkışmları olabilir dedi. ve bebek büyüdükçe bu gibi ağrılar olabilirmiş...

Pek bakamıyorum buraya ikili test sonuçları genelde güzel çıkmış sanırım darısı yaptıracakların başına.İlk cinsiyet tahminleride gelmiştir bende çok merak ediyorum bayramdan sonraki hafta kontrolümüz çatlıyorum meraktan ama içimize doğan % 90 ihtimalle erkek inş yanılırız ve sağlıklı bi kızım olur

İlk gebeliğimde deli gibi dr geziyordum her hafta dr daydım nasıl bir hevesmiş bunda daha sakin ve temkinliyim ayda 1 dr çağırınca gidiyorum.

Oğlumda 12. hafta biterken gitmiştim kız dediler sonra 14 haftada % 90 kız dediler 15. haftada başka dr gitmiştim cinsiyetten eminiz ya sormuyorum dr bakarken bebeğimiz erkek demişti nasıl ya kız ddedim ha ha yok görünüyor işte dedi dr erkek istememize rağmen kıza alıştırmışım kendimi 1 hafta falan inanmamıştım sonra 16. haftada başka bi dr da erkek demesiyle inanmıştık artık.

Hoşgeldin canım tebrik ederim atlatmışsın sende testi. Kendi dr.unla da görüştün mü randevun ne zaman? Benim 20 eylülde. cinsiyetle ilgili bir şey söyledi mi?

Sğl cnm görüştüm seval hanımla 7 eylülde kan sonucu çıkıcak tel sonucu öğrenmek için ara o zaman randevu tarihini veririm dedi. Hakan bey cinsiyet konusuna pek girmek istemiyormuş o yüzden sormayın diyor buraya bebeğinizin sağlığı için geliyorsunuz bunu öğrenmeniz yeterli olur. Bende hiç sormadım ama çok iyi bir doktordu cd filan verdi uyandırmaya çalıştı çok komikti yani sen ne yaptın bu arada

Slm... Çok halsizim, yorgunluktan geçmişi okuyamıyorum. İftara da komşumun bahçesine gideceğiz.

Bugün bizde doktordaydık, ense ölçümü, ikili test yapıldı. Ben devlet hastanesine gittim, sonucumu öğleden sonra verdiler. Herşey yolunda hiçbir olumsuzluk yok dedi. Bir ay sonra gel dedi..

Bizden özet, hepinize hayırlı kandiller...

arkadaşlar bu gün çok kalamayacağım hepinizin kadir gecesi mubarek olsun, bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kolaylıklarla dolu bir doğumla kucağımıza almak nasip olsun inş.yavrularımızın herbiri birbirinden sağlıklı birbirinden hayırlı olsun inş. herkesin gönlünün muradı kabul olsun, Allah a emanet olun yol arkadaşlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…