- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.001
Benim yaşım da 34 ve ilk gebeliğim.
Aslında gebeliğimi saklayabildiğim kadar işyerinden saklamayı ummuştum ama kanamam olup doktor sürekli yatak istirahati verince söylemek zorunda kaldım ve hemn ertesi günü işden çıkarıldım:84:
Elbette bebişlerimiz daha önemli hele benim gibi azıcık geç kalmış yaş 34-35e dayanmışsa, fakat ev kredisi falan derken çalışmam şarttı benim.Doğumdan sonra yaşım 35 olmuş olacak iş bulmak daha zor olacak şimdiden onun sıkıntısı gelecek kaygısı sarmış durumda beni. Durup durup ağlıyorum, ne yapıcam nasıl yapıcam diye düşünmekten bunalıma girdim sanırım.
sürekli bu forumu okuyorum biraz olsun kafam dağılıyor, saolun kızlar
Kesinlikle anne olmak dünyanın en güzel şeyi, iş mi bebek mi seçiminde bebeği seçtiğimiz için hiçbir zaman pişman olmayacağımıza adım gibi eminim.
İsyanım duyarsız özel sektöre, hamile kadını öcü gibi gören işyerlerine , altı üstü 15 gün rapor aldım diye çalışamaz,işgöremez bir sürü para ödeyeceğiz karşılığında eşşek gibi çalıştıramayacağız diye düşünen yöneticilere.
Bazen diyorum vardır bunda da bir hayır,böylesi daha iyi olmuştur diye.
Ama evde oturmayada alışık olmayınca insan, evde tek başıma daha da bunalıp kurdukça kuruyorum, düşündükçe sinirlerim bozuluyor ağlıyorum. Engel olamıyorum kendime.
Sen İstanbulda mısın esperanza?
Benim yaşım da 34 ve ilk gebeliğim.
Aslında gebeliğimi saklayabildiğim kadar işyerinden saklamayı ummuştum ama kanamam olup doktor sürekli yatak istirahati verince söylemek zorunda kaldım ve hemn ertesi günü işden çıkarıldım:84:
Elbette bebişlerimiz daha önemli hele benim gibi azıcık geç kalmış yaş 34-35e dayanmışsa, fakat ev kredisi falan derken çalışmam şarttı benim.Doğumdan sonra yaşım 35 olmuş olacak iş bulmak daha zor olacak şimdiden onun sıkıntısı gelecek kaygısı sarmış durumda beni. Durup durup ağlıyorum, ne yapıcam nasıl yapıcam diye düşünmekten bunalıma girdim sanırım.
sürekli bu forumu okuyorum biraz olsun kafam dağılıyor, saolun kızlar
Kızlar bişey sorucam sabah 6gibi çok fena bi ağrıyla uyandım ben kasıklarımdan belime,sırtıma vuran bi ağrı,sağa dönsen olmuyor sola dönsen olmuyor şekilden şekile girdim şuan bişe yok ama aranızda böyle ağrı çeken var mı?h
merhaba güzel anne adayları biz sabah doktora gittik 2'li test için ve ense ölçümünde hiçbir sorun çıkmadı çok şükür bayramdan sonrada kan sonuçlarınıda aldık mı iyi haberlerle yeter. Bebeğim uyuyordu doktorumuz zorla uyandı ama tam uyandı kıpır kıpır oldu bi anda yaramaz.Darısı yaptırıcak arkadaşların başına Bu arada kadir geceniz mübarek olsun dualarınızda bizleride eksik etmeyin.
Merhaba bende kasık ağrısı bir hafta önce çok vardı ama bu hafta pek olmadı fakat bel ağrısı çok oluyor bende hemen ayaklarımı yüksek bi yere koyup yatıyorum daha iyi oluyor.
Kızlar bişey sorucam sabah 6gibi çok fena bi ağrıyla uyandım ben kasıklarımdan belime,sırtıma vuran bi ağrı,sağa dönsen olmuyor sola dönsen olmuyor şekilden şekile girdim şuan bişe yok ama aranızda böyle ağrı çeken var mı?h
Hoşgeldin canım tebrik ederim atlatmışsın sende testi. Kendi dr.unla da görüştün mü randevun ne zaman? Benim 20 eylülde. cinsiyetle ilgili bir şey söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?