- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.981
polyanna benim yaşım da 34 benim yaşlarımda ne kadar az anne adayı var neyse ki ruhum genç bi de sınıf öğretmeni olunca hiç büyümüyorsunuz
valla şekerim bende 34 üm ilk gebeliğim kendimi 18 lik çıtır hissediyorum:)
Benim yaşım da 34 ve ilk gebeliğim.
Aslında gebeliğimi saklayabildiğim kadar işyerinden saklamayı ummuştum ama kanamam olup doktor sürekli yatak istirahati verince söylemek zorunda kaldım ve hemn ertesi günü işden çıkarıldım:84:
Elbette bebişlerimiz daha önemli hele benim gibi azıcık geç kalmış yaş 34-35e dayanmışsa, fakat ev kredisi falan derken çalışmam şarttı benim.Doğumdan sonra yaşım 35 olmuş olacak iş bulmak daha zor olacak şimdiden onun sıkıntısı gelecek kaygısı sarmış durumda beni. Durup durup ağlıyorum, ne yapıcam nasıl yapıcam diye düşünmekten bunalıma girdim sanırım.
sürekli bu forumu okuyorum biraz olsun kafam dağılıyor, saolun kızlar
Rabbim bebeğinle beraber bu mübarek kadir gecesinde bereketinide getirir inşallah
offf cnm bende bebek için işimi bırakmak zorunda kaldım bebeğimi tercih ettm.. iyimi ettim zaman göstericek. bende ağlama krizlerine giriyorum bazen. eşim bebeği bakıcıya vermeyi düşünmediği için en azından 1.5 sene kendm büyütücem. sonrasında tekrar nereden başlarım bilemiorum. benmde aklım çok karışık...Benim yaşım da 34 ve ilk gebeliğim.
Aslında gebeliğimi saklayabildiğim kadar işyerinden saklamayı ummuştum ama kanamam olup doktor sürekli yatak istirahati verince söylemek zorunda kaldım ve hemn ertesi günü işden çıkarıldım:84:
Elbette bebişlerimiz daha önemli hele benim gibi azıcık geç kalmış yaş 34-35e dayanmışsa, fakat ev kredisi falan derken çalışmam şarttı benim.Doğumdan sonra yaşım 35 olmuş olacak iş bulmak daha zor olacak şimdiden onun sıkıntısı gelecek kaygısı sarmış durumda beni. Durup durup ağlıyorum, ne yapıcam nasıl yapıcam diye düşünmekten bunalıma girdim sanırım.
kızlar drların ikili testlerde emin olamayarak bulundukları cinsiyet tahmnleri sizce ne doğruluktadır yani tutma ihtimali?? ikinci hamişliği olan arkadaşlar ilk bebeklerinizde bu tahmnler doğru çıktımı??
offf cnm bende bebek için işimi bırakmak zorunda kaldım bebeğimi tercih ettm.. iyimi ettim zaman göstericek. bende ağlama krizlerine giriyorum bazen. eşim bebeği bakıcıya vermeyi düşünmediği için en azından 1.5 sene kendm büyütücem. sonrasında tekrar nereden başlarım bilemiorum. benmde aklım çok karışık...
Benim yaşım da 34 ve ilk gebeliğim.
canım ilkinde 2li test yaptırmamıştım ben, direk 3lü yapılmıştı. ama benim kız kendini bayağı bi zaman sakladı. 5 aylıkken doktor kıza benziyor demişti. 6.ayda kesinleşmişti:)) İnşallah kimse bu kadar beklemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?