- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.021
isoldecm çok geçmiş olsun süte alerjisi olsa herhalde bi şekilde belli eder rahatsızlığını diye düşünüyorum
süt ürünleri kullandıgım ve kullanmadıgım dönem arasında fark yok bilemedm ki
bi de yatak ayırma zamanı konuşulmuş
Önce anne sütünden kesme, sonra tuvalet alışkanlığı ve ardından da yatağınızdan ayırma gerçekleşmeli… şeklinde konuşuyor uzman pedagog Adem Güneş.
isoldecm çok geçmiş olsun süte alerjisi olsa herhalde bi şekilde belli eder rahatsızlığını diye düşünüyorum
süt ürünleri kullandıgım ve kullanmadıgım dönem arasında fark yok bilemedm ki
bi de yatak ayırma zamanı konuşulmuş
Önce anne sütünden kesme, sonra tuvalet alışkanlığı ve ardından da yatağınızdan ayırma gerçekleşmeli şeklinde konuşuyor uzman pedagog Adem Güneş.
Kızlar bebeklerınızın gobek bagını ne yaptınız? Bızımkı,kızımın hatıralarını sakladıgım kutusunun ıcınde duruyor,bı yere gommedım yanı...
bn anlatmışmıydım htrlamıyorm bnde bu aylardayken annem evi süpürüyomuş..başka bi odayı süpürürken beni yataın üstüne bırakmış.. geri geldiinde yokmuşum..sni öyle orda yok görünce başımdan aşaı kaynar sular döküldü diyo Allah Allah birden yürümeyimi öğrendi bu çocuk diye düşünmüş etrafa bakınmış yok..işte annem çok zeki olduu için en sonunda gitmiş yatağın arasına bakmışki yatakla duvar arasına düşmüşüm bide orda sesimi çıkarmadan kurtarılmayı bekliyomuşum :)) bunu duyunca kendime çok üzülmüştüm..
ühühühü topikteki ilk msjım hey gidi günler bee..
kızlar merhaba geçmişi 3-4gündür okuyamıyorum. Cuma günü bebeğim oturma odasındaki köşem koltuktan düşmüş( Emziği yere düşmüş yıkamak için içeri gitmişler pat diye ses ve ağlama ile koşmuşlar ( Eşim iki kere aile hekimine götürmüş muayene etmiş 2dr Allahtan birşey olmadı. Çok hareketlendi çok dönüyor. bıraktığımız gibi bulamıyoruz. İlerliyor kendi kendine. Amann dikkat etsin herkes yanlız bırakmayın. Ben çok dikkat ediyordum her defasında da tembihliyordum ama işte saniyelik oldu diyor eşim onlarda üzüldü birşey diyemedim. Ben 7aylıkken yürümüşüm herkes çabuk kalkacaak ayağa diyolar zeynebim için.
ben de daha gömemedim. evin dışında çok güzel çiçekler var. onların arasına gömmeyi düşünüyorum ama her defasında unutuyorum yanıma almayı:))Kızlar bebeklerınızın gobek bagını ne yaptınız? Bızımkı,kızımın hatıralarını sakladıgım kutusunun ıcınde duruyor,bı yere gommedım yanı...
Teskkur edrım canım:)iyi tatiller cnm
deliiii kıbrısa gidilir mi bu mevsimde patlarsınız valla ama çok güzeldir tadını çıkar madem.geçen sene gitmiştik bu senede çok istyodum ama bebekle yemedi valla.kaya artemis de kalmıştık biz,siz nerdesiniz?ayrıca Ayça nın tavsiyelerine harfiyen katılıyorum.
Merhabalaaaar kankidişlernasılsınız
geçen perşembe dideme idrar tahlili yaptırdık ve kum döktüğünü öğrendik. Yavrumun eti koparılmış gibi ağlamasınin sebebi buymuş.bol bol su ile geçirmeye çalışıcaz. Sonra kaynana filan geldiler. Ve bi kez daha anladımki deveye diken adama s.ken yaranıyomuş. Sanki benim çocuklarım üvey torun. Bundan sonra görür onlar, Hele eltim aman aman. Neyse misafirler kına düğün derken cok şükür bitti gitti ışte.
Alyaprenses cok geçmiş olsun canım.
Bu arada 6000i de geçmişiz ne güzel.
Mervecim acaba diorumki bi özel hastane var ve kızımın halası orda çalşıo ve usg doktorlarımız gayet başarılı dio,
acaba ordada usg çektrsem ordada kist görülmesse mr çektirmesemmiki, inan cok korkuorum mr çektirtmekten
kızlar merhaba geçmişi 3-4gündür okuyamıyorum. Cuma günü bebeğim oturma odasındaki köşem koltuktan düşmüş( Emziği yere düşmüş yıkamak için içeri gitmişler pat diye ses ve ağlama ile koşmuşlar ( Eşim iki kere aile hekimine götürmüş muayene etmiş 2dr Allahtan birşey olmadı. Çok hareketlendi çok dönüyor. bıraktığımız gibi bulamıyoruz. İlerliyor kendi kendine. Amann dikkat etsin herkes yanlız bırakmayın. Ben çok dikkat ediyordum her defasında da tembihliyordum ama işte saniyelik oldu diyor eşim onlarda üzüldü birşey diyemedim. Ben 7aylıkken yürümüşüm herkes çabuk kalkacaak ayağa diyolar zeynebim için.
bn anlatmışmıydım htrlamıyorm bnde bu aylardayken annem evi süpürüyomuş..başka bi odayı süpürürken beni yataın üstüne bırakmış.. geri geldiinde yokmuşum..sni öyle orda yok görünce başımdan aşaı kaynar sular döküldü diyo Allah Allah birden yürümeyimi öğrendi bu çocuk diye düşünmüş etrafa bakınmış yok..işte annem çok zeki olduu için en sonunda gitmiş yatağın arasına bakmışki yatakla duvar arasına düşmüşüm bide orda sesimi çıkarmadan kurtarılmayı bekliyomuşum :)) bunu duyunca kendime çok üzülmüştüm..
Teskkur edrım canım:)
Valla ben hayatımda ılkkez geldım kıbrısa ben ne bıleyım boyle oldugunu ucaga bınmeye gıderken bana dedıler havası boyle soyle:))) Ama olsun hersyee deger cok ıyı geldı bana:))) Kaldıgmz otel cratos. Bakalım gıderız ınsallah kaleye vs:)
Alın sıze kuzey pasanın havuz sefasındn bır kare:)))Eki Görüntüle 460814
ben bulamıyorum kısa bir yolu var mı ??
geçmiş olsun canım. Allah korusun bebişlerimizi. çok dikkat etmemiz gerekiyor artık. sen de erkenden yürümüşsün maşallah :))
ben de daha gömemedim. evin dışında çok güzel çiçekler var. onların arasına gömmeyi düşünüyorum ama her defasında unutuyorum yanıma almayı:))
slm mart anneleri:) kızlar bi sorum olcak, kan uyuşmazlığı için aşı yaptrcam şu anda 26+2 yiz yani haftayamı yaptrmalıyız aşıyı çünkü 27+0 27+6 arası 28. hafta oluyor değilmi??
ohhhhhhhhhhhh paşam ohhhhh gel keyfim gelllBizde evde banyoda ıslatalım kendimizi Fecii tatil ihtiyacım var kaçsak bizde bi yerlere artık neresi olursa yaaaaa
aha benm ilk msjım:)
aha benm ilk msjım:)
temmuzun başında öğrenmiştim hamiş olduğumu sonrasında hemen kk ya girmiştim.ordan hatırladığımla direk temmuzun başında yazılan sayfaya atladım buldum
ohhhhhhhhhhhh paşam ohhhhh gel keyfim gelllBizde evde banyoda ıslatalım kendimizi Fecii tatil ihtiyacım var kaçsak bizde bi yerlere artık neresi olursa yaaaaa
al bizden de o kadar canım ancak banyoda görüyor kuzum suyu :)) bizim ağustosu bulacak sanırım gitmemizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?