2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklerınızın gobek bagını ne yaptınız? Bızımkı,kızımın hatıralarını sakladıgım kutusunun ıcınde duruyor,bı yere gommedım yanı...

bn anlatmışmıydım htrlamıyorm bnde bu aylardayken annem evi süpürüyomuş..başka bi odayı süpürürken beni yataın üstüne bırakmış.. geri geldiinde yokmuşum..sni öyle orda yok görünce başımdan aşaı kaynar sular döküldü diyo Allah Allah birden yürümeyimi öğrendi bu çocuk diye düşünmüş etrafa bakınmış yok..işte annem çok zeki olduu için en sonunda gitmiş yatağın arasına bakmışki yatakla duvar arasına düşmüşüm bide orda sesimi çıkarmadan kurtarılmayı bekliyomuşum :)) bunu duyunca kendime çok üzülmüştüm..

o zmn çok geç olmazmı o yaşta bnce yatmak istemez ayrı odada

canım bende yavas yavas kızımı kendı odasında uyutmayı dusunuyorum,adem gunesı begenıyorum ama bu yazdıgın bana pek parlak gelmedı,ben 6 ayını doldurmadan odasında uyutucam,adem gunesın dedıgı sure bana cok uzun geldı,ozaman cok daha zor olmazmı ayırmak,herseyın dahada bılıncınde olacak ozaman

benim yiğendimde öyle emekleme dönemi filan herhalde. sabah bir kalkıyorlar yerinde yok. heryeri aramışlar yatağın altında uyuyormuş. ama soğuktan her tarafı buz gibiymiş. eskiden parke falanda yok tabi. Allahtan birşey olmamış.

Burda oyle guzel yagmur yagıyokı,hertaraf mısss gıbı toprak kokuyo...
Ve ben napıyorumm,prensesımın uyumasınıda fırsat bılerek alıyorum elıme cayımı,balkonda oturup sıze bu satırları yazıyorum...

ühühühü topikteki ilk msjım hey gidi günler bee..

ben bulamıyorum kısa bir yolu var mı ??

geçmiş olsun canım. Allah korusun bebişlerimizi. çok dikkat etmemiz gerekiyor artık. sen de erkenden yürümüşsün maşallah :))

Kızlar bebeklerınızın gobek bagını ne yaptınız? Bızımkı,kızımın hatıralarını sakladıgım kutusunun ıcınde duruyor,bı yere gommedım yanı...
ben de daha gömemedim. evin dışında çok güzel çiçekler var. onların arasına gömmeyi düşünüyorum ama her defasında unutuyorum yanıma almayı:))

iyi tatiller cnm
Teskkur edrım canım:)

Valla ben hayatımda ılkkez geldım kıbrısa ben ne bıleyım boyle oldugunu ucaga bınmeye gıderken bana dedıler havası boyle soyle:))) Ama olsun hersyee deger cok ıyı geldı bana:))) Kaldıgmz otel cratos. Bakalım gıderız ınsallah kaleye vs:)

Alın sıze kuzey pasanın havuz sefasındn bır kare:)))

Canımmm selammmm :) Demek ağır misafirler geldiler ve gittiler,ohh çok sevindim. Didem'ime çok geçmiş olsun,zor bebeklerin kum dökme dönemleri. İnşallah atlatır biran önce miniğim.

Canım bence bu fikir çok mantıklı. Bir usg çektir, Mr en son çare olsun. Çünkü usg çok güvenli. Bir doktorun daha görmesinde fayda var. Senin hastanedekini hiç sayma bile. Halanın kızının çalıştığı hastane kist görmezse Mr a gerek kalmaz. Hatta var ise sizin bölgede direkt Görüntüleme Merkezine git derim çiçeğim.

ahh canım çok geçmiş olsun. Bizim kız da ramak kalmıştı düşmesine,bir bebek 2 saniyede nasıl kendini koltuktan sarkıtır kiii anlamıyorum. Çok dikkatli olmamız lazım çookkk gözümüzü bir an olsun üstlerinden ayırmamamız lazımm

Canımmm kötü oldum birden gülsem mi duygulansam mı bilemedim :)) Ama ne kadar tatlı sessiz sedasız kurtarılmayı beklemek :)) Ben ortalığı inletiyormuşum o yüzden kızımda anasının kopyası olmuş huysuzluk yönünden :)

ohhhhhhhhhhhh paşam ohhhhh gel keyfim gelll Bizde evde banyoda ıslatalım kendimizi Fecii tatil ihtiyacım var kaçsak bizde bi yerlere artık neresi olursa yaaaaa

temmuzun başında öğrenmiştim hamiş olduğumu sonrasında hemen kk ya girmiştim.ordan hatırladığımla direk temmuzun başında yazılan sayfaya atladım buldum

temmuzun başında öğrenmiştim hamiş olduğumu sonrasında hemen kk ya girmiştim.ordan hatırladığımla direk temmuzun başında yazılan sayfaya atladım buldum

Bende aynı mantıkla harkt ettım lakın buldgm msjlar sankı 40 yıldr burda konusuodum gıbı bı ızlenım verıo hıc oyle ılk gıbı durmuo anlamadm cok sıck kanlıymsm hemen olaya dahıl olmusum:)))

Minecim maşşallahh Kuzey paşaya ohhh miss gibi serinlesin paşacık:)
Mervecim bzm hastanede görüntüleme merkezi var orda çektirdim ilkini zaten,
kızımın halasının çalştıgı hastaneye gidicem artk, zaten normalde bu cuma mr olsun istemiştik,
üniversite hastanesinde arkadaşım çalıışıo o ayarlıcakdı bu cumayı ama senın olsa bugün cektiririm
ama bebeklerin sadece cuma günleri oluyor ve en erken 3 agustos dedi olsuın anacım olsun bnde belki
çektrmeyebilirimde dedim, bakalım artk bilgi veririm sizlere napacagıma dair cnmlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…