- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.041
Ozaman sıze bır haber daha kocam eyluldede bızı tatıle goturcekmıss en guzel bısey:))))
benim yiğendimde öyle emekleme dönemi filan herhalde. sabah bir kalkıyorlar yerinde yok. heryeri aramışlar yatağın altında uyuyormuş. ama soğuktan her tarafı buz gibiymiş. eskiden parke falanda yok tabi. Allahtan birşey olmamış.
Minecim maşşallahh Kuzey paşaya ohhh miss gibi serinlesin paşacık:)
Mervecim bzm hastanede görüntüleme merkezi var orda çektirdim ilkini zaten,
kızımın halasının çalştıgı hastaneye gidicem artk, zaten normalde bu cuma mr olsun istemiştik,
üniversite hastanesinde arkadaşım çalıışıo o ayarlıcakdı bu cumayı ama senın olsa bugün cektiririm
ama bebeklerin sadece cuma günleri oluyor ve en erken 3 agustos dedi olsuın anacım olsun bnde belki
çektrmeyebilirimde dedim, bakalım artk bilgi veririm sizlere napacagıma dair cnmlarım
al bizden de o kadar canım ancak banyoda görüyor kuzum suyu :)) bizim ağustosu bulacak sanırım gitmemizz
Ozaman sıze bır haber daha kocam eyluldede bızı tatıle goturcekmıss en guzel bısey:))))
uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar...
umarım herkes iyidir, geçmişe bakamadım. ankaraya ailemin yanına gitmiştim dün döndük ve bu hafta da bursaya gidiyorum kuzenimin nikahı var. Hayal'le yolda baya bi hırpalandık dönüş yolunda. giderken sakindi ama dönerken biraz yordu bizi. bursaya giderken napıcak bakalım. huyu suyu değişti resmen ankarada. uyku düzeni bozuldu vs. diş çıkartıcak damakları kaşınıyor, huysuz biraz son günlerde.
şimdi biraz geçmişe bakayım Hayal uyurken.
uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar...
umarım herkes iyidir, geçmişe bakamadım. ankaraya ailemin yanına gitmiştim dün döndük ve bu hafta da bursaya gidiyorum kuzenimin nikahı var. Hayal'le yolda baya bi hırpalandık dönüş yolunda. giderken sakindi ama dönerken biraz yordu bizi. bursaya giderken napıcak bakalım. huyu suyu değişti resmen ankarada. uyku düzeni bozuldu vs. diş çıkartıcak damakları kaşınıyor, huysuz biraz son günlerde.
şimdi biraz geçmişe bakayım Hayal uyurken.
Hoşgeldin canımcımm. Ailenin yanında rahat olmuştur sana bir süre, her nekadar diş çıkartma dönemleri zor olsa da en azından yalnız değildin. Şimdi zamanla eski düzenine sokarsın Hayal'i merak etme sen. Bursa da da çok kalmazsanız sorun olmaz sanırım. Benim Alya'mda diş mi çıkarcak anlamadım ki bakıyorum tık tok , ama eller ağzında her yer salya :S
Hoşgeldin canımcımm. Ailenin yanında rahat olmuştur sana bir süre, her nekadar diş çıkartma dönemleri zor olsa da en azından yalnız değildin. Şimdi zamanla eski düzenine sokarsın Hayal'i merak etme sen. Bursa da da çok kalmazsanız sorun olmaz sanırım. Benim Alya'mda diş mi çıkarcak anlamadım ki bakıyorum tık tok , ama eller ağzında her yer salya :S
bursada 3 gün kalıp tekrar izmire oradan da yazlığa geçicez. yollarda telef olduk bu ara:)
Evet ankarada çok rahattım kendi adıma, bol bol alışveriş yaptım gezdim fln. arkadaşlarımla buluştum. ayy ne sıkılıyormuşum izmirde meğerse.
bu arada Hayal artık çok hareketlendi ve zayıflıyor sanki gitgide. ay sonunda kontrolümüz var bakalım nedir durum. doktor muhallebi vermişti geceleri yatmadan yemesi için ama yemiyor artık. ilk başta sevmişti sanki ama yemiyor artık, sinir oluyorum
cnm hoşgeldiniz sende Hayalde:)
baya bi önce sana bi soru sormuştum da meğer yokmuşsun işte:)
yeniden sorayım ben en iyisi:) bu meyve fileleri varya onları tavsiye
ediyormusun cnm, cünkü araştırdıgımda ileride diş çürüğüne neden olabiliyormuş
diye bişey okudum, kafam karıştı, sen Hayale alırmıydın yada aldınmı meyve filesi cnm,
sana danışmadan almak istemedim:26:
Eki Görüntüle 460832 deneme yaptım ama oldu mu bilmiyorum
canımm hosgeldın,beıslerımız ıyıce hareketlenıo ve kılo durumu bızdede aynı,bu ay sdc 500gr almıs ama normal dedı doktorumuz,bu arada muhallebıyı senmı yapıosun hazırmı alıyosun
olmus olmus cok guzel olmus hemde,masallah fındıgıma
ben kızıma almadım meyve filesi.
bebek ve çocuklarda ağızda şekerli besinlerin uzun süre kalması biberon çürüğü denen yaygın çürüklere sebep olur. ama dikkatli ve gözetim altında kullanılırsa, uzun süre ağızda kalmazsa kullanılabilir bir ürün olduğunu düşünüyorum.henüz dişleri yok zaten. dediğim gibi ben almadım, benim kızım emzik de emmiyor çünkü. ağzında sürekli bişey olmasından hoşlanmıyor. ben bu nedenle almadım yani.
suyla pirinç ununu pişirip içine keçi sütünden yapılan mamadan koyarak yapılıyor bizim muhallebi. ama kızım keçi sütü mamasını sevmiyor. içine onu eklediğimde yemiyor
Teskkur edrım canım:)
Valla ben hayatımda ılkkez geldım kıbrısa ben ne bıleyım boyle oldugunu ucaga bınmeye gıderken bana dedıler havası boyle soyle:))) Ama olsun hersyee deger cok ıyı geldı bana:))) Kaldıgmz otel cratos. Bakalım gıderız ınsallah kaleye vs:)
Alın sıze kuzey pasanın havuz sefasındn bır kare:)))Eki Görüntüle 460814
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?