2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bn öyle bi manzarayla karşılaşsam aklımı oynatırım acayip suçlu hissederm tabi olmıcak şey değil ama bn çok paniim

inşallah çektirmen gerekmez bebeğimmm , bi usg daha çektir bakalım belkide mr gerektircek gbi bi durum söz konusu olmaz inşallah. haber ver mutlaka kuzucummmm

al bizden de o kadar canım ancak banyoda görüyor kuzum suyu :)) bizim ağustosu bulacak sanırım gitmemizz

Ozaman sıze bır haber daha kocam eyluldede bızı tatıle goturcekmıss en guzel bısey:))))

Benim minik kızımda git gel lavaboda kafamızı ıslatıyoruz yüzümüzü yıkıyoruz ellerimizi ayaklarımızı sokuyoruz suya okdr , he birde günde 2 kez duş alıyoruz birlikte. Duşun altında çok mutlu oluyor minik kuşum çookkk. Mine biz burda banyo diyoruz sen Eylülde bir daha tatil diyorsun gıcık etme beni Kocacığıma kalsa izni teeeee Eylülde,ben annemlerle kaçıcam artık bi yerlere artık neresi olursaaa.

uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar...

umarım herkes iyidir, geçmişe bakamadım. ankaraya ailemin yanına gitmiştim dün döndük ve bu hafta da bursaya gidiyorum kuzenimin nikahı var. Hayal'le yolda baya bi hırpalandık dönüş yolunda. giderken sakindi ama dönerken biraz yordu bizi. bursaya giderken napıcak bakalım. huyu suyu değişti resmen ankarada. uyku düzeni bozuldu vs. diş çıkartıcak damakları kaşınıyor, huysuz biraz son günlerde.
şimdi biraz geçmişe bakayım Hayal uyurken.

Hoşgeldin canımcımm. Ailenin yanında rahat olmuştur sana bir süre, her nekadar diş çıkartma dönemleri zor olsa da en azından yalnız değildin. Şimdi zamanla eski düzenine sokarsın Hayal'i merak etme sen. Bursa da da çok kalmazsanız sorun olmaz sanırım. Benim Alya'mda diş mi çıkarcak anlamadım ki bakıyorum tık tok , ama eller ağzında her yer salya :S

cnm hoşgeldiniz sende Hayalde:)
baya bi önce sana bi soru sormuştum da meğer yokmuşsun işte:)
yeniden sorayım ben en iyisi:) bu meyve fileleri varya onları tavsiye
ediyormusun cnm, cünkü araştırdıgımda ileride diş çürüğüne neden olabiliyormuş
diye bişey okudum, kafam karıştı, sen Hayale alırmıydın yada aldınmı meyve filesi cnm,
sana danışmadan almak istemedim:26:

hepsi öyle Merve be..dişle alakası yok bnce..bu bi dönem..emme yönünden tatmin olmak için ağızları 2 dk boş kalsa eller komple ağızda..e sende bütün elini ağzına soksan hatta 2 elini ağzına sokmaya çalışsan seninde salyalar akar heryere..sonuçta sıvı bişi bu açık bulduu yerden sızıyo :))

bursada 3 gün kalıp tekrar izmire oradan da yazlığa geçicez. yollarda telef olduk bu ara:)
Evet ankarada çok rahattım kendi adıma, bol bol alışveriş yaptım gezdim fln. arkadaşlarımla buluştum. ayy ne sıkılıyormuşum izmirde meğerse.

bu arada Hayal artık çok hareketlendi ve zayıflıyor sanki gitgide. ay sonunda kontrolümüz var bakalım nedir durum. doktor muhallebi vermişti geceleri yatmadan yemesi için ama yemiyor artık. ilk başta sevmişti sanki ama yemiyor artık, sinir oluyorum

canımm hosgeldın,beıslerımız ıyıce hareketlenıo ve kılo durumu bızdede aynı,bu ay sdc 500gr almıs ama normal dedı doktorumuz,bu arada muhallebıyı senmı yapıosun hazırmı alıyosun

ben kızıma almadım meyve filesi.
bebek ve çocuklarda ağızda şekerli besinlerin uzun süre kalması biberon çürüğü denen yaygın çürüklere sebep olur. ama dikkatli ve gözetim altında kullanılırsa, uzun süre ağızda kalmazsa kullanılabilir bir ürün olduğunu düşünüyorum.henüz dişleri yok zaten. dediğim gibi ben almadım, benim kızım emzik de emmiyor çünkü. ağzında sürekli bişey olmasından hoşlanmıyor. ben bu nedenle almadım yani.

canımm hosgeldın,beıslerımız ıyıce hareketlenıo ve kılo durumu bızdede aynı,bu ay sdc 500gr almıs ama normal dedı doktorumuz,bu arada muhallebıyı senmı yapıosun hazırmı alıyosun

suyla pirinç ununu pişirip içine keçi sütünden yapılan mamadan koyarak yapılıyor bizim muhallebi. ama kızım keçi sütü mamasını sevmiyor. içine onu eklediğimde yemiyor

canım bende sana bısı sorcam,arka dıslerımındn bırınde grıye calan bı renk degısımı baslamıs,epeydır o dısımle cıgneme yapamıyodum,acı vermıyo ama oylesıne tuhaf bı hıskı yıyemıyorum orayla,o dısımı cekerlermı yoksa uzerıne dolgumu yaparlar,bıde uyusturucu ıgne yapıyolarya onun emzıren annelere bı sıkıntısı olurmu? Bıde 24yasındayım,20lık dıs cıkarıyo olabılırmyım,en arka bos olan dıs yerım cok agrıyo,dısmı cıkarıyorum acaba?

Anammm siz tatile mi gittiyiiizzz Kuzeyde ki o karizma diğer Kuzeyi(Kıvanç Tatlıtuğ)bilem gölgede bırakmış yaa mayosu da çok şekerrr yirim ben onuu iyi tatiller kuzum iyice dinlen ağustos olsun da bizde gidek yaa bende sokayım Gülnihal sultanı denize Mine kuzum özel havuz bezlerinden mi aldın huggies vardi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…