2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hmm 20lik çıkarıyor olabilirsin o bölgedeki diş etin ağrımaya başladıysa ama onun baya rahatsız edici bi ağrısı olur genelde.
rengi değişen dişini bir göster bakalım doktora. o dişinde daha önceden dolgu fln varsa renklenmiş olabilir, altında çürük de başlamış olabilir. ne olduğuna göre karar verilir ne yapılacağına, çekerler diye düşünme hemen. belki dediğim gibi dolgusundandır veya içten çürümeye başlamıştır dolgu fln yoksa. dişleri uyuşturmak için kullanılan anesteziklerin pek çok çeşidi var. emziren annelerde güvenle kullanılabilir cnm

saol canım,en kısa zamanda doktora gıdeyım,ne yapıcaksa yapsın

Kızlar geçen ay Gülnihale biraz su vermiştim içmişti sonra vermedim geçen doktorumuz söyleyince vereyim dedim oda ne Gülbihalin sudan bile midesi bulanıyor ööhh yapıyor ağzına farklı bi tat gelice meyve yerken azıcık dile sürüyorum dilini içeri sokmuyor yaa ben bu kızı ek gıdalara nasıl alıştıracam

hmm saol cnm, bnmkide memeden başka hçbişey sokmuyor ağzıa
ama genede alayım bi deniyim madem kontrolümüz eşliğinde:)

hheheheh bizim minik 2 elini birleştiriyor öyle ağzına sokuyor deli yaa

ohhhh Hayal vallahi gezgin bebek oldu daha minnacıkken olsun olsunnn tatilin dibine vursun güzel miniğimmm .

ahh canım Alya su içmeye bayılırrdı günde 1 su bardagı civarında içerdi daha da versem hayır demezdi fakat 3 gündür su dan igreniyor. yine birkaç yudum içiyor ama begenmiyor artık sanırım sıcak geliyor biraz daha soguk vermem lazım ama korkuyorum hasta falan olur dyee. içtgi su normal oda sıcaklıgındaki su,ben denedim bögg cok sıcak haklı cocukk

o zmn çok geç olmazmı o yaşta bnce yatmak istemez ayrı odada

kızlar benim hatam yanlış bilgi verdim daha doğrusu Adem Güneş o metinde bi bayanın sorusunu cevaplamış
o yüzden böyle bi sıralama yapmış genel bi bilgi değil yani kişiye özel bi sıralama

Yok kuzum ben hafif serin denedim onuda içmedi kaşıkla ağzına verdim belki biberondan istemiyur diye fışkiye yaptı ağzını püskürttü suyu :) ağzına bişey sürünce yüzünü gözünü bi ekiştiyor halden hale giriyor muşmula suratlı oluveriyor

suan sankoı aysımayı anlatıyosun,en ufak yabancı tadı suratındakı en kotu ıfadelerle karsıkıyor,bgn az bısı elma suyu verım dedım,agladı resmen yaa,anaam ben nasıl gecıcem ek gıdaya de kara kara dusundum valla,
ayselcım gecmıse bı bak,sana dedıgım gıbı aysımanın resımlerını koymustum

ahh bebişim yaaa su sevilmez miiii doktorun ek gıdaya geçilcek dediği zaman merak etme güzel bir çözüm yolu bulur şimdilik anne sütü düşkünü olsun boşver en sağlıklısı :) ben evvelsi gün kayısı yiyordum bi bakım yicek mi dedim vallahi çeyrek kayısı götürdü bizimkii. fecii ek gıda veresim var çok heveslendim ama anne sütünden soğur diye korkuyorum. şimdi sadece anne sütü veriyoruz çünkü. kakası düzelmeye başladı mamayı bıraktırdı doktor.

olur yevrummm olurr bu çocuk daha yeni bişeyle tanışmadıki snn ağzına şimdi fırında portakal soslu pekin ördeği versem sende başta bööüüü yapabilirsin..ama gel görki yiye yiye alışır ve bir akşam geldiinde nerde bnm pekin ördeğim diyebilirsin..alışırr stres yok.

Mızıldanan aysıma hanım uyumamakta ısrar edınce chopın actım ve uyudu,dunde bach dınleyerek uyudu,ne egzantırık bebem var yahu,hos bu muzıklere bende uyurum valla,oyle mest edıyolar adamı

teşekkür ederiz kızlar yarın ilacın son günüçarşamba bidaha tahlil yaptırıp dr a gidecz bakalım iltihap bitmiş mi

oooh sefan olsun şekerim bol bol eğlen gez dinlen.Kuzey e de maşallah hele şortuna ba-yıl-dım

geçmiş olsun canım,Allah tan bi şey olmamış ben çok korkuyorumm düşmesinden

kızlarr biz 4. aydayız artık mei taide ayakları dışarda kullanabilirmiyim? kullananlar siz nasıl kullanıyosunuz*

canım ben ergo kullanıyorum Hülya bana taa 2,5 aylıkkendışarıçıkarabilirsin demişti,o zaman nolur noolmaz dıye çıkarmamıştım ama şimdi çıkarıyorum ben öyle daha rahat ediyo.zaten 4 aydan sonra çıkarın diyolar

canım merve ye sormussun ama bende fikrimi söylemek istedim :)
bence özel has. çektir,eğer orda görülmezse çektirme hiç çocugun bi sürü radyoson ışın alacak

Slm.. Uzun zamandır kk ya bakamıyorum. Misafirler, piknikler derken iki haftalığına kız kardeşim geldi gitti... Çok yoğun bir ay geçirdik. Bu ayın 16 sı evlilik yıldönümümüz. Eşim kaplıca tesislerinde iki günlük bir tatil ayarlamış. Yarın gideceğiz nasipse. Enerjim bitmişken bu bana çok iyi gelecek...

Şimdi de sabah için kek tarifi buldum onu yapmaya gidiyorum... Hayurlı geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…