- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.061
canım bende sana bısı sorcam,arka dıslerımındn bırınde grıye calan bı renk degısımı baslamıs,epeydır o dısımle cıgneme yapamıyodum,acı vermıyo ama oylesıne tuhaf bı hıskı yıyemıyorum orayla,o dısımı cekerlermı yoksa uzerıne dolgumu yaparlar,bıde uyusturucu ıgne yapıyolarya onun emzıren annelere bı sıkıntısı olurmu? Bıde 24yasındayım,20lık dıs cıkarıyo olabılırmyım,en arka bos olan dıs yerım cok agrıyo,dısmı cıkarıyorum acaba?
cnm sn ek gıdalara mı geçtin?
hmm 20lik çıkarıyor olabilirsin o bölgedeki diş etin ağrımaya başladıysa ama onun baya rahatsız edici bi ağrısı olur genelde.
rengi değişen dişini bir göster bakalım doktora. o dişinde daha önceden dolgu fln varsa renklenmiş olabilir, altında çürük de başlamış olabilir. ne olduğuna göre karar verilir ne yapılacağına, çekerler diye düşünme hemen. belki dediğim gibi dolgusundandır veya içten çürümeye başlamıştır dolgu fln yoksa. dişleri uyuşturmak için kullanılan anesteziklerin pek çok çeşidi var. emziren annelerde güvenle kullanılabilir cnm
ben kızıma almadım meyve filesi.
bebek ve çocuklarda ağızda şekerli besinlerin uzun süre kalması biberon çürüğü denen yaygın çürüklere sebep olur. ama dikkatli ve gözetim altında kullanılırsa, uzun süre ağızda kalmazsa kullanılabilir bir ürün olduğunu düşünüyorum.henüz dişleri yok zaten. dediğim gibi ben almadım, benim kızım emzik de emmiyor çünkü. ağzında sürekli bişey olmasından hoşlanmıyor. ben bu nedenle almadım yani.
hepsi öyle Merve be..dişle alakası yok bnce..bu bi dönem..emme yönünden tatmin olmak için ağızları 2 dk boş kalsa eller komple ağızda..e sende bütün elini ağzına soksan hatta 2 elini ağzına sokmaya çalışsan seninde salyalar akar heryere..sonuçta sıvı bişi bu açık bulduu yerden sızıyo :))
bursada 3 gün kalıp tekrar izmire oradan da yazlığa geçicez. yollarda telef olduk bu ara:)
Evet ankarada çok rahattım kendi adıma, bol bol alışveriş yaptım gezdim fln. arkadaşlarımla buluştum. ayy ne sıkılıyormuşum izmirde meğerse.
bu arada Hayal artık çok hareketlendi ve zayıflıyor sanki gitgide. ay sonunda kontrolümüz var bakalım nedir durum. doktor muhallebi vermişti geceleri yatmadan yemesi için ama yemiyor artık. ilk başta sevmişti sanki ama yemiyor artık, sinir oluyorum
Kızlar geçen ay Gülnihale biraz su vermiştim içmişti sonra vermedim geçen doktorumuz söyleyince vereyim dedim oda ne Gülbihalin sudan bile midesi bulanıyor ööhh yapıyor ağzına farklı bi tat gelice meyve yerken azıcık dile sürüyorum dilini içeri sokmuyor yaa ben bu kızı ek gıdalara nasıl alıştıracam
o zmn çok geç olmazmı o yaşta bnce yatmak istemez ayrı odada
canım bende yavas yavas kızımı kendı odasında uyutmayı dusunuyorum,adem gunesı begenıyorum ama bu yazdıgın bana pek parlak gelmedı,ben 6 ayını doldurmadan odasında uyutucam,adem gunesın dedıgı sure bana cok uzun geldı,ozaman cok daha zor olmazmı ayırmak,herseyın dahada bılıncınde olacak ozaman
hhehehehbizim minik 2 elini birleştiriyor öyle ağzına sokuyor deli yaa
ohhhh Hayal vallahi gezgin bebek oldu daha minnacıkkenolsun olsunnn tatilin dibine vursun güzel miniğimmm .
ahh canım Alya su içmeye bayılırrdı günde 1 su bardagı civarında içerdi daha da versem hayır demezdi fakat 3 gündür su dan igreniyor. yine birkaç yudum içiyor ama begenmiyor artıksanırım sıcak geliyor biraz daha soguk vermem lazım ama korkuyorum hasta falan olur dyee. içtgi su normal oda sıcaklıgındaki su,ben denedim bögg cok sıcak haklı cocukk
Kızlar geçen ay Gülnihale biraz su vermiştim içmişti sonra vermedim geçen doktorumuz söyleyince vereyim dedim oda ne Gülbihalin sudan bile midesi bulanıyor ööhh yapıyor ağzına farklı bi tat gelice meyve yerken azıcık dile sürüyorum dilini içeri sokmuyor yaa ben bu kızı ek gıdalara nasıl alıştıracam
Yok kuzum ben hafif serin denedim onuda içmedi kaşıkla ağzına verdim belki biberondan istemiyur diye fışkiye yaptı ağzını püskürttü suyu :) ağzına bişey sürünce yüzünü gözünü bi ekiştiyor halden hale giriyor muşmula suratlı oluveriyor
canım gecmıs olsun,aysımanın kakasındada lökosıt cıktı,doktor bana sut ve sut urunlerını yemegı yasakladı,bı muddet oyle deneyıp tekrar tahlıl yaparız dedı,cok aram yoktu zaten,sımdı ıyıce kestım
çok geçmiş olsun canım umarım mevlüde kadar iner şişliği
hmm aynı hastane ise haklısın bebegim,işin ucunda işinden olmak varbende bi an kararsız kaldım mr çekilse için tamamen rahatlayacak,çektirmesen Alya okdr işlem görmemiş olcak. ben olsam herhalde çektirirdim kuzum içimde hep bi şüphe kalmasın diyee
geçmiş olsun canım aşınızıda olmuşsunuz bizde olsaydık hayırlısı ile. kilo olayı bizdede böyle,önemsemiyoruz artık. saglıgı maşallah pek yerindeinşallah ateşi cıkmaz güzel yavrunun
geçmiş olsun canım size de nekadar enfeksiyon cıktı bu aralar hepimizin yavrusunda yaa.
Teskkur edrım canım:)
Valla ben hayatımda ılkkez geldım kıbrısa ben ne bıleyım boyle oldugunu ucaga bınmeye gıderken bana dedıler havası boyle soyle:))) Ama olsun hersyee deger cok ıyı geldı bana:))) Kaldıgmz otel cratos. Bakalım gıderız ınsallah kaleye vs:)
Alın sıze kuzey pasanın havuz sefasındn bır kare:)))Eki Görüntüle 460814
kızlar merhaba geçmişi 3-4gündür okuyamıyorum. Cuma günü bebeğim oturma odasındaki köşem koltuktan düşmüş( Emziği yere düşmüş yıkamak için içeri gitmişler pat diye ses ve ağlama ile koşmuşlar ( Eşim iki kere aile hekimine götürmüş muayene etmiş 2dr Allahtan birşey olmadı. Çok hareketlendi çok dönüyor. bıraktığımız gibi bulamıyoruz. İlerliyor kendi kendine. Amann dikkat etsin herkes yanlız bırakmayın. Ben çok dikkat ediyordum her defasında da tembihliyordum ama işte saniyelik oldu diyor eşim onlarda üzüldü birşey diyemedim. Ben 7aylıkken yürümüşüm herkes çabuk kalkacaak ayağa diyolar zeynebim için.
kızlarr biz 4. aydayız artık mei taide ayakları dışarda kullanabilirmiyim? kullananlar siz nasıl kullanıyosunuz*
Mervecim acaba diorumki bi özel hastane var ve kızımın halası orda çalşıo ve usg doktorlarımız gayet başarılı dio,
acaba ordada usg çektrsem ordada kist görülmesse mr çektirmesemmiki, inan cok korkuorum mr çektirtmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?