2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar gulnihal uymayınca annemleri de aradık çay bahçesine geldik annemle eşim tavla oynuyor gulnihal uyudu bende burdayım.Fatmacım aysimanın resimleri harika yerim onun boncuk boncuk bakan gözlerini şapkasını telefondan zor oluyor alıntı yapamadım sekerim

Kızlar bende annemlere geldim Cumartesi aksam. Geldigimden beri alp in düzeni bozuldu. Dogruduzgun uyumuyor ağlama krizleri oluyor.eve dönünce düzelir mı acaba ((

gece uyurken atlasın yastığı terden ıslanıyo sadece çıt çıtlı ile yatıyo ve üzerine ince bi pike örtüyorum oda yarım

sizinkilerde de oluyo mu?

Kızlar bende annemlere geldim Cumartesi aksam. Geldigimden beri alp in düzeni bozuldu. Dogruduzgun uyumuyor ağlama krizleri oluyor.eve dönünce düzelir mı acaba ((

bi rahatsızlığı yoksa yer ve insan seçiyordur bazı bebekler yapabiliyo atlasın da her gittiğimiz yerde durmayışını buna bağlıyorum artık napim

bn sadece çıtçıtlı bodyle yatırıyorm ve üstünede hiçbişi örtmüyorm ztn örtsemde rahatsız oluyo açıyo..bzm odada hayvani sıcak..

ben çıtçıtlı badinin altına ince bi şort giydiriyorum evde klima var çünkü. üstünü ince bi battaniyeyle yarım örtüyorum ama çoğu zaman açıyo gece.

Çookkk sıcak çookkk nasıl dayansın bu çocuk bu sıcakta ben duramıyorum daaaaa Evde tüm camlar açık neredeyse dış kapıyı açıcam apartmandan essin diyeeeeee.Klima alsak korkuyorum üşütür diyee ben ne yapim yaaaaa

30.12.2011 saat 11:09 çok zor oldu ama sonunda buldumm ilk yazım vay bee ben epeyy sonradan girmişim aranıza,ben daha eski biliyordum

gece uyurken atlasın yastığı terden ıslanıyo sadece çıt çıtlı ile yatıyo ve üzerine ince bi pike örtüyorum oda yarım

Günaydın canım, la aynı dertten ben de muzdarip durumdayım. Tek çit çit bady ile yatırıyorum üzerine ince bı örtü örtü ortuyorum. Kafasi terliyor ama sırtı buz gibi oluyor. Ortsem mı acsam mo bilemiyorum. Hasta etmekten korkuyorum ,

Günaydın canım, la aynı dertten ben de muzdarip durumdayım. Tek çit çit bady ile yatırıyorum üzerine ince bı örtü örtü ortuyorum. Kafasi terliyor ama sırtı buz gibi oluyor. Ortsem mı acsam mo bilemiyorum. Hasta etmekten korkuyorum ,

Kizlar hepinize gunaydin umarim herkesin bebisi uzuinn uykulu bir gece gecirmistir bir konu hakkinda siz kamuoyuna bir sorum olacak :)) simdi nehir 4 ay 1 haftalik olacak nerdeyse daha once forumdakonusulmustu ama bircok urun vardi diye hatirliyorum bebek arabasi ile her zaman cikilmiyor yada evde is yaparken yalniz kaldiinda agliyor sizin kullandiginiz mei tai,sling,ergo birde kangruu vardi galiba bunlarin hangisini kullaniyorsunuz memenun olanlariniz varmi ben saglam uzun sure kullanabilecegim bisey istiyorum fikirlerinizi bekliyorum help me

slm günaydın herkese bugün sünnet mevlütümüz var ve yüzüm balon gibi gece buz koymayı unuttum yani uyuya kaldım sisligin üstüne morluklar eklendi göz çevresi ve çene moru da geçmiş siyah resmen tanınmaz haldeyim anlayacaginiz
.
.[SUP]hey[/SUP]
Bursada ki arkadaşlar size sesleniyorum güneş ışıl ayşen baby16 :) sizleri de çağırmak istiyorum ama gelirmi gelmez mi müsait olurlar mi gibi nedenlerden ertelendi hep internete giremedim bayağıdır eşim geç geldiğinden sizi çağırma fırsatım olmadı acaba diyorum lütfedermisiniz kızlar

bende babasling var küçükken kullanışsız gibi geliyor ama büyüdükçe daha rahat kullanıyorum takma çıkarma çok kolay forumda me tai kullananlar çoğunlukta çok da memenunlar babaslingin en büyük eksisi bence tek omza yük bindirmesi me tai daha ergonomik görünüyor pimpirikli bir anneysen me tai daha ideal olabilir ama ben takma çıkarma konusunda gözüm korktuğu için babasling aldım memnunum

günaydın sanada canım, artık 3 ay bittiğinden bundan sonra dilersen 3 yaşına kadar kullanabileceğin tek ürün ergo baby , sana sadece hiçbirşey düşünme ergo al derim, bu arada sanal bebek mağazası (yeni adıyla tuniko oldu) hülya hanım ile mail yoluyla iletişime geç , buradan geldiğini belirt indirim yapma ihtimali olabilir, bir ara indirim yapmıştı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…