- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.081
Kızlar bende annemlere geldim Cumartesi aksam. Geldigimden beri alp in düzeni bozuldu. Dogruduzgun uyumuyor ağlama krizleri oluyor.eve dönünce düzelir mı acaba((
gece uyurken atlasın yastığı terden ıslanıyo sadece çıt çıtlı ile yatıyo ve üzerine ince bi pike örtüyorum oda yarım
sizinkilerde de oluyo mu?
bi rahatsızlığı yoksa yer ve insan seçiyordur bazı bebekler yapabiliyo atlasın da her gittiğimiz yerde durmayışını buna bağlıyorum artık napim
selamım bile alınmıyo...
bu topikle bi yıldızım barışmadı zaten...
günaydınlarrr.. bende yeni katıldım aranıza. dün benmde ultrasonum vardı ama biraz korkuttu doktor bizi. kızımın boynuna 1 sıra kordon dolanmış simdilik risk yokmus.
dönebilir de dönmeyip boynunda da kalabilir dedi doktor.zaten kasık fıtıgım oldugu için sezeryan olcaktı dogumum. cok moralim bozuldu ne düşünmem gerektigini bilmiyorum.
28+3 olduk . Bilginiz var mı bu konuda ;?
gece uyurken atlasın yastığı terden ıslanıyo sadece çıt çıtlı ile yatıyo ve üzerine ince bi pike örtüyorum oda yarım
canım rejım nasıl gidiyo zayıfladın mı?
bende babasling var küçükken kullanışsız gibi geliyor ama büyüdükçe daha rahat kullanıyorum takma çıkarma çok kolay forumda me tai kullananlar çoğunlukta çok da memenunlar babaslingin en büyük eksisi bence tek omza yük bindirmesi me tai daha ergonomik görünüyor pimpirikli bir anneysen me tai daha ideal olabilir ama ben takma çıkarma konusunda gözüm korktuğu için babasling aldım memnunumKizlar hepinize gunaydin umarim herkesin bebisi uzuinn uykulu bir gece gecirmistir bir konu hakkinda siz kamuoyuna bir sorum olacak :)) simdi nehir 4 ay 1 haftalik olacak nerdeyse daha once forumdakonusulmustu ama bircok urun vardi diye hatirliyorum bebek arabasi ile her zaman cikilmiyor yada evde is yaparken yalniz kaldiinda agliyor sizin kullandiginiz mei tai,sling,ergo birde kangruu vardi galiba bunlarin hangisini kullaniyorsunuz memenun olanlariniz varmi ben saglam uzun sure kullanabilecegim bisey istiyorum fikirlerinizi bekliyorum help me
Kizlar hepinize gunaydin umarim herkesin bebisi uzuinn uykulu bir gece gecirmistir bir konu hakkinda siz kamuoyuna bir sorum olacak :)) simdi nehir 4 ay 1 haftalik olacak nerdeyse daha once forumdakonusulmustu ama bircok urun vardi diye hatirliyorum bebek arabasi ile her zaman cikilmiyor yada evde is yaparken yalniz kaldiinda agliyor sizin kullandiginiz mei tai,sling,ergo birde kangruu vardi galiba bunlarin hangisini kullaniyorsunuz memenun olanlariniz varmi ben saglam uzun sure kullanabilecegim bisey istiyorum fikirlerinizi bekliyorum help me
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?