- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.101
07.08.2011 canımmm bende kendi ilk yazımı ararken bunu gördümmmm :)) ahh ahhh bir de şimdi bak ne kadar çok barıştı yıldızımız bu topikle
günaydın sanada canım, artık 3 ay bittiğinden bundan sonra dilersen 3 yaşına kadar kullanabileceğin tek ürün ergo baby , sana sadece hiçbirşey düşünme ergo al derim, bu arada sanal bebek mağazası (yeni adıyla tuniko oldu) hülya hanım ile mail yoluyla iletişime geç , buradan geldiğini belirt indirim yapma ihtimali olabilir, bir ara indirim yapmıştı çünkü.
4buçuktan beri ayaktayım gözümden uyku akıyo ömer ise cin gibi bakıyo etrafa
arkadaşlar aşagıdaki çizelgeme bakarak biz şimdi 3 aylık mıyız yoksa 3ü bitirdik 4 e mi girdik yani 4 aylık mıyız
ne zaman nasıl uyku eğitimi verecem bi akıl verin
4buçuktan beri ayaktayım gözümden uyku akıyo ömer ise cin gibi bakıyo etrafa
arkadaşlar aşagıdaki çizelgeme bakarak biz şimdi 3 aylık mıyız yoksa 3ü bitirdik 4 e mi girdik yani 4 aylık mıyız
ne zaman nasıl uyku eğitimi verecem bi akıl verin
kanguru zararlı değilmiydi...
yok cnm sen istanbuldasın sanırım kayseri hala serin terlemiyorgece uyurken atlasın yastığı terden ıslanıyo sadece çıt çıtlı ile yatıyo ve üzerine ince bi pike örtüyorum oda yarım
sizinkilerde de oluyo mu?
kızlarrrr,
bu yeni yazım LeGa-Be-Be: Şeker Kırmızı Bumbo
buda yazının fotoğrafı :))))
Eki Görüntüle 461155
slm günaydın herkese bugün sünnet mevlütümüz var ve yüzüm balon gibi gece buz koymayı unuttum yani uyuya kaldım sisligin üstüne morluklar eklendi göz çevresi ve çene moru da geçmiş siyah resmen tanınmaz haldeyim anlayacaginiz
.
.[SUP]hey[/SUP]
Bursada ki arkadaşlar size sesleniyorum güneş ışıl ayşen baby16 :) sizleri de çağırmak istiyorum ama gelirmi gelmez mi müsait olurlar mi gibi nedenlerden ertelendi hep internete giremedim bayağıdır eşim geç geldiğinden sizi çağırma fırsatım olmadı acaba diyorum lütfedermisiniz kızlar
Gamze,dun tvde tesadufen gormustum ceyda duvencı varya hanı,o bebegını meı taı bırde adını tam bılemedıgım ama sende gordugum,bebegı kumasla ıyıce sarıp sarmalayan bısı varya,hatta sen resmınızı koymustun buraya,bıde ona sarmıs,hemen kotu anne ılan etmısler,bebek oyle tasınırmı dıye,zavallı kadında dun acıklamaya calısyodu durumunu....
günaydın sanada canım, artık 3 ay bittiğinden bundan sonra dilersen 3 yaşına kadar kullanabileceğin tek ürün ergo baby , sana sadece hiçbirşey düşünme ergo al derim, bu arada sanal bebek mağazası (yeni adıyla tuniko oldu) hülya hanım ile mail yoluyla iletişime geç , buradan geldiğini belirt indirim yapma ihtimali olabilir, bir ara indirim yapmıştı çünkü.
kızlarrrr,
bu yeni yazım LeGa-Be-Be: Şeker Kırmızı Bumbo
buda yazının fotoğrafı :))))
Eki Görüntüle 461155
Tesekkurler cnm bi bakiyim aklima takilan bise olursa yine sorarim :)) bu arada bebegin bumboda oturur pozisyonda degilmi suan kac aylik tam olarak oturabiliyormu?
Gamze buna bende cok bakiyorum ama once bize erken mi diye emin olamadim bi de fiyatina gore ne kadar sure kullanabilirim diye dusundum... Bu iki sorunuma ne dersin :) su an oturtacak biseyim yok o yuzden Miray hep kucakta oturuyo bu da hem onu hem bizi rahatsiz ediyo cunku sicakta terliyo istedigi gibi hareket edemiyo... Vs
bıraksan oturamıorum koltuğun üstünde falan, zaten bumbo 4 aylıktan itibaren, dahada açık söyleyyeim başını tutmaya başladıktan sonra kullanılan bir ürün, dünya çapına birçok pediatri kurumunun ve doktrların onayına sahip oldukça fazla ödüle sahip bir koltuk bu.
ve bu koltuk, Türklerin 6 aydan önce oturtulmaz efsanesinide yok ediyor, doktorumdanda onay aldım zaten bunu kullanmak için.
birde ankaralı anneleri muayene ücreti nedir bilmiyorum ancak Ankarada Alev Kutlu diye bir doktor varmış , İstanbuldan kalkıp götüresim geldi berra'yı, bir muayene sonrası bir anenin kontrol ile iligli yazdıkları,kaç farklı doktora gittim bizim kontroller boy kilo ölçümü sağa sola çevirme ile geçiyor, böylesini bulamadım henüz İstanbıl'da,
Arda - Berk Akalın: 4. Ay doktor Kontrolü
gamze,bende ank.dr.araştırması yapıyorum dr.alev kutlu bende duydum ama bir kaç farklı isim şeklinde çıkıyo hatice alev kutlu,alev oğuz kutlu diye o yüzden edresini tam olarak bulamdım.senin bilgin var mı?
gamze,bende ank.dr.araştırması yapıyorum dr.alev kutlu bende duydum ama bir kaç farklı isim şeklinde çıkıyo hatice alev kutlu,alev oğuz kutlu diye o yüzden edresini tam olarak bulamdım.senin bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?