2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi kliniği arayıp konuştum muayene ücreti 230 tl.ama şimdi hasta almıyormuş tatildeymiş ve bir sınava hazırlanıyomuş ne zaman muayene kabul edeceği belli değilmiş.bende gider gitmez götürmek istemiştim ama artık ankara dnüşü bir sefer de olsa gtürmek istiyorum kadını çook merak ettim...

230 muymuş, biz burada o parayı boy kilo ölçümü, evirip çevirmeye veriyoruz ya, o da doktor buda doktor aradaki aileyi bilgilendirme farkına bak ah ah, neden kitaba kafaları gömük yaşar bu insanlar ....

tünaydın hanımlar..şöle hemen bi göz attım gamze bumbo çok güzel bişeye benziyo alasım geldi hemen..oyun halısı almadım daha ama ilk önce halımı alsam yoksa bumboyumu? aslında artık yatmak değil oturarak etrafa bakmak istiyolar..

şu alev doktor iyimiş çok güzel bilgilendirmiş gerçekten..götürmek istediğim 2. doktor oldu.. 1.si prf. raşit vural yağcı ege üniv.cocuk gastroenteroloji ve beslenme anabilim dalı başkanı
onunda muayene ücreti 250tl miş..

ben kaçıyorum kızlar malum akşama yolculuk var her işimi hallettim sadece süt sağmam ve kendimi süslemem kaldı :) havaalanında bizi karşılama töreni beklicek akşam 10. dedeler anneanneler amcalar tezeler :) her iki tarafın ilk torunu olması da ayrı bir güzelmiş yani :)
melyche canım senden msj bekliyorum buluşma organizasyonu ile ilgili.
bana dua edin sağ salim inelim uçakta napcaz bilmiyorum.uçağa defalarca bindi amabu sefer çok heycanlıyım yiğit tuna ile yolculuk yapcam için....

günaydın hanımlar...

Hayal'im diş çıkardığı için son günlerde çok huysuzdu bahsetmiştim, dün gece sabaha kadar uyumadı. mız mız mız mız... yatağının içinde sürekli yüzükoyun dönüyor. döndükten sonra yine mızlamaya devam ediyor bu kez de sırtüstü yatmak istiyor. sürekli bir mızırdanma halinde. emeklemeye uğraşıyor beceremeyince ağlıyor. kolları yeterince güçlü değil henüz. ayaklarıyla kendini öne itiyor, kollarını öne atamadığı için debeleniyor. bütün gün ve bütün gece bu şekilde...çok yoruluyorum artık. giderek bakımı zorlaşmaya başladı.

Berra'nın Bumbosu çok tatlı. güle güle kullansın küçük hanım

Yani 4 aydan itibaren oturabiliyorlarmis demekki cunku urunun kullanimi 4-14 ay olarak yaziyor bende annemler hafif oturtsalar kiziyordum oturmasi icin cok erken diye neyse diymasinlar bunu :))

Canim kesinlikle katiliyorum. Ben chicco mama sandalyesini kafama koymustum hatta alti aylik olunca alcam diye kampanyalarini takip ediyorum. Ama dedigin gibi bu ona gore kullanimi daha rahat. Hele bizim aileler her haftasonu gitmeye calistigimiz icin bumbayi tasimamiz daha kolay. Nette arastirip ankarada nerde denetebilirim bakicam.

Dr alev hnm yazisina gelince sana hemen bi mail dosenmek istedim okuyunca :) o kadar doluyum ki konustugum zaman anliycak cok az insan var su an... Burdan da alenen yazabilecegim seyler degil malum esim dahil cok takipcim var burda :))

ergo al bnce...............

böyle bir doktor bulmak çok zor. Ankaradakiler çok şanslıı

benim mama sandalyesi tercihim ikea yönünde, kılıf yıkama derdi yok, her yerde ondan var hiçbir yerde yadırgamayacak

arkadaşım da çok memnun ikeanın mama sandalyesinden. bir modeli toplatılıyordu bir hatadan dolayı. sanırım düzeltmişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…