- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.121
Alev hanım ile ilgli giden birkaç annein yazdıkları, bir arasan o kadar çok yorum bulursun ki zaten kadın ile ilgili, diyorum ya İstanbul'dan her ay kontrole ona götüresim var :)
buraya link koymuştum ama o site engellenmiş, alev kutlu ankara çocuk doktoru diye aratırsanız, şu siteninkiler çıkar her halde, n-u-r t-ur -ia
Nalan sen ayda bir annenlerin yanında gidip bu kadına kontrole götürsene Mehmet Can'ı bizde bu şekilde farklı birşeyler öğreniriz :)))
şimdi kliniği arayıp konuştum muayene ücreti 230 tl.ama şimdi hasta almıyormuş tatildeymiş ve bir sınava hazırlanıyomuş ne zaman muayene kabul edeceği belli değilmiş.bende gider gitmez götürmek istemiştim ama artık ankara dnüşü bir sefer de olsa gtürmek istiyorum kadını çook merak ettim...
kızlarrrr,
bu yeni yazım LeGa-Be-Be: Şeker Kırmızı Bumbo
buda yazının fotoğrafı :))))
Eki Görüntüle 461155
230 muymuş, biz burada o parayı boy kilo ölçümü, evirip çevirmeye veriyoruz ya, o da doktor buda doktor aradaki aileyi bilgilendirme farkına bak ah ah, neden kitaba kafaları gömük yaşar bu insanlar ....[/QUOTE
en azından verdiğin parayı hak etsin dimi...ama randevu almak nerdeyse imkansızmışeylül başına kadar ankaradayım, işallah mardine dönmeden bir kerecik götürebilirim sonra nasıl muayene nasıl geçti hemen anlatırım burda:)
peki ben şimdi kime götürcem oğluşumu pööfffff araştırmaya devam...
bu arada ankara buluşma tarihi daha netleşmedi mi ya?heralde benim gelmemi bekliyosunuz
bıraksan oturamıorum koltuğun üstünde falan, zaten bumbo 4 aylıktan itibaren, dahada açık söyleyyeim başını tutmaya başladıktan sonra kullanılan bir ürün, dünya çapına birçok pediatri kurumunun ve doktrların onayına sahip oldukça fazla ödüle sahip bir koltuk bu.
ve bu koltuk, Türklerin 6 aydan önce oturtulmaz efsanesinide yok ediyor, doktorumdanda onay aldım zaten bunu kullanmak için.
birde ankaralı anneleri muayene ücreti nedir bilmiyorum ancak Ankarada Alev Kutlu diye bir doktor varmış , İstanbuldan kalkıp götüresim geldi berra'yı, bir muayene sonrası bir anenin kontrol ile iligli yazdıkları,kaç farklı doktora gittim bizim kontroller boy kilo ölçümü sağa sola çevirme ile geçiyor, böylesini bulamadım henüz İstanbıl'da,
Arda - Berk Akalın: 4. Ay doktor Kontrolü
Canim kesinlikle katiliyorum. Ben chicco mama sandalyesini kafama koymustum hatta alti aylik olunca alcam diye kampanyalarini takip ediyorum. Ama dedigin gibi bu ona gore kullanimi daha rahat. Hele bizim aileler her haftasonu gitmeye calistigimiz icin bumbayi tasimamiz daha kolay. Nette arastirip ankarada nerde denetebilirim bakicam.Melikem, tavsiyem Mirayı götür en az 10 dakika oturt, ben 2-3 kere denettirdim Berra'ya dün en iyi tepkiyi verince aldım artık. Miray için ay olarak uygun artık, eğer başını tutuyorsa tabi, bu sabah Berra 35 dakika kaldı içinde, uykusu geldiğinden çıkmak istedi ve uyudu.
parasına gelirsek, mama sandalyesi olarak eğer chicco falan düşünüyorsan, benim mantığıma göre Bumbo alırım, yanındada ikea mama sandalyesi alırım bu şekilde avantajlı olurum dedim. Bumboyu tatile giderken taşıyabiliyorsun çünkü. Ama henüz mama sandalyesine oturamadığından devriliyorlar çünkü, dün denedim :) +2-3 ay avantajlı oluyorsun bununla.
tabi en önemli etken Miray'ın bunu sevmesi, sen bir süre denet sürekli, gerçi alırsın baktınki durmuyor sevmiyor iade et :)
Canim biz orhan hocaya goturuyoruz ertugrul diye bi dr var onada iyi diolar ama bunlar hep fiziksel muayene doktoru230 muymuş, biz burada o parayı boy kilo ölçümü, evirip çevirmeye veriyoruz ya, o da doktor buda doktor aradaki aileyi bilgilendirme farkına bak ah ah, neden kitaba kafaları gömük yaşar bu insanlar ....[/QUOTE
en azından verdiğin parayı hak etsin dimi...ama randevu almak nerdeyse imkansızmışeylül başına kadar ankaradayım, işallah mardine dönmeden bir kerecik götürebilirim sonra nasıl muayene nasıl geçti hemen anlatırım burda:)
peki ben şimdi kime götürcem oğluşumu pööfffff araştırmaya devam...
bu arada ankara buluşma tarihi daha netleşmedi mi ya?heralde benim gelmemi bekliyosunuz
Ankara bulusmasi 15 haziran olsa olurdu ama semradan haber gelmedi hala
Canim kesinlikle katiliyorum. Ben chicco mama sandalyesini kafama koymustum hatta alti aylik olunca alcam diye kampanyalarini takip ediyorum. Ama dedigin gibi bu ona gore kullanimi daha rahat. Hele bizim aileler her haftasonu gitmeye calistigimiz icin bumbayi tasimamiz daha kolay. Nette arastirip ankarada nerde denetebilirim bakicam.
Dr alev hnm yazisina gelince sana hemen bi mail dosenmek istedim okuyunca :) o kadar doluyum ki konustugum zaman anliycak cok az insan var su an... Burdan da alenen yazabilecegim seyler degil malum esim dahil cok takipcim var burda :))
Canim biz orhan hocaya goturuyoruz ertugrul diye bi dr var onada iyi diolar ama bunlar hep fiziksel muayene doktoru
mailini bekliyorum Melikecim, gelen isteği öteleme, hemen yaz ve gönder....
Canim kesinlikle katiliyorum. Ben chicco mama sandalyesini kafama koymustum hatta alti aylik olunca alcam diye kampanyalarini takip ediyorum. Ama dedigin gibi bu ona gore kullanimi daha rahat. Hele bizim aileler her haftasonu gitmeye calistigimiz icin bumbayi tasimamiz daha kolay. Nette arastirip ankarada nerde denetebilirim bakicam.
Dr alev hnm yazisina gelince sana hemen bi mail dosenmek istedim okuyunca :) o kadar doluyum ki konustugum zaman anliycak cok az insan var su an... Burdan da alenen yazabilecegim seyler degil malum esim dahil cok takipcim var burda :))
Canim biz orhan hocaya goturuyoruz ertugrul diye bi dr var onada iyi diolar ama bunlar hep fiziksel muayene doktoru
Chicconun hangi mama sandalyesi canim?
mailini bekliyorum Melikecim, gelen isteği öteleme, hemen yaz ve gönder....
Gamzem sitendeki adresini mi kullanayim?
Chicconun hangi mama sandalyesi canim?
chicco polly cift kilifli alcaktim ama simdi bumba koltuga daha yakinim :)
Kizlar hepinize gunaydin umarim herkesin bebisi uzuinn uykulu bir gece gecirmistir bir konu hakkinda siz kamuoyuna bir sorum olacak :)) simdi nehir 4 ay 1 haftalik olacak nerdeyse daha once forumdakonusulmustu ama bircok urun vardi diye hatirliyorum bebek arabasi ile her zaman cikilmiyor yada evde is yaparken yalniz kaldiinda agliyor sizin kullandiginiz mei tai,sling,ergo birde kangruu vardi galiba bunlarin hangisini kullaniyorsunuz memenun olanlariniz varmi ben saglam uzun sure kullanabilecegim bisey istiyorum fikirlerinizi bekliyorum help me
kızlarrrr,
bu yeni yazım LeGa-Be-Be: Şeker Kırmızı Bumbo
buda yazının fotoğrafı :))))
Eki Görüntüle 461155
bıraksan oturamıorum koltuğun üstünde falan, zaten bumbo 4 aylıktan itibaren, dahada açık söyleyyeim başını tutmaya başladıktan sonra kullanılan bir ürün, dünya çapına birçok pediatri kurumunun ve doktrların onayına sahip oldukça fazla ödüle sahip bir koltuk bu.
ve bu koltuk, Türklerin 6 aydan önce oturtulmaz efsanesinide yok ediyor, doktorumdanda onay aldım zaten bunu kullanmak için.
çok güzelmiş gamze. biz daha 3 . ayımızdayız. 4 e geçince alacağım. ama senin de dediğin gibi mutlaka denettirmem gerekiyor. mei tai ve bebek arabnasında çığlıklar atıp daha alıştıramadığımız bir kızım olunca :))
Arda - Berk Akalın: 4. Ay doktor Kontrolü
benim mama sandalyesi tercihim ikea yönünde, kılıf yıkama derdi yok, her yerde ondan var hiçbir yerde yadırgamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?