2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ketıldaki kireci sökmek için ne yapılabilir? bende arçeliğin çay makinası var içi kireç bağlamış durumda nasıl yok etcemi bilmiyorum:44:

maşallah gamze yaa baya baya oturuyo..saçları traşmı ettiniz :44:

hayır canım , yeni saçları çıktı, doğumdan kalan 10 tel uzun saçı var tepede, gerisi yeni çıktı

ketıldaki kireci sökmek için ne yapılabilir? bende arçeliğin çay makinası var içi kireç bağlamış durumda nasıl yok etcemi bilmiyorum:44:

sirke koy çalıştır, kokusu fenadır ama çözer, eğer kalan olursa süngerin yeşil kısmı ile ovala

kızlar, bu arada yarın sabah 6 da yola çıkıyoruz biz, ana duraklarımız, samsun-amasya-merzifon-rize-ayder yaylası arada birçok yeree gir çık yaparız , pazar akşamı döneceğiz, pek nete giremeyebilirim, günlük not tutup nerede ne yaptık ve çığırtkan Berra ile nasıl baş ettik anlatırım :)

ayrıca, benim kızımı Pınar'ın,Nalan'ın, Beste'nın anlatmasını istiyorum, siz çok sakin ve uslu zannediyorsunuz, birde onlar ne ile karşılaştırlar anlatsın....

Gamze yaa harıkasın valla,bak sayende yenı bıse daha ogrenmıs oldum kı ben bunu ılk defa duyuyor ve goruyorum,harıka bısı ama banada fıyatı pahalı geldı

kızlar, 20 küsür haftalar içindeydik, 25 i devirmiştik belkide, birisi katılmıştı aramızda, Amerika'ya doğuma geldim diye, o hala aramızda mı ? Dün aklımıza geldide çıkaramadık kim olduğunu

Selam kizlar viz annemlerde akcayda tatildeyizo yuzden fazla bakamiyorum. Bumbo bende alicam, hamileyken daha kafama koymustum. Gamze Berra masallah cok buyumus cok degismis yerim onu:) yalniz ikea sandalyelerini tavsiye etmem, arkadasim aldi pisman oldu, sert oldugu ixin bebis surekleri biryerlerini acitiyormus.

Gamzem oncelikle hayirli yolculuklar. Burayla hic ugrasma ordaki deneyimlerini yazmaya yogunlas ne de olsa bir ay sonra bana lazim olcak (cok bencilim )

Bumboyu ben 250 falan biliyodum???? E-bebekte 125 tl (indirimle) hemen aldim. Pembesi :)) yarin gelir insallah sever Miray cunku begenmedik diye iade edilmiyomus :)) ama ben zaten mama sandalyesi alacaktim hani begenmesede yemek yerken bunda oturmak zorunda cunku artik mama sandalyesi bu :)) bi de aklima sey geldi bu plastik gibi gorunuyo, kuvetine soksam oturarak yikanir mi ki? :))) para verdim ya artik ben bunu lazimlik bile yaparim :)))

ben 129 a aldım, e-bebekten yine dün akşam.

ben banyosunuda bunda yaptırmayı düşünüyorum :))) duş teknesinin içine koyup. ikeanın mama sandalyesini alıncada ona terfi edecek banyosu, eğilmemiş olurum o zaman

selam bayanlar... çokkk uzun zaman oldu nete giremedim.. umarım herkesin bebişleri çok çok iyidir... siteye girmişken size birşey danışacaktım... oto koltuğu almam lazım ve çok kararsız kaldım... 0+ kg dan başlayan bir oto koltuğu ne tavsiye edersiniz

Bu olunca ikeaya bile gerek kalmaz gibi geliyo Gamze yaa bilemedim sen alirsan deneyimini paylas yine. Ayni yeri tutmaz diyosan ondan da alalim. Evde adim atcak yer kalmadi her yer Mirayin esyasi bi de kardesi olur belki diye saklarsam ohh artik krese dondurcem evi :)

ihtiyaç olursa alıcam zaten, tahminim önümüzdeki 1,5 ay daha mama sandalyesinde oturamayacak gibi , dediğim gibi ihtiyaç olursa alıcam.

kızlar merhaba bebeğim 4 ay 20 günlük
bugun doktor ek gıdaya baslayacagımı syledı
sabah once anne sutu daha sonrakı ogunde ıse beyaz peynır pekmez ve etıcıcıbebe ver dedı
genelde meyve ıle baslanır dıye bılıyorum sızler nasıl yapıyorsunuz

henüz başlamadım ama doktorun verdiği öğün bana başlangıç için çok ters ve karışık besinli geldi,ben bu menüyü vermezdim

biz daha 3. aydayız canım ama doktorunun ek gıda anlayışı biraz farklı geldi bana. yoğurt - meyve püresi - şeftali ile başlamak gerekir diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…