- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.201
pinarrım yevrumm rüyamda sna geliyodum..
ya Selçüküm ishal olmuş kızlarr..
bi görseniz hiç hali yok ama yinede bna gülmeye çalışıyo..tatsız tatsız ağlamaya çalışıyo..
eşim zaten onu öyle görünce hayattan soğudu :)) yemek koydum "yavrumm sn böyleyken bn nasıl yiyebilirm" diyo..baba olmak böyle bişi..
ama bn çok üzüldüm onun o tatsızlıına ateş 37 lerde geziyo..çıplak yatırdım..sadece bez var..
böyle bişey yaşayan varmı?
bernaaa kocanın halini düşünemiyorum
kızlarrrr,
bu yeni yazım LeGa-Be-Be: Şeker Kırmızı Bumbo
buda yazının fotoğrafı :))))
Eki Görüntüle 461155
bi görseniz hiç hali yok ama yinede bna gülmeye çalışıyo..tatsız tatsız ağlamaya çalışıyo..
eşim zaten onu öyle görünce hayattan soğudu :)) yemek koydum "yavrumm sn böyleyken bn nasıl yiyebilirm" diyo..baba olmak böyle bişi..
ama bn çok üzüldüm onun o tatsızlıına ateş 37 lerde geziyo..çıplak yatırdım..sadece bez var..
Selam canlar. Melikecim 15 haziranda değilde 15 temmuzda müsaitim:-D:-Dhehe
geçmiş olsun Bernacım bi dr sor tahlil felan yaptırın bence
geçmiş olsun berna çok üzüldüm. acil şifalar diliyorum selçuğa
bol su ver de daha kötü olmasın bari
Gecmis olsun cnm atesini surekli kontrol altinda tut ama socaklar fena carpiyo cocuklari
geçmiş olsun bernacım,, doktora bi göster istersen ishal kötü yapabilir..en kısa zamanda geçer inşallah..
Günaydın kızlar Gülnihal gece hiiç uyumdaı güldü oyunadı saat 3 oldu biraz uydu 4 fln dı gsliba uyandı kafamın içinde balon şişmiş sanki hüüüüBerna bebişim Selçüke geçmiş olsun annem ben gelemiyom pazar günü hüüü eşimin dayısın bize geleceği tuttu evlendiğimizden beri 1 kere bilem gelmeyen adam pazar günü size geliyoruz dedi yaa
pofff çok sinirlendm bu durumda ramazandan sonraya erteleyelmde herkes gelebilsn bari...baharda geleblr o zmn
Bende seni özledim bebişim yaa geçen buluşmada da görüşemedikk bence de ramazandan sonraya erteleyek ki grup tam olsun gıcık adam 40 yılda bi geleceği tuttu oda buluşmaya denk geldii
ohh sevindim valla kendi çocuğum hastaymış gibi üzülmüştüm. sıcaklarda ishal daha bi zordur ama neyseki uzun sürmedi. ama iştahının normale dönmesi bi kaç günü alabilir.sağolun bebişlerim şimdik Selçüküm iyi ishali geçti bide şen kahkahalar attı sabah ateşide düştü gel görki çok iştahsız emmek istemiyo bnse pameladan Nadide Sultana terfi ettim..iştahıda açılırsa sorun kalmıyo oda sıcaklardanmı bilmiyorm..
ben bile katılabilirim belkipofff çok sinirlendm bu durumda ramazandan sonraya erteleyelmde herkes gelebilsn bari...baharda geleblr o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?