2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bernaaa kocanın halini düşünemiyorum

bernaaa kocanın halini düşünemiyorum

sorma kızım sorma o çocuk bu gece iyileşmesin yarına iş miş yapamaz o..hatta makine yerine uçak gemi fln çizer gönderir siparişe atolye şoklara girer iş yeri karışır..artık yemekte yiyemez iş yerinde bi şeftali yer gelir..

neyse bn kaçtm..velet emmediği için göğüslerim pamela andersonunkinden daha taş oldu...silikonlu gibi geziyorum..hadi hepinize iyi geceler yevvrularım

geçmiş olsun Bernacım bi dr sor tahlil felan yaptırın bence

geçmiş olsun berna çok üzüldüm. acil şifalar diliyorum selçuğa
bol su ver de daha kötü olmasın bari

Gecmis olsun cnm atesini surekli kontrol altinda tut ama socaklar fena carpiyo cocuklari

geçmiş olsun bernacım,, doktora bi göster istersen ishal kötü yapabilir..en kısa zamanda geçer inşallah..

geçmiş olsun Bernacım bi dr sor tahlil felan yaptırın bence

geçmiş olsun berna çok üzüldüm. acil şifalar diliyorum selçuğa
bol su ver de daha kötü olmasın bari

Gecmis olsun cnm atesini surekli kontrol altinda tut ama socaklar fena carpiyo cocuklari

geçmiş olsun bernacım,, doktora bi göster istersen ishal kötü yapabilir..en kısa zamanda geçer inşallah..

sağolun bebişlerim şimdik Selçüküm iyi ishali geçti bide şen kahkahalar attı sabah ateşide düştü gel görki çok iştahsız emmek istemiyo bnse pameladan Nadide Sultana terfi ettim..iştahıda açılırsa sorun kalmıyo oda sıcaklardanmı bilmiyorm..

anne sütüyle muhallebi tarifi buldum
•3-4 tatlı kaşığı piyale pirinç unu
•1 çay bardağı içme suyu
•150 cc anne sütü

Pirinç ununu ve suyu bir tavaya veya küçük bir tencereye koyun. Ve katılaşana kadar pişirin. Zaten hemen kıvamını bulacaktır. Ilımaya bırakın. Ve ılındıktan sonra üzerine pompa ile sağdığınız anne sütünü ekleyin ve karıştırın.

Günaydın kızlar Gülnihal gece hiiç uyumdaı güldü oyunadı saat 3 oldu biraz uydu 4 fln dı gsliba uyandı kafamın içinde balon şişmiş sanki hüüüü Berna bebişim Selçüke geçmiş olsun annem ben gelemiyom pazar günü hüüü eşimin dayısın bize geleceği tuttu evlendiğimizden beri 1 kere bilem gelmeyen adam pazar günü size geliyoruz dedi yaa

neeee o zmn kim geliyokiiii

pofff çok sinirlendm bu durumda ramazandan sonraya erteleyelmde herkes gelebilsn bari...baharda geleblr o zmn

Bende seni özledim bebişim yaa geçen buluşmada da görüşemedikk bence de ramazandan sonraya erteleyek ki grup tam olsun gıcık adam 40 yılda bi geleceği tuttu oda buluşmaya denk geldii

Bende seni özledim bebişim yaa geçen buluşmada da görüşemedikk bence de ramazandan sonraya erteleyek ki grup tam olsun gıcık adam 40 yılda bi geleceği tuttu oda buluşmaya denk geldii

Selamımı ilet ona tamam o zmn ramazandan sonra bendeyiz inşallah..bndekide böyle bi şans..bn brz uzaniim..

Günaydın kankidişler. Bernacim cok geçmiş olsun canım.
Melikecan Allah'tan bi mani olmazsa pazar tamamdir. Nerde ve saat kaçta

ohh sevindim valla kendi çocuğum hastaymış gibi üzülmüştüm. sıcaklarda ishal daha bi zordur ama neyseki uzun sürmedi. ama iştahının normale dönmesi bi kaç günü alabilir.

pofff çok sinirlendm bu durumda ramazandan sonraya erteleyelmde herkes gelebilsn bari...baharda geleblr o zmn
ben bile katılabilirim belki
pazar taşınıyoruz. eşyaları yolluyoruz istanbula biz ayın 26 sında falan gelicez (eşyalarımız 1 ay kadar depoda kalıcak)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…