2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzumm yaa başka kimse yokmu bakabilecek Alya ya bi kaç satırlık yazıdan bile endişelendim ben anlattığın gibiyse :26:

yok kuzum ya zaten kimseye emanet edemem kızımı, zaten kayınvalidemi deniycem 1 ay, eğer bakamıcak gibiyse işi bırakmak istiyorum ama malum biliosunuz eşimin başkasının adına kredi çekip adamında borcunu ödemeyip bizim ödediğimizi, o yüzden mecburum çalışmaya ama dedigim gibi eger kayınvalidem bakamıcak gibiyse mecbur bırakıcam cünkü başka bırakcagım kimse yok bakıcıyada büyük konuşmiyim ama asla bırakamam Ayselcim

( ah kuzum ya banka işini biliyorum ne denir ki öyle insanlara bizim de başımıza geldi yüce rabbim misliyle çıkarır inş.o adamdan İnş hakkınızda hayırlısı olur canım en azından o borcu bitirene kadar çalışırsın olmadı çıkarsın üzülme sen bitanem geçecek inş. sıkıntılı dönemler

Annemi aradım kızlar Gülnihal hala uyumamış nerden buluyor bu enerjiyi bide basmış çığlığı annem susturamamış almıiş parka çıkarmış meraklı gözlerle etrafı izliyor az önce çığlık atan bu değildi sanki diyor noldu bu kıza ya huyu suyu iyice değişti kucak sevmezdi şimdi hep kucak istiyor uykusuzu düzenliydi artık oda yok memelerle barışmıştı dünden beri yine küstü hüüü ne yapıcam ben ya tatilde de huysuzluk yaparsa :26:

evt kucakçı oldular..pazar eşimle tramvaydaydık buda arabada durmadı eşim aldı kucaana ordan genç bi delikanlı demezmi "siz bunu fena kucağa alıştırmışsınız abi" diye..eşimde gayet memnun "evlat işte el bebek gül bebek" haha komik bu herifler ya..

Allah yardım eder canım. Çalışma saatlerinde çok değilmiş. Bir şekilde idare edebilirsiniz umarım. benimde kayınvalidem bakıcaktı bebeğe. ama şimdi vertigo oldu. Atak geliyor başı dönüyor sürekli, bayılacak gibi oluyor, ayakta duramıyor. Bu durumun geçmesi bir seneyi de bulabiliyormuş. Bende bakıcıya bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum. Çalışsan bir dert çalışmasan bir dert

teşekkür ederim canım.bende eşimin desteği ,le cok rahatlıyorum ıkı gundur uykusuzdum cok üzüldüm durmadan sut sag vermeye calış kucakta huzursuz eşim arabakullandıgı ve hıc uyumadıgı halde işten gelıp yemek yaptı. sagolsun hiç of demez. tek olmakta aynen dediğin gibi olduk bızde kızımla bırbırımıze deli gibi baglandık bernacım işe baslayınca umarım bensız durur. sut ızınım var az ayrı kalcaz ama durmaz dıye korkuyorum baskasıyla. tabı o da gecer herseye alışılıyor .

canım ya ne zor işler uff. biri canla bakar ama rahatsızdır. biri saglıklıdır sıkıntıya gelemez. ama deneyın baktın olmadı yıne de bakıcı belkı ıyı bırı cıkar karsına insaflı ıyı nıyetli. işi bırakman sorun olacaksa bırakmazsın belki..

calışan anneler için enn buyuk sorun. aslında onu seven ıyı bakacagından emın oldugumuz biri olsa ayrılık sorun degıl. bırtaz uzülür alışırızz.

çok zor hayatım allahım yardım etsın yardımsız cok zor ben 20 gunlukten beri kendim bakıyorum tek başıma annemler sinopta kayın valıdemden zaten hayır yok 60 65 yasında vardaa hayır bıze yokk hayrı kızının ogluna bakıyoo benımkıne gelınce tutamıyo bile garip bişi çok sinir bozucu insanlar işe yarıcakları zman ya hasta olur yada bi işi çıkar bu hep böyle oluyo nedense önemsenmiyoruz bu kadar basit seninde işi zor çalışmak zorundasın ben mecbur işi bıraktım bırakmak zorunda kaldımşimdi tek işim bebeğimi büyütmek allahım yardım etsın bizlere güzel günler göstersın rabbimm...ayrıca kayınvalıdemede sinir oldum haaaaa şimdi yaptıkları aklıma geldi yineee offfffffffffff ....

yazdıklarını okudum gerçekten üzüldüm.. ama inan Allah büyük sorunlarını çözersin... bende zor günler geçirdim kendi öz annem hastalığını bahane edip kırkımız çıkana kadar bile gelmedi doğum yaptım hastanede 1-2 saat kalıp gitti kayınvalidede bi akşam kaldı hastanede sonra teklif bile etmedi bakmayı ... eşim sağolsun 10 gün kaldı elinden ne kadar gelirse baktı.. tecrübesizlik acemilik çocuk sarılık oldu anlamadık... günlerce yattı hastanede.. üzüntüden zona çıkardım inanılmaz ağrılı bişey ... yemek yapacak zaman olmuyordu arada ne bulursak yiyordukda yan komşum acımış kadıncağız yemek yapıp getirmiş... telefonla sorup iyimisiniz ha iyi demekle olmuyor ama ne yapacaksın işte ...kimseye minnet etmeden 4 aylık olacak neredeyse... zordu ama geçti gitti şimdi düzeldi... uykuları emmesi falan ... ücretsiz izine ayrılınca bakacak sorunu olmayacak ama sonrasında bakıcıya vericem mecburen torunu sevmesini seviyorlar bakmasını değil... çok acı ama böyle... annesi yada kayınvalidesi fedakar olanlar gerçekten şanslı... ama ben bişey beklememeyi öğreneli çok uzun zaman oldu Allah inan yardım ediyor.. sen hiç canını sıkma süt veriyordan sütüne bebeğine yazık... sen sakin olacaksın ki oda öyle olsun... bende bebeğimle gidiyorum yapışık geziyoruz çok şükür alıştı oda ... dediğin gibi güçlü olmak zorundayız...

teşekkür ederim yasemin. eşyalar bu pazar toplanıp gidiyo ordaki ev boşalmadığı ve eşim ayın sonunda göreve başladığı için tekrar bebişle geri gelmeyelim diye böyle düşünüdk. ev boşalana kadar eşyalarımız taşıma şirketinin deposunda kalıcak. biz de geçici süre için bize ayarlanan yerde kalıcaz. olmadı kayınvaldem eltim ve görümcem de istanbuldalar zaten. eve geçişi de aniden yapmayı düşünmüyorum yavaş yavaş yerleştirip öyle geçeriz kalıcak yer olunca çok sıkıntı olmaz. bebişi de oturur oturmaz kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum bakalım.

sana da çok üzüldüm canım. insanların yaşlandıkça tahmmülleri kalmıyo herkes aynı değil. ama eminim seni de torununu da çok seviyordur. çocuk bakmak herkese göre bi şey değil bence. her anne-kayınvalde kaldıramıyo
ben de 23 günlükten beri tek başıma bakıyorum. kaldı ki annem yanımdayken de sadece evi çekip çeviriyodu doğumdan bu yana ilk günler de dahil ben baktım oğluma. tabi eşim de sağolsun yardımcı olur. böylesi de iyi karışan yok katışan yok. arada nefes almak istiyo insan bi sinemaya falan gidebilmek isterdim ama olsun. kendi ayaklarımın üstünde durabildiğimi görmek güzel. insanın özgüveni artıyo. taşınırken de çağırmadım ben.

Son düzenleme:

benzer durumlar yasamısız..haklısınız bız yetıyoruz tabiki. desibelce kesınlıkle katıılıyorum. torun sevmesini sevıyorlar bakmasını degil. zaten kırgındım ama unutmuştum gidelim dedim. oysa gıtmem dıyordum. o kadar cagırdılar kı goren el ustunde tutar bakar sanır. babam uyardıkca dıkkat edıyor oyle olmaz ki içten özenli olacaksın. içinde hıssetmeli insan .

olsun tatlım ya canını sıkma sen sevmeleride nasıl bilsen kayın valıdemın edepsizz eşşek ne varsa söylüyoo sinirleniyorum ben bile o tarz kelimeler kualnmıyorum bebeğime işte buda bi kaç örnek yani 40 dakkalk yoldalar kapımı çalan yok gelmesinler zaten gelipte laf sokcaklarına biiz huzrusuz ediceklerine gelmesinler bizde gıtmeylım allahım bize olabildiğince sabır güç ve sağlık versin biz yeteriz evlatlarımıza sağlıkla kal canımcımmm....

kızlar anlatmıştım size doktor en son gittiğimzde gece yatmadan önce muhallebiye başlatmıştı fln die.
elimden geldğince yedirmeye çalışıyorum tam dediği miktarda olmasa da. iştahsız biraz benim kızım. neyse, sonuçta neredeyse 25 gündür pirinç unu yiyor muhallebinin içinde günde 1 tatlı kaşığı kadar. sonuç?? öyle gözle görülür bir kilo alımı yok. hatta görenler zayıflamış diyorlar ankaradan döndüğümüzden beri. çok hareketli bu aralar ondanmı acaba. ama ne olursa olsun pirinç unu kilo aldırmaz mı yaaa????

ahh ahhh yaşadıklarım geldi aklıma
annem 2 yaşındaki torununa
kayınvalidem 4 yaşındaki oğluna bakmak zorundaydı
sezeryandan çıktım yanıma ananem geldi
koca kadın ne yemek yaptırdım ne sofra toplattım
ben hizmet ettim ne pişirsem derdine düştüm o hasta halimle
sadece gece çok yorulduğumda o devraldı ve sadece bi hafta sürdü
o günden beri yalnızız oğlumla eşim de dahil yardım eden kimsem yok
bileğimden rahatsızdım üstüne bi de sürekli ekmek arası yemekten anal fissürüm arttı
dr ona da ameliyat dedi erteledim çünkü olsam bana ve bebeğime bakacak kimse yok
çıldırma noktasına geldiğim çok an oldu
ama düzeliyor zamanla daha da düzelecek inş Allah yardımcımız olsun:85::85::85:

esperanzaaaaa
ben gidiyorum bu pazar taşınıyorum kendinize iyi bakın bi türlü bulaşamadık canım yaaa içimde kaldı. kısmet değilmiş

Son düzenleme:
esperanzaaaaa
ben gidiyorum bu pazar taşınıyorum kendinize iyi bakın bi türlü bulaşamadık canım yaaa içimde kaldı. kısmet değilmiş

bu pazar mıııı evet cnm bir türlü buluşamadık hem de yakın oturuyor sayılırız. kısmet olmayınca olmuyor ben de tanışmayı çok istemiştim gerçekten. artık istanbuldaki buluşmalara katılırsın cnm. inşallah istanbula kolayca alışırsın herşey de gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…