- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.221
Selamımı ilet onatamam o zmn ramazandan sonra bendeyiz inşallah..bndekide böyle bi şans..bn brz uzaniim..
Kızlar müdür söyledi 2-3 ağustos gibi izne çıkacam antalyaya gidiyoruz ama eşim baküye gidecek işin kötüsü kuzenim evleniyor ağustos sonu gibi antalyadan gelip annem oraya gidecek bi tane teyzem var ve tek çocuğu annemin mutlaka gitmesi lazım kuzenimin karısı burda o bakacak Gülnihale çok temiz çok iyi birisi çok da severim ama şimdiden kurmaya başladım kafam da nasıl olacak diye off((
Günaydın kankidişler. Bernacim cok geçmiş olsun canım.
Melikecan Allah'tan bi mani olmazsa pazar tamamdir. Nerde ve saat kaçta
Ah yasemin icimi parçaladın canım.
Elbette annene laf söylemek bana düşmez, ama cok üzüldüm senin durumuna.
Benim annemlerde ben telefonda ağlayıp zirlamadikca gelmiyo. Hemde 1 dolmuşluk mesafede. Kaynana desen köyde zaten ve benim çocuklarım üvey torunu gibi. Bu kez geldiklerinde cok iyi anladım bunu.eltimin çocuğu kucağından inmedi, benimkiyle ilgilenmedi bile. Amaaan şimdi bunları konuşmaya başlarsam akşama kadar ağlarim. Her iş olacağına varır. Allah yardımcımiz olsun. Tabi çalışanların hali daha zor:-(
canım kurma üzülme. sevdigin biri o da senı sevıyorsa iyi bakar. kac gun bakacak? kızının duzenını anlatsan kafi. evıne de gelcekse ohh. biz napalım :S bizim eskı komsumuz tanıdık ama bi bag yok tabi. üstelik yenı eve tasınana kadar burada bakacak kımse yok. annem gelecekti annem kac gun kalırımın hesabını yapıp duruyordu ona ragman cagırıyorduk. en son tatıle cagırdılar gittik. bi özenmişlik yok bişi yok. bize söz verdiklerini yapmıyorlar. sıcak olur sınek olur vs dedik sıneklık takcaz sıze hazırlık yapcaz dediler gittik hiçbişi yok. sabahın korunde sut sagıyorum gece 3 defa uyanıyorum beslemek ıcın halıyle sabah mıdem kazınıyor. erken kaldırdım kendını dıye tum gun off ben cok erken kalktım .denıze gırerken bebişe bak dedım kafayı koysam uyurum dıyor. aman uyuma dedim. tabi bunları eşimde bende gorunce yani bakan kişinin biraz dıkkatlı olması gerek diye dusunuyorum. torunu aslında gelse emınım cok severek bakar ama özensiz ve dıkkatsiz olunca ınsan endıselenıyor. ben kkırgındım zaten dogumumdan hemen sonra gittigi için. üstüne bizi kendı ortamına cagırıp orda da boyle olunca hepten kırıldım. kızım sıcaktan huzursuzdu beslenemedi ac ve uykusuz ben bı yandan sut sagıyorum beslemeye calısıyorum bıberon kaynatıyorum hıc uykusuz 2 gun gecıtdım ve bebegıme 1 saat bakıp bu durmuyor dedi. anne bende alsam durmuyor napalım dedim. cozum bul dıye bana verıyor. cozumu donmekte buldum. cok kırıldım tabi bız donunce onlar da cok üzüldü kızdı fln .. vardınız mı dıye bıle aramadılar. ama yüregim paramparca. bende anne oldum ve evlat cok emek ıstıyor. annem yaslandıkca tembelleşmiş mi yoksa ben kucuktum onun rahatına duskunlugunu görmuyor muydum bilmiyorum. cok uzattım kusura bakmayın.
bizim gibi destegı olmayan tek basına guclu olmaya calısan hıc tanımadıgı kımselere emanet eden ve edecek olan hastaneye ıgne vurulmaya bıle bebegıyle giden (benım oyle oldu bırakamadım kımseye) anneler de var. elbette benım durumum baskalarına göre cok daha iyi de olabilir. benden daha desteksız bebek buyuten de olabilir. o yuzden yazdım. bizi görup cok sanslı oldugunuzu anlayın kızlar.. calısan anne olmak zor ayrılmak da zor tabiiki ama güclü olmak da zorundahyız..
saol bitanemmGünaydın kankidişler. Bernacim cok geçmiş olsun canım.
oyy cnm aman iyi olsunda iştahı açılır..ohh sevindim valla kendi çocuğum hastaymış gibi üzülmüştüm. sıcaklarda ishal daha bi zordur ama neyseki uzun sürmedi. ama iştahının normale dönmesi bi kaç günü alabilir.
ben bile katılabilirim belki
pazar taşınıyoruz. eşyaları yolluyoruz istanbula biz ayın 26 sında falan gelicez (eşyalarımız 1 ay kadar depoda kalıcak)
anaaam yavyuumm analık böyle işte..boşver cennet bizim ayaklarımızın altında ama :))yazılar kayıyor sanki ekranda ama benim gözlerim kayıyoe uykusuzluktan uykum varr esnemekten çenem ağrıdı kafamı koysam uyurum koymama bile gerek yok gözlerim beni dinlemiyor kapanıyor yaa hüü
saol yasmincim..mrk etme o dönemler oluyo emme problemleri hepimiz yaşadık bnmki düzeldi..sennkide düzelir..uyku düzenleride bozuluyo hep aynı kalmıyolar işte..sn bnce biberon değilde memeyi vermeye dvm et uykudan uyanınca emiyolar bn hep öyle emzirdim kaç hafta sonra düzeldi ama biberona alışırsa komple bırakır memeyi..yada anne memesinden farketmicei bi biberon al Gamzenin kullandıı haberman gibi brz pahalı ama..berna cok gecmiş olsun canım.
kızlar merhaba. sıcaklardan mıdır nedir bebişlerimizde degişiklikler oluyor. biz tatile gitmiştik bebegim hic emmedi biberonu zzorla alıyordu onu da almadı ac susuz kaldı su verdım agzına biraz b,raz apar topar donduk dr.umuza geldik idrar kültürü verdık bakalm umarım bişi cıkmaz. sıcaktan da olabılır buraya donunce biraz toparladı ama hala benı emmiyor( sadece bıberondan onu da yarım saate tutuyor sonra cekıyor. dun chıcco aldık bugun dr browns dar agız denicez. sizlerde emme problemi yasayanınız oldu ama toparladınız dimi? bizim epeydir memeyı cekıstırerek ıcıyodu kılo almamıstı bıberonla besle dedı dr.umuz sımdı ne tam bıberon alıyo ne beni. anlamadım :S
berna azeri poınar bulusmalarınız cok hos :) ne güzel kaynasmıssınız :)) bebişler de tabi
.
mrk etme cnm oda iyi bakar yabancı değilki...annen gelene kdr idare etcen artık..aklını takıpta sütünü azaltmaKızlar müdür söyledi 2-3 ağustos gibi izne çıkacam antalyaya gidiyoruz ama eşim baküye gidecek işin kötüsü kuzenim evleniyor ağustos sonu gibi antalyadan gelip annem oraya gidecek bi tane teyzem var ve tek çocuğu annemin mutlaka gitmesi lazım kuzenimin karısı burda o bakacak Gülnihale çok temiz çok iyi birisi çok da severim ama şimdiden kurmaya başladım kafam da nasıl olacak diye off((
ben de gelmeyi düşünüyodum..geçenkine katılamamıştım boluda olduğum için...neyse.ramazan sonrası görüşürüz nasipse...
kızlar bebeğimi denize kaç aylıkken girdirebilirim?
Gülnihal ve benim 2 yaşındaki halim çok benzetiyorum bu resimde bana eşim alaksı yok desede
Eki Görüntüle 462223
gayette benziyo kızz..kocan kıskanmıştır sana benziyo diye..eşin alakası yok derken yüzüne bak bi gözü tavandadır..
canım kurma üzülme. sevdigin biri o da senı sevıyorsa iyi bakar. kac gun bakacak? kızının duzenını anlatsan kafi. evıne de gelcekse ohh. biz napalım :S bizim eskı komsumuz tanıdık ama bi bag yok tabi. üstelik yenı eve tasınana kadar burada bakacak kımse yok. annem gelecekti annem kac gun kalırımın hesabını yapıp duruyordu ona ragman cagırıyorduk. en son tatıle cagırdılar gittik. bi özenmişlik yok bişi yok. bize söz verdiklerini yapmıyorlar. sıcak olur sınek olur vs dedik sıneklık takcaz sıze hazırlık yapcaz dediler gittik hiçbişi yok. sabahın korunde sut sagıyorum gece 3 defa uyanıyorum beslemek ıcın halıyle sabah mıdem kazınıyor. erken kaldırdım kendını dıye tum gun off ben cok erken kalktım .denıze gırerken bebişe bak dedım kafayı koysam uyurum dıyor. aman uyuma dedim. tabi bunları eşimde bende gorunce yani bakan kişinin biraz dıkkatlı olması gerek diye dusunuyorum. torunu aslında gelse emınım cok severek bakar ama özensiz ve dıkkatsiz olunca ınsan endıselenıyor. ben kkırgındım zaten dogumumdan hemen sonra gittigi için. üstüne bizi kendı ortamına cagırıp orda da boyle olunca hepten kırıldım. kızım sıcaktan huzursuzdu beslenemedi ac ve uykusuz ben bı yandan sut sagıyorum beslemeye calısıyorum bıberon kaynatıyorum hıc uykusuz 2 gun gecıtdım ve bebegıme 1 saat bakıp bu durmuyor dedi. anne bende alsam durmuyor napalım dedim. cozum bul dıye bana verıyor. cozumu donmekte buldum. cok kırıldım tabi bız donunce onlar da cok üzüldü kızdı fln .. vardınız mı dıye bıle aramadılar. ama yüregim paramparca. bende anne oldum ve evlat cok emek ıstıyor. annem yaslandıkca tembelleşmiş mi yoksa ben kucuktum onun rahatına duskunlugunu görmuyor muydum bilmiyorum. cok uzattım kusura bakmayın.
bizim gibi destegı olmayan tek basına guclu olmaya calısan hıc tanımadıgı kımselere emanet eden ve edecek olan hastaneye ıgne vurulmaya bıle bebegıyle giden (benım oyle oldu bırakamadım kımseye) anneler de var. elbette benım durumum baskalarına göre cok daha iyi de olabilir. benden daha desteksız bebek buyuten de olabilir. o yuzden yazdım. bizi görup cok sanslı oldugunuzu anlayın kızlar.. calısan anne olmak zor ayrılmak da zor tabiiki ama güclü olmak da zorundahyız..
cnm cok üzüldüm annenin böyle davranmasına, benim annemde cok sever aşırı derecede ama henüz benm bebeğime bakmadı yeğenlerime baktıgından biliorum, seve seve kabul ediyor başta bakmayı, baktıktan sonra 3 gün hasta yatıyor, işte senin çocugun Allah bağışlasın ama beni mahvetti ille annesini istiyor beni çok yordu falan diyip duruyorbu yüzden anneme baktırmaktan cok korkuyorumki zaten bakamaz cünkü anneminde küçük cocugu var kardeşim daha 9 yaşında ona bakıyor gelip bizde bakamaz yani ve annemin evide uzak bana yani bende götür getir yapamam, kayınvalidem ben işe başlayınca bizde kalacak eşimde vardiyalarına göre oda yardım edecek birlikte bakacaklar, ben zaten 3 te cıkıcam işten, ama kayınvalideme hiçç güvenmiyorum cünkü kadıncaz 65 yaşında ve cok hasta, bi anda dalıp uyuyuveriyor, namaza bi duruyor secdede uyuyor ani bi ses olmadıkça uyuyakalıyor orda, ve birde afedersiniz sürekli ishal oluyor ve wc ye bi giirdimi yarım saat cıkmıyor yani gözüm hep arkada kalıcak:26: haaa bide en önemlisi kemik erimesinden dolayıymış öyle diyor, elleri birden kitleniyor yamulup kalıyor ve elinde ne varsa düşüyor, offf düşünmek bile istemiyorum işide bırakamam cokk mecburum çalışmaya offf offfffff cok zor cnm yaaa annelik feci zor bişeymiş cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?