2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar hayırlı kandiller...rabbim kalbinizdeki bütün güzellikleri kabul etsin inş.mart ayında sağlıkla bebeklermizi kucağımıza alabilelim diye hep duaedicm rabbim den herşeyin hayırlısı...

ben de yaptırdım canım ultrason normaldi. kanı da bayramdan sonra alcam. senin dr.unla ilişkin daha ii. leyla hanımı çok sevdim ve gitmek için de çok çaba sarfettim ama tel no.su bile yok sonuçları gidince götürcem şimdi tuhaf geldi bana keşke teli olsaydı arayıp paylaşabilseydim...

kızlar bu arada az önce kan testi sonuçlarımı öğrendim 5500/1 çıkmış drum gayet güzel dedi.kontrolde görüşürüz dedi. zaten çok rahattım iice rahatladım çok şükürrrr
bu arada kadir geceniz mübarek olsun canlarım

Son düzenleme:

Gözün aydın cnm hastaneden ulaşsaydın aktarıyorlar hemen neyse gittiğinde telini istersin direk daha rahat olur.

evet canım ya aynen öyle memleket konya öğrencilik afyonda geçti kendimi bildim bileli soğuğun içindeyim anacım uygun bir şeyler bakıcaz artık.panço yeter sanırım polyannanın dediği gibi öyle her yere zırt pırt gidecek değilim hele de yürüyerek o buzun üstünde falan.bir şekilde vasıtayla falan gideriz artık hayırlısı.allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize

Arkadaşlar herkesin Kadir gecesi muberek olsun...
Rabbim bu güzel günde inşlh. hepimizin tüm müslümanların günahlarını affeder ve dualarımızı kabul eder...

doktorum folık asıtı kestı benden onun yerıne calsıyum ve multı vıtamın verdı :))) rahım uzuluguma baktı cok ıyı dedı erken dogumdan korkumuz yokmus

canım benim de kanamadan sonra doktorum değişti yeni doktorum önceki ilaçları kesti ve FERREVİT verdi.bütün vitaminler ve folik asit hepsi var içinde ona devam ediyorum günde 1 tane.

Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır." (Hadis-i Şerif) *Kandiliniz Mübarek olsun!... Rabbim evlatlarımızı sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.. AMİN...

göümden kaçmıştır baktıysamda hatırlamıayorum sen yine gönderde bakiim

doğum saatimden emin değilim o yüzden yazamadım.ben bildiğim bilgileri versem bakabilir misin acaba?doğum tarihim 15 eylül 1981 doğum saatim öğlen 12 civarı .sat 18 haziran 2011.adet döngüm 29 gün genelde.tşk ederim

gösbebeğim arkadaşım yazmıştım bilgilerimi de göremedin sanırım...
bu arada sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim..
bugün artık girmezsin sanırım ama ben yine yazayım bilgilerimi
doğum tarihim 08.03.1984 sabah 05-06 saatlerinde son sat 20 haziran regl döngüm 35 gün

herkese hayırlı kandiller

canım seninde %100 erkek çıkıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…