- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.021
Sğl cnm görüştüm seval hanımla 7 eylülde kan sonucu çıkıcak tel sonucu öğrenmek için ara o zaman randevu tarihini veririm dedi. Hakan bey cinsiyet konusuna pek girmek istemiyormuş o yüzden sormayın diyor buraya bebeğinizin sağlığı için geliyorsunuz bunu öğrenmeniz yeterli olur. Bende hiç sormadım ama çok iyi bir doktordu cd filan verdi uyandırmaya çalıştı çok komikti yani sen ne yaptın bu arada
gozbebegim zahmet olmazsa benim içinde bakabilirmisin?
Doğum Tarihim: 16 mayıs 1987 sabah 4:00 te doğdum...
Sat: 28 mayıs 2011
30 günde bir.
ben de yaptırdım canım ultrason normaldi. kanı da bayramdan sonra alcam. senin dr.unla ilişkin daha ii. leyla hanımı çok sevdim ve gitmek için de çok çaba sarfettim ama tel no.su bile yok sonuçları gidince götürcem şimdi tuhaf geldi bana keşke teli olsaydı arayıp paylaşabilseydim...
konyanın soğuğu hiç bir yerinkine benzemez ben çok iyi bilirimvalla canım sen kabanını giyy üstünede bu pançolardan al dışarı çıkacagın zaman ancak üşütmez herhalde.. bende o pançolardan düşünüyorum Allahım giydirmek o günleri göstermek nasip etsin hepimize inş..
doktorum folık asıtı kestı benden onun yerıne calsıyum ve multı vıtamın verdı :))) rahım uzuluguma baktı cok ıyı dedı erken dogumdan korkumuz yokmus
10-11haziran erkek 12-13 haziran kız 14 haziran erkek canım
tatlım bu verdiğin tarihler ne anlama geliyor ve neyin tarihleri?ben anlayamadım kaçırdım galiba
canım cinsiyet ile ilgili bi üyeliğim var onun için
göümden kaçmıştır baktıysamda hatırlamıayorum sen yine gönderde bakiim
doğum saatimden emin değilim o yüzden yazamadım.ben bildiğim bilgileri versem bakabilir misin acaba?doğum tarihim 15 eylül 1981 doğum saatim öğlen 12 civarı .sat 18 haziran 2011.adet döngüm 29 gün genelde.tşk ederim
erkek canım %100 hemdeeee:))
gösbebeğim arkadaşım yazmıştım bilgilerimi de göremedin sanırım...
bu arada sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim..
bugün artık girmezsin sanırım ama ben yine yazayım bilgilerimi
doğum tarihim 08.03.1984 sabah 05-06 saatlerinde son sat 20 haziran regl döngüm 35 gün
herkese hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?