- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.041
Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar,Rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul eylesin...
Haklısın cnm farkındayım ama aynı şey üst üste olunca insan ister istemez alınıyor, ki o arada 14kişi onlinedı 4ü misafirdi sadece o yuzden öyle dedim,neyse sağolasın cevabın için...canım öncelikle merhaba...
soruna hemen cevap gelmeyince panik olmayın buraya müptela olan arkadaşlarımız sayfaları tek tek okuyorlar. ve soruna elimden geldiğince cevaplayayım. Öncelikle bence ağrı ciddi bir mesele eğer devam ederse doktoruna danış. Geçen günlerde bendede sol kasığımda ağrı oldu. doktoruma sordum artık gaz sıkışmları olabilir dedi. ve bebek büyüdükçe bu gibi ağrılar olabilirmiş...
Amin canım inşallah.Anatolia avatarındaki bebiş ne kadar şirin sempatik çok güzel çok tatlı yaaa.devamlı ona bakmak istiyorum
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kadir gecemiz mübarek olsun!
Rabbimiz hepimizin yuvasına bolluk bereket mutluluk sağlık nasip etsin.sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmek,bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip olsun inşaallah.
dilimizden gönlümüzden gecen bütün dualarımız kabul olması dileğiyle hanımlar.Allaha emanet olun.
İnşaallah senin bebiş ondan daha tatlı olur cnm sağlıklı,hayırlı evlat olur inşaallah...
offf offf dün fox da bi haber izledik.bilgisayar radyosyonu bebeğe zarar veriyo diye.şimdi de eşim bebeğimize zarar gelecek kalk diyo yaaaa off off:95:.çokmu zararı var acaba güzel annelerim ya.ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese
arkadaşlar hepinize günaydınnnn.çalışanlar bayram tatiline girdi mi bilmiyorum ama herkese iyi tatiller ve güzel bir haftasonu diliyorum.
arkadaşlar birşey sorucam.siz de benim gibi gece uykunuzdan uyanıp lavobaya kalkıyor musunuz.üstelik sonrasında da uykum kaçıyor.tüm gün parça parça uyuyan birine dönüştüm:)ay zaten inşallah evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda bu şekilde uyuycaz,bari bu son demlerde deliksiz bi uyku uyusam
bakıyom topikte da kimseler yok.bir ben mi varım ya hu
arkadaşlar hepinize günaydınnnn.çalışanlar bayram tatiline girdi mi bilmiyorum ama herkese iyi tatiller ve güzel bir haftasonu diliyorum.
arkadaşlar birşey sorucam.siz de benim gibi gece uykunuzdan uyanıp lavobaya kalkıyor musunuz.üstelik sonrasında da uykum kaçıyor.tüm gün parça parça uyuyan birine dönüştüm:)ay zaten inşallah evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda bu şekilde uyuycaz,bari bu son demlerde deliksiz bi uyku uyusam
Aynı şeyleri yaşayan yok heralde kimse cvp bile vermiyor...
arkadaşlar eşim türkcellde çalışıyor ve ikşmşze de radyasyon stop adında bir sticker getirdi telefonlarımız için.. telefonlarımıza yapıştırdık. telefonumuz yanımızda olduğu sürece 3m2 lik alanda bizleri içerden ve dışardan gelen radyasyona karşı koruyor. eylül ayının ortasında evi kaplatacağız ki bulaşık mak., tasarruflu ampüller, fırın, saç kurutma vs. gibi aklınıza gelecek bilimum elektrikli alet radyasyon yayıyor. özellikle kablosuz modemler aşırı derece yayıyormuş. bu ürünü schneider elektrik üretiyor ve eczanelerde d&r larda satılıyor.kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. öğretmenim ve okul müdiresi bu sene başında tüm okula taktıracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?