2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kadir gecemiz mübarek olsun!
Rabbimiz hepimizin yuvasına bolluk bereket mutluluk sağlık nasip etsin.sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmek,bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip olsun inşaallah.
dilimizden gönlümüzden gecen bütün dualarımız kabul olması dileğiyle hanımlar.Allaha emanet olun.

Haklısın cnm farkındayım ama aynı şey üst üste olunca insan ister istemez alınıyor, ki o arada 14kişi onlinedı 4ü misafirdi sadece o yuzden öyle dedim,neyse sağolasın cevabın için...
Amin canım inşallah.Anatolia avatarındaki bebiş ne kadar şirin sempatik çok güzel çok tatlı yaaa.devamlı ona bakmak istiyorum

İnşaallah senin bebiş ondan daha tatlı olur cnm sağlıklı,hayırlı evlat olur inşaallah...

bin mukamele canım

arkadaşlar eşim türkcellde çalışıyor ve ikşmşze de radyasyon stop adında bir sticker getirdi telefonlarımız için.. telefonlarımıza yapıştırdık. telefonumuz yanımızda olduğu sürece 3m2 lik alanda bizleri içerden ve dışardan gelen radyasyona karşı koruyor. eylül ayının ortasında evi kaplatacağız ki bulaşık mak., tasarruflu ampüller, fırın, saç kurutma vs. gibi aklınıza gelecek bilimum elektrikli alet radyasyon yayıyor. özellikle kablosuz modemler aşırı derece yayıyormuş. bu ürünü schneider elektrik üretiyor ve eczanelerde d&r larda satılıyor.kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. öğretmenim ve okul müdiresi bu sene başında tüm okula taktıracak.

arkadaşlar hepinize günaydınnnn.çalışanlar bayram tatiline girdi mi bilmiyorum ama herkese iyi tatiller ve güzel bir haftasonu diliyorum.
arkadaşlar birşey sorucam.siz de benim gibi gece uykunuzdan uyanıp lavobaya kalkıyor musunuz.üstelik sonrasında da uykum kaçıyor.tüm gün parça parça uyuyan birine dönüştüm:)ay zaten inşallah evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda bu şekilde uyuycaz,bari bu son demlerde deliksiz bi uyku uyusam
bakıyom topikte da kimseler yok.bir ben mi varım ya hu

günaydın canımmm bugün baya erkencisin senn anlaşılan uyku kaçmış bende sen gibiyim canım gece lavaboya kalkıyorum sonrasında uyku gidiyor dön durr daha olmadı kalk otur sinir oluyorum vallahi sonrada sabah uykusuz halde işe gell bende bir ben böyleyim sanıyodum demek sende varmışsınnn

Günaydın Pusulacım çook erkencisin maşallah... aynı beni anlatmışsın. gece en az 2 kez wc kalkıyorum ve sonrasında uyku dağılıyor. ama dün ev işi, yıldönümü hazırlıkları filan derken gündüz uyuyamadığım için sanırım, gece wcye kalkamalarıma rağmen hemen geri uyumuşum:))
özel sektör değilde, kamu girdi tatile. oh ne güzel. eşimin ise sadece 2 gün izni var

Pileocum canım dün ben gidemedim teste. 7 Eylüle kaldı benimki. Bayram sonu muhteşem dönüşünü bekliyorum arkadaşım. Şimdiden hayırlı bayramlar.

Anatolia canım onlıne olan kişiler çok olduğu zaman sayfa çabuk ilerliyor, galiba senin sorularda arada kaynıyor. tatlım böle durumlarda hatırlatma yaz o zaman görünür muhakkak. Listemizdesin ve öyle kalmanı istiyorum

günaydın annaecikler nasılsınız biz artık erken yatıp erken kalkıyoruz...bide bugün temizlik var evde ....bir arkadaşımız lavaboya gece kalkıyomusunuz demiş ben en az 5 kez çişe gidiyorumbugün 3 e düştü

günaydın güzel anneler ikili test yaptıran arkadaşlar sonuçlarınız iyi çıkmış inşallah benimde iyi çıkar dr anca 3 hafta sonra yaparız dedi cinsiyet öğrenenlerde olmuş baya gelişme var yakında cinsiyet tablosuda dolar hadi hayırlısı buarada dr baştan kız,a benziyosa kız erkek,e benziyosa erkek çıkıyo benim ilk bebişimde öle oldu çok nadiren yanılıyolar mesela teyzemin kızına 8 aya kadar erkek dediler doğuma 1 ay kala kız dediler kız doğdu:44::44::44::44:

çok şükür bir o derdim yok. yani şiddetli bel ağrısı çekmiyorum. yamuk falan oturduysam azıcık acıyor sonra düzeliyor. ama normalmiş bel ağrısı genel olarak. benimde oturduğum yerden kalkarken falan kasıklarıma sancı giriyo. karnımı tutarak kalkıyorum bazen.
çiş mevzuunda da bende biraz rahatladım. gerçi suyuda azalttım bu aralar. çok su içerken saat başı falan tuvaletteydim. ilk 3 ay rahim idrar torbasının üstünde olup baskı yaparmış. 3 6 ay arası yukarı çıkıyormuş. ama doğuma yakın yeniden baskı başlıyormuş ve sık çişe gitmeler başlıyormuş. okuduklarımın yalancısıyım ben.

günaydın arkadaşlar
hepinize iyi tatiller bu gün son çalışma günüm belki daha sonra giremem bizim evde bilisayar kullanmamızı eşimle çok önce yasaklamıştık birbirimize zaman ayırabilmek için şimdi çoooooook pişmanım( zaten bayramın 3. günüde tatile gidiyorum gelene kadar umarım ikili test heyacanlarımızı hepimiz hayırlısıyla atlatmış oluruz .hepinizi kocaman kocaman öpüyorum iyi bayramlar iyi tatiller..........

günaydınlar
hamileleri radyasyondan koruyan tişört ve battaniyeler çıkmış gördünüzmü? dün haberlerde izledm. kullanışlı geldi bana. nerelerde bulabiliriz acaba

hayırlı sabahlar herkese. kızlar bu ikili testi yaptırmak zorunlumu? mesela yaptırdık diyelim sorun çıktı diyelim aldırcakmıyız? Allah korusun. Allah imtihan etmesin. o yüzden ben ikili testi çok gerekli görmüyorum. çünkü öle bişeye cesaret edemem ve hamileliğim boyuncada stres üzüntü olur. sizler neler düşünüyorsunuz?

Arkadaşalar herkese şimdiden iyi bayramlar ben pek nete giremem erkenden kutlamış olayım. Bayramdan sonrada tatile gidiyorum yaklaşık 2 haftalık ara vericem kendinizede bebeklerinize de iyi bakın görüşürüz.....

günaydın canım.merak etme yalnız değilsin ben de aynı şekildeyim uykumun en güzel yerinde tuvalete gitmek zorunda kalıyorum birçok kez ve sonrasında uykum dağılıyor.dön dur sabah oluyor.sabah da sanki hiç uyumamış gibi oluyorum.off off

merhabalar benimde eşimn turkcell bayisi var
bende bu radyasyon önleyici stickerdan bulabilirse banada getirsin bende radyasyodan tedirgin oluyorum

Nasılsınız bende dün dr.kontrolünde 11 haftalık hamile olmama ragmen 12+4 çıktı ultrasonda. daha önce bunu yaşayan var mı? bir de kuyruk sokumumda bir sancı oluyor hafiften. sizde de var mı ? İkili test içinde pazartesi gidicem. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…