- 2 Temmuz 2011
- 153
- 108
- 303
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.061
Nasılsınız bende dün dr.kontrolünde 11 haftalık hamile olmama ragmen 12+4 çıktı ultrasonda. daha önce bunu yaşayan var mı? bir de kuyruk sokumumda bir sancı oluyor hafiften. sizde de var mı ? İkili test içinde pazartesi gidicem. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım :93:
hayırlı sabahlar herkese. kızlar bu ikili testi yaptırmak zorunlumu? mesela yaptırdık diyelim sorun çıktı diyelim aldırcakmıyız? Allah korusun. Allah imtihan etmesin. o yüzden ben ikili testi çok gerekli görmüyorum. çünkü öle bişeye cesaret edemem ve hamileliğim boyuncada stres üzüntü olur. sizler neler düşünüyorsunuz?
iki gündür o sancı mahvetti beni.ben ev temizledim die oldu sandım çok korktum ama bakalım.oturup kalkarken acıomu çok.ben oturup kalkarken çok batma hissi gibi bişi oluo.ayın 6 sında kontrolüm var işallah ii haberlerle geliriz.
az önce bi topikte bi yazı okudum ve sinirden delirdim!!!!
sezeryan ile doğum yapanlar ancak teyze kadar anne olabiliyormuş!!!!!!
Lafa bakarmısınız yaaaaa.. sinirlerim hopladı resmen.
geceleri emzirmek için kalkan, her uyandığında ağladığında yanına koşan, gaz sancısı çekip ağlarken onunla beraber ağlayan, aşı olurken çok acıycakmı diye bebeğinden çok korkan, hastalandığında başından ayrılmayan... bunlar hep NORMAL DOĞUM yapan annelere has bişeymiş gibi, öyle bi yorum yapılmış ki.. delirdim yaaaa delirdim.
Ben mecburen sezeryan oldum ve BEN ANNEYİM! bunun ötesi yok.
bu arada buda 3000.mesajım olmuş.. biraz sakinleşeyim bari.
Heh tamam öyle batma hissi gibi, egilip kalkarken oluyor bana da. Dün gittim ben dr. normal olduğunu ve rahmin sekillerinden dolayı olduğunu söyledi. merak etme canım sorun yok.sadece ben sizlerde de oluyor mu diye merak etmiştim oluyormuş. umarım kısa sürede geçer buda
geceleri emzirmek için kalkan, her uyandığında ağladığında yanına koşan, gaz sancısı çekip ağlarken onunla beraber ağlayan, aşı olurken çok acıycakmı diye bebeğinden çok korkan, hastalandığında başından ayrılmayan... bunlar hep NORMAL DOĞUM yapan annelere has bişeymiş gibi, öyle bi yorum yapılmış ki.. delirdim yaaaa delirdim.
aaa bak sen şunlara nerde okudun cnm?yazsana ben bir bakayım şunlara...
cnm genelde fink fink gezenlerde oluyormuş gerçktenkendini yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?