2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

perşembe günü 2li testimiz yapıldı ultrason sonucuna göre sorun çokmadı.ense pilisi 1.3mm,kalp normal 4 odacık oluşmuş,mesane var yani doktor sağlıklı dedi.kan sonucumuda 1 hafta sonra alacağım.cinsiyeti içinde erkeğe benziyor ama kızda olabilir net birşey söyleyemeyeceğim dedi.gittiğimde 11+5 günlüktük ölçümlere göre(baş,boy,kemik)12+1 ile 12+4 arası değişti.bizden bu kadar inşallah herkes hayırlı sonuçlar alır.

slm kıslar kimsecikler yok ya burda bende fazla takılamicem akşama yemeğe misafirim gelcek çok işim var hepinizi öptüm bebişlerede maşallah

iki gündür o sancı mahvetti beni.ben ev temizledim die oldu sandım çok korktum ama bakalım.oturup kalkarken acıomu çok.ben oturup kalkarken çok batma hissi gibi bişi oluo.ayın 6 sında kontrolüm var işallah ii haberlerle geliriz.

canım ben kızımda direk 3lü test yaptırmıştım. ama bu kez daha önce bi düşük yaşadığım ve Akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için 2li testi yaptırmamım daha iyi olacağını söylemişti hemşire. Rabbim herkese hayırlısını versin

Heh tamam öyle batma hissi gibi, egilip kalkarken oluyor bana da. Dün gittim ben dr. normal olduğunu ve rahmin sekillerinden dolayı olduğunu söyledi. merak etme canım sorun yok. sadece ben sizlerde de oluyor mu diye merak etmiştim oluyormuş. umarım kısa sürede geçer buda

Son düzenleme:
arkadaşlar yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı,sağolun:)
kuyruk sokumundaki ağrı bende de olmuştu.kendimi yormuştum biraz.ama neden belim değil de kuyruk sokumum ağrıdı diye de şaşırmıştım.dinlenince geçti.
ne garip şeyler oluyor vücudumuzda.gerçekten çok büyük bir mucizeye, çok yakından tanık oluyoruz arkadaşlar:)müthiş birşey.allah her dileyene,en kısa sürede bu mucizeyi yaşatır inşallah.
kendim hamile kalmaya çalışırken,hamilelerden özellikle dua isterdim.sizin duanız kabul olur,içinizde bir melek taşıyorsunuz derdim.onları çok kutsal bir emanetin taşıyıcısı olarak görürdüm:)şimdi bu güzelliği allah bana da nasip etti çok şükür.insan işin içine girince kendini çok kutsal bir yerde göremiyor tabii:)))ama çocuk sahibi olmaya çalışan,bunun için emek harcayan tüm arkadaşlarımız için bu mübarek günlerde ve sonrasında dua etmeyi unutmayalım arkadaşlar.belki bizim değil de,içimizdeki meleklerin hürmetine allah dualarımızı kabul eder.allah hiçbir kadını evlatsızlıkla ve evladıyla imtihan etmesin.
ayyy uzattım ama içimden geldi.hepinize iyi tatiller

az önce bi topikte bi yazı okudum ve sinirden delirdim!!!!

sezeryan ile doğum yapanlar ancak teyze kadar anne olabiliyormuş!!!!!!

Lafa bakarmısınız yaaaaa.. sinirlerim hopladı resmen.

geceleri emzirmek için kalkan, her uyandığında ağladığında yanına koşan, gaz sancısı çekip ağlarken onunla beraber ağlayan, aşı olurken çok acıycakmı diye bebeğinden çok korkan, hastalandığında başından ayrılmayan... bunlar hep NORMAL DOĞUM yapan annelere has bişeymiş gibi, öyle bi yorum yapılmış ki.. delirdim yaaaa delirdim.

Ben mecburen sezeryan oldum ve BEN ANNEYİM! bunun ötesi yok.

bu arada buda 3000.mesajım olmuş.. biraz sakinleşeyim bari.

Son düzenleme:
kızlar nasılsınızzz bız ıyıyız aksama ıftara mısafırlerımız var ama ben bısey yapmıyorum :)) esım yorulmayayım dıye restorana goturecek kurtuldum agır yemekten :)) ben bu esımı cokkkkkk sevıyorummmmm

semracım ne dengesız ınsanlar ve laflarıı valla bende sezeryanla yaptım ve annelık duygusunu cokta guzel yasıyorum bı sancı cekmedık dıyemı boyleymıs hersey sancıdan mı ıbaret onu 9 ay karnında tasımak bıle annelıkkk sankı sezeryanın acısı hıc olmuyormu ılk yataktan kalkmak sonda yapmasınlar ya atıp tutmasınlarr

aaa bak sen şunlara nerde okudun cnm?yazsana ben bir bakayım şunlara...

bırak onlar istediği gibi düşünsün ne normal doğuranlar var çocuğu yerlerde sürünürken umrumnda olmuyor amaaann bununla mı kıyaslıyorlar anneliği ya ne saçma !!dünya kadar insan mecbur olduğu için sezeryanla doğuruyor bazıları da kendi tercih ediyor nedir ki normal doğum?bence sezeyan da daha çok acı çekiyorsunuz eğer daha çok acı çeken daha çok anneyse o zaman yanılıyorlar..çünkü sezeryanla doğuran 1 hafta boyunca sancı çekiyor 30 gün boyunca ağır kaldıramıyor ama normal doğuran hemen evine gidip işini yapmaya devam ediyor...o yüzden bence sen hiç takılma bunlara henüz anne olmamış yada anneliği öğrenememişlerin lafı bunlar....

cnm genelde fink fink gezenlerde oluyormuş gerçktenkendini yorma

Sakin olmaya çalış canım bebeğin için. Benim ilk çocuğum olacak inşallah ama ben şu 10 haftalık deneyimimle seni anlayabiliyorum şimdiden. Kalp atışlarını göreceğimiz güne kadar bir dakika bile başka bir şey düşünemedim. Kalp atışlarını duyduk rahatlarım sanıyordum bu sefer her gün duysam keşke bilsem iyi olduğunu diye düşünmeye başladım. Mide bulantılarıma seviniyorum bu onun varlığının belirtisi diye. Göğüslerim hala acıyor mu diye kontrol ederken buluyorum kendimi. Her doktor kontrolünü iple çekiyorum. Ben bunları daha onun hareketlerini hissetmeden yüzünü görmeden hissedebiliyorsam sonrasını düşünemiyorum gerçekten. Annelik yürektedir bence. Allah her isteyene bu duyguyu tattırsın inşallah.

töbe töbe daha neler duyucaz Rabbim sen büyüksün çatısı dar olan napsın normal doğum yapıcam diye rahmini mi aldırsın

merhaba kızlar bugün kontrole gittik ve tesleri yaptırdık ense ölçümü 1,7 çıktı herşey maşallah yolundaymış ve bebeşim sağlıklıymış. kan testinin sonucu bir hafta sonra belli olurmuş onlar beni arayacaklar yani bayramdan sonrasına kaldı. ne yapalım bekleyeceğiz atık temiz çıksında. bu arada benim sat ve usg arasında 2 gün vardı 5 güne çıkmış bunun sebebide kilolu bir bebek olacakmış maşallah iyi besleniyor haftasına göre büyük dedi binlerce şükürler olsunki. cinsiyete gelince tahmini yorum yapmak istemiyorum 16. haftada gel söyliyim sana dedi yani bunun içinde 3 hafta beklemem gerekiyorr neyse sağlıklı olsunda bekleriz. ama içimden bir his kızım olacak sanki dedi
folik asit devri bitti 3 tane vitamin verdi doğuma kadar hatta doğum sonrasıda bir süre sütün olması için bebek için ve senin için içeceksin dedi. kan ilacı ferrum omega 3 ve multivitamin verdi. benden havadisler bu kadar. şimdi önce 1 hafta sonrasını test sonucunu sonrada 17 eylül kontrolü bekleyeceğiz

evet baktım cnm zaten millet vermiş ağzını payını sen de çok güzel yazmışsın ben de kötü içerik diye bildirdim

onu yazan kişi de bir daha yazamamış zaten artık nasıl korktuysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…