2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet baktım cnm zaten millet vermiş ağzını payını sen de çok güzel yazmışsın ben de kötü içerik diye bildirdim

onu yazan kişi de bir daha yazamamış zaten artık nasıl korktuysa

sağol canım.. zaten editörlerde konuya kayıtsız kalamamışlar sağolsunlar.

amaaaaan neyse.. kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz ki.

biz muhabbetimize devam edelim, diyceeeemmm de kimse yokkiiiiiii.. bayram tatili uzun olunca herkes bi yerlere kaçıyo ne yapsın. bzde Allah izin verirse arefe gecesi çıkcaz yola. izin azcık olunca mecbur böle(

gözün aydın cnm belli olmaz belki de oğlun olur sağlıklı ve hayırlı olsun da önemli olan bu...ah ne güzel ya tombiş bebişin varmışbenim ki 2 gün geriden geliyor tiroid hastası olduğun için olabilir dedi doktorum ben de ondan tahmin ediyorum gerçi çok da iyi beslenemiyorum açıkçası bugüne kadar demiştim ya 4-5 kilo verdim acaba özellikle tavsiye edebileceğiniz bir besin var mı bebeğe kilo aldıran??:44:

Son düzenleme:

canım ben diyetisyen kontrolündaa besleniyorum
sabah ssat 6,30 da(işe gittiğim için erken kalkıyorum) bir büyük bardak süt bir haşlanmış yumurta ve beyaz peynir
2 saat sonra domates salatalık dil peyniri biber yiyorum
2 saat sonra 10 fındık
öğlen yarım kase çorba(ezogelin ve mercimeği tavsiye ediyorlar), bir tabak ana yemek ve bir kase yoğurt
2 saat sonra 1 elma(bebişlerimizin astım hastası olmasını %70 engelliyormuş elma)
2 saat sonra 3 büyük tam ceviz
akşam balık et tavuk vs..

ben böyle besleniyorum

bence bu kadar sinirlenmekyin ya normal doğumda insan evet canından can gidiyo evet çook zorr.ama sezeryanda sonrasında çok acılı bi süreç.ama annelik farklı bi şey ama orda yazılan sanırım bi okuduğu bi yazıdan yola çıkarak talihsiz bi yorum yapmış ama annelik normali sezeryanı olmayan bi duygu.öle olmasaydı evlat hasreti ile yıllarca yanıp evlatlık alıp ona öz annesinden ii bakanlar içinde anne değil dememiz lazım kiiii çok ayıp olur.ama siz takmayım boşverin

bu arada eşimle bugün çok fena kapıştım.çok üzdüm onu.şimdi barıştık ama hala kırgın bana uffff bu hormonlar. bi ev yaptırcaz arsa bakıyoz.kaldığımız ilçede benim çok akraba var ve ben burda kalmak istemiyom.ama il merkezide ateş pahası o yüzden eşim ilçede en az 7 sene kalacağımız için ev yapalım diodu bana bi arsa gösterdi biraz çıkışta.aaaay sen misin bu arsayı gösteren bi vıdıvıdıya başladım.adam asanki kötü bişey sölemiş gibi.oda en sonunda sinirlendi.tatıştık.sonunad yanlış yaptığımı farkettim ama iş işten geçtiii şimdi çokkkk üzgünüm çoook

sıkma canını canım sen hatanı anlamışsın zaten eşin de hamileliğinin buna sebep olduğunu anlayacaktır. unutursunuz en kısa zamanda inş.

GOSBEBeGİM tatlım hormonlar bize neler yaptırıyor valla. Allah hem bizlerin hem eşlerimizin yardımcısı olsun.

geçen günde ben çattım o kadar, sonradan eşim arayıp güzellikle konuşunca çok pişman oldum

merhabalar kızlar geçmişi okumak epey zamanımı aldı.. bugün çok kalabalık değiliz sanırm herkes dışarı attı kendini tatile başladılar

benim yarın kontrolüm var kistim alındıktan sonraki ilk büyük kontrolüm olcak. geçen hafta sadece bebişimin kalp atışalrını dinledik tekrardan...dememe gerek yok o sesi duyan herkes nekadar muhteşem olduğunu biiliyorlar...

dr uma Türkiyeye gidebilirmiyim onu da soracam bugün itibari ile 9 haftalığız tahminen.. (çizelgem yanlış da). eğer ok derse bayramın sonuna eşim beni türkiye yollayacak... ailemi çok özledim 138 gündür görmüyorum onları ... 2 li testi de orda yaptırıırm. inş bir sorun çıkmaz da hayırlısı ile gidebilirim türkiyeye...

bir taraftan da eşimi burda yalnız bırakmış oluyorum ona da çok üzülüyorum..bir karar vermeliyim yarından sonra ama kafam karışık

ayy adamcık ne yapacağını saşırıyo garibim allahım şu hormonlar bi rayına gireseeeee

evet cnm 1 hafta kimse olmaz artık ama bayramdan sonra coşacağız herhalde cinsiyetler belli olacak sonra kurban bayramı yılbaşı derken bebişler de doğmaya başlayacak

yarınki kontrolden sonra doktorun neler dicek bebişin ne kadar büyümüş çok merak ediyorum canım. inşallah güzel neticeler alırsın. türkiye konusundada inşallah izin verirler. aileden ayrı gurbet ne demek çok iyi bilirim. Allah yardımcın olsun. eşinide çok düşünme bu tatil sana iyi gelecek. nasıl olsa hep eşinin yanında değilmisin zaten. bence çok uzun süreli kalmadıktan sonra sorun olmaz. hem burdaki doktorların gözüylede bebeğinin ve kendi sağlığınıda gözden geçirmiş olursun. güzel haberlerini bekliyoruz canım

canım teşekkür ederim...inş haberleri buradan paylaşırım ve bu haberler hayırlı haberler olur umarım...gerçekten bu tatil bana çok iyi gelecek. biz yeni evli olduğumz için (daha 5 ay bile olmadı evleneli) eşimi hemen yalnız da bırakmak istemiyorum...

aslında en önemlisi yarınki bebişim durumu. bugünden kafayı yormayayımm yarını bekliyorum hemen gelse keşke..bu arada ikimzde 9 haftalığız :61
aynı gidiyoruz inşallah gelişmelerimzden haberdar olalım...

Merhaba Arkadaslar.....
bende 10 haftalik hamileyim ve araniza yeni katiliorummmm... bugün bel agrisi ile karin agrisi cektim ve simdide uyuyamiyorum agrilardan

gunaydın guzel anneler bız kalktık kahvaltımızı yapıcaz ama topıkte bayram havasına gırmıss kımsecıkler yok (

lımonlu kek canım hayırlı haberler olur ınsallah ben ınanıyorum guzel haberlerı verecegıne ızın alabılırsengıt tabı anne yanı bı baska cok ıyı gelır sana

Gerçekten bunların hepsini yiyebiliyormusun. Maşallah. Ben okurken bile midem fena oldu:)

melegım hosgeldın tatlım aramıza sankı sanı hatırlıyorum dıger topıklerden

günaydın Esmacım, oyy oyy oyy maşallah nasılda yakışıklıymış oğluşun yaa benim kızımda güzeldir hani. ama esmer güzeli:)) anlarsınya

MAşallah senin bebiş önden gidiyo
benim geriden geliyo ya, hayırlı bakalım belki tamamlar belki tamamlayamaz. Sağlıklı olsun da

sen galiba bizim diğer topikteki meleğimi hatırladın. olabilirmi?? ama o melegm08 di:)) eğer oysa.
hadi afiyet olsun

Son düzenleme:
günaydın cici annelerrrrrrrrrrrrr

arkadaslar cuma gunu 2li testımı yaptırdım ense olcumu 1.2 cıktı dr normal dedı hayırlısınla kan sonucunu da 1 hafta sonra alırsam ıcım rahatlıycak yaptıran arkadaslardan da hayırlı haberlerı beklıyoruz yaptıracak arkadaslardan da tabıı kı cok heyecan verıcı bır durum bebıslerımız gun gectıkce buyuyorrrrrrrrrr :))))
30 eylule randevu verdı ve o gun AFP testı yapılacagını soyledı ne testı dedı omırılık ıcın onemlı kanda bakılacak dedı pekı dedım sızlerden de ısteyen var mı arkadaşlar?

günaydın annişler...

dilaraelacım ben o dediğin testi ilk defa duyuyorum drum öyle bişeyden bahsetmedi hiç. ama belki de bi dahaki gidişimde söyler bilemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…