- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.081
evet baktım cnm zaten millet vermiş ağzını payını sen de çok güzel yazmışsın ben de kötü içerik diye bildirdim
onu yazan kişi de bir daha yazamamış zaten artık nasıl korktuysa
merhaba kızlar bugün kontrole gittik ve tesleri yaptırdık ense ölçümü 1,7 çıktı herşey maşallah yolundaymış ve bebeşim sağlıklıymış. kan testinin sonucu bir hafta sonra belli olurmuş onlar beni arayacaklar yani bayramdan sonrasına kaldı. ne yapalım bekleyeceğiz atık temiz çıksında. bu arada benim sat ve usg arasında 2 gün vardı 5 güne çıkmış bunun sebebide kilolu bir bebek olacakmış maşallah iyi besleniyor haftasına göre büyük dedi binlerce şükürler olsunki . cinsiyete gelince tahmini yorum yapmak istemiyorum 16. haftada gel söyliyim sana dedi yani bunun içinde 3 hafta beklemem gerekiyorr neyse sağlıklı olsunda bekleriz. ama içimden bir his kızım olacak sanki dedi
folik asit devri bitti 3 tane vitamin verdi doğuma kadar hatta doğum sonrasıda bir süre sütün olması için bebek için ve senin için içeceksin dedi. kan ilacı ferrum omega 3 ve multivitamin verdi. benden havadisler bu kadar. şimdi önce 1 hafta sonrasını test sonucunu sonrada 17 eylül kontrolü bekleyeceğiz
gözün aydın cnm belli olmaz belki de oğlun olur sağlıklı ve hayırlı olsun da önemli olan bu...ah ne güzel ya tombiş bebişin varmışbenim ki 2 gün geriden geliyor tiroid hastası olduğun için olabilir dedi doktorum ben de ondan tahmin ediyorum gerçi çok da iyi beslenemiyorum açıkçası bugüne kadar demiştim ya 4-5 kilo verdim acaba özellikle tavsiye edebileceğiniz bir besin var mı bebeğe kilo aldıran??:44:
bence bu kadar sinirlenmekyin ya normal doğumda insan evet canından can gidiyo evet çook zorr.ama sezeryanda sonrasında çok acılı bi süreç.ama annelik farklı bi şey ama orda yazılan sanırım bi okuduğu bi yazıdan yola çıkarak talihsiz bi yorum yapmış ama annelik normali sezeryanı olmayan bi duygu.öle olmasaydı evlat hasreti ile yıllarca yanıp evlatlık alıp ona öz annesinden ii bakanlar içinde anne değil dememiz lazım kiiii çok ayıp olur.ama siz takmayım boşverin
bu arada eşimle bugün çok fena kapıştım.çok üzdüm onu.şimdi barıştık ama hala kırgın bana uffff bu hormonlar. bi ev yaptırcaz arsa bakıyoz.kaldığımız ilçede benim çok akraba var ve ben burda kalmak istemiyom.ama il merkezide ateş pahası o yüzden eşim ilçede en az 7 sene kalacağımız için ev yapalım diodu bana bi arsa gösterdi biraz çıkışta.aaaay sen misin bu arsayı gösteren bi vıdıvıdıya başladım.adam asanki kötü bişey sölemiş gibi.oda en sonunda sinirlendi.tatıştık.sonunad yanlış yaptığımı farkettim ama iş işten geçtiii şimdi çokkkk üzgünüm çoook
GOSBEBeGİM tatlım hormonlar bize neler yaptırıyor valla. Allah hem bizlerin hem eşlerimizin yardımcısı olsun.
geçen günde ben çattım o kadar, sonradan eşim arayıp güzellikle konuşunca çok pişman oldum
sağol canım.. zaten editörlerde konuya kayıtsız kalamamışlar sağolsunlar.
amaaaaan neyse.. kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz ki.
biz muhabbetimize devam edelim, diyceeeemmm de kimse yokkiiiiiii.. bayram tatili uzun olunca herkes bi yerlere kaçıyo ne yapsın. bzde Allah izin verirse arefe gecesi çıkcaz yola. izin azcık olunca mecbur böle(
merhabalar kızlar geçmişi okumak epey zamanımı aldı.. bugün çok kalabalık değiliz sanırm herkes dışarı attı kendini tatile başladılar
benim yarın kontrolüm var kistim alındıktan sonraki ilk büyük kontrolüm olcak. geçen hafta sadece bebişimin kalp atışalrını dinledik tekrardan...dememe gerek yok o sesi duyan herkes nekadar muhteşem olduğunu biiliyorlar...
dr uma Türkiyeye gidebilirmiyim onu da soracam bugün itibari ile 9 haftalığız tahminen.. (çizelgem yanlış da). eğer ok derse bayramın sonuna eşim beni türkiye yollayacak... ailemi çok özledim 138 gündür görmüyorum onları... 2 li testi de orda yaptırıırm. inş bir sorun çıkmaz da hayırlısı ile gidebilirim türkiyeye...
bir taraftan da eşimi burda yalnız bırakmış oluyorum ona da çok üzülüyorum..bir karar vermeliyim yarından sonra ama kafam karışık
yarınki kontrolden sonra doktorun neler dicek bebişin ne kadar büyümüş çok merak ediyorum canım. inşallah güzel neticeler alırsın. türkiye konusundada inşallah izin verirler. aileden ayrı gurbet ne demek çok iyi bilirim. Allah yardımcın olsun. eşinide çok düşünme bu tatil sana iyi gelecek. nasıl olsa hep eşinin yanında değilmisin zaten. bence çok uzun süreli kalmadıktan sonra sorun olmaz. hem burdaki doktorların gözüylede bebeğinin ve kendi sağlığınıda gözden geçirmiş olursun. güzel haberlerini bekliyoruz canım
canım ben diyetisyen kontrolündaa besleniyorum
sabah ssat 6,30 da(işe gittiğim için erken kalkıyorum) bir büyük bardak süt bir haşlanmış yumurta ve beyaz peynir
2 saat sonra domates salatalık dil peyniri biber yiyorum
2 saat sonra 10 fındık
öğlen yarım kase çorba(ezogelin ve mercimeği tavsiye ediyorlar), bir tabak ana yemek ve bir kase yoğurt
2 saat sonra 1 elma(bebişlerimizin astım hastası olmasını %70 engelliyormuş elma)
2 saat sonra 3 büyük tam ceviz
akşam balık et tavuk vs..
ben böyle besleniyorum
Gerçekten bunların hepsini yiyebiliyormusun. Maşallah. Ben okurken bile midem fena oldu:)
melegım hosgeldın tatlım aramıza sankı sanı hatırlıyorum dıger topıklerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?