- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.061
elleri oraya sokman gerçekten hoş olmuş bunu bnde deniim
Ay alemsiniz valla sanki büyüyünce bizi takcaklar mi ki
:)
Kızlar bi söz vardı neydi her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır mi neydi
eşim yemiyo cnm..............
off off benim eşim de sarımsak yemez asla. ben de çok severim özellikle sarımsaklı yoğurtlu yemekleri. evlendiğimizden beri sarımsağa hasret yaşıyorum.
eşim evde yokken yesem bile hemen anlıyor, eve kokusu siniyormuş sözde. onun için yemiyorum artık
Benim de eşimin arkadaşları gelicek bilmiyom neler yapcam bide 10- 15 gün sonra filan taşıniyoruz bakalım nasıl yapcam 2çocukla aslında emin değilim taşınma konusunda her an cayabilirim en baştan şöyle anlatayım bursayı bilenler için şuan dikkaldirım da oturuyorum kışın aşırı soğuk yazın aşırı sıcak 4kat merdivenler bayağı zorlayıcı tipten ki ben 2sinide kucağımda indirip çıkarıyorum çocuk odası kapı girişinde yatak odasına çok uzak ev düzensiz neyse ben beşevler kültür konak çamlıca dolaylarında istiyorum normal ara kat 130metre kare filan neyse bu üçevlerde ki ev şuan eltimler oturuyor 3.5katlı villa bahçeli vs. onlar iş nedeniyle0diyarbakır'a taşınacak bizde orya ama ben çocuklar merdivende zarar görür ev büyük ısıtamam temizleyemem diye düşünüyorum sizce oraya tasinayim mi fikriniz varmı
Kızlar şu taşınma konusunda bi akıl verin yâa bilmiyom arada kaldım çocuklar için hangisi iyi sizce
ah şu aşırı sıcakları bi atlatsaydık ve de diş çıkarma sıkıntılarını bi atlatsaydık rahata erseydikHayalcim inş iştaha gelir eskisinden bile cok emer cnm, benmkide reddedio dedigin gibi geriye itip köprü kuruo ve bebekler mebekler ama baya karşı koyabiliolar:)
Kızlar şu taşınma konusunda bi akıl verin yâa bilmiyom arada kaldım çocuklar için hangisi iyi sizce
Siz yorum yapın ben akşama yani gece okuycam eşim geldi alış veriş'e gitcez şimdiden sağolun hepimizi öptüm by
herkes uyuyordur bu saatte biliyorum ama bana acil yardım lazım
oğlum küt küt öksürüyo üşüttük napabilirim nasıl geçer
Allah razı olsun
burnu tıkalı değil
öksürük sanırım balgamlı ama balgamı atamıo kuzum
yarım saatte bir öksürüyor desek saatte iki kez öksürüyo
az önce süt yapsın diye içtiğim bi karışım
ıhlamur ısırgan rezene kimyon dan ılık ılıkj içirdim biraz
belki faydası olur yumuşatır diye umarım doğru yapmışımdır
bu ara hepimiz dökülüyoruz
ben de sağlık ocagına gittim geldim doktorla dialogumuzu aynen yazıorum
-doktor bey öksürüyor balgamlı ama balgamı atamıyor kusarsa öyle atabiliyor
.reflüsü var ya ondandır
-yok reflü oldugu zamanlardaki gıcık tutar gibi bi öksürük değil baya baya öksürüyo üşüttük biliyorum
.reflüsü geçinceye kadar olabilir
ve sonuç doktoru öksürdüğüne inandıramadan eve döndüm
ciğerleri temiz hırıltı filan çıkmadı şükür
ama benim korkum ilerlemesi. önlem olarak ne yapabilirm dedim hiçbi şey dedi
asist verdi ilerlerse ver dedi
Bide insanlarda acayip bi kilo takintisi var anlamiyorum ben.. Genelde anneler diger bebeklerin annelerine aaa ... Aylikmi falan diyorlar sirf morel bozmaya yonelik ve bazende ilk sorular kac kg kac cm oluyor onemli olan bebegin gelisimi.. Devedede boy var fildede kilo var de gec:))))
Iyi geceler arkadaşlar.
Şu pis salgın Defne'mi de buldu. Bugün öğle uykusundan uyandı ve halsizlik vardı. Yemek yemedi. K..puz yedi biraz ve komple çıkardıateşide kulaktan 37.3ü buldu. Banyoya sokup ılık duş aldırdım, sonra gezmeye gittik. Hava alsın diye. Dışarda küçük bi paket gofret yedi. Buna şükür dedim.eve geldik sürekli su içti. Sonra da yine aynı tablo, hepsi dışarı calpol vermiştim azıcık düşer gibi oldu geri çıktı ateşi. Az öncede pedifen verdim. Aç aç yattı didem'im de yazık bugün hiç ilgi göremedi..
biz ferro sanal kullanıyoruz günde 6 damlakızlar kontrolde ferrum kan ilacına başlattı dr. yeni 5 damla siz kaç damla veriyosunuz.bi de mide bulantısı yaparmı miniklere ya bu.bize yapmıştıya gebelikte kan ilaçları onlarada yaparmı bilemedim
4,ayda başladık cnm biz 6 damlamrb kızlar öncelikle bebeği hasta olan herkese geçmiş olsun en kısa sürede iyileşirler inşallah. sıcaklar bebişlerimizi gerçekten çok etkiliyor kızlar demir damlasına kacıncı ayda başladınız sağlık ocağı 4.ay bittiğinde günde 7 damla dedi doktorum 6.ay bittiğinde başlatacağız diyor kararsız kaldım siz ne zaman verdiniz
dün polis olan kardeşim ameliyat oldu kıl dönmesinden,
şükür iyi şimdi hastanede yatıyor,
cok kırgınım ona ama genede yansıtmadım,
gecenlerdede cok feci bi olay yaşadı zaten,
bi kadın cinnet getirmiş ve evini yakmak istemiş
kardeşim müdahale ederken kadın benzin dökmüş kardeşimin
başına, elindeki bıçagı tam saplayacakmış kardeşim elinden almış bıçagı,
ve kadın koşmuş mutfaga çakmak aramış Allahtan bulamamış,
ardından kettle dan sıcak suyu almş gene kardeşimin üstüne dökmüş,
Allahtan su henüz tam ısınmamış yada soğumuş,
cok şükr bişey olmadı sonsuz şükürler olsun rabbime..
cok pskolojisi bozuldu kuzumunkeşke hiç polis olmasaydı
kızlar öksürük maceramızdan böyle bahsetmiştim
bugün hem devlet hem özel iki hastaneye gittim iki uzman dr da bronşit dedi
devletteki dr hemen yatış verelim dedi
özeldeki iğne verelim geçmezse öyle hastaneye yatırırırz dedi
çok ama çok bozuk moralim havalar bu kadar güzelken ben nasıl becerdim oğlumu hasta etmeyi
6 iğne şurup ve damla verdi kullandıktan sonra tekrar gideceğiz kontrole dua edin atlatalım bi de neler yapabilirim
off off benim eşim de sarımsak yemez asla. ben de çok severim özellikle sarımsaklı yoğurtlu yemekleri. evlendiğimizden beri sarımsağa hasret yaşıyorum.
eşim evde yokken yesem bile hemen anlıyor, eve kokusu siniyormuş sözde. onun için yemiyorum artık
sorma yaaa deli gibi hasretim..hadi snn sarımsak bnm soğanda yemiyo..soğansız yemek nasıl olur düşünsene..bn yesem hmn anlıyo 2 gün önce yemişsem bile anlıyo sn sarımsak mı yedin diyo hyr sanki yüz kızartıcı bi suç işlemişim gbi hissediyorm kendimi..
çok ama çok bozuk moralim havalar bu kadar güzelken ben nasıl becerdim oğlumu hasta etmeyi
6 iğne şurup ve damla verdi kullandıktan sonra tekrar gideceğiz kontrole dua edin atlatalım bi de neler yapabilirim
sorma yaaa deli gibi hasretim..hadi snn sarımsak bnm soğanda yemiyo..soğansız yemek nasıl olur düşünsene..bn yesem hmn anlıyo 2 gün önce yemişsem bile anlıyo sn sarımsak mı yedin diyo hyr sanki yüz kızartıcı bi suç işlemişim gbi hissediyorm kendimi..
ayy soğan durumu fenaymış gerçekten. soğansız yemek yapmayı nasıl başarıyorsun.. neyse ki bizimki soğanı sever yemeklerde fln.
oyy cnm yavrumm benmmm kıyamam ben sana rabbim tez zamanda şifalar versinkızlar öksürük maceramızdan böyle bahsetmiştim
benm eşimde de az da olsa seçicilik vardır ama ben yeterki pişireyim die napsam yer yavrumcok sevio benm yemek yapmamı D
sizlern eşlerinin durumu sizin acınızdan kötü cidden cnkü ben hamileyken sırf sogan ve sarmısak yiyebilmek için hemen dogurmak istiodum
benm kardeşim o kadar cok yemek secioki sarmısak sogan neki, öncelikle vejetaryen ama onun dışında zeytin yumurta pirinç pilavı sarma dolma
zeytin yağı, ya kısaca ben size onun yediklerini sayıyım ne ugraşıomki yemediklerini sayarak, yediği şeyler nohut patates kızartması peynir ekmek
makarna mercimek corbası sogansız yagsız salata:/ ama görsenz maşallahh benm amcam gibi duruo iri yarı, sanki ben deilde o yedi bu kadar eti meti
bende et için ölürümmmyemekle felaket iyi aram hiç seçmem maydonoz dışında herşeyi severim, ama biri bişeye maydonoz kattı die yememezlik etmem
genede yerim:)
oyy cnm yavrumm benmmm kıyamam ben sana rabbim tez zamanda şifalar versinya bizim topicde bebekler hastalanınca ben kendi cocugummus gibi üzülüorum dua ediorum
inş gelip geçiçek bu sıkıntı cnm lütfen böyle yıpratma kendini
benm eşimde de az da olsa seçicilik vardır ama ben yeterki pişireyim die napsam yer yavrumcok sevio benm yemek yapmamı D
sizlern eşlerinin durumu sizin acınızdan kötü cidden cnkü ben hamileyken sırf sogan ve sarmısak yiyebilmek için hemen dogurmak istiodum
benm kardeşim o kadar cok yemek secioki sarmısak sogan neki, öncelikle vejetaryen ama onun dışında zeytin yumurta pirinç pilavı sarma dolma
zeytin yağı, ya kısaca ben size onun yediklerini sayıyım ne ugraşıomki yemediklerini sayarak, yediği şeyler nohut patates kızartması peynir ekmek
makarna mercimek corbası sogansız yagsız salata:/ ama görsenz maşallahh benm amcam gibi duruo iri yarı, sanki ben deilde o yedi bu kadar eti meti
bende et için ölürümmmyemekle felaket iyi aram hiç seçmem maydonoz dışında herşeyi severim, ama biri bişeye maydonoz kattı die yememezlik etmem
genede yerim:)
o ne be etsiz hayat olur mu hiç,ben 3 öğün et yediğimi bilirim yaa
aynen bende öyleyim Elemcim babamı bile soteleyip yerimo ne be etsiz hayat olur mu hiç,ben 3 öğün et yediğimi bilirim yaa
Ay alemsiniz valla sanki büyüyünce bizi takcaklar mi ki
:)
Kızlar bi söz vardı neydi her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır mi neydi
Valla herkese tavsiye ediyorum saga sola dönüp elini yüzüne vurup oynatıp uyanıyo yada yemeği döküyo o yüzden uyuturkende yedirirken de şekil a.daki gibi yapıyorum kundak çok sıcak oluyo çünkü
ne oldu böle benm kızda hasta olacak gibi geçmiş olsun cnm
çok geçmiş olsun cnm yaa..olur sn hasta etmedin annesi oluyo işte bi şekilde buluttan nem kapıyolar..Allah şifa versn en kısa zmnda
canım çok geçmiş olsun kendini suçlama senin huzursuzluğunu o daha çok hisseder inş. hemenceceik iyileşir hiç bilgim yok ki bu konuda
Geçmiş olsun cnm...
bebeğini terletmemeye çalış, yani terlediğinde hemen giysilerini değiştir. umarım hastaneye yatmak zorunda kalmadan atlatırsınız
oyy cnm yavrumm benmmm kıyamam ben sana rabbim tez zamanda şifalar versinya bizim topicde bebekler hastalanınca ben kendi cocugummus gibi üzülüorum dua ediorum
inş gelip geçiçek bu sıkıntı cnm lütfen böyle yıpratma kendini
ooy canım çok geçmiş olsun,bronşit ciddi bi şey.farklıdr lar aynıı şeyi söylemişsse yapacak bı şey yok.aman dikkat et ilerlemesin
Canım tekrar çook geçmiş olsun. Bronşit teşhisine çok üzüldüm Allah yardım etsin şifa versin inşallah tez zamanda. Allahın izni ile iğnelerle atlatır rahatsızlığı oğlun. Dualarım sizinle.
sağolun Allah razı olsun arkadaşlarim
haftada bir aile hekimine götürüp ciğerlerini dinletiyordum
daha iki gün önce dinletmiştm temiz demişti şimdi olana bak
korktugum başıma geldi
annem o kadar çaresz bakıo ki taa gözlerimn içine benm ciğerim sökülüo o öksürüken
nolur dua edin hastanede yatmamıza gerek kalmadan iyileşsn oğlum
dualarınızı eksik etmeyin yapabileceğim bi şey varsa biliyorsanız lütfen paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?