2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

elleri oraya sokman gerçekten hoş olmuş bunu bnde deniim

Valla herkese tavsiye ediyorum saga sola dönüp elini yüzüne vurup oynatıp uyanıyo yada yemeği döküyo o yüzden uyuturkende yedirirken de şekil a.daki gibi yapıyorum kundak çok sıcak oluyo çünkü

Eklentiler

• $190720121264.webp
    21 KB · Görüntüleme: 32

inşallah cnm bir an önce iştahı açılır. bebek olmalarına rağmen nasıl da direniyorlar dimi. hele de benim bıcırık çok fena çıktı. cılız mılız ama fena tepikliyor

herkes uyuyordur bu saatte biliyorum ama bana acil yardım lazım
oğlum küt küt öksürüyo üşüttük napabilirim nasıl geçer

kızlar öksürük maceramızdan böyle bahsetmiştim
bugün hem devlet hem özel iki hastaneye gittim iki uzman dr da bronşit dedi
devletteki dr hemen yatış verelim dedi
özeldeki iğne verelim geçmezse öyle hastaneye yatırırırz dedi
çok ama çok bozuk moralim havalar bu kadar güzelken ben nasıl becerdim oğlumu hasta etmeyi
6 iğne şurup ve damla verdi kullandıktan sonra tekrar gideceğiz kontrole dua edin atlatalım bi de neler yapabilirim

geçen bir tanıdık resmen kızımı kucağına tartmak için aldı (

geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin cnm senin işin daha zor iki çocuk

kızlar kontrolde ferrum kan ilacına başlattı dr. yeni 5 damla siz kaç damla veriyosunuz.bi de mide bulantısı yaparmı miniklere ya bu.bize yapmıştıya gebelikte kan ilaçları onlarada yaparmı bilemedim
biz ferro sanal kullanıyoruz günde 6 damla
ama gamzenin yazdıklarını okuduktan sora bende kan tahlili isteyecem sonrasında vereyim tşk gamze:)

4,ayda başladık cnm biz 6 damla

ay nasıl olmuş öyle verilmiş sadakası varmış

ne oldu böle benm kızda hasta olacak gibi geçmiş olsun cnm

çok geçmiş olsun cnm yaa..olur sn hasta etmedin annesi oluyo işte bi şekilde buluttan nem kapıyolar..Allah şifa versn en kısa zmnda

canım çok geçmiş olsun kendini suçlama senin huzursuzluğunu o daha çok hisseder inş. hemenceceik iyileşir hiç bilgim yok ki bu konuda

Geçmiş olsun cnm...
bebeğini terletmemeye çalış, yani terlediğinde hemen giysilerini değiştir. umarım hastaneye yatmak zorunda kalmadan atlatırsınız

oyy cnm yavrumm benmmm kıyamam ben sana rabbim tez zamanda şifalar versin ya bizim topicde bebekler hastalanınca ben kendi cocugummus gibi üzülüorum dua ediorum
inş gelip geçiçek bu sıkıntı cnm lütfen böyle yıpratma kendini

ooy canım çok geçmiş olsun,bronşit ciddi bi şey.farklıdr lar aynıı şeyi söylemişsse yapacak bı şey yok.aman dikkat et ilerlemesin

Ay alemsiniz valla sanki büyüyünce bizi takcaklar mi ki
:)
Kızlar bi söz vardı neydi her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır mi neydi

Valla herkese tavsiye ediyorum saga sola dönüp elini yüzüne vurup oynatıp uyanıyo yada yemeği döküyo o yüzden uyuturkende yedirirken de şekil a.daki gibi yapıyorum kundak çok sıcak oluyo çünkü

oyy ben yoğurt yiyen oğluşunu yerim dee tatlı niyetineee

Canım tekrar çook geçmiş olsun. Bronşit teşhisine çok üzüldüm Allah yardım etsin şifa versin inşallah tez zamanda. Allahın izni ile iğnelerle atlatır rahatsızlığı oğlun. Dualarım sizinle.

ne oldu böle benm kızda hasta olacak gibi geçmiş olsun cnm

çok geçmiş olsun cnm yaa..olur sn hasta etmedin annesi oluyo işte bi şekilde buluttan nem kapıyolar..Allah şifa versn en kısa zmnda

canım çok geçmiş olsun kendini suçlama senin huzursuzluğunu o daha çok hisseder inş. hemenceceik iyileşir hiç bilgim yok ki bu konuda

Geçmiş olsun cnm...
bebeğini terletmemeye çalış, yani terlediğinde hemen giysilerini değiştir. umarım hastaneye yatmak zorunda kalmadan atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…