- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.081
sağolun Allah razı olsun arkadaşlarim
haftada bir aile hekimine götürüp ciğerlerini dinletiyordum
daha iki gün önce dinletmiştm temiz demişti şimdi olana bak
korktugum başıma geldi
annem o kadar çaresz bakıo ki taa gözlerimn içine benm ciğerim sökülüo o öksürüken
nolur dua edin hastanede yatmamıza gerek kalmadan iyileşsn oğlum
dualarınızı eksik etmeyin yapabileceğim bi şey varsa biliyorsanız lütfen paylaşın
korktugum başıma geldi
annem o kadar çaresz bakıo ki taa gözlerimn içine benm ciğerim sökülüo o öksürüken
dualarınızı eksik etmeyin yapabileceğim bi şey varsa biliyorsanız lütfen paylaşın
kızlar öksürük maceramızdan böyle bahsetmiştim
bugün hem devlet hem özel iki hastaneye gittim iki uzman dr da bronşit dedi
devletteki dr hemen yatış verelim dedi
özeldeki iğne verelim geçmezse öyle hastaneye yatırırırz dedi
çok ama çok bozuk moralim havalar bu kadar güzelken ben nasıl becerdim oğlumu hasta etmeyi
6 iğne şurup ve damla verdi kullandıktan sonra tekrar gideceğiz kontrole dua edin atlatalım bi de neler yapabilirim
Valla herkese tavsiye ediyorum saga sola dönüp elini yüzüne vurup oynatıp uyanıyo yada yemeği döküyo o yüzden uyuturkende yedirirken de şekil a.daki gibi yapıyorum kundak çok sıcak oluyo çünkü
Kelebek bebegın senı,sende benı mahvettın kuzum yaa,caresızlıgın mesajından oyle hıssedılıyorkı,gozlerım doldu okurken,ınsallah hastaneye yatmanıza gerek kalmadan ıyılesırsınız,dualarım sızınle bıtanem
korktugum başıma geldi
ayy soğan durumu fenaymış gerçekten. soğansız yemek yapmayı nasıl başarıyorsun.. neyse ki bizimki soğanı sever yemeklerde fln.
inşallah teşekkürler
cerebel cnm sen aile hekimiydin de mi
daha iki gün önce aile hekimimize götürmüştüm
bana pimpirikli muamelesi yaptı ciğerleri temiz merak etme hırıltı reflüdendir dedi
reflümüz birbuçuk aylıkken bitmiş olmasına rağmen
iki gün önce temiz çıkarken iki gün sonra nasıl bronşit tanısı konur
napabilirim nasıl yardımcı olabilirim
netten araştırdım koca koca insanlar göğüs agrısına dayanamıom diye yazmışlar
benim miniğim nasıl dayansın
kızlar çılldırmak üzereyim ya kızım uyumuyo benim gözümden uyku akıyo ama o uyumuyo 4 ay sendromu falan diye bişey var mı ya gamze sen daha tecrübelisin bizden.Tam uyuyo memede yerine koyuyorum 15 dak. sonra uyanıyo ne buzuki ne başka bişey fayda ediyo bizim kıza tahammülüm de kalmadı ya bağırıyorum bazen sonrada çok üzülüyorum napcam ben yaaaa(((
canım alıntı yapmayı unutmuşum böle yazıyorum. kapadokya da hangi otelde kaldığımızı sormuşsun. göreme de kaya otellerin birinde kaldık Katpatuka diye bi butik otel. ıyyyyyyyyyyyyyyy katpatuka değil kaka tu kaka bi yerbizim neyimizeyse kaya otel güya egzantrik otantik ormantik olsun dedik. otel gayet şık yalnız içeri girince ağır bi oda spreyi kokusu vardı sigara kokusunu gizlemek için sıkılmış tabi lacivert nevresim koymuşlar yatak için Allah bilir ne kirler vardır üsütnde tabi ben dayanamayıp yastık kılıfını çıkardım ama allahım yıılların kiri vardı yastıkta artık beyaz değil safran sarısıydı yastık ıyyyyyyyyy içim kalktı yine işte böle. 3 gecelik rezervasyonumuz vardı ama bi geceden sonra kaçtık hatta o gün kayseriye geldik aklımda hep sen vardın önce geleceğimi bilseydim haber ederdim. kale çarsısını falan gezdik kaşıkla da yemek yedik döndük
bize kundakta fayda etmiyor artık bunu dün gece itibariyle anlamış olduk. eşim " öyle bir sardım ki açamaz artık" dedi ben de göreceğiz birazdan dedim.ortada kundaktan eser kalmamış. bir de sağa sola dönmeler tutabilirsen tut. elleri seninki gibi koysam mümkünü yok durmaz. sanırım bugünden itibaren kundaksız günlere başlayacağız. sıcakta ben de istemiyorum artıkkkValla herkese tavsiye ediyorum saga sola dönüp elini yüzüne vurup oynatıp uyanıyo yada yemeği döküyo o yüzden uyuturkende yedirirken de şekil a.daki gibi yapıyorum kundak çok sıcak oluyo çünkü
geçmiş olsun canım. gerçekten üzücü bir durum. Allah yardımcın olsun dualarımız seninle mübarek ramazan ayına da girdik. inşallah düzelir bebeğin çok zaman geçmeden.kızlar öksürük maceramızdan böyle bahsetmiştim
bugün hem devlet hem özel iki hastaneye gittim iki uzman dr da bronşit dedi
devletteki dr hemen yatış verelim dedi
özeldeki iğne verelim geçmezse öyle hastaneye yatırırırz dedi
çok ama çok bozuk moralim havalar bu kadar güzelken ben nasıl becerdim oğlumu hasta etmeyi
6 iğne şurup ve damla verdi kullandıktan sonra tekrar gideceğiz kontrole dua edin atlatalım bi de neler yapabilirim
sorma yaaa deli gibi hasretim..hadi snn sarımsak bnm soğanda yemiyo..soğansız yemek nasıl olur düşünsene..bn yesem hmn anlıyo 2 gün önce yemişsem bile anlıyo sn sarımsak mı yedin diyo hyr sanki yüz kızartıcı bi suç işlemişim gbi hissediyorm kendimi..
zor bir durum canım gerçekten bir tarafın yememesi. benim arkadşım var sadece soğan yemiyor tesadüf bu ki eşi de hiç yemezmiş. ikisi de faydalı aslında ama yemiyorsa da zorlayamazsın ama sana da karışmasa keşke eşin
Bembeyaz yağan bir karın, ne yağmışsa yağsın kapattığı ve yağdığı yeri temizlediği gibi; bu mübarek Ramazan ayının da, bizim tüm hatalarımızı örterek, temizleyerek hayırlı, yeni bir geleceğe, umut dolu yeni bir baslangıca vesile olmasını dilerim hepimiz için...TÜM İSLAM ALEMİNE ve BURADAKİ SİZ DOSTLARIMA HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM...
ne güzel yazmışsın canım. sana da hayırlı ramazanlar
Günaydın kızlar çook yorgunum dün emniyetteki randevum 11 de olmaısna rağmen saat 3 te gire bildim ancaabide işlemleri yaptıktan sonra hani bebek dedi saat üç buçuk olmuş evde dedim getir yoksa yapmama işlemini dedi sıcak fln dinlemedi getir dedi bide te bakırköyden eyüpe geldim Gülniahli aldım o sıcakta oraya götürdüm içeri girdik adam Gülnihale baktı ve ''bu sen misin'' dedi hepsi bu kağıtı imzaladı veridi eve geldik bide klima servisi geldi ortalık toz duman temizleyip uyuyana kadar saat 1 oldu 3 te sahur hazırlamak için kalktım şimdide sandalyeye yaptıştım resmennnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?