- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.041
ısırmak serbest teyzeleri
Eki Görüntüle 468078 arkadaşlar bu da benm kızım betül zümram
Offf offf bu benim de favorimdir.icine sadece muz koyarim.yuvarlak bi kaseye altina strec yerlestirip buzluga atarim.donunca ters cevirip uzerine ilittigim cikolata sosunu boca eder hindistan cevizi serper sonra bi koseye siner hepsini afiyetle yerim:)
bende caponumu koymak istedim uzun süredir topic erkek görmüyodu sanırsam hep fıstık görüyorz
Eki Görüntüle 468181
:)
le- levent
ga-gamze
be-berra
be ise bebeğin be si :)
belkide 2. nin be si olur belli mi olur :)))
kayınvalidem geçenlerde çarşıda yürürken gözü kararıp düşmüş
kan revan içinde kalmış, burnunun üstüne düşmüş
ambulans çağırmışlar acile götürmüşler serum falan takılmış,
şükür hiçbişey olmadıama cok üzüldüm ya kıyamam
Alya ya o bakıcak bi de
daha evvelden anlatmştım zaten size, kayınvalidem baya rahatsız,
tansiyonu var, bi gözü cok az görüyor, bi anda durup duruken uyuyakalıyor,
sürekli ishal oluyor wc ye gidene kadar altına kaçırıyor, ve wc ye girince
yaklaşık yarım saat duruyor, ve kemik erimesinden dolayı elleri bi anda
kitleniyor ve elinde ne varsa yere düşürüyor((
kendi annem bakamaz cnkü 9 yaşında kardeşim var onu okula gönderiyor ancak
yaz tatillerinde bakabilir ki benm annemde az bucuk sinir hastası tahammülsüz,
küçük kardeşime bile o bakamamıştı benle ablam bakmıştık ona o bebekken,
yani napıcam bilmiorum dua edin kızlar şu günlerin yüzü suru hürmetine
evet cnm gazeteye bile cıkdı inş bidaha yaşamayız böyle bişey cok saol Bernacım..Nurcum kardeşine çok geçmiş olsun çocuun başına gelmeyen kalmamış nası bi olay bu ya..Allah korumuş bidaha yaşatmasın böyle şeyler..
Bernanın ve Mirayın söledikleri cok güzel bence cnm:)arkadaşlar ctesi günü eşimin arkadaşları iftara geliyomuş neler yapabilirim sizce? fikir verebilirmisiniz
pişttt yakışıklı caponummm atasın bi göz kırpığı banabende caponumu koymak istedim uzun süredir topic erkek görmüyodu sanırsam hep fıstık görüyorz
Eki Görüntüle 468181
ah şu aşırı sıcakları bi atlatsaydık ve de diş çıkarma sıkıntılarını bi atlatsaydık rahata erseydikslm kızlar
dün geceden beri Hayal hiç doğru düzgün emmedi. aç aç duruyor sanki. memeyi ağzına almak bile istemiyor. muhallebisini de yemedi dün gece. eli hep ağzında, dişlerini kaşıyıp duruyor. nasıl düzelicek bu kız böyle bilmiyorum. bol bol yemesi lazım kaybettiği kiloları geri almak için ama ağzına bile sürmüyor memeyi. hemen başını arkaya atıyor köprü kuruyor. gece emerdi normalde onu bile emmedi. çıldırmak üzereyim
canım senin işin zor Allah yardım etsın
şşşşş bak helee..tavuğu mantarla sotele bi güzel sonra bi borama yay üstüne kaşar rendele fırında üstünü kızart bomba oluybi
tavuğuda kuşbaşı şeklindemi sotelicem.açıkçası itiraf edeyimki hiç güzel tavuk yemeği yapamıyorum ..hemde her çeşidini
Maşallah çok tatlı esmer sanırım maşallah barekALLAH
.
Bende oğlumun resmini koyayim bakalım olacak mi telefondan zor oluyo ins. Beceririm
Işte buyrun benim sıpa tarhana yiyo
Maşallah çok tatlı esmer sanırım maşallah barekALLAH
.
Bende oğlumun resmini koyayim bakalım olacak mi telefondan zor oluyo ins. Beceririm
Işte buyrun benim sıpa tarhana yiyo
oyyy senin çekik gözlerini yerim , benim kızımda çekik gel sen Gülnihalden vazgeç benim Alya'ma kertim seniii
şşşşş bak helee..tavuğu mantarla sotele bi güzel sonra bi borama yay üstüne kaşar rendele fırında üstünü kızart bomba oluybi
tavuğuda kuşbaşı şeklindemi sotelicem.açıkçası itiraf edeyimki hiç güzel tavuk yemeği yapamıyorum ..hemde her çeşidini
Benim de eşimin arkadaşları gelicek bilmiyom neler yapcam bide 10- 15 gün sonra filan taşıniyoruz bakalım nasıl yapcam 2çocukla aslında emin değilim taşınma konusunda her an cayabilirim en baştan şöyle anlatayım bursayı bilenler için şuan dikkaldirım da oturuyorum kışın aşırı soğuk yazın aşırı sıcak 4kat merdivenler bayağı zorlayıcı tipten ki ben 2sinide kucağımda indirip çıkarıyorum çocuk odası kapı girişinde yatak odasına çok uzak ev düzensiz neyse ben beşevler kültür konak çamlıca dolaylarında istiyorum normal ara kat 130metre kare filan neyse bu üçevlerde ki ev şuan eltimler oturuyor 3.5katlı villa onlar iş nedeniyle0diyarbakır'a taşınacak bizde orya ama ben çocuklar merdivende zarar görür ev büyük ısıtamam temizleyemem diye düşünüyorum sizce oraya tasinayim mi fikriniz varmı
evet yavrum kuşbaşı. bişi yapmıcanki tavuk soğan mantar istersen sarımsakda koy bizde soğan sarımsak yasak olduu için burdan doyasıya soğan sarımsak koy böyle buram buram koksun ohhh çok özledm..sonra bunları kavur tavuklar pişene kdr sonra borcama koy üstüne kaşar rendele fırına ver çok basit
evet yavrum kuşbaşı. bişi yapmıcanki tavuk soğan mantar istersen sarımsakda koy bizde soğan sarımsak yasak olduu için burdan doyasıya soğan sarımsak koy böyle buram buram koksun ohhh çok özledm..sonra bunları kavur tavuklar pişene kdr sonra borcama koy üstüne kaşar rendele fırına ver çok basit
ben bu tarife yeşil biber ve domates eklleyip kayık güvec kaplara koyuyorum kişi başı olarak, sofraya geldiğinde havalı oluyo
soğan sarımsak niye yasak kız
Benim de eşimin arkadaşları gelicek bilmiyom neler yapcam bide 10- 15 gün sonra filan taşıniyoruz bakalım nasıl yapcam 2çocukla aslında emin değilim taşınma konusunda her an cayabilirim en baştan şöyle anlatayım bursayı bilenler için şuan dikkaldirım da oturuyorum kışın aşırı soğuk yazın aşırı sıcak 4kat merdivenler bayağı zorlayıcı tipten ki ben 2sinide kucağımda indirip çıkarıyorum çocuk odası kapı girişinde yatak odasına çok uzak ev düzensiz neyse ben beşevler kültür konak çamlıca dolaylarında istiyorum normal ara kat 130metre kare filan neyse bu üçevlerde ki ev şuan eltimler oturuyor 3.5katlı villa onlar iş nedeniyle0diyarbakır'a taşınacak bizde orya ama ben çocuklar merdivende zarar görür ev büyük ısıtamam temizleyemem diye düşünüyorum sizce oraya tasinayim mi fikriniz varmı
evin büyük oluşu temizlik ve ısı bakımından sorun yaratabilir ama olsun, ben severim trıbleks evleri taşın valla
Afiyet olsun senin minik sıpana pek tatlıymış annesi:)) Benimki de yemeğe başlasaydı bi hayırlısı ile :))
oldu kabul ettik..Gülnihalde zaten Gökalp le aldatmıştı oğlumu yalan rüzgarı gibi :))
Çok teşekkür ler herkese alıntı çoklu yapamıyorum ben mecburen geçtim mamaya 2ay emdi daha emmedi onun için sma aldık 3paket aldım çok aşırı kusuyodu mamayı değiştim aptamil alıyoz artık ama 1büyük boy kutu 1hafta anca dayanıyo 44tl e enes'e de bebelak 1artı alıyoz 2sine de bez alınıyo e karun değiliz ki yetmiyo ışte mecbur yoğurt çorba veriyom keşke emse ama memeyi görünce çılgına dönüyo nasıl ağlıyo
Hiç pişman olmayacaksın kızımı seçtiğin için :)) Bu birliktelik yalan rüzgarına son noktayı koyacak sen merak etme
ben bu tarife yeşil biber ve domates eklleyip kayık güvec kaplara koyuyorum kişi başı olarak, sofraya geldiğinde havalı oluyo
soğan sarımsak niye yasak kız
eşim yemiyo cnm..............
Ay alemsiniz valla sanki büyüyünce bizi takcaklar mi ki
Kızlar bi söz vardı neydi her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır mi neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?