2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ısırmak serbest teyzeleri

Maşallah çok tatlı esmer sanırım maşallah barekALLAH
.
:)
Bende oğlumun resmini koyayim bakalım olacak mi telefondan zor oluyo ins. Beceririm

Işte buyrun benim sıpa tarhana yiyo

Eklentiler

• $190720121255.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 33
Eki Görüntüle 468078 arkadaşlar bu da benm kızım betül zümram

maşallah dünyalar güzeli kızına çok güzel annesi bu minik çookkk Allah nazarlardan saklasın

bu fikri pek begendim bakkk :)) denemezsem çatlarımmm :) çikolataya deli oluyorum deli deliiii

bende caponumu koymak istedim uzun süredir topic erkek görmüyodu sanırsam hep fıstık görüyorz
Eki Görüntüle 468181

oyyy senin çekik gözlerini yerim , benim kızımda çekik gel sen Gülnihalden vazgeç benim Alya'ma kertim seniii

canım senin işin zor Allah yardım etsın

Nurcum kardeşine çok geçmiş olsun çocuun başına gelmeyen kalmamış nası bi olay bu ya..Allah korumuş bidaha yaşatmasın böyle şeyler..
evet cnm gazeteye bile cıkdı inş bidaha yaşamayız böyle bişey cok saol Bernacım..
arkadaşlar ctesi günü eşimin arkadaşları iftara geliyomuş neler yapabilirim sizce? fikir verebilirmisiniz
Bernanın ve Mirayın söledikleri cok güzel bence cnm:)
bende caponumu koymak istedim uzun süredir topic erkek görmüyodu sanırsam hep fıstık görüyorz
Eki Görüntüle 468181
pişttt yakışıklı caponummm atasın bi göz kırpığı banaD maşşallahh barekallah çekik gözlümeee ısırmakda serbestmiş ısırıorum ozaman kollarına saat yapıorummm
ah şu aşırı sıcakları bi atlatsaydık ve de diş çıkarma sıkıntılarını bi atlatsaydık rahata erseydik Hayalcim inş iştaha gelir eskisinden bile cok emer cnm, benmkide reddedio dedigin gibi geriye itip köprü kuruo ve bebekler mebekler ama baya karşı koyabiliolar:)

Maşallah çok tatlı esmer sanırım maşallah barekALLAH
.
Bende oğlumun resmini koyayim bakalım olacak mi telefondan zor oluyo ins. Beceririm

Işte buyrun benim sıpa tarhana yiyo

Afiyet olsun senin minik sıpana pek tatlıymış annesi :)) Benimki de yemeğe başlasaydı bi hayırlısı ile :))

Afiyet olsun senin minik sıpana pek tatlıymış annesi :)) Benimki de yemeğe başlasaydı bi hayırlısı ile :))

Çok teşekkür ler herkese alıntı çoklu yapamıyorum ben mecburen geçtim mamaya 2ay emdi daha emmedi onun için sma aldık 3paket aldım çok aşırı kusuyodu mamayı değiştim aptamil alıyoz artık ama 1büyük boy kutu 1hafta anca dayanıyo 44tl e enes'e de bebelak 1artı alıyoz 2sine de bez alınıyo e karun değiliz ki yetmiyo ışte mecbur yoğurt çorba veriyom keşke emse ama memeyi görünce çılgına dönüyo nasıl ağlıyo

ooo senin işin gerçekten çok zor, ikisininde bez mama dönemleri demek ,Allah yardımcın olsun. En güzelini yapıyorsun kendin en temizinden yapıyorsun yediriyorsun, kızım başlasın en gıdaya bende kendi çorbalarımdan vericem. Annem can atıyor Alya ya tarhana kurutmak için :) Emse oğlun daha iyi ama emmiyorsa da zorlasak bile nafile. Sen hiçç dert etme rızkı böyleymiş. Demekki ev yemekleri ile büyüyecek oğlun memeyi kabul edene kadar.

Hiç pişman olmayacaksın kızımı seçtiğin için :)) Bu birliktelik yalan rüzgarına son noktayı koyacak sen merak etme

Ay alemsiniz valla sanki büyüyünce bizi takcaklar mi ki
Kızlar bi söz vardı neydi her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır mi neydi

Eklentiler

• $190720121262.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $190720121261.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…