2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepsudem dr sordum 5-6 aylık olunca tavsıye edıyorum dedı cok fazla tutmamak sartıylaymış bende hemen magazalara baktım kraftın hoppalası hosuma gıttı pilsanın tavana asılanını eşım begenmedı ya duserseymıs cumartesı hem salıncak hemde hoppala almayı dusunuyorum yurutgec ılerde bakarım bıde mama sandelyesı var eşim abartmıyormusun dıyoooooo

Son düzenleme:
Azerii gerçekten zor bir gün geçirmişsin bir de o sıcakta . bari gülnihalle biraz daha ilgilenselerdi getirdiğine değerdi. neyse bugün dinlenirsin inşallah

yorgun uykusuz bir geceden sonra günaydın kızlar gündüz hiç uyumayan kızım gece de 3 te zor yattı ve 8 de deyim yerindeyse hortladı ya :) napıcam ben bu kızlar hiç bilmiyorum ben yine gece boyu deliksiz uyuyan gündüzleri de 3 saat kesintisiz uyuyan kızımı istiyorum yaa

Canım benim çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun bebişine şifa versin, hastanede yatmasına gerek kalmadan iyileşir inşallah.

cnm hastaeye bir uzman dr a götürsen daha ii olmazmı ne bileyim bebek bu ih

Son düzenleme:

bürokrasiden nefret ediyorum işte bu yüzden.. inşallah dinlenirsin akşama canım.. okurken ben yoruldum valla...

benm kızımda öyle şu bi kaç gündür. gündüzleri en az deliksiz 3 saat uyurdu akşamlarıda 9da uyuyodu ama şimdi nerdee. gündüzleri 2 kez 45 dk uyuyo zorla oda akşmlarıda kendini yırtarcasına ağlıyo elleride hep ağzında acaba dişmi çıkartoyooo

bende seni çok seviyorum

ahh yavrummm nasıl yorulmuşsundur kurban olam orda olaydım ayaklarına masaj yapardım cnm bnm

bnde bnde gece en fazla 2 defa kalkan gündüzde bıraktıın yerde oyalanan Selçükü istiyorm..pofffff hemde memeyi görünce hazine bulmuş gibi saldıran Selçükü istiyorm şimdi yok süt sağ yok mama ver artk btsn bu süt dönemi çok üzülüyorm

cok gıcıksıııınııızzzzzz,dıbıme kadar gelınmıs,kaleye gelınms,kasıklada yemek yenılmıs ve bana haber verılmemıs,kapadokya ıcın cok uzulmıcem o vakıt oohh olmus:):):):)

canım valla önceden gleceğimiz belli olsaydı seni mutlaka haberdar ederdim ama dediğim gibi otelden apar topar kaçınca bende eşime dedimki madem 3 gün kalacktık kalamıyoruz yaaaaaaaaaa ben o 3 günlük hasılatı alışverişte harcarım o da o zaman kayseriye gidelim dedi öle oldu yani. ama söz bi daha gelişime sana haber vericem şimdi kırşehirdeyim zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…