- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.021
iyi tatiller canım, ailenin yanında olmanın tadını çıkar...
bende caponumu koymak istedim uzun süredir topic erkek görmüyodu sanırsam hep fıstık görüyorz
Eki Görüntüle 468181
bende caponumu koymak istedim uzun süredir topic erkek görmüyodu sanırsam hep fıstık görüyorz
Eki Görüntüle 468181
Bernacım, içtenliğini biliyorum, umarım hepimiizn istekleri dilekleri hayırlısı ise gerçekleşir.
normal doğum konusunda ise, elimde bir doktor listesi var , sezaryan sonrası vajinal doğum yaptıran, hatta Berra'nın fotoğraflarını çeken fotoğrafçımız Esra'da tam 2 sene sonra normal doğurmuş, hiçbir sorun yaşamadım diyor, ve onun gibi konuştuğum birkaç anne daha var, garanti olsun diye 2 sene diyorlar, zaten benimde düşüncem kısmet ise, Berra 2,5 yaşında iken hamile kalmak, bu saye 2 yaş sendromu dönemini ben kendimi iyi hissederken ve hareketlerimde kısıtlama olmaz iken atlatıp inşallah sağlıklı bir çocukluk dönemi yaşatırım ilk göz ağrıma.
gerçi herşey kısmet işi ve bu konuda fikirleirm değişedebilir, kızlar biliyor 2. çocuğa çok sıcak bakan biriside değildim, ben evin büyüğü olduğumdan Berra'yıda evin büyüğü yapma fikri ve imkanların bölünecek olması fikri hala aklımı kurcalayan şeyler...
rabbim, en doğrusunu en doğru zamanda gerçekleştiriyor zaten , çok üzerinde düşünmeyede gerek yok, bu süreçte tek istediğim sağlık sigortam yok iken hamile kalmamak :) gerçekten acıbadem maslak'ta doğum yapmak çok istiyorum :) neden bilmiyorum ama istiyorum :) yakınımda kadıköy acıbadem var ama ben maslak diye tutturmuş durumdayım :)
bnde hep özenmişimdir o kdr kolay doğurup çıkanlara..bna hayal gibi geliyo..hep onun hayalini kurmuştum ama olmadı..bende 2. bebekte normal doğum yapmak istiyorum hatta araştırdım biara SSVD bi grup bile kurmuşlar birçok paylaşımlar var..çok fazla detaylı incelemedim ama..şayet birgün hamile kalırsam tekrar ciddi olarak üzerine düşücem..pazartesi akşamı eşimin arkadaşları geldi bize almanyada oturuyolar arkadaşının eşinin 2 çocuğu var 29 yaşında 2side normal yapmış anlata anlata heveslendirdiki dedim sen çokk şanslıymışsın..sadece adet sancısı gibi oldu bi girdim 10 dk da çıktım doğumhaneden diyo 2 sindede ve epizyotomisiz..orda bi arkadaşı ilk doğumunu sezayen yapmış 2 sende sonrada normal doğum..dedim türkiyede çok az doktor o riski göze alıyor maalesef(
eğer bütçe 200 ise , bu tarafta site içinde , hele beylikdüzündekleri hayal bile etme, oturulabilir nitelikte ev bulman imkansız diyebilirim. sitede 2 oda lar en ucuzu 190 dan başlıyor, siteden kastıda 2 bina ortak bahçe, sosyal imkan yok yani, 3 odalar için 240 ortalama başlangıç rakamı, eli yüzü düzgün olsun imkanlı olsun dersen 300 üzerine çıkman şart.
biz 170 e aldık geçen sene, tek bina, bölgede girip çıkmadığım aparman kalmamıştı en eli yüzü düzgün bütçe dahilindeki ev buydu.
ümraniye-çakmak diye sahibindende bak, ayrıca ümraniye şerif ali site yoğunlukludur hat boyuna tavukçu yoluna yakın ibareleri bulunur. ikbal caddesi denir, ben ikbal-hat boyu kesişiminde oturuyorum.
ataşehir olarakta ağaoğlu varyap ın oldu batı ataşehir kısmı var, birde eski ataşehir var, ayrıca ataşehir belediyesi kurulunca bir çok semt buraya bağlandı, yeni çamlıca der, örnek mah. der der de der :) onlar senin aradığın yerler değil.
Gamzeye katılıyorum tatlım Ataşehir ve Şerifali tarafı iyidir. En nezih Ataşehir aslında ama, Şerifali daha ekonomik. O taraftan ev alan arkadaşlarım oldu 170-230 civarında site içi,85-90 m2 . Bende bir göz atım ev ilanlarına.
ataşehire bağlı çıkan biçok mah.aradığın nezihlikte değil cnm onu söliim..ataşehirin kendisi güzel ama mah.leleri çok az nezih olan
Eki Görüntüle 468181
yerim yerim ben bun caponu, caponların en tatlısı maşallah...gel teyze öp beni diyor...
anem şuna bak tam japon accık ısırabilirmiyim ben bunu
Isırırım ben bu capon balığını, yirim
onu ben de farkettim de hangisi daha iyi onu bilmiyorum işte, gidip görmek lazım sanırım çok sağol canım.
Kızlar ben de 2012 şubat annesiyim
dünyalar güzeli bir kızım oldu
Hepimizin bebeklerine Allah sağlık sıhatt versin
Kokularını bizden uzak etmesin.
Ben minnoşum için blog yazıyorum
Siz de bir göz atın istedim
xxxxxxxxxxxx
Bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim
Eki Görüntüle 468181
ço0k tatlı bir kızın var cnm. maşallah.
bu arada benm kızımda da atopik dermatit var. zeytinyağı işe yaradı mı?
Alıntı yapamadım ama aklımda kalanlarla bısıler yazayım,
betuscuk zumracık amanda aman aman o ne dadlı gaymaklı bı dana oylee,elbısesıne baak,bende ıstıyom kızıma o elbısenın aynısından,sımdı ben kayserıde nerden bulayım:) bıde zumra ne guzel ısımmıs alamını merak ettım..
Buklecık erkekler ozellıklede kocalar hakkında yakın zamanda cok kotu seyler yasadıgım ıcın sana cook saglıklı tavsıyelerde bulunamıcam ne yazıkkı,bana kalsa hepsının kokune kıbrıt suyu ama ya sabıııır ya sabıııırrr...bu arada kapadokyada hangı otele geldınız canım eccuk merak ettımde....
Delıcıous_77 arkadasım kusura bakma balık hafızalıyım ben,sen topıgımızde paylasımda bulunuyomusun,devamlı ıletılerı begendıgını ve onlıne oldugunu goryorum bu topıkte,dıcem o kı sessız sessız durma canımınıcı gel katıl bıze....
önemli değil canım hatırlamayabilirsin evet ara sıra yazabiliyorum. kızımdan fırsat kalan zamanlarda.
Ahanda sımdı evden cıkıom gıdıom epıleysın setımı almaya:) braun dedınız hacılar ona gore,uzzzuuun arastırmalarım sonucu herkes braun demıs,gıdem bende alam barı...
Eki Görüntüle 468181
slm kızlar
dün geceden beri Hayal hiç doğru düzgün emmedi. aç aç duruyor sanki. memeyi ağzına almak bile istemiyor. muhallebisini de yemedi dün gece. eli hep ağzında, dişlerini kaşıyıp duruyor. nasıl düzelicek bu kız böyle bilmiyorum. bol bol yemesi lazım kaybettiği kiloları geri almak için ama ağzına bile sürmüyor memeyi. hemen başını arkaya atıyor köprü kuruyor. gece emerdi normalde onu bile emmedi. çıldırmak üzereyim
Kızlar ben de 2012 şubat annesiyim
dünyalar güzeli bir kızım oldu
Hepimizin bebeklerine Allah sağlık sıhatt versin
Kokularını bizden uzak etmesin.
Ben minnoşum için blog yazıyorum
Siz de bir göz atın istedim
xxxxxxxxx
Bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?