2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Citlenbik canım evet ilk etapta öyle başlıycam. Defnede de kullanamamistim çünkü cok huzursuzluk vermişti kızıma. Onu içtiği gün uyuyamiyordu. Tabi bizimki istisna. O yüzden bu kez en doğal olandan yanayım.

süper..çok hoş olur inş.normal olur..hele bi 2 yıl geçsinde o zmn düşünürüz :))) ama kardeş şart bnce hemde yaş aralığı az olan bi kardeş..bn aramda 2 yaş fln olan bi kardeşim olsun onla herşeyimi paylaşiim brbrimize destek olalm çok isterdm ama bnm kardeşimle aramda 7 yaş var ve çocuum gbi hissediyorm..bide boşver hastane konusunda ısrarcı olma..hayırlısı hangisindeyse orda olsun..bizde annemin ameliyatında bi hastanede olsun diye tutturduk dr. konusundada illede o olsun ameliyatı yapan dr. devlet büyümüzü ameliyat eden dr.du ve içimiz çok rahattı ama ameliyattan sonra annem ölümden döndü içerde sızma olmuş dikişler atmış fln filan yani babam eşyaları toplamaya başlamış ümidi kesmişler annemden..ve dr. hatası ne kdr tam anlamıyla kabullenmeselerde..o yüzden keşke devlet hastanesinde olsaydı dedk sonra pişman olduk şimdi kadın bide sapasağlam ciğerlerini sakatladı..neyse işte anlatabildimmi senin için en iyi hastane hangisiyse orda yaparsın inşallah gayet normal şekilde..

bnde hep özenmişimdir o kdr kolay doğurup çıkanlara..bna hayal gibi geliyo..hep onun hayalini kurmuştum ama olmadı..

hadi ya sitede inat etme diyorsun yani, otoparklı falan olsun en azından ya, böyle şehir içi içiçe yerleri sevmiyorum hiç. Çok sağol canım.

85-90 m2 mi ya biz o kadar eve sığamayız ki, eşime kocaman bir çalışması odası lazım oluyor zaten. Ya ne pahalıymış anadolu, o kadar ev o fiyataysa biz beylikdüzünden ev alalım iyisi mi:) çok sağol tatlım.
ataşehire bağlı çıkan biçok mah.aradığın nezihlikte değil cnm onu söliim..ataşehirin kendisi güzel ama mah.leleri çok az nezih olan

onu ben de farkettim de hangisi daha iyi onu bilmiyorum işte, gidip görmek lazım sanırım çok sağol canım.

Kızlar normal dogumu allah herkeze nasip etsin diyorum. tabikide önce sağlık geliyor hem anne hemde bebek için çnkü çok şükr dogumum çok zor olmadı ki ben en ufak bi yerim agrısa gün boyu yataırm eşimn başının etini yerim herkezi ayagı kaldırırım dogumdada öyle olcagını düşndm ama herşy tam tersi oldu allah yardm etti sanırım... yok böyle bi duygu sabh sancılandm hafif hafif saat 14,23 dogumdan çıktım saat 3 gibi bebegm yanımdaydı ve dogumdan snra sadece 2-3 saat yorgunlugum vardı,zatn dogumdan snra o aglama sesi herşeyi alıp götürüyor sizden..
kardeş konusunda ise en az 3 diyorum açıkcası kalabalık bir aileden gelyrm 1 ablam 1 erkek kardeşim vrdı kuzenlr fln kalabalıktı birine bişy olsa yardımına ihtyç olunsa hepbir arada oluyrduk bn bunun rhtlıgını çektıgım içn allah kısmet ederse kndi çoçklarım içnde öyle düşünyrm...

slm kızlar

dün geceden beri Hayal hiç doğru düzgün emmedi. aç aç duruyor sanki. memeyi ağzına almak bile istemiyor. muhallebisini de yemedi dün gece. eli hep ağzında, dişlerini kaşıyıp duruyor. nasıl düzelicek bu kız böyle bilmiyorum. bol bol yemesi lazım kaybettiği kiloları geri almak için ama ağzına bile sürmüyor memeyi. hemen başını arkaya atıyor köprü kuruyor. gece emerdi normalde onu bile emmedi. çıldırmak üzereyim

Bernacim selçuk paşaya cok geçmiş olsun. Ve ayrıca cok yakışıklı maşallah.
bu sıcaklar hem bizi hem bebişlerimizi mahvetti.
Ramazanda oruç tutamayanlardan biri de benim. Malesef tansiyonum düşüyor hemen. Bana hastanede serum takılınca bile tansiyonum düşer

gamzecim paylaşım için sağol. Iyiki içmiyoruz. Şu gökçek bi gitseydi başımızdan

Kızlar ben de 2012 şubat annesiyim
dünyalar güzeli bir kızım oldu
Hepimizin bebeklerine Allah sağlık sıhatt versin
Kokularını bizden uzak etmesin.
Ben minnoşum için blog yazıyorum
Siz de bir göz atın istedim

xxxxxxxxx

Bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:

ço0k tatlı bir kızın var cnm. maşallah.

bu arada benm kızımda da atopik dermatit var. zeytinyağı işe yaradı mı?

Son düzenleme:
ço0k tatlı bir kızın var cnm. maşallah.

bu arada benm kızımda da atopik dermatit var. zeytinyağı işe yaradı mı?

Link paylaşımı yasakmış :)
Neyse herşeyin linkini veriyoruz oluyor demek bu olmuyormuş
Zeytinyağı işe yaradı canım
Önemli olan nemli tutmakmış cildini
biz bahsettiğim kremi de kullandık şimdiler yine kızarıklıklar oluyor ama çok kötü değil
hele bu sıcaklarda dikkat et sakın üşür diye iki kat giydirme tek body yeter.
Çamaşırlarını da iki kere durulattır.
Çok geçmiş olsun

bende caponumu koymak istedim uzun süredir topic erkek görmüyodu sanırsam hep fıstık görüyorz
Eki Görüntüle 468181

benim kızım da bugün 2 kere emdi canım. zor uyuyor uyanınca da hep huysuz. göğüs şişti artık bir elimde kızım bir elimde pompa süt sağacağım diye uğraştım zor oldu ama başardım :))

Allah bağışlasın ama blog ismi engellenmiş canım. mesaj atabilirsen bakayım

bernysita kullanıcısından alıntı

bende caponumu koymak istedim uzun süredir topic erkek görmüyodu sanırsam hep fıstık görüyorz

caponun öpülesi yanakları var maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…