- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.121
kızlar iyimi yapıyrm bilmyrm ama oruçlarımın hepsini tutmayı düşünyrm sütümü nsl etkilicek denemek istedim ...
kızlar iyimi yapıyrm bilmyrm ama oruçlarımın hepsini tutmayı düşünyrm sütümü nsl etkilicek denemek istedim ...
BUKLECİK cnm dün okudumda bi türlü yazamadım, eşinin bu tavrına cok üzüldüm, ama sanırım uçak korkunu yenmek zorundasın madem eşin göndermiosa otobüsle buna mecbursun, sana diomda ben sendende cok korkuom ucaga binmekdenama ben cocuk dogdukdan sonra anladımki iş başa düştümü ne korku kalıo ne endişe:)
AZERİİ Ayselcim nasıl yormuşlar seni öyle terbiyesizler valla bende okurken darlandımne insafsızlar ya, neyseki sen güçlü kızsın, kız ben seni cidden cok begeniorum ha cok dirayetli cok güçlü kızsın maşallahh sana kuzumm
KELEBEKK cnm bnmm gece yasin okudum ve bende sana dua ettim bütün hastalarada ettim ama ismini bilmedigim için kelebek nickli kardeşimin bebeğine die dua ettim ne bileyim öyle dedim artık:) inş bu kadar dua ile Allahımın izniyle iyileşcek bebegin metanetli ol kuzumm
NLN83 Nalancım nasıl oldunuz bebeğinle sen acaba cok meraktayız:26:
BERNYSiTA Bernacım Selçükün inşallahh eskisi gibi seni saldırgan bi şekilde sarıp sarmalar kuzummm
İSOLDE cnm seni cok takdir ettim herşeye ragmen kalktın eşine sahur hazırladın, yaranı deşmemek için bu konuyla ilgili bişey sormak istemiorum cnm ama evlilik yıldönümünüzde eşin sana yaptımı bişeyler:26:
ben geldiiim :)) tatil bitti karadeniz bi harika, çok gezdik oğlum da çok sevdi memleketini :) hehe :) giderken 17 saat sürdü yol.. 12. saatten sonra gökalp çok huysuzlandı ama tatilde çok rahattık.. tatie çıkma imkanı olan arkadaşlar bebeğim küçük rahat edemem diye düşünmeyin, inanın ki ewde olduğundan çok daha rahat oluyorsunuz..
tabi ki geçmişi okuyamadım , zaten tüm günü alır okumaya kalksam.. inşallah herkes iyidir bebekler iyidir..
yarın da tekirdağa gidicez Allah ın izniyle..
son olaraak Ramazan ı Şerifiniz herkese hayrlı olsun arkadaşlar oruç tutanlar warsa aramızda Allah kabul etsin.. hepinizi öptümmmmmmmm..
Çok sinirliyim sinirimden gittim lavaboda 15 dk ağlaldım geldim sinirlerim boşaldı resmen sırf kendini düşünerek karar veren insanlardan nefret ediyorum!
evet yavrum kuşbaşı. bişi yapmıcanki tavuk soğan mantar istersen sarımsakda koy bizde soğan sarımsak yasak olduu için burdan doyasıya soğan sarımsak koy böyle buram buram koksun ohhh çok özledm..sonra bunları kavur tavuklar pişene kdr sonra borcama koy üstüne kaşar rendele fırına ver çok basit
çok sağolasın cnm gerçekten kolaymış deneyeceğiim bunu
Bgn benım evlılık yıldonumum
sıze guzel haberler vermeyı ısterdım ama hıcte oyle olmıcak
bız bosanıyoruz kızlar,ılk olaydan 2ay sonra ne yazıkkı gecen hafta yıne aynı kadınla mesajlasmalarını yakaladım esımın,bu seferkı ogrendıgımde herseyın cok degısıcenı,cok farklı bı es olucanı soylemıs olmasına ragmen hıcbıse degısmedı esımde,ıkı yemege cıkarıp ıkı kıyafet alınca kendını degıstım sandı galıba,bgn aılesıne anlatıcak herseyı,2.defa o kadınla konustugunu falan herseyı anlatıcakmıs,oda bosanmak ıstıyomus...
Napalım benımde kaderımde bu yazılıymıs
ahh yavrummm nasıl yorulmuşsundur kurban olam orda olaydım ayaklarına masaj yapardım cnm bnm
canım sütün azalırsa tutma derim sonra borcu çok oluyo ama sütüm gelsin diye ben mecbur tutamıyorum zaten bi alıyo bi almıyo şimdi oruçtan dolayı süt azalırsa hepten bırakır benim oğlan
inşallah teşekkürler
cerebel cnm sen aile hekimiydin de mi
daha iki gün önce aile hekimimize götürmüştüm
bana pimpirikli muamelesi yaptı ciğerleri temiz merak etme hırıltı reflüdendir dedi
reflümüz birbuçuk aylıkken bitmiş olmasına rağmen
iki gün önce temiz çıkarken iki gün sonra nasıl bronşit tanısı konur
napabilirim nasıl yardımcı olabilirim
netten araştırdım koca koca insanlar göğüs agrısına dayanamıom diye yazmışlar
benim miniğim nasıl dayansın
kızlar çılldırmak üzereyim ya kızım uyumuyo benim gözümden uyku akıyo ama o uyumuyo 4 ay sendromu falan diye bişey var mı ya gamze sen daha tecrübelisin bizden.Tam uyuyo memede yerine koyuyorum 15 dak. sonra uyanıyo ne buzuki ne başka bişey fayda ediyo bizim kıza tahammülüm de kalmadı ya bağırıyorum bazen sonrada çok üzülüyorum napcam ben yaaaa(((
nasıl gidiyo oruç sütünde azalma filan varmı canım bende tutmayı düşünüyorum şuan hastayım 2 gün sonra başlıcam inş.
bız bosanıyoruz kızlar,ılk olaydan 2ay sonra ne yazıkkı gecen hafta yıne aynı kadınla mesajlasmalarını yakaladım esımın,bu seferkı ogrendıgımde herseyın cok degısıcenı,cok farklı bı es olucanı soylemıs olmasına ragmen hıcbıse degısmedı esımde,ıkı yemege cıkarıp ıkı kıyafet alınca kendını degıstım sandı galıba,bgn aılesıne anlatıcak herseyı,2.defa o kadınla konustugunu falan herseyı anlatıcakmıs,oda bosanmak ıstıyomus...
benm kızımda öyle şu bi kaç gündür. gündüzleri en az deliksiz 3 saat uyurdu akşamlarıda 9da uyuyodu ama şimdi nerdee. gündüzleri 2 kez 45 dk uyuyo zorla oda akşmlarıda kendini yırtarcasına ağlıyo elleride hep ağzında acaba dişmi çıkartoyooo
bnde bnde gece en fazla 2 defa kalkan gündüzde bıraktıın yerde oyalanan Selçükü istiyorm..pofffff hemde memeyi görünce hazine bulmuş gibi saldıran Selçükü istiyormşimdi yok süt sağ yok mama ver artk btsn bu süt dönemi çok üzülüyorm
bence iyi yapmıyorsun, umarım sütüm azaldı ne yapsam artmıyor diye 10 gün sonra birşey yazmak durumunda kalmazsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?