2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyimi yapıyrm bilmyrm ama oruçlarımın hepsini tutmayı düşünyrm sütümü nsl etkilicek denemek istedim ...

canım sütün azalırsa tutma derim sonra borcu çok oluyo ama sütüm gelsin diye ben mecbur tutamıyorum zaten bi alıyo bi almıyo şimdi oruçtan dolayı süt azalırsa hepten bırakır benim oğlan

BUKLECİK cnm dün okudumda bi türlü yazamadım, eşinin bu tavrına cok üzüldüm, ama sanırım uçak korkunu yenmek zorundasın madem eşin göndermiosa otobüsle buna mecbursun, sana diomda ben sendende cok korkuom ucaga binmekden ama ben cocuk dogdukdan sonra anladımki iş başa düştümü ne korku kalıo ne endişe:)

AZERİİ Ayselcim nasıl yormuşlar seni öyle terbiyesizler valla bende okurken darlandım ne insafsızlar ya, neyseki sen güçlü kızsın, kız ben seni cidden cok begeniorum ha cok dirayetli cok güçlü kızsın maşallahh sana kuzumm

KELEBEKK cnm bnmm gece yasin okudum ve bende sana dua ettim bütün hastalarada ettim ama ismini bilmedigim için kelebek nickli kardeşimin bebeğine die dua ettim ne bileyim öyle dedim artık:) inş bu kadar dua ile Allahımın izniyle iyileşcek bebegin metanetli ol kuzumm

NLN83 Nalancım nasıl oldunuz bebeğinle sen acaba cok meraktayız:26:

BERNYSiTA Bernacım Selçükün inşallahh eskisi gibi seni saldırgan bi şekilde sarıp sarmalar kuzummm

İSOLDE cnm seni cok takdir ettim herşeye ragmen kalktın eşine sahur hazırladın, yaranı deşmemek için bu konuyla ilgili bişey sormak istemiorum cnm ama evlilik yıldönümünüzde eşin sana yaptımı bişeyler:26:

ben geldiiim :)) tatil bitti karadeniz bi harika, çok gezdik oğlum da çok sevdi memleketini :) hehe :) giderken 17 saat sürdü yol.. 12. saatten sonra gökalp çok huysuzlandı ama tatilde çok rahattık.. tatie çıkma imkanı olan arkadaşlar bebeğim küçük rahat edemem diye düşünmeyin, inanın ki ewde olduğundan çok daha rahat oluyorsunuz..
tabi ki geçmişi okuyamadım , zaten tüm günü alır okumaya kalksam.. inşallah herkes iyidir bebekler iyidir..
yarın da tekirdağa gidicez Allah ın izniyle..
son olaraak Ramazan ı Şerifiniz herkese hayrlı olsun arkadaşlar oruç tutanlar warsa aramızda Allah kabul etsin.. hepinizi öptümmmmmmmm..

kızlar iyimi yapıyrm bilmyrm ama oruçlarımın hepsini tutmayı düşünyrm sütümü nsl etkilicek denemek istedim ...

Allah kabul etsin cnm, bence buna sen karar vereceksin cnm, denersin bikaç gün baktınki sütün yetmio azaldı bırakırsın, baktınki hiç azalma yok hatta tam aksine rabbim şenlendirir memişlerini gürül gürül akar ozaman devam edersin, ben sütümün yetmemesindende korkuorum ama daha cok açlıktan düşerim gözüm kararır, Alya huysuzlanır bende açlıgın verdigi zayıflıkla ona bagırırım falan diye korkuyorum, bide manisada yaşıorum burda 20:40da okuncak ezan ve aşırıı sıcak susuz kalırsam sütüm cidden azalır die düşündüm ne bileyim esas benmi iyimi ettim kötümü ettim bende bilmiorum:26:

kkelebek arkadaşım allah tez zamanda ömerine şifa versin (ismini yanlış hatırlamıyorum inşallah)bi an önce iyileşsinde anneciğini üzmesin benim oğlumdada doğduğundan bu yana fena hırıltı var o tıkanırken ben olmuşum gibi daralıyorum yarın bizde özele götürecez inşallah bişey çıkmaz

Çok sinirliyim sinirimden gittim lavaboda 15 dk ağlaldım geldim sinirlerim boşaldı resmen sırf kendini düşünerek karar veren insanlardan nefret ediyorum!

Bgn benım evlılık yıldonumum
sıze guzel haberler vermeyı ısterdım ama hıcte oyle olmıcak
bız bosanıyoruz kızlar,ılk olaydan 2ay sonra ne yazıkkı gecen hafta yıne aynı kadınla mesajlasmalarını yakaladım esımın,bu seferkı ogrendıgımde herseyın cok degısıcenı,cok farklı bı es olucanı soylemıs olmasına ragmen hıcbıse degısmedı esımde,ıkı yemege cıkarıp ıkı kıyafet alınca kendını degıstım sandı galıba,bgn aılesıne anlatıcak herseyı,2.defa o kadınla konustugunu falan herseyı anlatıcakmıs,oda bosanmak ıstıyomus...
Napalım benımde kaderımde bu yazılıymıs

Çok sağol cnm teşekkür ederim ya bide senin ismin ne kuzum ya hep kızının ismiyle hitap ediyorum sanaa:)

Anamm Baharımm hoş geldin ne güzel Gökalp üzmemiş senin güzel güzel tatili yapmışın özledim seni

((((((( canım çok üzüldüm inş. senin ve kızın için hayırlısı olur

ahh yavrummm nasıl yorulmuşsundur kurban olam orda olaydım ayaklarına masaj yapardım cnm bnm

Estağfirullah canım arkadaşım benim biz bi buluşak hem seni hem Selçükünü mıncıklayacam

canım sütün azalırsa tutma derim sonra borcu çok oluyo ama sütüm gelsin diye ben mecbur tutamıyorum zaten bi alıyo bi almıyo şimdi oruçtan dolayı süt azalırsa hepten bırakır benim oğlan

asılnda korkmuyo değlm eşim tutma dıo bende onu dinlemeyp tutyrm çünkü snra borcu gerçkten tutulmuyr yanı ben tutamıyrm zamanında tuttum tuttum.ama bundan dolayı bşy olurda wayy halime daha susmz bizimkisi ben sana dememişmiydim der durur bklm nşallah kesilmez..

canım benim çok geçmiş olsun ve senin sakin olman gerekiyor, bırakma kendini....

canım arkadaşım, bağırdığın aman anlıyor mu hayır ! o zaman neden bağırıyorsun, tam gerildiğin bağırma noktasında geldiğin zaman tekrar gülümse, hiç suratını asma gülümse ve çok daha sakin bir ses tonuyla yaklaş kızına, sakinleşmesini sağlarsın bu şekilde.

birde bu noktaya geldiyseniz artık uyku eğitimini düşünmelisin diye düşünüyorum, biraz araştır ve aileniz için en uygununu bul, tüm detaylarını uygulayan annelerin tecrübelerini iyicene oku, uygulama tekniklerinide eşinede oku veya evda başkası varsa onada oku, hepiniz iş birliği içinde olursanız 3-4 günde çözersiniz işi.

en önemli nokta yarım yamalak bilgi ile başlamayın eğitime, detay bir iki şeyi kaçırırsanız başarıya ulaşamazsınız çünkü.

bence iyi yapmıyorsun, umarım sütüm azaldı ne yapsam artmıyor diye 10 gün sonra birşey yazmak durumunda kalmazsın....

bence iyi yapmıyorsun, umarım sütüm azaldı ne yapsam artmıyor diye 10 gün sonra birşey yazmak durumunda kalmazsın....[/QUOTE]

azaldıgını anlarım bırakırım zatn hem gerkli önlemlerimi alıyrm şmdiden snra orucumun borcu kalıyr...

canım çok üzüldüm herşeyin hayrlısı olur inş. ama unutmaki yuva yıkanında yuvası olmaz ... rabbim yardımcın olsun inş. atlatırsın en kısa sürede...

canım Rabbim hakkında hayırlısını versin..senin yüzünü güldürsün..ben anlamıyorumki bu kadında evli odamı boşancak kocasından hani ne olcak yani..ne yüzsüz arsız insanlar..eşin kafasına dank edip çok pişman olcak birgün eminim ama ozamanda iş işten geçmiş olmasa..senin ailen biliyomuydu bu durumları ve tavırları nasıl? insanlar ne yazıkki kaybettikten sonra anlıyorlar elindekilerin değerini..eşinde anlıcak..bilmiyorum belki konuşmak kolay burdan ama beni sevmeyen,aklı,gözü başka yerde olan bir adamla bir ömür geçer mi? böyle mutsuz bir yuvada ben çocuğumu büyütceme çekip giderim..bir insan haklıysa,dürüstse,doğruysa Allah birgün mutlaka yüzünü güldürür..ha sevgi varsa arada hatalar telafi edilebilir bi nebze ama sürekli tekrarlanıyorsa..yazık be sana canım..ne hakkı var bunları sana yaşatmaya..

damaklarını bi kontrol et bakalım kabarıklık falan var mı benimki 1 ay önce 2 ini de çıkardığı için işten değil bu huysuzluğu diye düşünüyorum

noldu bizim bebişlerimize yaa hani büyüyünce düzeleceklerdi bunlar ama nerdeye hepimizin çocuğu aynı şeyleri yaşıyo o yüzden dönemel bi şey ve bütün bebekler yaşaycak ve onrasında eski huzurlu mutlu hallerine dönecekler diye düşünüyorum en azından umut ediyorum :))))))))

çokkk çokk üzüldüm canım inan okurken gözlerim doldu bu hayırlı cuma gününün ve ramazan ayının yüzü suyu hürmetine Rabbim acını tez zamanda hafiflletsin inşallah çok güçlü olursun bu zor dönemi en az hasarla atlatırsın ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm...

bence iyi yapmıyorsun, umarım sütüm azaldı ne yapsam artmıyor diye 10 gün sonra birşey yazmak durumunda kalmazsın....

azaldıgını anlarım bırakırım zatn hem gerkli önlemlerimi alıyrm şmdiden snra orucumun borcu kalıyr...[/QUOTE]

Canım ben dün sabah kahvaltısı dışında öğlen bi simitle geçiştirdim bütün gün emniyette olduğum için akşama baya fark etmişti sütüm azlmıştı o yüzden tutmuyorum kızımın süte ihtiyacı var çünkü oruçlarımı da aralık ayında tutacam tam 1 ay .Ne kadar süt verip o kadar az mama versem kar sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…