- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.141
Bgn benım evlılık yıldonumum
sıze guzel haberler vermeyı ısterdım ama hıcte oyle olmıcak
bız bosanıyoruz kızlar,ılk olaydan 2ay sonra ne yazıkkı gecen hafta yıne aynı kadınla mesajlasmalarını yakaladım esımın,bu seferkı ogrendıgımde herseyın cok degısıcenı,cok farklı bı es olucanı soylemıs olmasına ragmen hıcbıse degısmedı esımde,ıkı yemege cıkarıp ıkı kıyafet alınca kendını degıstım sandı galıba,bgn aılesıne anlatıcak herseyı,2.defa o kadınla konustugunu falan herseyı anlatıcakmıs,oda bosanmak ıstıyomus...
Napalım benımde kaderımde bu yazılıymıs
bız bosanıyoruz kızlar,ılk olaydan 2ay sonra ne yazıkkı gecen hafta yıne aynı kadınla mesajlasmalarını yakaladım esımın,bu seferkı ogrendıgımde herseyın cok degısıcenı,cok farklı bı es olucanı soylemıs olmasına ragmen hıcbıse degısmedı esımde,ıkı yemege cıkarıp ıkı kıyafet alınca kendını degıstım sandı galıba,bgn aılesıne anlatıcak herseyı,2.defa o kadınla konustugunu falan herseyı anlatıcakmıs,oda bosanmak ıstıyomus...
Gecen hafta pazartesı gunu yakaladım mesajlarını yıne,o mesaj kutusundan sılmıs ama sılse bıle kaydolan bı yer daha var orayı bılmedıgı ıcın mesajlar orda kalmıs ve ben gordum,ılkı gıbı kıyametler koptu yıne ama bu sefer sdc ıkımızın arasında oldu tartısma,aılelerı aramadık ve bana cok degısıcenı,cok farklı bı ınsan olucanı soyledı ve ben 2.bı defa daha yıne sans verdım ama gelgorkı olmadı,zaten oda benden bıkmısmıs,tahammul edemıyomus,bı dolu laaf,ben o gece bosanıcamı soyledımde kendını oldurmekle tehdıt ettı benı,ve suan bu noktadayız,henuz anneme soylemedım,oruclu oldugu ıcın aksamı beklıcem,sdc kardesıme soyledım,once o aılesıne herseyı anlatıcak,sonra ben
Gecen hafta pazartesı gunu yakaladım mesajlarını yıne,o mesaj kutusundan sılmıs ama sılse bıle kaydolan bı yer daha var orayı bılmedıgı ıcın mesajlar orda kalmıs ve ben gordum,ılkı gıbı kıyametler koptu yıne ama bu sefer sdc ıkımızın arasında oldu tartısma,aılelerı aramadık ve bana cok degısıcenı,cok farklı bı ınsan olucanı soyledı ve ben 2.bı defa daha yıne sans verdım ama gelgorkı olmadı,zaten oda benden bıkmısmıs,tahammul edemıyomus,bı dolu laaf,ben o gece bosanıcamı soyledımde kendını oldurmekle tehdıt ettı benı,ve suan bu noktadayız,henuz anneme soylemedım,oruclu oldugu ıcın aksamı beklıcem,sdc kardesıme soyledım,once o aılesıne herseyı anlatıcak,sonra ben
kayseriye uçasım geldi....
canım benim bir kaç ay önceki mesajlaşmamız var dı ya aç onları oku...
şundan da eminim, senin için bir defter kapanacak, biraz acılı olacak , canım yanacak ama eninde sonunda kapanacak... amaaa ne o karakterden yoksun adam için ne de o terbiyesiz kadın için senin defterin hiç kapanmayacak, aylardır o kadın seni varlığıyla rahatsız ediyordu ama artık sen onu rahatsız edeceksin, ve ben yüzde yüz eminim, bir süre sonra ayrılacaklar ve o karakterden yoksun adam sana yeniden başlayalım diyecek.
onların şimdiki durumu adrenalin aşkı idi, herşey açığa çıkıp saklanma gibi adrenalin veren aktiviteler sona erince mutsuz olacaklar emin ol buna...
ve tekrar söylüyorum aç o mesajları oku, kızının sana nasıl bir hediye olduğunu, nasıl özel bir bebeğin olduğunu bir kere daha hatırla....
slm herkese hastaneden yeni geldik eyüp bey maşallah bişeyi yok ama 60gr almış geçen ay da 80gr almıştı Allah'tan 4kg doğdu ilk ay 2kg aldı 2.ayda yavaş yavaş emmeyi bıraktı 1kg aldı memeyi tamamen bıraktı 60 lâ 80le idare ediyoz ilk başta almamış olsa şimdi nasıl olurdu bilmem neyse kavanoz mamalar yoğurt meyve ve aptamil1 vericekmisim sadece tarhana kemik suyu filan yok
Enes'e de bulaşıcı bi hastalıkmis dedi acilde ki sıcaktan olmuş diye inat ediyodu o döküntülere bi krem verdi 8gün geceleri sürücem 10-14gün sürer dedi. Bakalım eyüp beyi uyutabilirsem bende yaticam insallah sabah 7olmadan kalktı hâlâ mız mız uyumuyo napcam ben bu çocuğu bilmem
gamze napıcam ben,bı kızıma bakıyorum bı su yasadıklarıma,sankı ben onu aldatmısım gıbı kalkıp bana ben senden daha durustum dıyo bıde,okadar caresız ama okadar sogukkanlıyımkı,aglayamıyorum bıle
emziren bir kadına bunca yaptığından sonra yemişim onun orucunu , niye bekliyorsun ki, o seni bu kadar huzursuz ediyorsa sende onu et, bekleme anında yap, ve bu sefer bir şans daha verme, çünkü o adamın şansdan anladığı bilmemnesinin keyfini sürmeye devam etmek....
gaza getiriyormuşum gibi anlamasın kimse, bu konu ilk ortaya çıktığında gerek açıktan yazdıklarım gerek özel mesajlar ile direkt isolde ile , bekara karı boşamak kolay olacağından çok fazla fikrimi belirtmek istedmediğimi ve konuya daha farklı yönlerden bakmaya ve baktırmaya çalıştığımı hatırlayanlar hatırlar belki, ancak bu sefer yeter, bir kadına, çocuğunu büyütmeye çalışan bir kadına daha 4 ay önce doğum yapmış bir kadına bu yapılmaz artık. eğer uçkuruna sahip olamıyorsan defol git, bir yarayı sürekli kanatmaktansa , söküp atmak en sağlıklığı...
Derya sen yine mi hamilesin yoksa yanlış mı anladım?:44:
ılk yaptıgında burdakı herkesın,senın ve aılelerımızın soyledıklerı dogrultusunda sdc kızıma konsantre olarak ona bı sans verdım ama o ıkıncı defa benı aptal yerıne koyarak yıne o kadınla gorustu,o gece agladı zırladı sabaha kadar,bosanmayalım benı bırakma dıye,bu sefer gercekten degısebılıcenı dusundum 4 yıllık evlılıgımız boyunca agzından bı defa askım kelımesı cıkmayan adam her aradıgında bana guzel laflar soyluyo,eve geldıgınde yemegını yıyıp koltukta uyuyan adam benımle sohbet etmeye baslamıstı,tamam dedım bu sefer akıllandı galıba,ama saltanatım sdc 1hafta surdu,ee zorla olunca olmuyomus ve bgnku konusmamızda benı haksız cıkardı ıyımı,ben hıc donup kendıme bakmıyomusumda,bu olaya onu ben ıtmısımde,bende hıc caba sarfetmıyomusumda...
Deryacımm Eyüp gene kilo almamışmı ama iyi görünüyoo Enesede geçmiş olsun yüzün şişliği indimi nasıl oldunnn
sağol yüzüm indi çok azcık sağ gözümün altında morluk kaldı eyüp bey uyuşa çok daha iyi olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?