2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inanılmaz üzüldüm cnm aklıma her türlü küfür hakaret geliyor inanki
inan ağlıcam şmdi zor tutyorum kendimi, biliyorum ne desek seni teselli etmeyecek,
ha elbet bizler senin acını herzaman hafifleteceğiz hep senin yanındayız, ama dedimya ne
desek seni teselli etmeyecek, hakkında hayırlısı btanem, bebegine sarıl ve Allahına sığın,
yüreğinin sıkıntısını herşeyi ona anlat en iyi ilaç ondan gelecektir sana
genede küfretmicem eşine cünkü Aysimamın babası sonuçta, o güzel meleğimi üzmemek için
sabır ve sükut et btanem, bizim analarımızda bizim için böyle yapmadımı, napalım analıgın geregide bu demekki,
napıcaksın ailenlemi yaşıcaksın cnm

canım yaa çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun kocan olacak adam bebişini düşünmeyip bunu yapıyosa sende düşünme bu mübarek günler hürmetine allahım sana güç versin

Gecen hafta pazartesı gunu yakaladım mesajlarını yıne,o mesaj kutusundan sılmıs ama sılse bıle kaydolan bı yer daha var orayı bılmedıgı ıcın mesajlar orda kalmıs ve ben gordum,ılkı gıbı kıyametler koptu yıne ama bu sefer sdc ıkımızın arasında oldu tartısma,aılelerı aramadık ve bana cok degısıcenı,cok farklı bı ınsan olucanı soyledı ve ben 2.bı defa daha yıne sans verdım ama gelgorkı olmadı,zaten oda benden bıkmısmıs,tahammul edemıyomus,bı dolu laaf,ben o gece bosanıcamı soyledımde kendını oldurmekle tehdıt ettı benı,ve suan bu noktadayız,henuz anneme soylemedım,oruclu oldugu ıcın aksamı beklıcem,sdc kardesıme soyledım,once o aılesıne herseyı anlatıcak,sonra ben

kayseriye uçasım geldi....

canım benim bir kaç ay önceki mesajlaşmamız var dı ya aç onları oku...

şundan da eminim, senin için bir defter kapanacak, biraz acılı olacak , canım yanacak ama eninde sonunda kapanacak... amaaa ne o karakterden yoksun adam için ne de o terbiyesiz kadın için senin defterin hiç kapanmayacak, aylardır o kadın seni varlığıyla rahatsız ediyordu ama artık sen onu rahatsız edeceksin, ve ben yüzde yüz eminim, bir süre sonra ayrılacaklar ve o karakterden yoksun adam sana yeniden başlayalım diyecek.
onların şimdiki durumu adrenalin aşkı idi, herşey açığa çıkıp saklanma gibi adrenalin veren aktiviteler sona erince mutsuz olacaklar emin ol buna...

ve tekrar söylüyorum aç o mesajları oku, kızının sana nasıl bir hediye olduğunu, nasıl özel bir bebeğin olduğunu bir kere daha hatırla....

sna yaşattıklarının aynını yaşasın bu mübarek günde başka bişey demiyorm..ağzımı açarsam fena olcak çünkü...çokkk çokkk sinirlendm

canım allah yardımcın olsun şu mübarek günde inan okdr çok dua ediyrmki sana ve mink aysimaya...gerçk yuvası yıkanın yuvası olmaz.kalbını temiz tut sen sadece yeter. gitsin baklm mutlu olabilecekmi ?

canım hakkında hayırlısı olsun bebişin daha çok küçük eşinin yaptığıda affedilemez Allah yardımcın olsun inşallah bu günleride çabuk atlatırsınn üzülmee

emziren bir kadına bunca yaptığından sonra yemişim onun orucunu , niye bekliyorsun ki, o seni bu kadar huzursuz ediyorsa sende onu et, bekleme anında yap, ve bu sefer bir şans daha verme, çünkü o adamın şansdan anladığı bilmemnesinin keyfini sürmeye devam etmek....

gaza getiriyormuşum gibi anlamasın kimse, bu konu ilk ortaya çıktığında gerek açıktan yazdıklarım gerek özel mesajlar ile direkt isolde ile , bekara karı boşamak kolay olacağından çok fazla fikrimi belirtmek istedmediğimi ve konuya daha farklı yönlerden bakmaya ve baktırmaya çalıştığımı hatırlayanlar hatırlar belki, ancak bu sefer yeter, bir kadına, çocuğunu büyütmeye çalışan bir kadına daha 4 ay önce doğum yapmış bir kadına bu yapılmaz artık. eğer uçkuruna sahip olamıyorsan defol git, bir yarayı sürekli kanatmaktansa , söküp atmak en sağlıklığı...

gamze napıcam ben,bı kızıma bakıyorum bı su yasadıklarıma,sankı ben onu aldatmısım gıbı kalkıp bana ben senden daha durustum dıyo bıde,okadar caresız ama okadar sogukkanlıyımkı,aglayamıyorum bıle

slm herkese hastaneden yeni geldik eyüp bey maşallah bişeyi yok ama 60gr almış geçen ay da 80gr almıştı Allah'tan 4kg doğdu ilk ay 2kg aldı 2.ayda yavaş yavaş emmeyi bıraktı 1kg aldı memeyi tamamen bıraktı 60 lâ 80le idare ediyoz ilk başta almamış olsa şimdi nasıl olurdu bilmem neyse kavanoz mamalar yoğurt meyve ve aptamil1 vericekmisim sadece tarhana kemik suyu filan yok
Enes'e de bulaşıcı bi hastalıkmis dedi acilde ki sıcaktan olmuş diye inat ediyodu o döküntülere bi krem verdi 8gün geceleri sürücem 10-14gün sürer dedi. Bakalım eyüp beyi uyutabilirsem bende yaticam insallah sabah 7olmadan kalktı hâlâ mız mız uyumuyo napcam ben bu çocuğu bilmem

Deryacımm Eyüp gene kilo almamışmı ama iyi görünüyoo Enesede geçmiş olsun yüzün şişliği indimi nasıl oldunnn

bitanem, ağlayamazsın çünkü sende çok iyi biliyorsun ki artık ağlayacak bir konu yok ortada, arkasından ağlayacağın bir adamda, için beynin bunun farkında artık.

dürüstlük lafını ağzına almasın o dürüstlükten ne anladığı belli olmayan karaktersiz.....

inanılmaz sinirliyim, olayı kendim yaşıyormuşcasına yaşıyor şuan , öyle ki kalkıp sigara içesim geldi, öyle bir ruh hali içindeyim yani.

güzel arkadaşım, sen kızına bakmaya devam et, yaşadıklarını sen hak etmedin zaten... onların seviyesizlikleri bu, ama ben buraya yazıyorum, o adam sana geri gelecek, heycanları bitecek ve geri gelecek işte o zamana daha da güçlü olmak için bugün dimdik durmalısın.

ve birşey daha, ne olursa olsun Aysima'yı karıştıma bu işlere, eğer görmek istiyorum talebi gelirse karşı çıkma, silah olarak Aysima'yı kullanma, ben olsam bende kullanmak isterim ama doğru değil bu, baba-kız ilişkisi çok önemli sakın sakın, bu işlerden Aysima meleğini uzak tut....

ılk yaptıgında burdakı herkesın,senın ve aılelerımızın soyledıklerı dogrultusunda sdc kızıma konsantre olarak ona bı sans verdım ama o ıkıncı defa benı aptal yerıne koyarak yıne o kadınla gorustu,o gece agladı zırladı sabaha kadar,bosanmayalım benı bırakma dıye,bu sefer gercekten degısebılıcenı dusundum 4 yıllık evlılıgımız boyunca agzından bı defa askım kelımesı cıkmayan adam her aradıgında bana guzel laflar soyluyo,eve geldıgınde yemegını yıyıp koltukta uyuyan adam benımle sohbet etmeye baslamıstı,tamam dedım bu sefer akıllandı galıba,ama saltanatım sdc 1hafta surdu,ee zorla olunca olmuyomus ve bgnku konusmamızda benı haksız cıkardı ıyımı,ben hıc donup kendıme bakmıyomusumda,bu olaya onu ben ıtmısımde,bende hıc caba sarfetmıyomusumda...

Derya sen yine mi hamilesin yoksa yanlış mı anladım?:44:

Ay yok Allah olmayanlara nasip etsin enes 2yaşında bu 4aylık ben canımı yolda bulmadım yeter bukadar. Belki 8- 10sene sonra bi kızım olursa olur yoksa o da yok o zaman ki kafama bağlı şimdi emzirmedigim için sordun sanırım bizimki emme refleksinin kaybolması ve sütümün gelmemesinden dolayı emmiyo:):26:

klasik erkek söylemi, beyinleri farklı yerlerinde olduğundan , seninde önünde hizmetkarlar bakıcılar olduğundan bu kadar rahatlığın ve boş zamanın içinde beni ihmal ettin düşünceleri. şöyle olsaydı sende biraz dikkat et derdim, çocuk yok bi canın sın ve bakımsızsın ihmalkarsın o zaman sende kendin adamı bu yola sokmuşsun derdim inan buna, çünkü bu konularda tek suçun erkekde olmadığına inananlardanım. Ama artık sadece bir kadın değiliz yeni bir sıfatımız var anneyiz ve bu yeni ünvan bizleri çok yoruyor, işte bu noktada bir erkek gelip bıdı bıdı yapıyorsa sende suçlusun osun bu sun diye , ........ gitsin.....

işte hayatı yaşama amacı şeyi olan , oram rahat değilse gözüm hiçbirşeyi görmez felsefesi, iğrenç insan....

ben daha yazmayayım en iyisi....

Deryacımm Eyüp gene kilo almamışmı ama iyi görünüyoo Enesede geçmiş olsun yüzün şişliği indimi nasıl oldunnn

Sağol yüzüm indi çok azcık sağ gözümün altında morluk kaldı eyüp bey uyuşa çok daha iyi olacam

sağol yüzüm indi çok azcık sağ gözümün altında morluk kaldı eyüp bey uyuşa çok daha iyi olacam

işin zor canımm ben bile tek çocuğa yetişemiyorum iyice hareketlendi bide ayak tırnaklarım geçmedi bu tırnak batması ne biçim şey nasıl geçecek yaa tırnağım yukarı değil yana doğru uzuyooo biri çarpsa acı acı bağırıyorummm

Ben hıcbırzaman bakımsız bı kadın olmadım,evde hep tertıplı duzenlı gezdım,evımı oyle temız tuttum onun ıhtıuyaclarını yemegını utusunu hep hazırladım ama olmamıs demekkı,martın 8ınde dogum yaptım onlarsa ılk telefon gorusmelerını nısan basında yanı benım lohusalık donemımde yapmıslar ve ben ılk olayı mayısın 14unde ogrendım,1 ay konusmuslar yanı,bana yakalanınca 2 ay durup bu ayın 9unda tekrar konusmuslar,bırbırlerını ne cok ozledıklerınden bahsetmısler,poooffff valla ıgrenıyorum herseyden,nekadar ucuz olmus ılıskıler,o kadını bırdaha senın adını duyarsam kocana soylerım dedıgım halde,yapamıcamı sanıp tekrar aynı boku yedıler,kadınıda gordum bu arada,gelıceksın senınle yuzyuze konusucam dedım,senın benım karsıma cıkman benım kocanın karsısına cıkmamdan daha hayırlı olur belkı dedı ve geldı,oyle bakımsız oyle cırkınkı,g.tume kas goz cızsem ondan daha guzel olur,nebılım bende cook guzel bı kadın beklıyodum,sınır harbı ınsana neler yaptırıyo neler,o kadınla karsılıklı konusurken bıle oyle buzdolabı modundaydımkı sormayın,oylece aglıyodu bana yalvarıodu kocama soyleme dıe,eve gıdıp ıkı cocugumada sarılmak ıstıyorum dedı bana,nedımkı,1 yaptı 2 yaptı mutlaka 3.de yaparlar

cemile, gamze çok teşekkürler özellikle alyaprensesin annesi (ismini bilmiorum da:) çokçok teşekkürler Allah razı olsun yasin için
inşallah Rabbim yüzümüze bakar da oğlum şifa bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…