2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazık o çocuklara ki öyle bi anneleri var çok yazık

Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar,
Kelebek canım cok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Birde göğsünün sırtının dinlenipte temiz çıkması yanıltıcı oluyor. Bizimde büyük kızım bronşiolit olduğunda temiz çıkmıştı ama göğüs filminde çıktı.
ISOLDE canım tüylerim diken diken oldu mesajıni okuyunca. Allah'a havale et ikisinide. Gamze'nin dediği gibi esin sonra pişman olup sana dönmek isteyecek. Bundan bende eminim. Allah ıslah etsin onları. Heleki o kadın demeye dilimin varmadıgi varlıgı.

isolde canım sana ne deyim ne denir inan bilmiyorum
sen yeni doğum yapmış bi kadınsın ufacık minicik bi bebeğin var sana emanet her an onunla meşgulsün
haliyle eşini unutuyorsun bırak eşini kendini dahi unutuyorsun
ama onun tek derdi var o da malum
işte bu yüzden erkeklerden nefret ediyorum ve asla güvenmiyorum
bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim sana güç versin yardımcın olsun

aaa o kadın evlimi ben onu bilmiyordum, kacasının haberi yok mu ?

bu arada canım benim, olay güzel olmak bakımlı olmak evini temiz tutmak , ütüsünü yapmak değilki...

Cemil İpekçi birgün bir programda demişti ki, hiçbir erkek bir kadına evini temiz tuttuğu yemeğini ütüsünü yaptığı için teşekkür etmez, eğer yatakta onu ihmal ediyorsa. Erkek için bunların hiçbir önemi yoktur tek derdi yataktır diye... Evi b.k götürsün ama o kapı dudağınızada rujunuz, üstünüzde pijama dışında bir kıyafetle kapıyı açın, kocacım kocacım deyin ve yemek yapmadıysanız sevişin, o adam ne yemek sorar ne temizlik , gözüde sizden başkasını göremez demişti.

Bu kadar sığ olabilmeleri çok acı...

Ben bosandıktan sonra o pısman olsa noluuur olmasa nolur,ıkı olaydada pısman oldugunu soyledı ama naptı yıne yaptı yıne yaptı,nedımkı cok farklıyım suan kızllar,sankı bu olayı ben yasamıyorumda,bı baskasının olayını anlatıyomusum gıbı gelıyo,bosanıcamı ıdrak edemıyorum hala,belkı bosandıktan sonra anlarım...

bide tutumlu değil para harcatan kadının peşinde koşar demişti ondan mütevellit artık aman kocacım paran gitmesin boşver almayalım demiyorum al anasını satayım bidaha dünyayamı gelcez diyorum:)

hem evli hem de iki çocuk annesi bi kadın bu öyle mi yazıklar olsun
söyle kocasına
alem duysun
eşinin de onun da ne karakterde bi insan oldugunu duysunlar
herkes onlara iğrenir bakışlarla baksın

ilgisiz tutarsız bi adamla birlikte olmaktansa boşanıp bana değer veren özel hissettiren biriyle bi birliktelik yaşamak istiyorum desen nasıl çıldırır
seni başka biriyle düşünme fikri bile onu çıldırtır.

ayrıca o kadın kocasını ve iki çocuğunu hiçe sayıp bu haltı yediyse kocanla birlikteyken de yer
görsün o zaman nasıl karaktersz bi kadınla birlikte oldugunu

isolde canım Allah yardımcın olsun... Rabbim o mahlukatları da bildiği gibi yapsın inşallah. biz ne desek ne söylesek boş ama sen yine de dik durmaya çalış minik aysima için.4 yılını vermişsin zor olacak illaki sonuçta yaşanmışlıklar var birde minik kızın ama rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah aklını ruhunu bedenini feraha eriştirsin inşallah.. bol bol inşirah suresini oku ferahlarsın.. eşine bir şans daha verir misin bilmiyorum ama ( seni kışkırttığımı düşünme sakın) eğer gerçekten boşanmayı düşünüyorsan bütün yasal haklarını iyi araştır hem senin hemde kızın için gerekli bunlar. mal paylaşımıysa paylaş nafakaysa al hiiiiiiiiiç acımaaaaaaa

bence o kadının kocasına söyle onlar o haltı yerken utanmamış sen söylemeyemi çekiniyosun çocuklarını düşünseydi o kadın bu haltları karıştırmazdı bence kesinlikle söyle kocasına

kesinlikle sığ lar hatta sığır lar

Evet gamzecım kadın evlı ve ıkı cocugu var,kadında zaten esımın eskı sevgılısı lıseden askerlık donemıne kadar olan surecte 6 yıl kadar flort etmısler,cıddı dusunuyolarmıs aslında taakı bu kadın esım askerdeyken baskasıyla evlenıp esıme gecırene kadar ve yıllar sonra alevlenen ask...
Iste boylesıne ıgrenc bı ılıskının ortasında kızımla basbasa kaldım,sımdı soylermısınz ben o kadının kocasına bunların hepsını teeek tek anlatmımda napım

anlatmalısın, bu arada hakların konusunda danışabileceğin bir iki avukat burum sana istersen, bebekli kadınlara yasal hakları konusunda yardım eden bir iki avukat var

anlatmalısın, bu arada hakların konusunda danışabileceğin bir iki avukat burum sana istersen, bebekli kadınlara yasal hakları konusunda yardım eden bir iki avukat var

hersey buaksam bellı olucak gamzecım,akkoyun karakoyun cıkacak ortalıga,ozaman napılması gerektıgı konusunda fıkırlerınızı alıcam,nolur benı yalnız bırakmayın

ıste bu yuzden sevmıyorum topıge bısı anlatmayı,ne yazıkkı herkes okuyohıcbı kadın bu duruma dusmek ıstemez ama bellkı dıkkat cekıyo bu konu,ne dım allah kımseye yasatmasın

canım bugün oruç tutanlarımız var ya bi rehavet çöktü insanların üstüne o yüzden topikteler böyle düşünme
tabii ki kimse böyle bir durumda olmak istemez ama anlatmasan da ne yapacaksın
akrabalara eşe dosta anlatsan ertesi gün iki üç misli kulagına gelir
burdAKİ KİMSE SEni tanımıo acına üzülür paylaşmak isterler o kadar.

sen de kesinlikle suç yok erkeklerin beyni bambaşka çalışıo
dün salya sümük ağlıorum oğlum bronşit oldu diye
kocam bana sırnaşıo fesuphanallah
bunlar böyleler işte
hepsinin köküne kibrit suyu
şu an çok sinirliyim hepsini boğasım var

ayrıca kocan kendisini askerde iken aldatan bi kadınla birlikte olmayı nasıl hazmetmiş pes

Son düzenleme:
canım rahat olmaya çalış ki bebişin de olsun ve yesin inş.

çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin.

hadi gözünüz aydın klima takılmış :)

ıste bu yuzden sevmıyorum topıge bısı anlatmayı,ne yazıkkı herkes okuyohıcbı kadın bu duruma dusmek ıstemez ama bellkı dıkkat cekıyo bu konu,ne dım allah kımseye yasatmasın

cnm bende yaşadıgım sıkıntıları anlatrken nedense böyle dşünüorum,
insanlar şmdi bana acıyacak oysaki ben acınacak durumda deilim
sadece sıkıntımı paylaşmak istiorum diorum ama mesela şuanda
senin sorununu ya da bir başka arkadaşımızın bi sıkıntısını okudugum zaman
hiç öyle acıyarak okumuorum, o sıkıntı gercekden benm sıkıntımmış gibi
üstlenip pc başında elimde klavyeyle ne yapabilirim ne diyebilirim die
düşünüorum, burdan ancak teselli edebiliorum ama ellerimi açıp mevlama yalvardıgımda
anlıorumki kilometrelerce uzakta olup bişey yapamadıgımızı sadece pc ile dert paylaşmadıgımızı
anlıorum, cünkü ben okadar eminimki rabbim bizim bu dostlugumuzdan cok hoşnut, cünkü
burda herkes birbirine destekçi ve duacı, bundan daha güzel menfaatsiz dedikodusuz
bi dostluk olabilirmi? internet kullanmasını bilene hem cok muhteşem hem de cok tehlikeli bi kavram,
bizler interneti en faydalı haliyle kullanıoruz,
sen selamete erene kadar içim içimi yiyecek, bizleri habersiz bırkma herşeyini paylaş cnm bnm,
içine atma, ve ilk işin o k...e kadının kocasına olanı biteni anlat, şmdi minareyi çalan kılıfını hazırlar,
o kadın kendince planlar yapmştr RABBİMM kötülere fırsat vermesin, şeytanların zincirlendigi şu mübarek günlerde
rabbim insan görünümlü bu şeytanlarıda sincirlesin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Fatma sna şunu söyliim cnm, sn boşandığında şuanda olduğundan daha mutlu olcaksın buna eminim..brz alışma süresi zmn alabilir ama senin sahip olduun bi mucize var ve o sna Allahın bi lütfu..bunu şimdi anlayamasanda gün gelip büyüdüünde ve sna can yoldaşı olduunda ondan daha büyük bi aşkın olmıcak buna inanıyorm..şuanda insan sıfatı bile taşımayan taşıyamayan bi mahlukatla berabersin ki onun yaptıklarını düşününce midem almıyo kendisini bırakıp başka biriyle evlenen bi kadın için gül gibi karısını aldatıyo onursuz karaktersiz bu adam sna gelecekte hiç bişey vaadetmez zaten..haa gün gelicek belki çok güzel bi insanla karşılaşıp şimdi yaşayamadığın sevgiyi ve sadakati doyasıya yaşıycaksın..şuan uzak gibi geliyo olablir ama zaman hızlı ve Allah intikam alanların en hayırlısı..onlar kendi pisliklerinde boğulurken sen güzel bi hayata başlıcaksın ve o heriften kurtulduun için Allaha şükrediceksin..bunu bi masal gibi anlatmıyorm sna buna %100 inanıyorm ve etrafımda çoook gördüm örneklerini..bi tanesi gırtlak kanserinden sürünerek öldü karısına yaptıı kötülüklerden dolayı..karısı fıstık gibi yaşıyo..keser döner sap döner gün olur devran döner bu laf o kdr doğruki..bunu yaşayarak görceksin..bn sni şahsen tanımıyorum ama yüreğinin temizliğini hissediyorm ve bu mübarek günde dileğim Allah bu temiz yüreğinin ve güzel anneliğinin mükafatını en kısa zmnda versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…