- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.161
Ben hıcbırzaman bakımsız bı kadın olmadım,evde hep tertıplı duzenlı gezdım,evımı oyle temız tuttum onun ıhtıuyaclarını yemegını utusunu hep hazırladım ama olmamıs demekkı,martın 8ınde dogum yaptım onlarsa ılk telefon gorusmelerını nısan basında yanı benım lohusalık donemımde yapmıslar ve ben ılk olayı mayısın 14unde ogrendım,1 ay konusmuslar yanı,bana yakalanınca 2 ay durup bu ayın 9unda tekrar konusmuslar,bırbırlerını ne cok ozledıklerınden bahsetmısler,poooffff valla ıgrenıyorum herseyden,nekadar ucuz olmus ılıskıler,o kadını bırdaha senın adını duyarsam kocana soylerım dedıgım halde,yapamıcamı sanıp tekrar aynı boku yedıler,kadınıda gordum bu arada,gelıceksın senınle yuzyuze konusucam dedım,senın benım karsıma cıkman benım kocanın karsısına cıkmamdan daha hayırlı olur belkı dedı ve geldı,oyle bakımsız oyle cırkınkı,g.tume kas goz cızsem ondan daha guzel olur,nebılım bende cook guzel bı kadın beklıyodum,sınır harbı ınsana neler yaptırıyo neler,o kadınla karsılıklı konusurken bıle oyle buzdolabı modundaydımkı sormayın,oylece aglıyodu bana yalvarıodu kocama soyleme dıe,eve gıdıp ıkı cocugumada sarılmak ıstıyorum dedı bana,nedımkı,1 yaptı 2 yaptı mutlaka 3.de yaparlar
Ben hıcbırzaman bakımsız bı kadın olmadım,evde hep tertıplı duzenlı gezdım,evımı oyle temız tuttum onun ıhtıuyaclarını yemegını utusunu hep hazırladım ama olmamıs demekkı,martın 8ınde dogum yaptım onlarsa ılk telefon gorusmelerını nısan basında yanı benım lohusalık donemımde yapmıslar ve ben ılk olayı mayısın 14unde ogrendım,1 ay konusmuslar yanı,bana yakalanınca 2 ay durup bu ayın 9unda tekrar konusmuslar,bırbırlerını ne cok ozledıklerınden bahsetmısler,poooffff valla ıgrenıyorum herseyden,nekadar ucuz olmus ılıskıler,o kadını bırdaha senın adını duyarsam kocana soylerım dedıgım halde,yapamıcamı sanıp tekrar aynı boku yedıler,kadınıda gordum bu arada,gelıceksın senınle yuzyuze konusucam dedım,senın benım karsıma cıkman benım kocanın karsısına cıkmamdan daha hayırlı olur belkı dedı ve geldı,oyle bakımsız oyle cırkınkı,g.tume kas goz cızsem ondan daha guzel olur,nebılım bende cook guzel bı kadın beklıyodum,sınır harbı ınsana neler yaptırıyo neler,o kadınla karsılıklı konusurken bıle oyle buzdolabı modundaydımkı sormayın,oylece aglıyodu bana yalvarıodu kocama soyleme dıe,eve gıdıp ıkı cocugumada sarılmak ıstıyorum dedı bana,nedımkı,1 yaptı 2 yaptı mutlaka 3.de yaparlar
aaa o kadın evlimi ben onu bilmiyordum, kacasının haberi yok mu ?
bu arada canım benim, olay güzel olmak bakımlı olmak evini temiz tutmak , ütüsünü yapmak değilki...
Cemil İpekçi birgün bir programda demişti ki, hiçbir erkek bir kadına evini temiz tuttuğu yemeğini ütüsünü yaptığı için teşekkür etmez, eğer yatakta onu ihmal ediyorsa. Erkek için bunların hiçbir önemi yoktur tek derdi yataktır diye... Evi b.k götürsün ama o kapı dudağınızada rujunuz, üstünüzde pijama dışında bir kıyafetle kapıyı açın, kocacım kocacım deyin ve yemek yapmadıysanız sevişin, o adam ne yemek sorar ne temizlik , gözüde sizden başkasını göremez demişti.
Bu kadar sığ olabilmeleri çok acı...
aaa o kadın evlimi ben onu bilmiyordum, kacasının haberi yok mu ?
bu arada canım benim, olay güzel olmak bakımlı olmak evini temiz tutmak , ütüsünü yapmak değilki...
Cemil İpekçi birgün bir programda demişti ki, hiçbir erkek bir kadına evini temiz tuttuğu yemeğini ütüsünü yaptığı için teşekkür etmez, eğer yatakta onu ihmal ediyorsa. Erkek için bunların hiçbir önemi yoktur tek derdi yataktır diye... Evi b.k götürsün ama o kapı dudağınızada rujunuz, üstünüzde pijama dışında bir kıyafetle kapıyı açın, kocacım kocacım deyin ve yemek yapmadıysanız sevişin, o adam ne yemek sorar ne temizlik , gözüde sizden başkasını göremez demişti.
Bu kadar sığ olabilmeleri çok acı...
isolde canım Allah yardımcın olsun... Rabbim o mahlukatları da bildiği gibi yapsın inşallah. biz ne desek ne söylesek boş ama sen yine de dik durmaya çalış minik aysima için.4 yılını vermişsin zor olacak illaki sonuçta yaşanmışlıklar var birde minik kızın ama rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah aklını ruhunu bedenini feraha eriştirsin inşallah.. bol bol inşirah suresini oku ferahlarsın.. eşine bir şans daha verir misin bilmiyorum ama ( seni kışkırttığımı düşünme sakın) eğer gerçekten boşanmayı düşünüyorsan bütün yasal haklarını iyi araştır hem senin hemde kızın için gerekli bunlar. mal paylaşımıysa paylaş nafakaysa al hiiiiiiiiiç acımaaaaaaa
Evet gamzecım kadın evlı ve ıkı cocugu var,kadında zaten esımın eskı sevgılısı lıseden askerlık donemıne kadar olan surecte 6 yıl kadar flort etmısler,cıddı dusunuyolarmıs aslında taakı bu kadın esım askerdeyken baskasıyla evlenıp esıme gecırene kadar ve yıllar sonra alevlenen ask...
Iste boylesıne ıgrenc bı ılıskının ortasında kızımla basbasa kaldım,sımdı soylermısınz ben o kadının kocasına bunların hepsını teeek tek anlatmımda napım
nekadar kalabalık aşağısı epeydir böyle görmemiştim topiği..
anlatmalısın, bu arada hakların konusunda danışabileceğin bir iki avukat burum sana istersen, bebekli kadınlara yasal hakları konusunda yardım eden bir iki avukat var
ıste bu yuzden sevmıyorum topıge bısı anlatmayı,ne yazıkkı herkes okuyohıcbı kadın bu duruma dusmek ıstemez ama bellkı dıkkat cekıyo bu konu,ne dım allah kımseye yasatmasın
canım rahat olmaya çalış ki bebişin de olsun ve yesin inş.slm kızlar
dün geceden beri Hayal hiç doğru düzgün emmedi. aç aç duruyor sanki. memeyi ağzına almak bile istemiyor. muhallebisini de yemedi dün gece. eli hep ağzında, dişlerini kaşıyıp duruyor. nasıl düzelicek bu kız böyle bilmiyorum. bol bol yemesi lazım kaybettiği kiloları geri almak için ama ağzına bile sürmüyor memeyi. hemen başını arkaya atıyor köprü kuruyor. gece emerdi normalde onu bile emmedi. çıldırmak üzereyim
çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin.kızlar öksürük maceramızdan böyle bahsetmiştim
bugün hem devlet hem özel iki hastaneye gittim iki uzman dr da bronşit dedi
devletteki dr hemen yatış verelim dedi
özeldeki iğne verelim geçmezse öyle hastaneye yatırırırz dedi
çok ama çok bozuk moralim havalar bu kadar güzelken ben nasıl becerdim oğlumu hasta etmeyi
6 iğne şurup ve damla verdi kullandıktan sonra tekrar gideceğiz kontrole dua edin atlatalım bi de neler yapabilirim
hadi gözünüz aydın klima takılmış :)Günaydın kızlar çook yorgunum dün emniyetteki randevum 11 de olmaısna rağmen saat 3 te gire bildim ancaabide işlemleri yaptıktan sonra hani bebek dedi saat üç buçuk olmuş evde dedim getir yoksa yapmama işlemini dedi sıcak fln dinlemedi getir dedi bide te bakırköyden eyüpe geldim Gülniahli aldım o sıcakta oraya götürdüm içeri girdik adam Gülnihale baktı ve ''bu sen misin'' dedi hepsi bu kağıtı imzaladı veridi eve geldik bide klima servisi geldi ortalık toz duman temizleyip uyuyana kadar saat 1 oldu 3 te sahur hazırlamak için kalktım şimdide sandalyeye yaptıştım resmennnnnnnnnn
canım buharın zararı da varmış çok tıkanana veriyorlar sanırım dr.lar gerek görmediyse gerek yoktur bence.netten araştırdm da cnm evet buhar iyi gelir yazıo doktor vermedi nasıl temn edebilrm ki
bize de haber ver etkilenmezse tutalım biz dekızlar iyimi yapıyrm bilmyrm ama oruçlarımın hepsini tutmayı düşünyrm sütümü nsl etkilicek denemek istedim ...
canım şaşırdım kaldım Allah yardımcın olsun ama 2. şansta bunu yapan 3 te 4te de yapar boşanmasan bile ilk etapta aynı evi paylaşma yoksa pişman falan olmaz. tabi nacizane benim fikrim...Bgn benım evlılık yıldonumum
sıze guzel haberler vermeyı ısterdım ama hıcte oyle olmıcak
bız bosanıyoruz kızlar,ılk olaydan 2ay sonra ne yazıkkı gecen hafta yıne aynı kadınla mesajlasmalarını yakaladım esımın,bu seferkı ogrendıgımde herseyın cok degısıcenı,cok farklı bı es olucanı soylemıs olmasına ragmen hıcbıse degısmedı esımde,ıkı yemege cıkarıp ıkı kıyafet alınca kendını degıstım sandı galıba,bgn aılesıne anlatıcak herseyı,2.defa o kadınla konustugunu falan herseyı anlatıcakmıs,oda bosanmak ıstıyomus...
Napalım benımde kaderımde bu yazılıymıs
geçmiş olsun canım eyüp ün kilo almaması kötü ama toplamdaki kilosu ii maaş. alır bundan sonra inş.slm herkese hastaneden yeni geldik eyüp bey maşallah bişeyi yok ama 60gr almış geçen ay da 80gr almıştı Allah'tan 4kg doğdu ilk ay 2kg aldı 2.ayda yavaş yavaş emmeyi bıraktı 1kg aldı memeyi tamamen bıraktı 60 lâ 80le idare ediyoz ilk başta almamış olsa şimdi nasıl olurdu bilmem neyse kavanoz mamalar yoğurt meyve ve aptamil1 vericekmisim sadece tarhana kemik suyu filan yok
Enes'e de bulaşıcı bi hastalıkmis dedi acilde ki sıcaktan olmuş diye inat ediyodu o döküntülere bi krem verdi 8gün geceleri sürücem 10-14gün sürer dedi. Bakalım eyüp beyi uyutabilirsem bende yaticam insallah sabah 7olmadan kalktı hâlâ mız mız uyumuyo napcam ben bu çocuğu bilmem
ıste bu yuzden sevmıyorum topıge bısı anlatmayı,ne yazıkkı herkes okuyohıcbı kadın bu duruma dusmek ıstemez ama bellkı dıkkat cekıyo bu konu,ne dım allah kımseye yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?