- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.181
cnm bende yaşadıgım sıkıntıları anlatrken nedense böyle dşünüorum,
insanlar şmdi bana acıyacak oysaki ben acınacak durumda deilim
sadece sıkıntımı paylaşmak istiorum diorum ama mesela şuanda
senin sorununu ya da bir başka arkadaşımızın bi sıkıntısını okudugum zaman
hiç öyle acıyarak okumuorum, o sıkıntı gercekden benm sıkıntımmış gibi
üstlenip pc başında elimde klavyeyle ne yapabilirim ne diyebilirim die
düşünüorum, burdan ancak teselli edebiliorum ama ellerimi açıp mevlama yalvardıgımda
anlıorumki kilometrelerce uzakta olup bişey yapamadıgımızı sadece pc ile dert paylaşmadıgımızı
anlıorum, cünkü ben okadar eminimki rabbim bizim bu dostlugumuzdan cok hoşnut, cünkü
burda herkes birbirine destekçi ve duacı, bundan daha güzel menfaatsiz dedikodusuz
bi dostluk olabilirmi? internet kullanmasını bilene hem cok muhteşem hem de cok tehlikeli bi kavram,
bizler interneti en faydalı haliyle kullanıoruz,
sen selamete erene kadar içim içimi yiyecek, bizleri habersiz bırkma herşeyini paylaş cnm bnm,
içine atma, ve ilk işin o k...e kadının kocasına olanı biteni anlat, şmdi minareyi çalan kılıfını hazırlar,
o kadın kendince planlar yapmştr RABBİMM kötülere fırsat vermesin, şeytanların zincirlendigi şu mübarek günlerde
rabbim insan görünümlü bu şeytanlarıda sincirlesin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Fatma sna şunu söyliim cnm, sn boşandığında şuanda olduğundan daha mutlu olcaksın buna eminim..brz alışma süresi zmn alabilir ama senin sahip olduun bi mucize var ve o sna Allahın bi lütfu..bunu şimdi anlayamasanda gün gelip büyüdüünde ve sna can yoldaşı olduunda ondan daha büyük bi aşkın olmıcak buna inanıyorm..şuanda insan sıfatı bile taşımayan taşıyamayan bi mahlukatla berabersin ki onun yaptıklarını düşününce midem almıyo kendisini bırakıp başka biriyle evlenen bi kadın için gül gibi karısını aldatıyo onursuz karaktersiz bu adam sna gelecekte hiç bişey vaadetmez zaten..haa gün gelicek belki çok güzel bi insanla karşılaşıp şimdi yaşayamadığın sevgiyi ve sadakati doyasıya yaşıycaksın..şuan uzak gibi geliyo olablir ama zaman hızlı ve Allah intikam alanların en hayırlısı..onlar kendi pisliklerinde boğulurken sen güzel bi hayata başlıcaksın ve o heriften kurtulduun için Allaha şükrediceksin..bunu bi masal gibi anlatmıyorm sna buna %100 inanıyorm ve etrafımda çoook gördüm örneklerini..bi tanesi gırtlak kanserinden sürünerek öldü karısına yaptıı kötülüklerden dolayı..karısı fıstık gibi yaşıyo..keser döner sap döner gün olur devran döner bu laf o kdr doğruki..bunu yaşayarak görceksin..bn sni şahsen tanımıyorum ama yüreğinin temizliğini hissediyorm ve bu mübarek günde dileğim Allah bu temiz yüreğinin ve güzel anneliğinin mükafatını en kısa zmnda versin..
Ben hıcbırzaman bakımsız bı kadın olmadım,evde hep tertıplı duzenlı gezdım,evımı oyle temız tuttum onun ıhtıuyaclarını yemegını utusunu hep hazırladım ama olmamıs demekkı,martın 8ınde dogum yaptım onlarsa ılk telefon gorusmelerını nısan basında yanı benım lohusalık donemımde yapmıslar ve ben ılk olayı mayısın 14unde ogrendım,1 ay konusmuslar yanı,bana yakalanınca 2 ay durup bu ayın 9unda tekrar konusmuslar,bırbırlerını ne cok ozledıklerınden bahsetmısler,poooffff valla ıgrenıyorum herseyden,nekadar ucuz olmus ılıskıler,o kadını bırdaha senın adını duyarsam kocana soylerım dedıgım halde,yapamıcamı sanıp tekrar aynı boku yedıler,kadınıda gordum bu arada,gelıceksın senınle yuzyuze konusucam dedım,senın benım karsıma cıkman benım kocanın karsısına cıkmamdan daha hayırlı olur belkı dedı ve geldı,oyle bakımsız oyle cırkınkı,g.tume kas goz cızsem ondan daha guzel olur,nebılım bende cook guzel bı kadın beklıyodum,sınır harbı ınsana neler yaptırıyo neler,o kadınla karsılıklı konusurken bıle oyle buzdolabı modundaydımkı sormayın,oylece aglıyodu bana yalvarıodu kocama soyleme dıe,eve gıdıp ıkı cocugumada sarılmak ıstıyorum dedı bana,nedımkı,1 yaptı 2 yaptı mutlaka 3.de yaparlar
canım rahat olmaya çalış ki bebişin de olsun ve yesin inş.
çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin.
hadi gözünüz aydın klima takılmış :)
canım buharın zararı da varmış çok tıkanana veriyorlar sanırım dr.lar gerek görmediyse gerek yoktur bence.
bize de haber ver etkilenmezse tutalım biz de
canım şaşırdım kaldım Allah yardımcın olsun ama 2. şansta bunu yapan 3 te 4te de yapar boşanmasan bile ilk etapta aynı evi paylaşma yoksa pişman falan olmaz. tabi nacizane benim fikrim...
geçmiş olsun canım eyüp ün kilo almaması kötü ama toplamdaki kilosu ii maaş. alır bundan sonra inş.
Teşekkürler canım bende bunda teselli buluyom zaten anne sütü olsa kilo alicak yavrum
:)
Bayağıdır geçmişi okudum tek alıntı yapabildiğim için herkese yazamadim kusura bakmayın öncelikle isolde canım içini ferah tut Allah yardımcin olsun 2 ay evvel bende boşanmanın eşiğinden dönen biriyim hatırlarsanız ve şuan olan eyüp'e oldu o kadar strese süt müt kalmadı çocuk aç ağlıyo kilo da almıyo aman neolur canını sıkma hiç üzme kendini eminim ki burdaki herkes acını paylaşıyoruz dualarimizda sana yer veriyoruz bu akşam olacakları merakla bekliyoruz hoş o ailesiyle konuşunca ne değişeçek bilmiyom
Kkelebek arkadaşım çok geçmişler olsun Allah sifalar versin çok kötü bir durum bu kış enes öyle olmuştu öksürük halsizlik balgam ki bu daha 4aylık seni üzüntünü çoook iyi anlıyorum
Ben çok acıktım yâ bide çoook sıcak yemek yapmam lazım çamaşır makinesi 1de bitti asmam lazım 2kez durulama açtım usendigimden
Eyüp bey uyudu maşallah kaç gündür bekli 1hafta yarım saatle yetiniyoduk 1.5 saat uyudu maşallah bide 4-gündür filan dümdüz yatan çocuk yâ yüz üstü yada şekildeki gibi yatıyo korkuyom nefessiz kalır diye dokunsam uyanıyo bende hiç karışmıyorum
Ben kaçtım hepinizi öpüyorum
Kuzucuğum sen de öyle şeyler neden düşünüyorsun ki, Allah korktuğumuzu başımıza vermesin, her kavgada boşanacak değiliz ya, Allah mutlulupunuzu bozmasın, kavgada olayın tuzu biberi, Allah utanacak namus sıkıntıları vermesincanımmmm çok çok üzüldüm. Allah büyük elbetteki her şerde bir hayır vardır. Doğrru düşün doğru karar ver. Ama bence bir şans daha verme. Okadını da rezil et rezil.
Bizde eşimle dün gece çok tartıştık(((((( çok moralim bozuk. Bu aralar en korktuğum şey. Olurda anlaşmazlığa düşersek, eminim kızımı bana vermek istemez ((((( eşim iyi bir insan seviyorum evliliğimizde iyi gidiyor ama bu düşünceyi kafamdan uzaklaştıramıorum (((((((((8
kelebek ve isolde ikiniz de ağlattınız beni, insan tanımadığı insanlara kendini nasıl bu kadar yakın hisseder önceden söylense inanmazdım. hani mevlananın bi sözü var ya "Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir" diye bizimki de o hesap bence, annelik bizi birbirimize bağladı..
kelebek, ikimizin de bebeği kusardı o günlerden bi aşinalık kalmış aklımda gözlerim seni hep arar topikte, çok çok geçmiş olsun ömerine, inş. şu mubarek günler hürmetine biran evvel toparlar. ben de senin gibi kendimi annelikte çok güçsüz görüyorum, gerçi bi arkadaş yazmış ya merhamet o diye haklı galiba..güçsüz olalım ki onları herşeyden sakınalım koruyalım diye bu hissi verdi belki de mevlam. ben kızımın hastalıklarında hep daha kötüyü gözümün önüne getiriyorum, dermansız hastalığı olan bebeklerin annesi ne yapsın diyorum, moralini yüksek tut, sütün şifa olur ona inşallah..
.
zeynepsudem dr sordum 5-6 aylık olunca tavsıye edıyorum dedı cok fazla tutmamak sartıylaymış bende hemen magazalara baktım kraftın hoppalası hosuma gıttı pilsanın tavana asılanını eşım begenmedı ya duserseymıs cumartesı hem salıncak hemde hoppala almayı dusunuyorum yurutgec ılerde bakarım bıde mama sandelyesı var eşim abartmıyormusun dıyoooooo
Bgn benım evlılık yıldonumum
sıze guzel haberler vermeyı ısterdım ama hıcte oyle olmıcak
bız bosanıyoruz kızlar,ılk olaydan 2ay sonra ne yazıkkı gecen hafta yıne aynı kadınla mesajlasmalarını yakaladım esımın,bu seferkı ogrendıgımde herseyın cok degısıcenı,cok farklı bı es olucanı soylemıs olmasına ragmen hıcbıse degısmedı esımde,ıkı yemege cıkarıp ıkı kıyafet alınca kendını degıstım sandı galıba,bgn aılesıne anlatıcak herseyı,2.defa o kadınla konustugunu falan herseyı anlatıcakmıs,oda bosanmak ıstıyomus...
Napalım benımde kaderımde bu yazılıymıs
MERHABALAR KIZLAR UZUN ZAMANDIR YOKTUM, SİZLERİ ÇOK ÖZLEMİŞ OLARAK GELDİM
Ama neler oldu ben yokken bilemiyorum,
FATMACIĞIM; canım ne oldu gene, üzülme demek kolay ama Allah gönlüne ferahlık versin tatlım, ne olursa olsun kendinde hata kusur arama, ne yazacağımı bilemedim bak şimdi,
Kuzucuğum sen de öyle şeyler neden düşünüyorsun ki, Allah korktuğumuzu başımıza vermesin, her kavgada boşanacak değiliz ya, Allah mutlulupunuzu bozmasın, kavgada olayın tuzu biberi, Allah utanacak namus sıkıntıları vermesin
bız bosanıyoruz kızlar,ılk olaydan 2ay sonra ne yazıkkı gecen hafta yıne aynı kadınla mesajlasmalarını yakaladım esımın,bu seferkı ogrendıgımde herseyın cok degısıcenı,cok farklı bı es olucanı soylemıs olmasına ragmen hıcbıse degısmedı esımde,ıkı yemege cıkarıp ıkı kıyafet alınca kendını degıstım sandı galıba,bgn aılesıne anlatıcak herseyı,2.defa o kadınla konustugunu falan herseyı anlatıcakmıs,oda bosanmak ıstıyomus...
Ben hıcbırzaman bakımsız bı kadın olmadım,evde hep tertıplı duzenlı gezdım,evımı oyle temız tuttum onun ıhtıuyaclarını yemegını utusunu hep hazırladım ama olmamıs demekkı,martın 8ınde dogum yaptım onlarsa ılk telefon gorusmelerını nısan basında yanı benım lohusalık donemımde yapmıslar ve ben ılk olayı mayısın 14unde ogrendım,1 ay konusmuslar yanı,bana yakalanınca 2 ay durup bu ayın 9unda tekrar konusmuslar,bırbırlerını ne cok ozledıklerınden bahsetmısler,poooffff valla ıgrenıyorum herseyden,nekadar ucuz olmus ılıskıler,o kadını bırdaha senın adını duyarsam kocana soylerım dedıgım halde,yapamıcamı sanıp tekrar aynı boku yedıler,kadınıda gordum bu arada,gelıceksın senınle yuzyuze konusucam dedım,senın benım karsıma cıkman benım kocanın karsısına cıkmamdan daha hayırlı olur belkı dedı ve geldı,oyle bakımsız oyle cırkınkı,g.tume kas goz cızsem ondan daha guzel olur,nebılım bende cook guzel bı kadın beklıyodum,sınır harbı ınsana neler yaptırıyo neler,o kadınla karsılıklı konusurken bıle oyle buzdolabı modundaydımkı sormayın,oylece aglıyodu bana yalvarıodu kocama soyleme dıe,eve gıdıp ıkı cocugumada sarılmak ıstıyorum dedı bana,nedımkı,1 yaptı 2 yaptı mutlaka 3.de yaparlar
Evet gamzecım kadın evlı ve ıkı cocugu var,kadında zaten esımın eskı sevgılısı lıseden askerlık donemıne kadar olan surecte 6 yıl kadar flort etmısler,cıddı dusunuyolarmıs aslında taakı bu kadın esım askerdeyken baskasıyla evlenıp esıme gecırene kadar ve yıllar sonra alevlenen ask...
Iste boylesıne ıgrenc bı ılıskının ortasında kızımla basbasa kaldım,sımdı soylermısınz ben o kadının kocasına bunların hepsını teeek tek anlatmımda napım
Günaydın, hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar. Defne'min ateşi gece 38i geçince tekrar ilaç verdim ama şu saat oldu hala tam düşmedi. Dün öğlenden beri daha az önce azıcık kahvaltı yaptı. Babamızda mideyi bozmuş öyle işe gitti...
Tek çocuk iki çocuk isterse 5 çocuk olsun, hep ilgiye sevgiye en önemlisi bakıma muhtaçlar. Ben alışkındim o yüzden cok aşırı zorlanmıyorum şükürler olsun. Ama bi hasta olmaları ömrümden ömür götürüyor
kan damlasını bizdede ferro sanol verdi sağlık ocağı her kiloya 1 damla şeklinde ama vermedim. 1-2 aya pekmeze başlarım.
çok geçmiş olsun cnm yaa eşine..iyidir inş..şimdi
ee aynı gün çocukları ve hemşeriler,normal sanırım:) Asel bugün maşallah 1 de 3 de 5 de 7 de 2 saat farkı sapıtmadan uyandı maşallahbu kez ama emzirmedim emzik verdim verdim yattım,buna da şükür 5 de emzirdim uyudu hanım sonra..bakalım bu gece nasıl bir sürpriz yapıcak anneciğine:)
Asel de aynı Selçuk gibi inşallah geçici bir krizdir diyorum..Allah sabırlar versin:44:bu durumu aşamadıkki cnm..bzmde 4 aylık oldu bi bozuldu düzen oturtabilene aşkolsun araya hastalık fln girdi iyice değiştik..10 yatp 5 gbi sadece emmeye kalkardı sonra yine uyurdu..8 e kdr..şimdi bazen 9 bazen 10 da yatıyo 12 de 3te 5 te ve 7 ye doğru kalkıyo..bide memeyi istemiyo mecbur kalkıp mama hazırlıyorm..arada eliyle emziini çıkarıp ağlamalarını ve emziini takmak için uykumun bölünmesini hatta pek uyumadımı söylememe de grk yok..
bebişleri hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun
ya benim kızımın da saçları yok çok özeniyoruz neyse özencimizi ablanın saçlarıyla gidermeye çalışıyoruz :)
siması neye benziyors arkası o olur derler erkeğe benzetiyorlarsa ikincisi erkek olabilir yani...
bu kan damlası da tam bir muamma biz 7 kilo bile yokuz 9 damla dedi ebe şimdi annemlerdeyiz onların ebesine götürdük doktor teyzemize de daha önce gitmiştik tlf edelim artık bakalım o ne diyecek
biz ek gıda olarak yoğurt ve meyvelere başladık hadi hayırlısı ablasından çektiklermi bundan çekmem inşallah
merve ve life84 benim kızı da aralarına alsın minikleriniz nooolur zira elifim de de aynı gün doğdu
ay canım 3ledik desene bizim ufaklıklar aynı gün çocuğu..maşşallah senin kız erken yol almış yoğurdun tadını keşfetmiş bile:)afiyet olsun inşallah yarasın kuzuya
Eki Görüntüle 468078 arkadaşlar bu da benm kızım betül zümram
ay canım bu nasıl bir şekerlik böyle maşallah(nazar işartei yapamadım)
bende caponumu koymak istedim uzun süredir topic erkek görmüyodu sanırsam hep fıstık görüyorz
Eki Görüntüle 468181
bernaaa çok tatlı bu oğlan ya maşallah çok sevimli bir çocuk..Allah nazarlardan esirgesin
Asel dudaklarımdan çıkan pıııtt pııııt sesine bayıldı kahkaha atıyor bu sese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?