2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ikinizde tebrik ediyorum çok güzel yazmışsınız....

kelebek ve isolde ikiniz de ağlattınız beni, insan tanımadığı insanlara kendini nasıl bu kadar yakın hisseder önceden söylense inanmazdım. hani mevlananın bi sözü var ya "Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir" diye bizimki de o hesap bence, annelik bizi birbirimize bağladı..

kelebek, ikimizin de bebeği kusardı o günlerden bi aşinalık kalmış aklımda gözlerim seni hep arar topikte, çok çok geçmiş olsun ömerine, inş. şu mubarek günler hürmetine biran evvel toparlar. ben de senin gibi kendimi annelikte çok güçsüz görüyorum, gerçi bi arkadaş yazmış ya merhamet o diye haklı galiba..güçsüz olalım ki onları herşeyden sakınalım koruyalım diye bu hissi verdi belki de mevlam. ben kızımın hastalıklarında hep daha kötüyü gözümün önüne getiriyorum, dermansız hastalığı olan bebeklerin annesi ne yapsın diyorum, moralini yüksek tut, sütün şifa olur ona inşallah..

isolde, sana ne yazacağımı inan bilmiyorum, eşin askerdeyken yaşadığı kuyruk acısını unutamamış demek ki kendini böyle kandırıyor. evli iki çocuk annesi bi kadına aşkım diyebiliyorsa ondan sana zaten hayır gelmez. Rabbim unuttursun içine ferahlıklar versin o terbiyesizlerin de içine dağlar kadar pişmanlık çöksün, kapında sürünsünler..boşanıcaksan bence o kadın demeye dilim varmayan mahlukatın da eşine söyle onun da bilmeye hakkı var..kızın dünyalar tatlısı, Rabbim onun bahtını güzel etsin inş. kızınla elele verir yeni bir hayat kurarsın, dualarımız seninle..

isoldecim Rabbim önce sağlık versin. her şeyin başı sağlık. üzülme bu yaşadığın kötü olay zamanla geçecek desek de zor olacak. ama sabır iste Allahtan sabrın sonu selametmiş. eminim ki sen de boşandığında daha huzurlu olacaksın. zaten 1 kere affetmişsiin ama aklında hep acabalar vardı eminim. tekrar aldatacak mı üzülecek miiym diye beynini kemirip duracağına bu defa affetme. kocasına da söyle bilsin ne karaktersiz olduğunu. Rabbim sana güzel bir evlat vermiş ona sıkıca sarıl güçlü ol bırakma kendini. bu yaptığından gün gelecek çook pişman olacak ve sen o geçirdiğin 4 yıldan daha güzel günler geçireceksin. Avukatlarla da görüş yasal yapabileceğin ne varsa sonuna kadar kullan. şu mübarek Ramazanın hürmetine Rabbim en kısa zamanda bu yaşadığın acıyı unutturup evladınla ikinize güzel bir hayat nasip eylesin

canımmmm çok çok üzüldüm. Allah büyük elbetteki her şerde bir hayır vardır. Doğrru düşün doğru karar ver. Ama bence bir şans daha verme. Okadını da rezil et rezil.
Bizde eşimle dün gece çok tartıştık(((((( çok moralim bozuk. Bu aralar en korktuğum şey. Olurda anlaşmazlığa düşersek, eminim kızımı bana vermek istemez((((( eşim iyi bir insan seviyorum evliliğimizde iyi gidiyor ama bu düşünceyi kafamdan uzaklaştıramıorum(((((((((8

Hayatta unutulmayacak ve alışılmayacak hiç bir durum yok arkadaşlar. Daha büyük acılarda yaşıyıoruz ama hayat bu devam edip gidiyor. Ben anne ve babamı kaybettim. Kardeşlerim izmirde. Burada kimsem yok. Şimdi kızım var herşeyden en önemli en değerli benim canım ruhum kızım var. Allaha sonsuz şükürler olsun.
Sizi haketmeyen bir insanı kesinlikle hayatınızdan çıkarmalısınız. Çok zor bir durum ama çaresiz değilsin. Elbet bir çıkar yol bulunur. Bir bakarsın çok çok daha mutlu olmuşsun. Çünkü artık canından bir parçan var.

kkelebek arkadaşım bebişine büyük geçmiş olsun benim kızım da 45 günlükken çok kötü öksürüyord dr boğmaca demişti şimdi
atlattık ama o öksürürken benim içim paramparça olurdu seni çok iyi anlıyorum inşallah tez zamanda iyileşir bebeğin

isoldeciğim sessizce okudum bu güne kadar seni hepimiz etkileniyoruz birbirimizin yaşadıklarından destek olmak çok zor Allah sabır versin iyi düşün kararını ver sonra asla arkana bakma bebeğine sıkı sıkı sarıl o sana güç verecektir

MERHABALAR KIZLAR UZUN ZAMANDIR YOKTUM, SİZLERİ ÇOK ÖZLEMİŞ OLARAK GELDİM

Ama neler oldu ben yokken bilemiyorum,
FATMACIĞIM; canım ne oldu gene, üzülme demek kolay ama Allah gönlüne ferahlık versin tatlım, ne olursa olsun kendinde hata kusur arama, ne yazacağımı bilemedim bak şimdi,
Kuzucuğum sen de öyle şeyler neden düşünüyorsun ki, Allah korktuğumuzu başımıza vermesin, her kavgada boşanacak değiliz ya, Allah mutlulupunuzu bozmasın, kavgada olayın tuzu biberi, Allah utanacak namus sıkıntıları vermesin

sağol canım aminn inşallah en kısa sürede atlatırız Allah razı olsun güçsüz olmak hissiz olmaktan iyidir
napalım dayanmıyo yüreğimiz ana yüreği dedikleri bu olsa gerek

dediğini hep ben de düşünüyorum
ben bunda bu kadar kötü oluorum daha kötüsünü yaşayanlar nasıl dayanıo diye
Allah kaldıramayacagımız yük vermesin tüm hastalara şifa versin inşallah

saol cnm ben e bebekten sipariş verdim az önce geldi ama kuramadım akşamı bekliyorum bakalımkızımın tepkisi ne olacak birde gecikmeli olarak aldığım dönencede geldi kurdum uyuyor kızım şuan uyandığında görecek

insanın başına gelebilecek en kötü olaylardan biri bu olsa gerek hemde ufacık bebeğinle kızlar çok doğru söylüyorlar hepsine katılıyorum hem o kadın evliymiş bence kocası bilmeli sen boşanıyorsan o niye mutlu olsun ki hem adamda bilmeli karısının ne mal olduğunu

tabiki Allah korusun ama bazen yaşanan olumsuzluklardan dolayı böyle kötü düşünceler aklıma gelebiliyor. Allah herkesin yuvasından mutluluğu eksik etmesin. Herkese hayırlı ramazanlar iyi tatiller ben çıkıorum artık.

Canım en doğru kararı vermişsin kesinlikle. Böyle kişiliği bozuk bir insanla bunca zaman aynı evi paylaşmış olman bile büyük başarı. Kendini sakın üzme,Rabbimin sana gönderdiği mükemmel bir meleğe sahipsin,gerisi gerçekten boş. Sen belkide bir çok kişinin yapamayacağı şeyi yapıp , o mahlukata bir şans verdin,o da şansı doğru kullanmayı beceremedi,hayatında hiçbir şeyi doğru yapmayı beceremediği gibi. Yaptıklarının hepsi ezikliğinden,kendini küçük düşürdü herkesin önünde. Ağzımı bozucam ama ADAM olmayı beceremedi. ERKEK olmayı da. İçimden geçen cümlelerin hepsini dile getirmek istemiyorum. Ramazan ayının hürmetine Rabbim sana sabırların en büyüğünü nasip eylesin. Zaman bundan sonra yeni bir başlangıç zamanıdır. Senin hak ettiğin namuslu yalansız yuvanı kurma vaktin. O kadının da o lanet olası adamında Allah bin türlü cezasını versin. Ellerindekinin kıymetini bilemeyen gözü aç,doyumsuz ve namussuz insanlar.

Ben şu an çok üzgünüm Fatma... Onca konuşmamızı hatırlıyorum, senin Aysima için çabanı hatırlıyorum ve bunun kıymetini bilemeyen akılsız kocana sayıyorum içimden... Gerçi saysam ne olacak... Daha önce de demiştim sana insana çok zor gelir onca mutlulukla kurduğu yuvayı yıkıp gitmek, evini eşyalarını hayatından çıkarıp yeni bir hayata başlamak, yeni insanlara alışmak diye... Kendimi senin yerine de koyup çok düşünmüş ve sana "herşeyin zamanı vardır, bırakıp gidince mi daha çok üzüleceksin devam ettiğinde mi?" demiştim... Sen gitmeiğin sürece, arkanı dönmediğin sürece daha mutsuz olacaksın Fatma ben bugün bunu anladım... Neden biliyor musun? Bu adam zaten sana verdiği sözleri tutacak bir adam olsaydı eğer sen ona bir melek verdiğin günlerde ve eşine en çok ihtiyacın olduğu zamanda sana bunu yapmazdı... Gözü yavrusunu bile görmeden uçkurunu düşünen adamdan sana fayda gelmez canım... Her geçen gün sana daha fazla zarar veriyor, canını daha çok acıtıyor baksana... Yaşayacağın şeylerde kolay olmayacak belki ayrıldığında ama hep önüne bakıp yürümeye devam edersen hayat sana da mutlaka gülecektir ben buna inanıyorum. Allah bazı günahlarımızın bedelini bu dünyada ödetirmiş bize... Belki de bu senin için bir sınavdır ve sonrasında seni ve kızını çok daha mutlu bir hayat, huzurlu bir yuva bekliyordur... Eşin olacak adamı ve o ahlaksız kadını çıkar at hayatından canım... Ben o kadının evlatlarına da çok acıdım ki öyle bir anneleri var... Biz ne desek boş... Ama unutma her zaman yanındayım...

isoldecim Allahım hakkında hayırlısını versin canım.işte bir şans verilipte o şansın kıymetini bilmeyen erkek müsvettesi.bunun gibilere şans mans vermiceksin, aldattığını anladığın anda paydos diyeceksin ama sanada hak vermek lazım belki düzelirde yuvam kurtulr diye sabrettin ama kıymetin bilinmedi.
bazı erkekler hem evde karım olsun hemde dışarda sevgilim olsun diyolar kendilerini ne zannediyolarsa bu dünyanın öbür dünyasıda var bunu hiç düşünmüyolar,gün gelecek hak yerini bulacak,sen hiç üzülme asıl üzülen kişiler onlar olcak..

kelebekcim Allahım ömere şifaların en büyüğünü versin dua ettim ayetel kursi okudum oğlun için inşallah hemen geçer rahatsızlığı öğlenden beri yazıcam ama yazamıyorum okuyorum sadece bizim ufaklık izin vermiyordu

çok çok geçmiş olsun canım.. dün Aselin aşısını yaptırdığımızda kan ilacını sordum sağlık ocağındaki hemşirelere..ilaç ismi hatırlamıyorum ama bir ilaç ismi söyledi ve toplatıldı dedi..bi süreliğine ilaç kullanmayacakmışız..bu ilaçlar farklı faklı mı aceba?aynı ilaç olma ihtimali var mı ki?
çok geçmiş olsun cnm yaa eşine..iyidir inş..şimdi

sağol canım benim şimdi iyi şükür..bugün de ara ara arayıp soruyorum oruç etkiledi mi diye..

çok uzun bir aradan sonra hepinize hayırlı ramazanlar dileyerek başlamak istiyorum söze.keyifle kendimden bahsedecektim ama son yazılanları görünce keyfim kaçtı açıkcası.isolde Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bu sınavı hayırlısıyla atlatır gücüne güç katarsın inşallah.Gönlünü ferah tutmaya çalış .zor bir durum ama illa ki geçecek.illa ki zamanla sızısı dinecek.ferahladığın,kızınla geçireceğin güzel günleri düşün ve yıpratma kendini sakın.çünkü kesinlikle değmezz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…