2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ve bizden haberlere gelince, ankara(5 hafta),izmit (2,5 hafta) olmak üzere uzun bir tatil yaptık ve gezdik kızımla..bebekle tatil pek ala da yapılıyor.önümüzdeeki günlerde de ayvalık planlarımız var nasipse..minik kuşum zeynep kübramda durumlar şu şekilde;istanbula geldikten sonra kızımın idrarında azalma ve bezinde pembelikler gördüm.idrara yolu enf. şüphelendim,lakin ateş vs . yoktu.solugu doktorda aldık,idrara tahlili,kültüürü istediler.kız bebeklte idrara almak zor,zaten idrara az yaptığından idrararını yapmasını beklemek daha da zormuş.ama hastane yakın oldugundan evde bekledik, idrarı yapar yapmaz eşim götürdü ..ve tahlil sonucunda idrar yolu enf. başlangıcı oldugu söylendi.yani geç kalsak ateş ,halsizlik vs belirtilerde çıkacaktı ortaya..çok şükür erkenden farkettik.antibiyotik verdiler.mecbur kullanıyoruz.ama kültür sonucu henüz çıkmadı.bekliyoruz.sonuca göre mikrobuyn çeşidi çıkacak ortaya...kan sayımına flnda bakıldı.kansızlık oldugunu söyledi dr.,ferrum verdi.ama ben kullanmayı düşünmüyorum...işte böyle meleğim şuan iyi,Rabbim daha büyük dertlerden esirgesin hepimizin evlatlarını....vee bana gelince sizinle bir durumu paylaşmak istiyorum.ben açık bir bayandım ancak dine de yakın biri..kafamın içinde bir düşünce vardı belli bir zamandır..geçtiğimiz günlerde bir karar verdim ve kapandım.:129: ve şuan hissettiğim sanki hep kapalıymışım gibi.geçen sene denize mayoyla giren ben bu sene çok farklı:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin diyorum şu mübarek günde..bir de sizlerden dua bekliyorum ,Rabbim utandırmasın ,layığıyla taşımayı nasip etsin diye..

canım benim dünü okumuştm sadece,şimdi gördüm keyifli keyifli yazdıktan sonra bu mesajı görünce utandım

Allahım senin ve Ayşimanın hakkında hayırlısını versin..sana güç kuvvet versin..ben de eminim daha çok mutlu olacağına..yazdıklarından anladığım kadarıyla hayatta ne istediğini çok iyi bilen güçlü bir kadınsın sen..yazdıklarını kafamda derliyorum şu anda sen zaten uzun zamandır her işini hep kendin hallediyorsun..çoğunun bakımı,hastane işleri alışverişin..böylesi bir adamla yaşamak senin gibi bir kıza zaten artık yük olacaktı..o adama gelince ne istediğini neye sahip olduğunun farkında değildi..bir gün farketse bile geçmiş olsun artık..inan sana söylediklerini bile sadece ailesine karşı ezik olacağı için söylemiştir,kendini haklı göstercek bişeyler bulmaya çalışıyor onu da iğrenç bir şekilde yapıyor haberi yok..çocuğun için gerekli nafakayı al ve kızınlı mutlu ol canım..

Bernaaa sen Selçükün resmini ne ara koydun ya ben alıntıda gördmmm anamm ne güzel pardon yahuşıklı olmuş oo yerim o caponu bennn ::)

canım merhaba, ben seni ilk defa görüyorum, hoşgeldiniz tatilinizden, iyi geçmesine sevindim...
Benim kızımda da ++ lökosit çıktı idrarında ve bende farkediyorum idrarı azaldı, bizde antibiyotik kullanıyoruz... size de geçmiş olsun...umarım ilerlemez, ama idrarı artmıyor sanki, suyu da sevmiyor zorla içiriyorum, ne yapsam bilemedim...
kan ilacını 3 gündür bende vermiyorum doğru mu yanlış mı yapıyorum onu da bilmiyorum...
Allah bizlere de senin gibi kapanmayı nasip eder inşallah canım, tebrik ederim seni...

kelebek canım geçmiş olsun tam olarak ne olduğunu anlamadım,ama kuzun hasta sanırımAllah şifasını verin şu mübarek ayda inşallah

canım bayadır aktif olamadım.zaman zaman girip okudum.ondan görmedin beni.geçmiş olsun ,bende idrar yapmasını sağlamak için su içirdim önceleri ama pek istekle içmedi.oyunlar yaparak denedim biraz.ben 4,5 lt ye çıkardım su içmeyi .sen çok su iç.çünkü senn sütündeki su miktarı etkiliyor.içiyosundur eminim.ama hava sıcak terlediğimiz içn daha fazla su içmek gerekiyor mecburen.buna rağmen değişmemişti çiş durumu..şimdiyse sabah kalktıgında yine eskisi kadar çok yapmış olmuyor.ama gün içinde daha fazla yapmaya başladı.2 gündür kullanıyoruz ilaçı.zamanla düzeleceğini düşünüyorum.kan ilacına gelince takviyeyi demir yönünden zengin gıdalrla yapmayı düşünüyorum.sütten geçecektir umarım.biraz daha bekleyip ek gıdayla da destekleriz inşallah.bu arada teşekkür ederim ,umarım nasip olur.:)

canım süpersin sen anlatırken sanki kendim yazmışım gibi hissettm bnde senin gibi ani bir kararla kapanmıştım ve hiçde yadırgamamıştım..kapanmadan önceki sene denize girip ertesi sene birden böyle bi değişiklik yaptm çokda iyi hissetmiştm ilk gün..Allah daim etsin çok güzel bi karar vermişsin..tebrik ediyorm..

kelebek canım geçmiş olsun tam olarak ne olduğunu anlamadım,ama kuzun hasta sanırımAllah şifasını verin şu mübarek ayda inşallah

teşekkür ederim ömerim bronşit oldu iğne vurunuyoruz iğneyle geçmezse hastaneye yatmamız gerekecek şu mübarek günde hepinizden dua bekliyorum

esim orucluyken cok sinirli ve kalbimi cok kırıyo bos yere tutuyo iste okadar bagardıktan kırıcı laflar söyledikten sonra oruc tutsan ne..bide berenin yanında bagırdı yavrum sıcradı korkudan esimin suratına bi tane yumruk atasım geldidi..bereni alıp cıktım odadan oruclu diye kavga etmedim ama iftardan sora görüscem.babamlar yaron sabah yola cıkıyolar..1gece kalıp pazar cıkıcaz yola..öylesine bunaldımki insan kendi evinden kacmak istermi?

aman öyle fulyacım..bnmde babam öyledir..oruç varya bi başına vuruyo kırıp geçiriyo ortalıı... o kdr kalp kırıyo o kdr agresifleşiyoki diyorm boşuna aç kalıyosun...oruç tutmayı safi aç kalmak olrk görenlere acıyorm..o dinginlik ruhunu kazanamadıktan sonra Allah napsn bzm tuttuumuz oruçlaramı ihtiyacı var..kndimiz için tutuyorz..

teşekkür ederim canım mutlu ettin beni.dediğin gibi bende çok iyi hissettim.hiç yadırgamadım..hepimizinkini daim etsin inşallah.

ben ilaç içtiğimden emziremiyorm canım (

evlendigimden beri 3.ramazanımız bu her ramazan kavga gürültü böyle ismi olur huzur sakinlik olcana ramazanda bizim evde bagartılar..ramazan gelince acayip strese giriyorum..ben esimin yanından asla ayrılmazdım hastalık,ölüm dısında onu bırakıp sehir dısına asla cıkmazdım.annemlerin yanına bile onsuz gitmezdim.gel görki 2senemiz bitti evliligimizde ben kaccak delik arıyorum..bu hale getirdi beni sonunda..biz gidince bulurda bagarıp cagırır..bekar kardeslyle tek kalcak..anası 1aydır gezmede ramazan geldi o gelemedi..ben kac zaman önce söyledim ramazanda gitcem die.be kdın bi zahmet gel de ogullarının yanında dur ramazanda..dogum yapan dinlenmeye ihtiyacı olan o ya

evlendigimden beri 3.ramazanımız bu her ramazan kavga gürültü böyle ismi olur huzur sakinlik olcana ramazanda bizim evde bagartılar..ramazan gelince acayip strese giriyorum..ben esimin yanından asla ayrılmazdım hastalık,ölüm dısında onu bırakıp sehir dısına asla cıkmazdım.annemlerin yanına bile onsuz gitmezdim.gel görki 2senemiz bitti evliligimizde ben kaccak delik arıyorum..bu hale getirdi beni sonunda..biz gidince bulurda bagarıp cagırır..bekar kardeslyle tek kalcak..anası 1aydır gezmede ramazan geldi o gelemedi..ben kac zaman önce söyledim ramazanda gitcem die.be kdın bi zahmet gel de ogullarının yanında dur ramazanda..dogum yapan dinlenmeye ihtiyacı olan o ya

kkelebek çok geçmiş olsun. inşallah Ömer i hastaneye yatırmanız gerekmez. Hemencecik iyileşir umarım.

isolde, Allah yardımcın olsun canım. Kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm. Söylenecek çok söz var ama konuşmamak en iyisi. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.

İsolde canım bence sevinmelisin o ciğeri beş para etmezden heriften kurtulduğun için. ilk affedişinde içimden hata yaptığın geçmişti ama yuvayı yıkıcı değil yapıcı olmak gerektiğinden fikrimi söylemimiştim. Ama şimdi o kadar kesinleştiki o adamdan sana hayır gelmeyeceği ve onunla evliyken ne seni ne bebeğini mutlu edemeyeceği. O yüzden ne kadar çabuk biterse o kadar iyi, ne kadar çabuk yeni hayatına başlarsan o kadar iyi.

Kızlar bebeğim haftaya 3 aylık olacak.
Avent biberon alacağım ama emzik uçları 0-3 aylık oluyormuş paketin içinde.
Acaba 3.aydan itibaren kullanılması gereken ayrı emzik ucu da almalı mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…