2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İsoldecim,başından sonundan biraz karışık geçmişi okuyordum ama eşin hatasını tekrarlamış herhalde Bir de acıma mevzuları geçmiş.Şunu söylemek istedim bu durum senin acınacak halde olduğunu değil aksine eşin ve o f...nin sefilliğini gösteriyor.Asla ama asla yumuşama, seni haketmeyen bu adamı defet gitsin.Dirayetli ol,kimse kimsenin gururuyla böyle oynayamaz.Yazık çok basiretsiz bir adammış.Kadına söyleyecek söz bulamıyorum zaten,annelerin yüz karası..Bırak onları ne halleri varsa görsünler..Senin ve evladının sahibi Allah..Eminim çok güzel günler göreceksin daha,selamlar..

Kızlar bebeğim haftaya 3 aylık olacak.
Avent biberon alacağım ama emzik uçları 0-3 aylık oluyormuş paketin içinde.
Acaba 3.aydan itibaren kullanılması gereken ayrı emzik ucu da almalı mıyım ?

bence alma bir bak bakalım önce bebişin sevicek mi? Bebekler baya bir biberon seçiyor çünkü:)

slm kızlar hepinize iyi akşamlar ramazanınız mübarek olsun öncelikle...sizlere birşey daanışıcaam inş. bende kasım annesi olucaam ve sepet beşik arıyorum çok özeniyorum o beşiklere 1kaç aayda olsa kullanmak istiyorum amaa fiyatlaar uçmuş eğer aranızdaa sepet beşiği oluptaa satmak isteyen olursa değerlendirmek isterim boşta olaabiilir ilgilenirseniz sevinirim bebişlerinizi kocaman öptüm

hevesini kırmak istemem ama bence alma onu alman demek sallanarak uyumaya alışacak demek ben aldım 4 aylığız ve sallanmadan kesinlikle uyumaz saat 9dan beri sallıyorum yeni uyudu boşver hiç alma bence kendi kendine uyutmaya alıştır sonra çok zorluk çekersin benim gibi

olsun ama ben çok heves ediyorum yaatırıp sallamasam olmaz mı? :) hem sen satmayı düşünmezmisin baana:26:

ben bu beşikle ilgili bir konu başlığı açmaak istiyorum nasıl açılır acaba bilen varmı?

iyi geceler kızlar. meleğime hamile olduğumu geçen sene bugün öğrenmiştim. zaman ne çabuk geçiyor... ilk kalp atışını, ilk tekmelerini, doğumu heyecanla beklerken şimdi Alp 4 aylık oldu bile...

canım bende aventin yenidoğan paketi almıstım içindekiler 1 numaralı emzik ucu. 3 ay kullandım onları bide ayrı 260mllik biberon seti almıstım onunkiler 2 numaralı uçlardan şimdi onu kullanıyorum.

Eşim için sahura kalkmışken burayada bi bakam dedim. Belki kızlarla karşılaşırim diye ama kimse yokmuş, 1 ziyaretciden başka. Neyse ezanda okundu, ben yatar. Öpüldünüz bağyanlar ve bebişler

aynen annemde öyle şu adam yüzünden ramazandan nefret ettim gelsin istemiyorm diyo..babam iyidir hoştur ama yok yeryüzünde böyle sinir..adamı bezdiriyo yani..onu yetiştiği ortama bağlıyorm..çünkü bnde onn kdr olmasamda onun sayesinde baya bi agresifim..ama kontrol etmeye çalışıyorm..çünkü 1 kuşak etkileniyo böyle

bnde dün 3+ ay ucubu aldm..ama şimdi kullansammı bilmiyorm..hala 1 no uç kullanıyorz..4 aylık gayette yetiyo..bncce şimdi alma helede emiyosa seni..

ister.. ben de aynı durumdayım.. geçen hafta annemde kaldım.. hafta başı eve geldim.. kendimi öylesine boşlukta hissettim ki.. kalabalığa alışmışım.. kendi evim soğuk ve yabancı geldi.. başımı alıp gidesim var.. sabah sabah kızım ağlıyor ben ağlıyorum.. o ağlaya ağlaya uyudu

Slm canım hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın insallah .:)
Bizde bu hafta ihtiyaçtan dolayı sepeti sahibinden.com a koymayı düşünüyoduk eşimle resmini filan çektik ben bursada oturuyorum sepetin ayakları tekerleği tülü 1.sınıf pamuktan döşeği var beyaz tül üzerine gri simli şerit var ortada bi resmini koymaya çalışıcam fiyatta anlasabiliriz :) burdan ulaşabilirsin bana yada özelden :)

Eklentiler

• $210720121278.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 29
slm kızlar günaydın isolde den haber varmı meraktayim insallah herşeyin en iyisi hayırlısı olsun arkadaşımızdan yana ... :)

günaydın kızlar
zeynebim az önce kaka yaptı ve hafif kırmızımsı ydı kan mı acaba birde siyah ip gibi bişeyler vardı aklıma ilk gelen kurtmu acaba dedim ama yok değil dün eşim muz vermişti omu acaba

ah cnm aynı dertteyim bende dün eşime bende kızdım bana bağırdını geçtim kızıma bağırdı tabi dayanamadım bende ona bağırdım böle yapacaksan tutma oruç diye neymiş ağlıyormuş bebek bu ağlar dedim uyuz ya

bence alma bir bak bakalım önce bebişin sevicek mi? Bebekler baya bir biberon seçiyor çünkü:)

Ben yinede yedek aldım 3 numaralı uçlardan.Beğenmezse biraz büyüdüğünde kullanırız artık.

ben bebek biberona alışmasın diye hala 1 numaralı emzik ucunu kullanıyorum.

Benim bebeğim emmiyor canım.Sağıp biberon ile beslemek zorundayım...

canım bende aventin yenidoğan paketi almıstım içindekiler 1 numaralı emzik ucu. 3 ay kullandım onları bide ayrı 260mllik biberon seti almıstım onunkiler 2 numaralı uçlardan şimdi onu kullanıyorum.

Sen böyle yazınca yenidoğan seti yerine 2li 125ml pes birde ikili 260 ml pes aldım.Yine yedek olarak 3 numaralı uç aldım ama ilk olarak paketin içindeki 2 numaralı ucu deneyeyim ben yinede.

bnde dün 3+ ay ucubu aldm..ama şimdi kullansammı bilmiyorm..hala 1 no uç kullanıyorz..4 aylık gayette yetiyo..bncce şimdi alma helede emiyosa seni..

Emmiyor canım maalesef.Şimdiye kadar hep emer belki diye medela calma kullandım ama artık bebeğim o biberon ile emmek istemiyor çok yorulduğu için.Dr browns vardı elimde,onunla güzel içiyor ama onunda gereksiz bir büyüklüğü var ve üzerindeki sayıları şeffaf olduğu için görmesi çok zor.O yüzden avent alayım dedim ben de.

Saka gıbı bır gecenın ardından merhaba,,,
dun ıftara gıttık kaynanagıle ve malum konu ıcın,yemekler yendı caylar ıcıldı,bızımkınden hala tık yok,aysıma ortada herkes etrafında pervane,bı kosede olanları ızlıyorum,derken kaynana teravıhe gıtmek ıcın ayaklandı,bızımkıyle gozgoze geldık,ama hala soylemıyo,o esnada ben,anne gel otur oglun bısı soylıcek dememle,bızımkının rengı allardan morlara dondu,megerse soylemıcekmıs aptal,bana baya blöf yapmıs,derken bu yavas yavas anlatmaya basladı,asık suratlarımızdan bellıydı bısılerın ıyı gıtmeyecegı,anlatıp bıtırdı ve benım evet bosanıcaz,oglunuzda oyle ıstıyo zaten dememle,kaynana kendınden gecmesınmı,ne yaptık ne ettık kendıne gelmedı,hemen acıle goturduk megerse kalp krızı gecırıyormus,zaten kalp hastasıydı ama uzun yıllar nuksetmedı hastalıgı,ılk olayıda bılıyodu zaten,ıkıncıde boyle bı karar alınca kaldıramadı
hastanede doktor patavatsızı demesınmı bıde bu hasta ve yaslı kadına ne ettınızde bu hale geldı,anaaaaaam bıde suclu olduk ıyımı,kaynanam bı muddet gozetım altında kaldı,hemsıreye benı ıstedıgını soylemıs bıraz kendıne gelınce,once gıremem sandım ama bı kuvvet hemsıreyle bır gırdım,onu oyle olu gıbı gorunce oyle agladımkı ve oda aglıyordu,bana kızım nolur onu affet,torunum ıcın,allah rızası ıcın dıyebıldı ve kadın yıne bı fenalastı,elım ayagım tıtrıyo ama nasıl aglıyorum,durduk yere uzerıme bınen sucluluk psıkolojınınemı yanayım,kadının bu halınemı,tansıyonum dustu bende oracıkta bayılmısım,gozumu bı actım,annem kardeslerım herkes basımda,aysıma nerde dedım,kızkardeımın kucagında gozerını acmıs oyle bana bakıyo,kaynanamı sordum sonra durumu ıyıye gıtmekle beraber cıddıyetını koruyormus,sımdı evımdeyım ben ama herkes hastanede suan,benım yanımda annem var arada haberlerı alıyoruz,ıyıymıs,bgn yarın taburcu olabılırmıs...
Fılmlere konu olacak turden bı gece yasadık anlıcanız,gulsemmı aglasammı bılmıyorum ama su yasadıklarıma bakarmsnz yaaa,bu ıs sımdılık epeyce bı ılerı tarıhe ertelenmıs gorunuo kızlar ama devamlı tartıstıgımızdan tekrar aynı duruma duserız esımle ama bu defa olecegınden korktugum kaynanama bunu kım der ıste orasını bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…