- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.221
Bgn benım evlılık yıldonumum
sıze guzel haberler vermeyı ısterdım ama hıcte oyle olmıcak
bız bosanıyoruz kızlar,ılk olaydan 2ay sonra ne yazıkkı gecen hafta yıne aynı kadınla mesajlasmalarını yakaladım esımın,bu seferkı ogrendıgımde herseyın cok degısıcenı,cok farklı bı es olucanı soylemıs olmasına ragmen hıcbıse degısmedı esımde,ıkı yemege cıkarıp ıkı kıyafet alınca kendını degıstım sandı galıba,bgn aılesıne anlatıcak herseyı,2.defa o kadınla konustugunu falan herseyı anlatıcakmıs,oda bosanmak ıstıyomus...
Napalım benımde kaderımde bu yazılıymıs
Kızlar bebeğim haftaya 3 aylık olacak.
Avent biberon alacağım ama emzik uçları 0-3 aylık oluyormuş paketin içinde.
Acaba 3.aydan itibaren kullanılması gereken ayrı emzik ucu da almalı mıyım ?
slm kızlar hepinize iyi akşamlar ramazanınız mübarek olsun öncelikle...sizlere birşey daanışıcaam inş. bende kasım annesi olucaam ve sepet beşik arıyorum çok özeniyorum o beşiklere 1kaç aayda olsa kullanmak istiyorum amaa fiyatlaar uçmuş eğer aranızdaa sepet beşiği oluptaa satmak isteyen olursa değerlendirmek isterim boşta olaabiilir ilgilenirseniz sevinirim bebişlerinizi kocaman öptüm
hevesini kırmak istemem ama bence alma onu alman demek sallanarak uyumaya alışacak demek ben aldım 4 aylığız ve sallanmadan kesinlikle uyumaz saat 9dan beri sallıyorum yeni uyudu boşver hiç alma bence kendi kendine uyutmaya alıştır sonra çok zorluk çekersin benim gibi
olsun ama ben çok heves ediyorum yaatırıp sallamasam olmaz mı? :)hem sen satmayı düşünmezmisin baana:26:
evlendigimden beri 3.ramazanımız bu her ramazan kavga gürültü böyle ismi olur huzur sakinlik olcana ramazanda bizim evde bagartılar..ramazan gelince acayip strese giriyorum..ben esimin yanından asla ayrılmazdım hastalık,ölüm dısında onu bırakıp sehir dısına asla cıkmazdım.annemlerin yanına bile onsuz gitmezdim.gel görki 2senemiz bitti evliligimizde ben kaccak delik arıyorum..bu hale getirdi beni sonunda..biz gidince bulurda bagarıp cagırır..bekar kardeslyle tek kalcak..anası 1aydır gezmede ramazan geldi o gelemedi..ben kac zaman önce söyledim ramazanda gitcem die.be kdın bi zahmet gel de ogullarının yanında dur ramazanda..dogum yapan dinlenmeye ihtiyacı olan o ya
esim orucluyken cok sinirli ve kalbimi cok kırıyo bos yere tutuyo iste okadar bagardıktan kırıcı laflar söyledikten sonra oruc tutsan ne..bide berenin yanında bagırdı yavrum sıcradı korkudan esimin suratına bi tane yumruk atasım geldidi..bereni alıp cıktım odadan oruclu diye kavga etmedim ama iftardan sora görüscem.babamlar yaron sabah yola cıkıyolar..1gece kalıp pazar cıkıcaz yola..öylesine bunaldımki insan kendi evinden kacmak istermi?
slm kızlar hepinize iyi akşamlar ramazanınız mübarek olsun öncelikle...sizlere birşey daanışıcaam inş. bende kasım annesi olucaam ve sepet beşik arıyorum çok özeniyorum o beşiklere 1kaç aayda olsa kullanmak istiyorum amaa fiyatlaar uçmuş eğer aranızdaa sepet beşiği oluptaa satmak isteyen olursa değerlendirmek isterim boşta olaabiilir ilgilenirseniz sevinirim bebişlerinizi kocaman öptüm
esim orucluyken cok sinirli ve kalbimi cok kırıyo bos yere tutuyo iste okadar bagardıktan kırıcı laflar söyledikten sonra oruc tutsan ne..bide berenin yanında bagırdı yavrum sıcradı korkudan esimin suratına bi tane yumruk atasım geldidi..bereni alıp cıktım odadan oruclu diye kavga etmedim ama iftardan sora görüscem.babamlar yaron sabah yola cıkıyolar..1gece kalıp pazar cıkıcaz yola..öylesine bunaldımki insan kendi evinden kacmak istermi?
bence alma bir bak bakalım önce bebişin sevicek mi? Bebekler baya bir biberon seçiyor çünkü:)
ben bebek biberona alışmasın diye hala 1 numaralı emzik ucunu kullanıyorum.
canım bende aventin yenidoğan paketi almıstım içindekiler 1 numaralı emzik ucu. 3 ay kullandım onları bide ayrı 260mllik biberon seti almıstım onunkiler 2 numaralı uçlardan şimdi onu kullanıyorum.
bnde dün 3+ ay ucubu aldm..ama şimdi kullansammı bilmiyorm..hala 1 no uç kullanıyorz..4 aylık gayette yetiyo..bncce şimdi alma helede emiyosa seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?