2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne diim canım Allah evladım da kocanın da hayırlısını versin sana da sabır versin

fatmacım yanlış anlama ama bir bayılır iki bayılır kendine gelir kayınvaliden, bazı şeyleri kabullenmek zor olsada o kalp hastası diye sen de sinir hastası olacak değilsin. oğullarının suçunun yükünü nasıl bi vicdanla senin omuzlarına bırakırlar ki?! eşin de hakikaten karaktersizmiş seni arada bırakıyor evde başka konuşuyor orda başka..onlara biraz zaman tanı onlarda alışacaktır bu fikre ama sakın eşine ve ailesine boşanmaktan vazgeçtiğin hissini verme, öyle bi duruma gelmişsin ki eşinin gözünde sanki kapana kısılmışsın ona mecbursun, böyle algılamasın seni kaybettiğini bilsin..

Son düzenleme:

saçfln yutmuş olmasın..Selçuk elini saçlarına bi atıyo bi tomar saç oluyo elinde ve sonrada ağzına götürüyo bn görünce temizliyorm ama görmediğim zmnlarda yutuyodr mutlaka ve korkuyorm o yuttuğu saçları ne şekilde çıkarabilirki hiç kakasında görmedim midesinde tomar olmasın :18:

eğer denediysen kullanda ama ucu serttir aventin her bebek beğenmez..bzmki sert seviyo o yüzden yumuşak uç almıyo :)) sert bnm oğlum..

saç kıl bizim evde de çok malesef ben de çok korkuyorum, bide Allah korusun ciğerine falan yapışıyormuş, korumak lazım. ayşe hümanın da kakasında bazen ip gibi bişeyler oluyor, gözlemliyorum tekrarı gelmiyorsa telaş etmiyorum..

isolde ne denir bu duruma bilemedim. kayınvaliden toparlasın bakalım ondan sonra yine gündeme getirirsin ama eşin boşanmayı istediği halde neden ikili oynadı ki sana da günah. Allah korusun kayınvalidene daha kötü bir şey olsaydı muhtemelen seni suçlayacaklardı. kararından vazgeçme canım. Allah yardımcın olsun zor bir süreçten geçiyorsun hayatın kısa sürede düzene girer inşallah.

o saçlar da benim başımın derdi sürekli ağzına -eline bakıyorum var mı bir şeyler diye. saçlarımı topladığım halde o nasıl bir dökülmedir öyle. yakında kel kalmazsam iyidir

Fatma olanlara inanamadım..ya ne demek affet o kadın biliyomuki sn bunu 1 kez değil 2 kez yaşadın..zaten verdiin şansı değerlendiremediği için bu sona geldiniz..ya o kalp krizi geçircek diye sen nasıl olurda hayatını bu pırlanta gibi karısının kıymetini bilemeyen bi hödükle geçirir ve yıllarını heba edersin...olan kaynanana olmıcak diye sana olcak yavrum..erken yaşta çökertir böyle zoraki bi evlilik be..valla çok sinirlendim ya oğlu yemiş yemiş haltları kaynana affet diyo kalp krizi geçiriyo diye sen perişan ol..kusurA bakma Fatmacım kimse senden daha değerli değil..kimse için istemediğin bi hayatı yaşama..ilk sefer yuva yıkmak kolay değil belki düzelir Allah hidayet versin dedik ama 2.yide gördük..bu ne yaa..kaynanan ne geçiriyosa geçirsin iyileşmesini bekleyin sonra kozlarınızı paylaşın..elbet alışıcak duruma..oğlu adam olsaymışda seni evinin sultanı yapsaymış..geçti borun pazarı sürsün kendini niğdeye..

saçtan bende korkuyorum saçımı çekiyor elinde kalıyor hep temizliyorum ama bu saç değildi ya iyice baktım mendille ezdim ezildi saç ezilmez diye düşünüyorum cnm kan neydi peki offffff
onu çıkarırken zorlandıda ondan kanadımı

emziriyor musun canım, göğüslrin kanamış olabilir mi? belki de kan değildir emin misin kan olduğuna?

saçtan bende korkuyorum saçımı çekiyor elinde kalıyor hep temizliyorum ama bu saç değildi ya iyice baktım mendille ezdim ezildi saç ezilmez diye düşünüyorum cnm kan neydi peki offffff
onu çıkarırken zorlandıda ondan kanadımı

herkese tünaydın.isolde canım zor günler yaşıyormuşsun rabbim aydınlık yolu göstersin.arkadaşlar benim kız bu ay sadece 300 gr. Almış hiç emmek istemiyor anca etrafı izlesin gülücük saçsın istiyor. Doktora götürdüm kadın mama ver diyyor ama sütüm varken neden vereyim ama anca uykuda emiyor napcam ben yaaa. Sizlerde durum nasıl ben işe başladım 1 e kadar çalışıyorum şuan işler feci yoğun nete pek giremiyorum ama hepinizi çok özledim yakında rahatlayınca işler daha sıkgelicem inşallah

Tunaydin topik ahalisi.
Isolde canım arkadaşlara katılıyorum. Kaynanan kriz geçirdi diye sen bu olanları sineye çekecek değilsin. Eşine de pes diyorum, kafasında daha ne tilkiler vardır kimbilir.ALLAH yardımcın olsun.

Zeynepsudem canım o iplik gibi şeyler MUZDAN. Defneye ilk kez muz verdiğimde bizdede olmuştu ve o zamanki tecrübesizlikten ödüm kopmuştu kakayi o halde görünce:) ama kırmızılik için bişey diyemiycem. Popo kenarlarına bi bak istersen çatlak varmı.

selam kızlar,

hemen konuya girmek istiyorum. isolde canım okuduklarıma inanamadım gerçekten üzüldüm senin için. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun ama benim kendi fikrim bence böyle bir insanla ne olursa olsun evli kalman hata olur. evet yaşamayan bilemez belki kendi başımıza gelse biz de farklı tepki verebiliriz ama kayınvaliden değil sen bir ömür geçireceksin eşinle. güvenmediğin bir insanı nasıl seviceksin bundan sonra? diyelim ki gerçekten herşeyi bitirdi yuvasına döndü, sen bi kere kaybetmiş olucaksın ona olan güvenini ve her hareketinden yine şüphelenmeye başlıycaksın suçu olmasa bile. bu seferde güvensizlik yüzünden evliliğinizde sorunlar çıkıcak. bilemiyorum elbette karar senin ama çok iyi düşün. yavrunu huzurlu bir şekilde büyütmek nasip etsin Allah..

bize gelince...
Hayal'im idrar yolu enfeksiyonu olmuş. antibiyotiğe başladık. sanki dünden beri daha iyi emiyor. dişlerinin kaşıntısı zaten çıldırtmak üzere miniğimi. çok hırpalandı gerçekten. alerji testlerimizin sonuçları hala çıkmadı. haftaya inşallah...

hoşgeldin canım, ben bu ay henüz kontrole gitmedim ama 300 gr. az değil bence, daha az alan arkadaşlar var topikte onların da doktorları anne sütüne devam diyor, sütün varsa bence de emzir. zaten artık ilk zamanlardaki kadar kilo almayacaklarmış.

benmkide bu ara öyle işte dünden beri biraz emmeye başladı uyanıkken.kilo almamış zayıflamış üstüne bu ay. idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor bi de diş çıkarıyor bebişim. havalar da sıcak. bütün düzeni bozuldu. hangi doktora gidiyorsunuz?

saol cnm tecrübesizlik işte annemi aradım annemde aynısını dedi muzdan zorladıda hafiften kanadımı acaba

teşekkür ederim cnm. bu ara okadar çok duyuyorum ki idrar yolu enfeksiyonu olan bebekleri. iştahsızlık ve ve buna bağlı olarak kilo alımında azalma da yapıyormuş. zaten dişler çok çektirdi kuzuma bir de bu enfeksiyon çıktı

cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Hayal'e..kız çocuklarındada çok yaygın bu enfeksiyon heralde..bnde 3-4 yaşlarındayken olmuştum..acısını hala unutamam çok can yakıyo yürüyemiyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…