- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.261
Ronya canım yoktun bayağıdir görmedim seni iyisin dir insallah sen üzülme 300az olmakla birlikte bize göre çok çok iyi zira benim küçük sıpa geçen ay 80 bu ay 60gr almış ve 2.5aydır emmiyor çok üzülüyorum ama nasibi o kadarmis sağlıklı olsunlar da az alsın ne yapalımherkese tünaydın.isolde canım zor günler yaşıyormuşsun rabbim aydınlık yolu göstersin.arkadaşlar benim kız bu ay sadece 300 gr. Almış hiç emmek istemiyor anca etrafı izlesin gülücük saçsın istiyor. Doktora götürdüm kadın mama ver diyyor ama sütüm varken neden vereyim ama anca uykuda emiyor napcam ben yaaa. Sizlerde durum nasıl ben işe başladım 1 e kadar çalışıyorum şuan işler feci yoğun nete pek giremiyorum ama hepinizi çok özledim yakında rahatlayınca işler daha sıkgelicem inşallah
benmkide bu ara öyle işte dünden beri biraz emmeye başladı uyanıkken.kilo almamış zayıflamış üstüne bu ay. idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor bi de diş çıkarıyor bebişim. havalar da sıcak. bütün düzeni bozuldu. hangi doktora gidiyorsunuz?
canım bornovada tülay bilgln kavaklı var ona götürdüm. Bizimkindende idr. Yolu enf. Şüphelendi ama biz idrarı bir türlü veremedik. Bizimki çok çok az idrar yapıyor dr.terle atıyordur dedi. Siz ldr. Tahlilini nerde yaptırıyorsunuz
herkese tünaydın.isolde canım zor günler yaşıyormuşsun rabbim aydınlık yolu göstersin.arkadaşlar benim kız bu ay sadece 300 gr. Almış hiç emmek istemiyor anca etrafı izlesin gülücük saçsın istiyor. Doktora götürdüm kadın mama ver diyyor ama sütüm varken neden vereyim ama anca uykuda emiyor napcam ben yaaa. Sizlerde durum nasıl ben işe başladım 1 e kadar çalışıyorum şuan işler feci yoğun nete pek giremiyorum ama hepinizi çok özledim yakında rahatlayınca işler daha sıkgelicem inşallah
Esperanza canım hayal kızımıza geçmiş olsun. Antibiyotige başlamışsiniz maksimum 2 haftada hiçbişeyi kalmaz ins. Kız çocuklarda cok yaygın bu illet.
medikal parkta yaptırdık cnm. allerji testlermiz de orada yapılıyor. tülay hanıma götürüyorum orada. ama aslında kendi doktoru egepolde neşe hanım çoğunlukla ona götürüyoruz. o izinde olduğu için medikale gittik.
sabah çok güzel bi havuz keyfi yaptık sonra eyüp'ü çıkardım banyoyâ götürdüm yıkadim yatağa koydum hemen gittim enes'i çıkarmaya gitmez olaydım da görmez olaydım :) kaka yapmış sıpa bide tata yaptım hihiii gülüyo piskopat 2saat suyu kovayla tuvalete taşıdım yıkadim ortalığı 2side uyuyo şimdi acayip midem bulanıyo şimdi insallah çıkarmam sonra kaza tutmak çok zor geliyo
Buyrun içiniz açılsın bu kasvet dağılsın biraz gülelim :) maşallah
sabah çok güzel bi havuz keyfi yaptık sonra eyüp'ü çıkardım banyoyâ götürdüm yıkadim yatağa koydum hemen gittim enes'i çıkarmaya gitmez olaydım da görmez olaydım :) kaka yapmış sıpa bide tata yaptım hihiii gülüyo piskopat 2saat suyu kovayla tuvalete taşıdım yıkadim ortalığı 2side uyuyo şimdi acayip midem bulanıyo şimdi insallah çıkarmam sonra kaza tutmak çok zor geliyo
anladım canım..kan değerleri çok mu düşük ki,yani demir vermek için acil bir durum var mı?varsa verirsin ama yoksa ek gıdayı beklersin canım.ben ilaç içtiğimden emziremiyorm canım(
ben 3. yü de oldum bittim:))her ay düzenli.sanki doğum yapmamışım gibi..uykusuz ve yorgun olmama rağmen bugün mutlu hissediyorm..2.adetimide olmuş bulunmaktayım..brz erken oldu ama
canım bizler ne söylersek söyleyelim karar sende zaten.olayları yaşayan sen,canı yanan sensin.yani senn yaşadığın durum hiç kimsenn lafına bakılarak affedilecek,unutulacak bir olay değil.kayınvaliden affet dedi diye affedebilecek misin?yaşanmamış gibi devam edebilecek misin?senn eşin önce yalvarıp,sonra astarı kalmamış bir şekilde boşanmak istediğini söyledi.yani hem suçlu hem güçlü durumu...bir kez daha affettiğinde nasıl davranabileceğini kestirebiliyor musun??ve en önemlisi bir başkası üzülecek diye eşini affettiğin zaman ilerde kendini affedebilcek misin?..herkes biraz sakinleşsin ,konuyu tekrar masaya yatırın bence..Rabbim kararında hayırlar,sana da güç ve sabır versin..kişisel olarak tanımıyorum seni ama,dualarımdasın..Saka gıbı bır gecenın ardından merhaba,,,
dun ıftara gıttık kaynanagıle ve malum konu ıcın,yemekler yendı caylar ıcıldı,bızımkınden hala tık yok,aysıma ortada herkes etrafında pervane,bı kosede olanları ızlıyorum,derken kaynana teravıhe gıtmek ıcın ayaklandı,bızımkıyle gozgoze geldık,ama hala soylemıyo,o esnada ben,anne gel otur oglun bısı soylıcek dememle,bızımkının rengı allardan morlara dondu,megerse soylemıcekmıs aptal,bana baya blöf yapmıs,derken bu yavas yavas anlatmaya basladı,asık suratlarımızdan bellıydı bısılerın ıyı gıtmeyecegı,anlatıp bıtırdı ve benım evet bosanıcaz,oglunuzda oyle ıstıyo zaten dememle,kaynana kendınden gecmesınmı,ne yaptık ne ettık kendıne gelmedı,hemen acıle goturduk megerse kalp krızı gecırıyormus,zaten kalp hastasıydı ama uzun yıllar nuksetmedı hastalıgı,ılk olayıda bılıyodu zaten,ıkıncıde boyle bı karar alınca kaldıramadı
hastanede doktor patavatsızı demesınmı bıde bu hasta ve yaslı kadına ne ettınızde bu hale geldı,anaaaaaam bıde suclu olduk ıyımı,kaynanam bı muddet gozetım altında kaldı,hemsıreye benı ıstedıgını soylemıs bıraz kendıne gelınce,once gıremem sandım ama bı kuvvet hemsıreyle bır gırdım,onu oyle olu gıbı gorunce oyle agladımkı ve oda aglıyordu,bana kızım nolur onu affet,torunum ıcın,allah rızası ıcın dıyebıldı ve kadın yıne bı fenalastı,elım ayagım tıtrıyo ama nasıl aglıyorum,durduk yere uzerıme bınen sucluluk psıkolojınınemı yanayım,kadının bu halınemı,tansıyonum dustu bende oracıkta bayılmısım,gozumu bı actım,annem kardeslerım herkes basımda,aysıma nerde dedım,kızkardeımın kucagında gozerını acmıs oyle bana bakıyo,kaynanamı sordum sonra durumu ıyıye gıtmekle beraber cıddıyetını koruyormus,sımdı evımdeyım ben ama herkes hastanede suan,benım yanımda annem var arada haberlerı alıyoruz,ıyıymıs,bgn yarın taburcu olabılırmıs...
Fılmlere konu olacak turden bı gece yasadık anlıcanız,gulsemmı aglasammı bılmıyorum ama su yasadıklarıma bakarmsnz yaaa,bu ıs sımdılık epeyce bı ılerı tarıhe ertelenmıs gorunuo kızlar ama devamlı tartıstıgımızdan tekrar aynı duruma duserız esımle ama bu defa olecegınden korktugum kaynanama bunu kım der ıste orasını bılmıyorum
aynen..banyodan sonra yarım saat saç taramakla geçiyor..her seferinde topak topak saççç...saçlarım hamileliğimde sefasını sürdüü,şimdilerde cefasını çekiyor...bioblast aldım.ilk yıkamamda bile farketti gibi.tavsiye ediyorum.saçlarım o kadar inceldi ki banyo yapmaktan nefret eder oldum ne zaman bitecek bu dökülme?
canım benim kızımda sıcaklardan emmek istemiyor gibiydi..ama buzluktaki jeller varya hani(acil yaralanmalar için olan),işte emzirirken göğsüümün ucuna onu dokunduruyorum.öyle yapınca kızım onu başka bişey sanıyor.merakla saldırıyor.bu şekilde yaparak emzirdim istemediği zaman.göğüs ucunu soğutarak dene derim.umarım işe yarar..herkese tünaydın.isolde canım zor günler yaşıyormuşsun rabbim aydınlık yolu göstersin.arkadaşlar benim kız bu ay sadece 300 gr. Almış hiç emmek istemiyor anca etrafı izlesin gülücük saçsın istiyor. Doktora götürdüm kadın mama ver diyyor ama sütüm varken neden vereyim ama anca uykuda emiyor napcam ben yaaa. Sizlerde durum nasıl ben işe başladım 1 e kadar çalışıyorum şuan işler feci yoğun nete pek giremiyorum ama hepinizi çok özledim yakında rahatlayınca işler daha sıkgelicem inşallah
selam kızlar,
hemen konuya girmek istiyorum. isolde canım okuduklarıma inanamadım gerçekten üzüldüm senin için. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun ama benim kendi fikrim bence böyle bir insanla ne olursa olsun evli kalman hata olur. evet yaşamayan bilemez belki kendi başımıza gelse biz de farklı tepki verebiliriz ama kayınvaliden değil sen bir ömür geçireceksin eşinle. güvenmediğin bir insanı nasıl seviceksin bundan sonra? diyelim ki gerçekten herşeyi bitirdi yuvasına döndü, sen bi kere kaybetmiş olucaksın ona olan güvenini ve her hareketinden yine şüphelenmeye başlıycaksın suçu olmasa bile. bu seferde güvensizlik yüzünden evliliğinizde sorunlar çıkıcak. bilemiyorum elbette karar senin ama çok iyi düşün. yavrunu huzurlu bir şekilde büyütmek nasip etsin Allah..
bize gelince...
Hayal'im idrar yolu enfeksiyonu olmuş. antibiyotiğe başladık. sanki dünden beri daha iyi emiyor. dişlerinin kaşıntısı zaten çıldırtmak üzere miniğimi. çok hırpalandı gerçekten. alerji testlerimizin sonuçları hala çıkmadı. haftaya inşallah...
çok tatlı maşallah..ne güzelde oturuyo cnm..kendi başına oturabiliyomu?
canım sütünün yağ aranı fazla demek ki.maşallahbizde geçen gün aşımızı olmaya gittimizde tartıldık 700 gr almış Selçuk bnde az almış bu sefer dedm meğer baya almış o zmn..bu çocuk bu kdr az emmeye nasıl böyle kilo alıyoki anlamadım mama flnda yemiyodu o zmn hani mamadan oldu desem..:44:
uykusuz ve yorgun olmama rağmen bugün mutlu hissediyorm..2.adetimide olmuş bulunmaktayım..brz erken oldu ama
günaydın kızlar
zeynebim az önce kaka yaptı ve hafif kırmızımsı ydı kan mı acaba birde siyah ip gibi bişeyler vardı aklıma ilk gelen kurtmu acaba dedim ama yok değil dün eşim muz vermişti omu acaba
ah cnm aynı dertteyim bende dün eşime bende kızdım bana bağırdını geçtim kızıma bağırdı tabi dayanamadım bende ona bağırdım böle yapacaksan tutma oruç diye neymiş ağlıyormuş bebek bu ağlar dedim uyuz ya
Saka gıbı bır gecenın ardından merhaba,,,
dun ıftara gıttık kaynanagıle ve malum konu ıcın,yemekler yendı caylar ıcıldı,bızımkınden hala tık yok,aysıma ortada herkes etrafında pervane,bı kosede olanları ızlıyorum,derken kaynana teravıhe gıtmek ıcın ayaklandı,bızımkıyle gozgoze geldık,ama hala soylemıyo,o esnada ben,anne gel otur oglun bısı soylıcek dememle,bızımkının rengı allardan morlara dondu,megerse soylemıcekmıs aptal,bana baya blöf yapmıs,derken bu yavas yavas anlatmaya basladı,asık suratlarımızdan bellıydı bısılerın ıyı gıtmeyecegı,anlatıp bıtırdı ve benım evet bosanıcaz,oglunuzda oyle ıstıyo zaten dememle,kaynana kendınden gecmesınmı,ne yaptık ne ettık kendıne gelmedı,hemen acıle goturduk megerse kalp krızı gecırıyormus,zaten kalp hastasıydı ama uzun yıllar nuksetmedı hastalıgı,ılk olayıda bılıyodu zaten,ıkıncıde boyle bı karar alınca kaldıramadı
hastanede doktor patavatsızı demesınmı bıde bu hasta ve yaslı kadına ne ettınızde bu hale geldı,anaaaaaam bıde suclu olduk ıyımı,kaynanam bı muddet gozetım altında kaldı,hemsıreye benı ıstedıgını soylemıs bıraz kendıne gelınce,once gıremem sandım ama bı kuvvet hemsıreyle bır gırdım,onu oyle olu gıbı gorunce oyle agladımkı ve oda aglıyordu,bana kızım nolur onu affet,torunum ıcın,allah rızası ıcın dıyebıldı ve kadın yıne bı fenalastı,elım ayagım tıtrıyo ama nasıl aglıyorum,durduk yere uzerıme bınen sucluluk psıkolojınınemı yanayım,kadının bu halınemı,tansıyonum dustu bende oracıkta bayılmısım,gozumu bı actım,annem kardeslerım herkes basımda,aysıma nerde dedım,kızkardeımın kucagında gozerını acmıs oyle bana bakıyo,kaynanamı sordum sonra durumu ıyıye gıtmekle beraber cıddıyetını koruyormus,sımdı evımdeyım ben ama herkes hastanede suan,benım yanımda annem var arada haberlerı alıyoruz,ıyıymıs,bgn yarın taburcu olabılırmıs...
Fılmlere konu olacak turden bı gece yasadık anlıcanız,gulsemmı aglasammı bılmıyorum ama su yasadıklarıma bakarmsnz yaaa,bu ıs sımdılık epeyce bı ılerı tarıhe ertelenmıs gorunuo kızlar ama devamlı tartıstıgımızdan tekrar aynı duruma duserız esımle ama bu defa olecegınden korktugum kaynanama bunu kım der ıste orasını bılmıyorum
herkese tünaydın.isolde canım zor günler yaşıyormuşsun rabbim aydınlık yolu göstersin.arkadaşlar benim kız bu ay sadece 300 gr. Almış hiç emmek istemiyor anca etrafı izlesin gülücük saçsın istiyor. Doktora götürdüm kadın mama ver diyyor ama sütüm varken neden vereyim ama anca uykuda emiyor napcam ben yaaa. Sizlerde durum nasıl ben işe başladım 1 e kadar çalışıyorum şuan işler feci yoğun nete pek giremiyorum ama hepinizi çok özledim yakında rahatlayınca işler daha sıkgelicem inşallah
selam kızlar,
hemen konuya girmek istiyorum. isolde canım okuduklarıma inanamadım gerçekten üzüldüm senin için. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun ama benim kendi fikrim bence böyle bir insanla ne olursa olsun evli kalman hata olur. evet yaşamayan bilemez belki kendi başımıza gelse biz de farklı tepki verebiliriz ama kayınvaliden değil sen bir ömür geçireceksin eşinle. güvenmediğin bir insanı nasıl seviceksin bundan sonra? diyelim ki gerçekten herşeyi bitirdi yuvasına döndü, sen bi kere kaybetmiş olucaksın ona olan güvenini ve her hareketinden yine şüphelenmeye başlıycaksın suçu olmasa bile. bu seferde güvensizlik yüzünden evliliğinizde sorunlar çıkıcak. bilemiyorum elbette karar senin ama çok iyi düşün. yavrunu huzurlu bir şekilde büyütmek nasip etsin Allah..
bize gelince...
Hayal'im idrar yolu enfeksiyonu olmuş. antibiyotiğe başladık. sanki dünden beri daha iyi emiyor. dişlerinin kaşıntısı zaten çıldırtmak üzere miniğimi. çok hırpalandı gerçekten. alerji testlerimizin sonuçları hala çıkmadı. haftaya inşallah...
bizde geçen gün aşımızı olmaya gittimizde tartıldık 700 gr almış Selçuk bnde az almış bu sefer dedm meğer baya almış o zmn..bu çocuk bu kdr az emmeye nasıl böyle kilo alıyoki anlamadım mama flnda yemiyodu o zmn hani mamadan oldu desem..:44:
kızlar gaz ilacına ne zamana kadar devam ettiniz.?
Oğlum 3 aylık olacak ama arada gaz şikayetleri devam ediyor.Sancısı olduğunda gaz ilacına devam etsem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?