2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm
Isolde canım bu durumda ne denir geçmiş olsun sanada kaynana na da hakkımızda hayırlısı
Ronya canım yoktun bayağıdir görmedim seni iyisin dir insallah sen üzülme 300az olmakla birlikte bize göre çok çok iyi zira benim küçük sıpa geçen ay 80 bu ay 60gr almış ve 2.5aydır emmiyor çok üzülüyorum ama nasibi o kadarmis sağlıklı olsunlar da az alsın ne yapalım
Inanmazsiniz 1.5sene önce enes 5aylıkken 9kiloydu bide şimdi eyüp'e bakın işte her çocuk aynı olmuyor napcan

canım bornovada tülay bilgln kavaklı var ona götürdüm. Bizimkindende idr. Yolu enf. Şüphelendi ama biz idrarı bir türlü veremedik. Bizimki çok çok az idrar yapıyor dr.terle atıyordur dedi. Siz ldr. Tahlilini nerde yaptırıyorsunuz

medikal parkta yaptırdık cnm. allerji testlermiz de orada yapılıyor. tülay hanıma götürüyorum orada. ama aslında kendi doktoru egepolde neşe hanım çoğunlukla ona götürüyoruz. o izinde olduğu için medikale gittik.

cnm aynı durumu bizde yaşıyoruz. En son kontrolde 450 gr almıştı doktor 400 ün altına inerse mamaya başlarsın dedi. Eminim bu aya 300 ün altına düşecek. Hiç emmek istemiyor dediğin gibi gülücük saçıp duruyor... Keyfide yerin de. Sütüm vardı ama emmediğinden azalıyor sanırım. Busefer istesede ememeyecek... Ne yapsam çok kararsızım...

Esperanza canım hayal kızımıza geçmiş olsun. Antibiyotige başlamışsiniz maksimum 2 haftada hiçbişeyi kalmaz ins. Kız çocuklarda cok yaygın bu illet.

sabah çok güzel bi havuz keyfi yaptık sonra eyüp'ü çıkardım banyoyâ götürdüm yıkadim yatağa koydum hemen gittim enes'i çıkarmaya gitmez olaydım da görmez olaydım :) kaka yapmış sıpa bide tata yaptım hihiii gülüyo piskopat 2saat suyu kovayla tuvalete taşıdım yıkadim ortalığı 2side uyuyo şimdi acayip midem bulanıyo şimdi insallah çıkarmam sonra kaza tutmak çok zor geliyo
Buyrun içiniz açılsın bu kasvet dağılsın biraz gülelim :) maşallah

Eklentiler

• $200720121270.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 50

canım biz de neşe hanıma gidiyoruz yakında kontrolümüz var ne zamana kadar izinli biliyor musun?

bizde geçen gün aşımızı olmaya gittimizde tartıldık 700 gr almış Selçuk bnde az almış bu sefer dedm meğer baya almış o zmn..bu çocuk bu kdr az emmeye nasıl böyle kilo alıyoki anlamadım mama flnda yemiyodu o zmn hani mamadan oldu desem..:44:

:)) ben de sabah uyandıktan sonra banyo yaptırayım dedim. altını temziledikten sonra biraz hava alsın sürekli bezin içinde deyip açık bırakıp banyo suyunu hazırlamaya gittim. geldiğimde ise kuzucuk kakasını yapmış öylece bana bakıyordu hemen temizleyip banyoya uçurdum :))

çok tatlı maşallah..ne güzelde oturuyo cnm..kendi başına oturabiliyomu?

ben ilaç içtiğimden emziremiyorm canım (
anladım canım..kan değerleri çok mu düşük ki,yani demir vermek için acil bir durum var mı?varsa verirsin ama yoksa ek gıdayı beklersin canım.
uykusuz ve yorgun olmama rağmen bugün mutlu hissediyorm..2.adetimide olmuş bulunmaktayım..brz erken oldu ama
ben 3. yü de oldum bittim:))her ay düzenli.sanki doğum yapmamışım gibi..
canım bizler ne söylersek söyleyelim karar sende zaten.olayları yaşayan sen,canı yanan sensin.yani senn yaşadığın durum hiç kimsenn lafına bakılarak affedilecek,unutulacak bir olay değil.kayınvaliden affet dedi diye affedebilecek misin?yaşanmamış gibi devam edebilecek misin?senn eşin önce yalvarıp,sonra astarı kalmamış bir şekilde boşanmak istediğini söyledi.yani hem suçlu hem güçlü durumu...bir kez daha affettiğinde nasıl davranabileceğini kestirebiliyor musun??ve en önemlisi bir başkası üzülecek diye eşini affettiğin zaman ilerde kendini affedebilcek misin?..herkes biraz sakinleşsin ,konuyu tekrar masaya yatırın bence..Rabbim kararında hayırlar,sana da güç ve sabır versin..kişisel olarak tanımıyorum seni ama,dualarımdasın..
saçlarım o kadar inceldi ki banyo yapmaktan nefret eder oldum ne zaman bitecek bu dökülme?
aynen..banyodan sonra yarım saat saç taramakla geçiyor..her seferinde topak topak saççç...saçlarım hamileliğimde sefasını sürdüü,şimdilerde cefasını çekiyor...bioblast aldım.ilk yıkamamda bile farketti gibi.tavsiye ediyorum.
canım benim kızımda sıcaklardan emmek istemiyor gibiydi..ama buzluktaki jeller varya hani(acil yaralanmalar için olan),işte emzirirken göğsüümün ucuna onu dokunduruyorum.öyle yapınca kızım onu başka bişey sanıyor.merakla saldırıyor.bu şekilde yaparak emzirdim istemediği zaman.göğüs ucunu soğutarak dene derim.umarım işe yarar..

canım geçmiş olsun.benim kızımda idrar yolu enf. oldu.biz de antibiyotik kullanıyoruz..düzelmeye başladı.inş bir daha takrarlamaz.

çok tatlı maşallah..ne güzelde oturuyo cnm..kendi başına oturabiliyomu?

Eh işte 5-10sn kadar oturuyo zaten maşallah barekALLAH doğduğundan beri dimdik oturuyo kalkıyo ayakta duruyo hatta yarım saat ayakta tut kollarından durur etrafa bakıyo yeterki yatmasın sırtı yere gelmesin uyutana kadar mahvoluyorum valla

canım sütünün yağ aranı fazla demek ki.maşallah ablamın sütü de öyleydi.6.-7. aya kadar her ay en az 1 kilo alırdı kızı.

uykusuz ve yorgun olmama rağmen bugün mutlu hissediyorm..2.adetimide olmuş bulunmaktayım..brz erken oldu ama

Bende 4. adetimi oldum ve ağrım olmasına rağmen mutluyum :) Hadi yine yırttım hamilemiyim korkusundan :) Mal mıyım neyim OK. olmasına rağmen fena piskoya bağladım :S

Canım bana doktorum yaşına gelinceye kadar muz yedirme sakın dedi. İnternette de şöyle bir bilgi var:
Muz
Nişasta açısında çok zengindir (%20). Olgunlaşmamış muzda, saf nişasta bulunur ve bu yüzden hazmı çok güçtür. Olgunlaşmış muzda ise nişasta basit türden bir şekere dönüşür ve hazmı daha kolay olur.
Muz, bebeklere 6-7 aylıkken verilebilir ancak muz olgun olmalı ve kaynar suda iki dakika kaynatılmalıdır. Daha sonra ezilmiş ve çiğ olarak verilir. İshale çok etkilidir, mikserden geçirilerek biberonla verilir.

Canım ne desem bilemedim ya gerçekten çok arada bir durum. İnsanın vicdanen karar vermesi çok güç. Hayat senin hayatın , kendi seçtiğin yolda ilerlemen taraftarıyım ama bir yandan da bir candan bahsediyoruz, kadın söylediğiniz anda kalp krizi geçirmiş, rol falan olmadığı apaçık. Kalbi dayanır mı bilinmez. Ve Allah korusun ölürse vicdanen çöker insan iyice. Bir yandan da kadın kronik kalp hastası, iyileşemeyecek. Peki sen bu yüzden istemediğin bir evliliğe devam mı edeceksin? Canım evleri ayırsanız,birlikte yaşamasanız,en azından geçici çözüm olur. Ne bilim gerçekten filmlere konu olcak cinsten. Allah yardımcın olsun canım,Allah en doğru kararı vermende yardımcı olsun sana. Keşke İSTİHARE ye yatsan belki biraz da olsa karar vermende faydası olur.

Canım çoğumuzda aynı sorun var. Bende sütüm var mama vermiyorum doktorda verdirmiyor, ama Alya da çok az kilo alıyor. Ne yapılır hala anlayamadım bende.

Canım çok geçmiş olsun. Enfeksiyon çıkmış sizde. Antibiyotik kısa zamanda iyileştirir Hayal i sen hiç merak etme. İnşallah alerji testleriniz de temiz çıkarsa hiç sorun kalmaz.

oyy balımmm tipini yerim ben bu miniğinnnnn ben hala alcam kızıma havuz

arkadaşlar biri bana şu çizelgeyi yapabilir mi telefondan girdiğimden o yazıyı kopyalayamiyorum birtürlü olmuyor

Idrar yolu enf. Çok zor ve kız anneleri dikkat edin kızlarda çok oluyo eltimin kızı 6yaşında ama bebekliginden beri kurtulamadı bundan.

Aa bide ben 4kez adet oldum 2hafta sonra ins.5.yi olacam 3-4 gün önce bi yazı okudum eşimle bi kitaptan sütün azalmasıyla ilgili maddeler yazıyordu arasında doğumdan 3- 4ay geçmeden adet olmak ta sütü azaltıyor gibi seyler yazıyo du hatta ben eşime ne 3ayı 35gün sonra ilk adetimi oldum zaten çocuk ta 66 günlük filan di tam bıraktıgında

Kan damlası konusunda bende tavsiye istiyorum geçen hafta dr ferrum yazdı kanı 10 düşük ama fazla düşük değil anne sütü almıyor 7damla ver dedi vermesem ne yedirsem kan yapar :)

Mirayhan canım sen ne ilacı kullanıyorsun geçmiş olsun merak ettim çok mu fazla etkisi var bebise ?

herkes geçmişi okuyor sanırım kimse bana cevap yazmadı hey millet nerdesiniz
Polyy sen yardım et bana bu çizelgeye lütfeeen :) :26:

kızlar gaz ilacına ne zamana kadar devam ettiniz.?
Oğlum 3 aylık olacak ama arada gaz şikayetleri devam ediyor.Sancısı olduğunda gaz ilacına devam etsem mi ?

Ah canım cok isterdim yardım etmeyi ama artık bende cepten giriyorum. Yapabilsem kendi resmimi değiştircem.. Annemlere gidince ancak:-(

cnm uykusu düzenli ise uykuda besliyor bebeklerimizi

kızlar gaz ilacına ne zamana kadar devam ettiniz.?
Oğlum 3 aylık olacak ama arada gaz şikayetleri devam ediyor.Sancısı olduğunda gaz ilacına devam etsem mi ?

3,5 aylık falandı sanırım gaz sorunumuz azaldı ve damlayı bıraktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…