2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım cok isterdim yardım etmeyi ama artık bende cepten giriyorum. Yapabilsem kendi resmimi değiştircem.. Annemlere gidince ancak:-(

Ah ah şu el kadar telefonla neleri hallediyom bi çizelge yaşamadım sinir oldum valla geçen sene sen yapmistin hamilelik çizelgemi de hatırlıyo musun canım benim olsun sağol

TURUNCU Arkadaşım gaz damlası zinko biz kullandık 2.5 3ay'da bıraktık ama hiç bi zararı olmadığından gazi olursa verebilirsin

Bende 4. adetimi oldum ve ağrım olmasına rağmen mutluyum :) Hadi yine yırttım hamilemiyim korkusundan :) Mal mıyım neyim OK. olmasına rağmen fena piskoya bağladım :S
:

aynen yaa fena korkuyodum bu ay neyse atlattık..eşime söyledim oda çok üzüldüm çok üzüldüm diye göbek attı :)) okey mokey valla bu veletlerin işi belli olmuyo..gelmek isterlerse robocop olsan yine korunamassın..

annene git bir güzel kafanı dinle hiçbir şey düşünme ve özlet kendini fulyacım...

Kızlar bebeğim haftaya 3 aylık olacak.
Avent biberon alacağım ama emzik uçları 0-3 aylık oluyormuş paketin içinde.
Acaba 3.aydan itibaren kullanılması gereken ayrı emzik ucu da almalı mıyım ?

emziriyorsan onu kullan, emzrimiyorsan ayına göre kullan canım...

iyi geceler kızlar. meleğime hamile olduğumu geçen sene bugün öğrenmiştim. zaman ne çabuk geçiyor... ilk kalp atışını, ilk tekmelerini, doğumu heyecanla beklerken şimdi Alp 4 aylık oldu bile...

Allah hepsine uzun ömürler versin yavrularımızınn, konuşmalarını, adım atışlarını da beraber görürüz inş...

uykusuz ve yorgun olmama rağmen bugün mutlu hissediyorm..2.adetimide olmuş bulunmaktayım..brz erken oldu ama

benim de 2 gün geçmişti bu ay ödüm koptuydu neyseki oldum :))

ya bundan bende çok korkuyorum ( topuz yapıyorum saçlarımı ama yine dökülüyor, sanki azaldı ama....

Ronyacım bizde seni özledik...

Lidya da oldu ve antibiyotik kullanıyoruz bizde

saol cnm tecrübesizlik işte annemi aradım annemde aynısını dedi muzdan zorladıda hafiften kanadımı acaba

muz verme canım, hazmı en zor meyve o...

maşallah kuzuya çok şeker...

anladım canım..kan değerleri çok mu düşük ki,yani demir vermek için acil bir durum var mı?varsa verirsin ama yoksa ek gıdayı beklersin canım

yok değil canım şükür, ben başladım ek gıdaya mama verdiğimden..

Mirayhan canım sen ne ilacı kullanıyorsun geçmiş olsun merak ettim çok mu fazla etkisi var bebise ?

kan sulandırıcı içiyorum canım, direk süte geçiyor, ben kanım ne kadar sulanmış diye sürekli kontrol ettiriiyorum, çok sulanması kanama riskini artırıyor vücuttaa, az sulanması pıhtılaşma yapıyor, benim pıhtılaşma olduğundan sol bacak ana damarım tıkanmıştı doğumdan sonra, 10 gün bebişimden ayrı hastanede yatmıştım ( kimi doktor emzir dedi, kimi sakın emzirme dedi, bende çocuğumu o riske atamadım, sürekli takip edip onun kan değerlerini de kontrol etmemiz geerekecekti çünkü ((

kızlar gaz ilacına ne zamana kadar devam ettiniz.?
Oğlum 3 aylık olacak ama arada gaz şikayetleri devam ediyor.Sancısı olduğunda gaz ilacına devam etsem mi ?

bende bırakmıştım ama bu aralar fena gazlandı yine başladım (

Son düzenleme:

Güldürdün kız beni :) valla bende öyle bi korkuyom ki anlatamam ok var ama işte ne bileyim 2side küçük çok korkuyom geçen ay 10gün gecikti mahvoldum ben

Bu olanlara çok üzüldüm canım, kayınvalidene de geçmiş olsun, çabucak iyileşir ve sende istediğin hayatı bir an önce yaşamaya başlarsın inş... Senin kendine ve kızına hayatı zindan etmeye devam etmeen ne derece doğru olacak bilemiyorum...Zaten en zor kısmını atlatmışsınız artık geri dönme bence... Baksana minicik bebeğin varken sen ne hallere düşmüş, bayılıvermişsin, Allah korusun yanında biri yokken olsaydı bu Aysima'ya ne olurdu düşün... Sağlığını ve kafanı toplayıp sağlıklı bir karar ver canım...Yanındayız biz senin...

MIRAYHAN
Geçmiş olsun anne sütü başka yerini hiç bişe tutmuyo
Şuan yatıyorum internetım bitmek üzere son demlerimi yapıyorum küçük sıpam gobegimde oturuyo büyük sıpa uyuyo ev darmadagın .. Internetım 16sında yükleniyor bana yetmiyo şu teledünya'nin sözleşmesini belliyoz 2013te bitince internet alacaz insallah telefondan olmuyo hiç neyse her an bitebilir herkesi teker teker öpüyorum bebisleride mıncırıyorum
işte benim sıpa karnımda şuan

Eklentiler

• $210720121280.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Spiral taktırma işlemi acı veren bi işlemmi? Eşimle geçen gün konuştukda artık benimde korunmaya geçmem lazım. Tamam ok. Kullanıyoruz ama yinede korkuyorum. 2 sezeryan olması korkumu tetikliyo. Ve spiral için adet olmak gerekiyormu? Ben daha olmadım

canım internette şu şekilde bir bilgi buldum "Gebelik söz konusu değil ise her zaman takılabilir.Gebe olup olmadığınızdan emin olmak için adetin son günleri uygun bir zamandır. Hem böylece adetten dolayı rahim ağrıda açılmış ve acı hissi duyulmamış olur."..

kızlar herkese mrb nasılsınız nerdeyse 25 gündür giremiorum malum sehir dışındayız suan sizlere internet cafeden yazıorum :)) umarım herkesler iidir özledim sizleri bebişler nasıl benimm kız büyüyo işte geçmişi okuyamadm ve okuyabileceğimi sanmıorum cünkü coook birikmiş kızımıda uyuttum çıktım söyle bi o uyanmadan dönmem lazım anladınız siz beni hadi öptümmmm hepinizi

k_b_c ve Alyaprenses sözüm size :)) buraya yaza yaza bu aya kadar ağzına çikolata bile koymayan bana şu halleyli pastadan yaptıracaksınız ya helal olsun. sanırım tahinliden sonraki favorim bu olacak.

kilo almam lazım acilenn !! hamile kaldığım kilodan 2 kilo daha düşmüşüm. iyi besleniyorum ama sağolsun miniğim beni hiç oturtmuyor.

az önce uyuttum kundağını yıkamak zzorundaydım uykusu geldi . şimdilik iyi gidiyor ilk kundaksız uyutma denemem inşallah başarılı olurr

sağol ama neden öyle diyorsun canım, hiçbir şeyin anne sütünün yerini tutmadığını biliyorum ve ben bu durumdan hiç hoşnut değilim, sürekli ağlıyorum üzülüyorum bebeğime anne sütü veremediğim için, sen bebeğini böyle bir riske atar mıydın? sürekli bir iç kanama geçirecek mi, bir yeri moraracak mı? burnu kanayacak mı diye düşünmek ister miydin? ya da ben bu rahatsızlığı geçirmek ister miydim? sütümle beslemek istemez miydim? çok fazla üzüldüm şimdi... bende bebeğimi mamayla beslemek istemezdim ve sizler gibi sütümü vermek isterdim, ama mecbur kaldım... Allahım büyük herşey ondan gelir ona gider isyan etmem asla... (((((((((((((

Son düzenleme:

ayy cnmm ne güzel zayıfsın dilediğini yiyebilirsinn:) gerci bende diledigimi yiyorum ama
her yedigimden sonra muhteşem bi vicdan azabı cekiorum
inşallah begenirsin tatlımm şimdiden afiyet ola süt ola kuzum

sanırım adet olman gerekiyo semracım..valla daha çocuk düşünmüyosan taktır be okeyle mokeyle uğraşılmıyo..en güzeli spiral..

ay ne güzel doğumdan sonra kilo almam lazım diyen bir kadın..çok özendim

ayy cnmm ne güzel zayıfsın dilediğini yiyebilirsinn:) gerci bende diledigimi yiyorum ama
her yedigimden sonra muhteşem bi vicdan azabı cekiorum
inşallah begenirsin tatlımm şimdiden afiyet ola süt ola kuzum

beğeneceğime eminim canım teşekkür ederim. . ama sonradan vicdan azabını ben de çekeceğim. ama arada yaramazlık yapayım artık ben de :))

Fatmacım gercekden cok ama cok zor şeyler yaşamışsın,
durum şimdi dahada değişti, bizler kadın oldugumuz için herzaman suç muhakkak bizde bulunur,
kocan aldatır 'bakımsızsın ilgisizsin beni buna sen ittin olur',
kocan seni boşamak ister her lafı söyler 'blöf yaptım korkup dizini kırıp oturasın diye dedim' olur,
erkek yer haltı katlanamaz boşanırsın millet 'kocasına sahip cıkamadı, yuvayı dişi kuş yapar bu dağıttı' olur,
erkek yer haltı sen boşanmak istersin kaynana fenalaşır 'evini derleyemedi, kan kusup kızılcık şerbeti içtim demedi yaşlı kadıncağızı yataklara düşürdü' olur,
yavrun büyür annem neden babamdan ayrıldı der elalemler 'kadın ne olursa olsun çocugu için katlanmalıydı ama annen senin için bunu yapmadı' olur..
bu böyle uzarr gider....
malesef toplumumuz böyle.. ama Fatmacım sen bunların hiçbirine aldırış etme cnm, çünkü insanlar bu lafı edip hayatlarını yaşamaya devam eederler,
kimse seninle yaşamaz bu sıkıntıları, kimseler bilmez senin minik yavruna sarılıp ağlamalarını..
sen güçlü ol! başın dimdik dur! sen dünyanın en büyük hazinelerinden birine sahipsin, senin sapasağlam evladın var!!
en başta kendin ve sonrada evladın için yaşa cnm.. Rabbim yardımcın olsun cnm bnm..

ay ne güzel doğumdan sonra kilo almam lazım diyen bir kadın..çok özendim

sen de verirsin canım çok fazlan var mı bilmiyorum ama. ben çikolata yemeye bu ay başladım o da bebeğim gece uykusuna yattıktan sonra. gazlı içecek - zararlı hiç bir şey yememeye dikkat ediyorum. üstüne bir de her uyku öncesi bebeğimi koridorda neredeyse koşarcasına sallayınca kilodan eser kalmıyor.

Miray cnm üzülme nolur, eğer rabbim evladına anne sütünü nasip etmemişse
şelaleler gibide aksa içirmez, sütün vardı şükür ama işte rabbim içirmedi..
nasibinde yokmuşya sen emzirmek isteseydin bile Lidya reddedecekti çünkü
rızkında yokmuş bitanem, sana bu hastalıgı verende rabbim, o yüzden böyle düşünme
şükür et ki hastalıgın tedavisi mümkün bi hastalık ve de mamalar var bebeğinde
maşşallah gayet güzel gelişiyor ve sağlıklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…