- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.281
herkes geçmişi okuyor sanırım kimse bana cevap yazmadı hey millet nerdesiniz
Polyy sen yardım et bana bu çizelgeye lütfeeen :) :26:
Ah canım cok isterdim yardım etmeyi ama artık bende cepten giriyorum. Yapabilsem kendi resmimi değiştircem.. Annemlere gidince ancak:-(
ay çok isterim nasıl olacak özelden parola mi yazayım kontrol panelinden yap öyle olur ancak sanırım :)istersen ben yapmaya çalışayım
Bende 4. adetimi oldum ve ağrım olmasına rağmen mutluyum :) Hadi yine yırttım hamilemiyim korkusundan :) Mal mıyım neyim OK. olmasına rağmen fena piskoya bağladım :S
:
evlendigimden beri 3.ramazanımız bu her ramazan kavga gürültü böyle ismi olur huzur sakinlik olcana ramazanda bizim evde bagartılar..ramazan gelince acayip strese giriyorum..ben esimin yanından asla ayrılmazdım hastalık,ölüm dısında onu bırakıp sehir dısına asla cıkmazdım.annemlerin yanına bile onsuz gitmezdim.gel görki 2senemiz bitti evliligimizde ben kaccak delik arıyorum..bu hale getirdi beni sonunda..biz gidince bulurda bagarıp cagırır..bekar kardeslyle tek kalcak..anası 1aydır gezmede ramazan geldi o gelemedi..ben kac zaman önce söyledim ramazanda gitcem die.be kdın bi zahmet gel de ogullarının yanında dur ramazanda..dogum yapan dinlenmeye ihtiyacı olan o ya
Kızlar bebeğim haftaya 3 aylık olacak.
Avent biberon alacağım ama emzik uçları 0-3 aylık oluyormuş paketin içinde.
Acaba 3.aydan itibaren kullanılması gereken ayrı emzik ucu da almalı mıyım ?
iyi geceler kızlar. meleğime hamile olduğumu geçen sene bugün öğrenmiştim. zaman ne çabuk geçiyor... ilk kalp atışını, ilk tekmelerini, doğumu heyecanla beklerken şimdi Alp 4 aylık oldu bile...
uykusuz ve yorgun olmama rağmen bugün mutlu hissediyorm..2.adetimide olmuş bulunmaktayım..brz erken oldu ama
saçfln yutmuş olmasın..Selçuk elini saçlarına bi atıyo bi tomar saç oluyo elinde ve sonrada ağzına götürüyo bn görünce temizliyorm ama görmediğim zmnlarda yutuyodr mutlaka ve korkuyorm o yuttuğu saçları ne şekilde çıkarabilirki hiç kakasında görmedim midesinde tomar olmasın :18:
herkese tünaydın.isolde canım zor günler yaşıyormuşsun rabbim aydınlık yolu göstersin.arkadaşlar benim kız bu ay sadece 300 gr. Almış hiç emmek istemiyor anca etrafı izlesin gülücük saçsın istiyor. Doktora götürdüm kadın mama ver diyyor ama sütüm varken neden vereyim ama anca uykuda emiyor napcam ben yaaa. Sizlerde durum nasıl ben işe başladım 1 e kadar çalışıyorum şuan işler feci yoğun nete pek giremiyorum ama hepinizi çok özledim yakında rahatlayınca işler daha sıkgelicem inşallah
selam kızlar,bize gelince...
Hayal'im idrar yolu enfeksiyonu olmuş. antibiyotiğe başladık. sanki dünden beri daha iyi emiyor. dişlerinin kaşıntısı zaten çıldırtmak üzere miniğimi. çok hırpalandı gerçekten. alerji testlerimizin sonuçları hala çıkmadı. haftaya inşallah...
saol cnm tecrübesizlik işte annemi aradım annemde aynısını dedi muzdan zorladıda hafiften kanadımı acaba
sabah çok güzel bi havuz keyfi yaptık sonra eyüp'ü çıkardım banyoyâ götürdüm yıkadim yatağa koydum hemen gittim enes'i çıkarmaya gitmez olaydım da görmez olaydım :) kaka yapmış sıpa bide tata yaptım hihiii gülüyo piskopat 2saat suyu kovayla tuvalete taşıdım yıkadim ortalığı 2side uyuyo şimdi acayip midem bulanıyo şimdi insallah çıkarmam sonra kaza tutmak çok zor geliyo
Buyrun içiniz açılsın bu kasvet dağılsın biraz gülelim :) maşallah
anladım canım..kan değerleri çok mu düşük ki,yani demir vermek için acil bir durum var mı?varsa verirsin ama yoksa ek gıdayı beklersin canım
Mirayhan canım sen ne ilacı kullanıyorsun geçmiş olsun merak ettim çok mu fazla etkisi var bebise ?
kızlar gaz ilacına ne zamana kadar devam ettiniz.?
Oğlum 3 aylık olacak ama arada gaz şikayetleri devam ediyor.Sancısı olduğunda gaz ilacına devam etsem mi ?
aynen yaa fena korkuyodum bu ay neyse atlattık..eşime söyledim oda çok üzüldüm çok üzüldüm diye göbek attı :)) okey mokey valla bu veletlerin işi belli olmuyo..gelmek isterlerse robocop olsan yine korunamassın..
Spiral taktırma işlemi acı veren bi işlemmi? Eşimle geçen gün konuştukda artık benimde korunmaya geçmem lazım. Tamam ok. Kullanıyoruz ama yinede korkuyorum. 2 sezeryan olması korkumu tetikliyo. Ve spiral için adet olmak gerekiyormu? Ben daha olmadım
MIRAYHAN
Geçmiş olsun anne sütü başka yerini hiç bişe tutmuyo
Şuan yatıyorum internetım bitmek üzere son demlerimi yapıyorum küçük sıpam gobegimde oturuyo büyük sıpa uyuyo ev darmadagın .. Internetım 16sında yükleniyor bana yetmiyo şu teledünya'nin sözleşmesini belliyoz 2013te bitince internet alacaz insallah telefondan olmuyo hiç neyse her an bitebilir herkesi teker teker öpüyorum bebisleride mıncırıyorum
işte benim sıpa karnımda şuan
k_b_c ve Alyaprenses sözüm size :)) buraya yaza yaza bu aya kadar ağzına çikolata bile koymayan bana şu halleyli pastadan yaptıracaksınız ya helal olsun. sanırım tahinliden sonraki favorim bu olacak.
kilo almam lazım acilenn !! hamile kaldığım kilodan 2 kilo daha düşmüşüm. iyi besleniyorum ama sağolsun miniğim beni hiç oturtmuyor.
az önce uyuttum kundağını yıkamak zzorundaydım uykusu geldi . şimdilik iyi gidiyor ilk kundaksız uyutma denemem inşallah başarılı olurr
Spiral taktırma işlemi acı veren bi işlemmi? Eşimle geçen gün konuştukda artık benimde korunmaya geçmem lazım. Tamam ok. Kullanıyoruz ama yinede korkuyorum. 2 sezeryan olması korkumu tetikliyo. Ve spiral için adet olmak gerekiyormu? Ben daha olmadım
k_b_c ve Alyaprenses sözüm size :)) buraya yaza yaza bu aya kadar ağzına çikolata bile koymayan bana şu halleyli pastadan yaptıracaksınız ya helal olsun. sanırım tahinliden sonraki favorim bu olacak.
kilo almam lazım acilenn !! hamile kaldığım kilodan 2 kilo daha düşmüşüm. iyi besleniyorum ama sağolsun miniğim beni hiç oturtmuyor.
az önce uyuttum kundağını yıkamak zzorundaydım uykusu geldi . şimdilik iyi gidiyor ilk kundaksız uyutma denemem inşallah başarılı olurr
ayy cnmm ne güzel zayıfsın dilediğini yiyebilirsinn:) gerci bende diledigimi yiyorum ama
her yedigimden sonra muhteşem bi vicdan azabı cekiorum
inşallah begenirsin tatlımm şimdiden afiyet ola süt ola kuzum
ay ne güzel doğumdan sonra kilo almam lazım diyen bir kadın..çok özendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?