- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.321
Kızlar herhalde bu sıralar en büyük kabusum Allah'ımmm sen isteyene ver Yarabbim bende zamanı geldiğinde kızıma kardeş isterim tabii ki de ama bu sezeryanlı ve fıtık ameliyatı olmuş halimde bir başkasına daha yetemem kızıma bile zor yetiyorumŞimdi bir de fıtık yerinin ağrıları başladı,korkuyorum yama atmışsa diyee. Allah korusun yaaaa
oğluma üzüldüm de iyi halt ettim şimdi sütüm yok kuzum mama da almıo
emio boş emio boş ağlıo yoruluo uyuyo
Rabbime güveniyorum rızıksız bırakmaz kimseyi
Herkese iyi akşamlar;
Ben de çizelgemi yenilemek istiyorum ama site açılmıyo((( Bana da yardım eder misiniz?
merhaba arkadaşlar. bende mart annesiyim. sanırım hamile olduğumdan beri bu sayfayı takip ediyorum. bir türlü üye olamadım. olsam da yazamadım... o kadar çok kişiyi sadece okuyarak biliyorum ki ... şimdi bende aranıza katılmak istiyorum... herkese iyi akşamlar
merhaba arkadaşlar. bende mart annesiyim. sanırım hamile olduğumdan beri bu sayfayı takip ediyorum. bir türlü üye olamadım. olsam da yazamadım... o kadar çok kişiyi sadece okuyarak biliyorum ki ... şimdi bende aranıza katılmak istiyorum... herkese iyi akşamlar
Onderya cnm biz Miraya teselli verirken senin lafını baz alarak yazmadık,
biz hepimiz zaten blioruz senin cektiklerini cnm bnm, biz esas seni üzdüysek özür dileriz..
kızlaar bu akşam rezil oldumeşimin arkadaşları geldi iftara kızımla uğraşırken fırının fanını açmayı unutmuşum yemek bi türlü pişmiyo sonra eşimi çağırdım fırına baktı fanını açtı neyse... ama yemek fırında yetişmedi tabii bende tavaya alıp pişirdim ama rezil oldum... çok utandımm bebekle misafir ağırlamak gerçekten zormuşş
Onderya cnm biz Miraya teselli verirken senin lafını baz alarak yazmadık,
biz hepimiz zaten blioruz senin cektiklerini cnm bnm, biz esas seni üzdüysek özür dileriz..
eger bizleri tanıdıysan az cok merhaba diyip ortadan kaybolanlardan olmassın inş cnm
gözdağı verdikten snra hoşgeldinimi sunmak isterim cnm
oleyyy 4 aylık olduk yışısınnn
kızlaar bu akşam rezil oldumeşimin arkadaşları geldi iftara kızımla uğraşırken fırının fanını açmayı unutmuşum yemek bi türlü pişmiyo sonra eşimi çağırdım fırına baktı fanını açtı neyse... ama yemek fırında yetişmedi tabii bende tavaya alıp pişirdim ama rezil oldum... çok utandımm bebekle misafir ağırlamak gerçekten zormuşş
Bugün çıldırma noktasına geliyordum. Defne henüz iyileşemedi ve cok huysuzlaşti. Didemde gün boyu toplasan 1 saat ancak uyumuştur ve sürekli ağladı. Aksam aldım ikisini ve arabayı aşağı indim. Bebek arabasını seven didem bu kez huysuzlandi. Çünkü hem aç mama içmiyo hemde uykusu var uyumuyo. Eşim aradı ağladım onada. Oda dayanamamış anneme telefon etmiş, semra cok bunaldı biraz yanında kalsanız diye. Kardeşimi getirecek yarın aksam. İşte diyorum ya kimseden fayda yok aileden bile. Geçenlerde de bahsi geçmişti ağlayıp zırlamasam gelmiyorlar diye. Neyse dertlendim yazayım dedim. Hepinize iyi geceler, öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?