2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar kızlar keyifler iyi bebişler mutludur işallah...biraz geçmişe baktım anne sütü mama mevzuları olmuş anne sütü veren vermeyen ne ile beslenirse beslensin bu bebişler dünyanın ennn mükemmel varlıkları değil mi? yeterki sağlıklı olsunlar önemli olan bu allahım tüm bebişleri korusun :)

Armin Hanım ın emmeme seansları basladı yıne.uykudan uyanıyo cıglıkla acıktı bılıyorum.ama meme emmiyo.kafayı yemek üzereyim.neyseki biberona alıştı biraz biraz.bende sütümü sağdım göğüslerim çatlıycaktı yoksa.neyse sütü bozulmasın diye buzdolabına koydum.yarım saat sonra suluktan bıraz su vermeyı denedım -dr enfeksyondan dolayı ara ara su ver dedı- oncelrı hıc ıcmezdı oyle bı yapısıp ıctıkı ınanamadım.susamıs garıbım.aklıma bırden sagdıgım sut geldı,dolaptan aldım sıcaklıgına baktım henuz pek sogumamıstı verdım bıberonu gözlerıme ınanamadım sildi süpürsü hepsını.
ben nıye bu kadar sasırdım anlatayım hemen:
2 dakıka once ısıttıgım hemen memenden sagıp verdım onu ıcmedı buzdolabından cıkardıgım serın sutu ıctı: demekkı benım kızım sıcak sut sevmıyooo

her ne için içtiyse çok şükür içmiş ve annesini rahatlatmış, gözün aydın elemcim çok sevindim, demekki bizim minikler de tat ayırmaya, serinlemek istemeye başlıyorlar büyüdüler de :))

aman Merve kontrollerine git fıtık yerin fln ağrıyosa nolur nolmaz ihmal etme..geçmiş olsun cnm

oğluma üzüldüm de iyi halt ettim şimdi sütüm yok kuzum mama da almıo
emio boş emio boş ağlıo yoruluo uyuyo
Rabbime güveniyorum rızıksız bırakmaz kimseyi

kuzum onlar öyle yapıyo sütün gelene kdr mama vermek zorundasın sıvısız kalmasın..Selçukda zor aldı ama uykuda ağladıında daya mamayı 2 güne alışıyolar..mecbur..başta almıyo diye üzülme

merhaba arkadaşlar. bende mart annesiyim. sanırım hamile olduğumdan beri bu sayfayı takip ediyorum. bir türlü üye olamadım. olsam da yazamadım... o kadar çok kişiyi sadece okuyarak biliyorum ki ... şimdi bende aranıza katılmak istiyorum... herkese iyi akşamlar

Bak ne yazcami unuttum iyimi neyse iyi geceler herkese
Toprak hosgeldin

hoşgeldin canım aramıza...

Onderya cnm biz Miraya teselli verirken senin lafını baz alarak yazmadık,
biz hepimiz zaten blioruz senin cektiklerini cnm bnm, biz esas seni üzdüysek özür dileriz..

eger bizleri tanıdıysan az cok merhaba diyip ortadan kaybolanlardan olmassın inş cnm
gözdağı verdikten snra hoşgeldinimi sunmak isterim cnm

yok yok öyle olmaz... siteye üye olmuştum hatta ilk bebeğin erken doğumuyla yazmak bile istemiştim ama sitede bir türlü yazamadım sanırım üyeliğim ile ilgili bir sorundu. benim oğlumda 20 mart doğumlu... nick imdende anlaşılacağı gibi adı toprak

kızlaar bu akşam rezil oldum eşimin arkadaşları geldi iftara kızımla uğraşırken fırının fanını açmayı unutmuşum yemek bi türlü pişmiyo sonra eşimi çağırdım fırına baktı fanını açtı neyse... ama yemek fırında yetişmedi tabii bende tavaya alıp pişirdim ama rezil oldum... çok utandımm bebekle misafir ağırlamak gerçekten zormuşş

olur böyle şeyler.. sen yine iyisin.. ben o kadar yemek yapıp sofraya getirmeyi unuttum... ne eksik ne eksik derken herkes doyduktan sonra farkettim yemeği getirmediğimi :)))

Bugün çıldırma noktasına geliyordum. Defne henüz iyileşemedi ve cok huysuzlaşti. Didemde gün boyu toplasan 1 saat ancak uyumuştur ve sürekli ağladı. Aksam aldım ikisini ve arabayı aşağı indim. Bebek arabasını seven didem bu kez huysuzlandi. Çünkü hem aç mama içmiyo hemde uykusu var uyumuyo. Eşim aradı ağladım onada. Oda dayanamamış anneme telefon etmiş, semra cok bunaldı biraz yanında kalsanız diye. Kardeşimi getirecek yarın aksam. İşte diyorum ya kimseden fayda yok aileden bile. Geçenlerde de bahsi geçmişti ağlayıp zırlamasam gelmiyorlar diye. Neyse dertlendim yazayım dedim. Hepinize iyi geceler, öpüldünüz

Pollya canim 2 cocik annesi olmak cok zor Allah yardimcin olsun, sen ustesinden gelirsin ama yardim istemekten de cekinme bence.

Ondeya canim sen nie ustune aliniyorsun, senin bebis de seni ugrastirdigini biliyoruz ayni sikintilari yasadigini, konusu acilmisken su cocugu bile olmayip yok sutun 2 bebege yetmesi lazim, yok emzirsen emerdi vs gibi konusanlardan dert yandim. Ben de hamileyken asla mama vermem, sezaryen dogurmam diyordum cahillik iste ne yasayacagini bilemiyorsunki. Bu kadar kafaya takmamak lazim, sucluluk hissetmemek lazim demek istiyorum. Relax oldum ben artik :)

Ronya canim bizim kanal kapandi issiz kaldim, ben de telden yaziyorum bebek emzirirken falab zor oluyor gercekten.İmla hatalarinin kusuruna bakmayin.

Onderya cnm biz Miraya teselli verirken senin lafını baz alarak yazmadık,
biz hepimiz zaten blioruz senin cektiklerini cnm bnm, biz esas seni üzdüysek özür dileriz..

evet canım, o sadece konuyu açmış oldu...

eger bizleri tanıdıysan az cok merhaba diyip ortadan kaybolanlardan olmassın inş cnm
gözdağı verdikten snra hoşgeldinimi sunmak isterim cnm

çok güldüm

oleyyy 4 aylık olduk yışısınnn

hayırlı ve de uğurlu olsun ve de nice 4 ayları beraber göreliminş...

canım olur öyle şeyler üzülme sen bebeklisin ve herkes bunun farkında... rezillik yok ortda yani...relax

ah canım ah herkes kendi büyütüyor bebeğini ahhh, kıyamam sana Allah kolaylık versin güç ve sabır versin sana inşallah, bize verdiğinin 2 katını versin, sana da iyi geceler meleklere de bol uykulu geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…