2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçimş olsun canım çok svindim geçmesine :))

selam herkese... internete pek giremiyorum yani pc üzerinden telden giriyorum bu yüzden adını vermediğim bir siteden:))) ağlanıyorum... umarım herkes ve kuzular iyidir...

canıma tak dedi artık ( 2 yıldır bu binada oturuyoruz ve 2 yıldır hazzetmiyorum ondan... Pek çok laf sokmuşluuğu vardır bana kıskançlığından ama hiç cevap vermedim bu zamana kadar, vermem de... Ama bugün yaptığı... Ben 1. kattayım, ve o her zaman arka balkondan yatak odamın camının olduğu yerden herşeyini silkeliyor (( 10 dkdır halı silkiyor mesela şu an, ya benim o camım açık, ön balkondan silksene, orası gayet müsait (( ve son ses müzik açtı temizlik yapıyor şu an, yahu bu evde minicik bir bebek var ve uyuyor ((((((((

Hayırlı olsun canım,bundan sonra hızla devam edecek hareketleri. Dönmeyi iyice kavradı mı sürekli dönecek sende yeter artık diyceksin :)) Yalnız bırakamıyorum oyun halısında, sırtı yer görmüyor direkt ters düz . En önemli faslı atlattınız . Konustugunu , koştuğunu, sevdiğini, sevildiğini evlendiğini de görmeyi nasip etsin Rabbim inşallah.

Geçmiş olsun canım tekrardan. Çok sevindim tahlillerinizin temiz çıkmasına. Demek çarçabuk atlattı minik yavrun hastalığı. Allah bir daha rahatsızlık göstermesin inşallah. Benim kızım Alya da öyle. Günde bir kaç kez yapıyor kakasını ama mutlaka 2 seferi böyle hepimizin üzerini pisletcek cinsten. . O an bez yeterli gelmiyor maşallah Hem kendi üstü hem bizim düşün sen bizdeki hijyeni :)) Sık sık duş alıyoruz mecburen. Poposunu yıkayacağıma giriyoruz kızımla duşun altına bizde :)

mrhb bayanlar.ben aslında nisan annesiyim 4 nisan da doğdu oğluşum.burdaki muhabbet daha çok hoşuma gidiyor.bi kaç kez yazmıştım daha öncede.benm oğlumda beni emmek istemiyor.idrar yolu enfeksiyonu geçirdi.şimdi kültür testi yapıldı.temizlenmiş ama hala emmek istemiyor.üstüne üslük bide böbreğinde taş var dedidoktor.minnacık bebişimde..bugunde idrarında pembe lekeler gördüm.idrar yolu enfeksiyonu hemen 1 hafta içinde yenileyebilirmi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

Miraycim insanlar gercekten çok dusuncesiz olabiliyorlar. Senin yine komşun yapıyormuş, benim alt katımda esimin halasi oturuyor. Kadın gece 3 e kadar son ses tv izliyor bir konuşmaya başlıyor aşağıda sanki bizim evin icinde. Sinirini bozmamaya çalış bence. dünkü anne sutu muhabbeti icinde yazamadim. Ben 14 ay anne sutu almışim doğru düzgün ek gıda kabul etmemisim. kardesim ve esim de sırf mama ile beslenmişler ikisi de benden sağlıklı. Şimdiki mamalar zaten daha kaliteli icerikleri anne sütüne benzetmeye başlamışlar. O yüzden hic üzülme canim sen.

Daha once arkadaslar idrardaki pembe lekenin sıvı yetersizliğinden olabileceğini yazmislardi. Emmediginden belki sıvı kaybı Olmus olabilir.

İdrardakipembe leke böbreklerin ve vücudun susuz kalmasının işareti..korkmayın..ekstra su verin..terledigi ölçüde de arttırın..ek gıdaya geçdiyseniz şeftali bol su içerir..doktorunuz izin veriyorsa karpuz da..iyi sohbetler..

Öyle güzel ve hareketli bı topik inniz var ki kasim annelerini bıraktım sizleri okuyorum valla. Allah arkadaşlığınizi daim etsin.. Mutlu bireyler mutlu ülke ve mutlu dünya demektir.birlikten hep kuvvet doğar di mi...hoscakalin..hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirin inşallah..güzel pazarlar..

Daha once arkadaslar idrardaki pembe lekenin sıvı yetersizliğinden olabileceğini yazmislardi. Emmediginden belki sıvı kaybı Olmus olabilir.

bende oyle okudum az önce.inş.su verdeim baya bi.böbreğindeki taşlarla ilgili değildir.teşekkürler canm[/QUOTE]
Böbrek tası değildir elbet..bol su..biz büyükler bile sarı idrar yapiyoz di mi su günlerde..

Daha once arkadaslar idrardaki pembe lekenin sıvı yetersizliğinden olabileceğini yazmislardi. Emmediginden belki sıvı kaybı Olmus olabilir.[/QUOTE]

bende oyle okudum az önce.inş.su verdeim baya bi.böbreğindeki taşlarla ilgili değildir.teşekkürler canm

Slm millet keyifler nasıl biz iyin Eyüp beyi dinliyoz Enes uyuyorken onla oynuyoz
Ve coook sıcak

Öncelikle geçmiş olsun.bezindeki pembelikler enfeksiyondan degil,böbreklerindeki taşlardan kaynaklanıyor olabilir.kızımda yaşadik enf. Durumunu.ama doktora gittigimizde tahlilden önce böbrekte taş olma ihtimalini düsünmüştü dr.muz.ailede olup olmadigini sormuştu.birde antibiyotik kullaniyor musunuz?kullaniyorsanirsaniz enfeksiyon oldugunu zannetmiyorum.zira durumun iyilesme seyrinde olması gerekirdi.

komşunun kötüsü cok zor, bzm de üstümüzde öğrenciler oturuodu ama tam mikroplardı, aileleri hakim savcıymış die herkese meydan okuolardı, biz evimize gecmeden önce 5 sene kiracı oturdu bzm evde ve gıkını cıkarmamış, anacım bz bi taşındık yok öyle bi gürültü:S zaten gündüz hep yatıolar yada karı kız avlamaya gidiolar akşamda tuttuklarını eve getirip sabahlara kadar her türlü pisliği yiyolardı ve bi play station oynuolardı ama yok öle bi ses:s sanki gladyatör hepsi ve müsabakaya girişmişler:S eşim 3 kez gitti ikaz etti tmm dediler ama devam ettiler, 4. de eşime dur dedim aradık polisi dayandı kapılarına cok şükür ondan snra kestiler sesleriini ve 10 gün öncede defolup gittiler taşındılar ama yerlerine öğrenci tutmuş hmen, inş bunlarda onlar gibi çkmaz daha gelmediler, sen napmayı düşünüosun cnm, eşinde polis ama genede umurlarnda dil dimi adi kadın Allaha havale et

başka topiclerden gelenleri görünce cok mtlu oluorum, hosgeldiniz sefa getrdnz kızlar hep gelinn

bendede var cnm o komşulardan deli oluryorum daha önce kaç kez söyledim çocuğa söylesem anlamıştı şimdiye kadar düşücesizlik yada görmemişlik diyorum ben buna

Kizlaaaar bugün benim doğum günüm.anne olarak geçirdigim ilk dogum günü ve bu yüzden çok özel benim icin.gecen sene minigim karnimda diye özeldi.bu sene kollarimda diye.zaman nasıl hızlı geçiyor.bunları yazarken melegimi uykusundaki masumiyetiyle izliyorum bir yandan.ve ne kadar şansliyim diyorum.ne kadar büyük bir hediye vermiş Rabbim bana.umarim ona tüm ömrüm boyunca gerçekten iyi bir anne olabilirim.umarim bebegime her istediginde,her bakimdan en dogru cevabi verebilirim.umarim bizi tercih ettigi icin pismanlik cümleleri kurmadan onu yetistireblirim.ve bugünün dileği olarak;minigimin yürüdügù,konustugu,okula gittigi,hayati gercek manada ögrendigi,agladigi,sevindigi hatta belki evlendigi. . .her özel aninda onun yaninda olmayi bana nasip et Yarabbim. .Sanirim şu an duygularim tavan yapmis durumda. .Ve diyorum ki iyi ki dogmuş,iyi ki dogurmusumm. .

Doğum günün kutlu olsun arkadaşımmmm, nice yılları evladınla birlikte mutlu msut geçiresin

Evet canım baya bir düşüncesiz, bu yazdığım sadece biri bir de :) Allah size de kolaylık versin halanızdan dolayı :) evet canım artık takmıyorum napalım süt nasibi değilmiş yavrumun, sağolasın...

merhaba canım, o leke bebeklerde olabiliyormuş, korkulacak bişe değilmiş...

sağol canım, gerçekten topiğmiz çok güzel, topiği ve birbirimizi çok seviyoruz biz sana da güzel pazarlar...

Slm millet keyifler nasıl biz iyin Eyüp beyi dinliyoz Enes uyuyorken onla oynuyoz
Ve coook sıcak
çok sıcak burası da ama keyfimiz iyi :)) iyi oynamalar sizee, kaç yaşında büyük oğlun senin? Nurcumm onun eşi de polis ondan susuyorum eşimin arkadaşı sorun olmasın diye...
bendede var cnm o komşulardan deli oluryorum daha önce kaç kez söyledim çocuğa söylesem anlamıştı şimdiye kadar düşücesizlik yada görmemişlik diyorum ben buna

aynen katılıyorum hem düşüncesizlik hem görmemişlik... anlayış sıfır... 2 tane çocuk büyütmüş bir de bu hatun...
canımmmmmmm DOĞUM GÜNÜN KUTLU, MUTLU OLSUN.... ne güzel ifade etmişsin duygularını, inşallah yapyaşlı bir nine olana kadar yavrun ve sevdiklerinle kutlarsın tüm özel günlerini...ve de SAĞLIKLA...

teşekkürler tabiki neden olmasın :))))

benimkide 4 ayık ve 6900.. anne sütü alıyor neresi tombikmiş takma sen onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…