- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.361
Herkese iyi haftasonları kızlar, gecmisi okuyamadım cepten son durumumuzu bildirmek istiyorum. Hani benim oglumun kakasinda parazit çıkmıştı ya cok şükür dünkü tahlilde temiz çıktı ama kıvamı daha tam oturmadı. 10 gunü tamamlayacağız. Dr hijyeni en ust düzeye çıkarın dedi ama benim oglus kendini Poka buluyor hergün beline kadar ziciyornasil hijyenik siz duşunun. İnsallah Perşembe guzel haber veririm yine. Cok ama cok sagolsun dualarınız icin, Allah her şeyi gönlünüze gore versin, öpüyorum. K
herkese iyi pazarlar kızlar..toprak hoşgeldin, oğluşun çook tatlı, hatta fotoğrafı paylaşılan bütün bebekler çok tatlı bugün ya ısırasım geldi hepsini, Allah nazarlardan korusun..
Nurcum prensesinin yeni ayı kutlu olsun, nice ayları, yılları mutlulukla yaşayın inş.
betül zümra sen niye utanıyorsun ki, onlar utansaydı bence küçücük bebekli kadına gelene kadar seni çağırsalarmış iftara. ben ne yapıcam bilmiyorum, tam kızımın uyku saati iftar vakti ve misafir olunca inanılmaz huysuzlaşıyor. düzeni bozulacağına ne bi yere gitmek ne de kimseyi çağırmak istemiyorum
semra Allah sana iki kat kuvvet versin, kızım ilk doğduğunda ben de annemin gelmemesine çok içleniyordum, hatta o zor günlerde telefon açmış yemeğini ye sütün gider diye akıl veriyordu, ne yemeği anne dedim saat dört ve ben daha kahvaltı yapmadım. hala gözlerim dolar hatırladığımda, iki gün kaldı yanımda sadece..
bu arada dün ayşe hüma döndüyaklaşık bir aydır çabalıyordu ama kolunu kurtaramıyordu dün iftar vakti babasıyla sofradaydık onu da halısına koymuştuk debelenirken bi baktık dönmüş ne kadar sevindim ya kendime şaşırdım yürüse konuşsa neler hissedicem acaba. mevlam bu güzel duyuları isteyen herkese tattırsın inş.
Herkese iyi haftasonları kızlar, gecmisi okuyamadım cepten son durumumuzu bildirmek istiyorum. Hani benim oglumun kakasinda parazit çıkmıştı ya cok şükür dünkü tahlilde temiz çıktı ama kıvamı daha tam oturmadı. 10 gunü tamamlayacağız. Dr hijyeni en ust düzeye çıkarın dedi ama benim oglus kendini Poka buluyor hergün beline kadar ziciyornasil hijyenik siz duşunun. İnsallah Perşembe guzel haber veririm yine. Cok ama cok sagolsun dualarınız icin, Allah her şeyi gönlünüze gore versin, öpüyorum. K
Miraycim insanlar gercekten çok dusuncesiz olabiliyorlar. Senin yine komşun yapıyormuş, benim alt katımda esimin halasi oturuyor. Kadın gece 3 e kadar son ses tv izliyor bir konuşmaya başlıyor aşağıda sanki bizim evin icinde. Sinirini bozmamaya çalış bence. dünkü anne sutu muhabbeti icinde yazamadim. Ben 14 ay anne sutu almışim doğru düzgün ek gıda kabul etmemisim. kardesim ve esim de sırf mama ile beslenmişler ikisi de benden sağlıklı. Şimdiki mamalar zaten daha kaliteli icerikleri anne sütüne benzetmeye başlamışlar. O yüzden hic üzülme canim sen.canıma tak dedi artık( 2 yıldır bu binada oturuyoruz ve 2 yıldır hazzetmiyorum ondan... Pek çok laf sokmuşluuğu vardır bana kıskançlığından ama hiç cevap vermedim bu zamana kadar, vermem de... Ama bugün yaptığı... Ben 1. kattayım, ve o her zaman arka balkondan yatak odamın camının olduğu yerden herşeyini silkeliyor (( 10 dkdır halı silkiyor mesela şu an, ya benim o camım açık, ön balkondan silksene, orası gayet müsait (( ve son ses müzik açtı temizlik yapıyor şu an, yahu bu evde minicik bir bebek var ve uyuyor ((((((((
Daha once arkadaslar idrardaki pembe lekenin sıvı yetersizliğinden olabileceğini yazmislardi. Emmediginden belki sıvı kaybı Olmus olabilir.mrhb bayanlar.ben aslında nisan annesiyim 4 nisan da doğdu oğluşum.burdaki muhabbet daha çok hoşuma gidiyor.bi kaç kez yazmıştım daha öncede.benm oğlumda beni emmek istemiyor.idrar yolu enfeksiyonu geçirdi.şimdi kültür testi yapıldı.temizlenmiş ama hala emmek istemiyor.üstüne üslük bide böbreğinde taş var dedidoktor.minnacık bebişimde..bugunde idrarında pembe lekeler gördüm.idrar yolu enfeksiyonu hemen 1 hafta içinde yenileyebilirmi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
Daha once arkadaslar idrardaki pembe lekenin sıvı yetersizliğinden olabileceğini yazmislardi. Emmediginden belki sıvı kaybı Olmus olabilir.
mrhb bayanlar.ben aslında nisan annesiyim 4 nisan da doğdu oğluşum.burdaki muhabbet daha çok hoşuma gidiyor.bi kaç kez yazmıştım daha öncede.benm oğlumda beni emmek istemiyor.idrar yolu enfeksiyonu geçirdi.şimdi kültür testi yapıldı.temizlenmiş ama hala emmek istemiyor.üstüne üslük bide böbreğinde taş var dedidoktor.minnacık bebişimde..bugunde idrarında pembe lekeler gördüm.idrar yolu enfeksiyonu hemen 1 hafta içinde yenileyebilirmi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
komşunun kötüsü cok zor, bzm de üstümüzde öğrenciler oturuodu ama tam mikroplardı, aileleri hakim savcıymış die herkese meydan okuolardı, biz evimize gecmeden önce 5 sene kiracı oturdu bzm evde ve gıkını cıkarmamış, anacım bz bi taşındık yok öyle bi gürültü:S zaten gündüz hep yatıolar yada karı kız avlamaya gidiolar akşamda tuttuklarını eve getirip sabahlara kadar her türlü pisliği yiyolardı ve bi play station oynuolardı ama yok öle bi ses:s sanki gladyatör hepsi ve müsabakaya girişmişler:S eşim 3 kez gitti ikaz etti tmm dediler ama devam ettiler, 4. de eşime dur dedim aradık polisi dayandı kapılarına cok şükür ondan snra kestiler sesleriini ve 10 gün öncede defolup gittiler taşındılar ama yerlerine öğrenci tutmuş hmen, inş bunlarda onlar gibi çkmaz daha gelmediler, sen napmayı düşünüosun cnm, eşinde polis ama genede umurlarnda dil dimi adi kadın Allaha havale etcanıma tak dedi artık( 2 yıldır bu binada oturuyoruz ve 2 yıldır hazzetmiyorum ondan... Pek çok laf sokmuşluuğu vardır bana kıskançlığından ama hiç cevap vermedim bu zamana kadar, vermem de... Ama bugün yaptığı... Ben 1. kattayım, ve o her zaman arka balkondan yatak odamın camının olduğu yerden herşeyini silkeliyor (( 10 dkdır halı silkiyor mesela şu an, ya benim o camım açık, ön balkondan silksene, orası gayet müsait (( ve son ses müzik açtı temizlik yapıyor şu an, yahu bu evde minicik bir bebek var ve uyuyor ((((((((
mrhb bayanlar.ben aslında nisan annesiyim 4 nisan da doğdu oğluşum.burdaki muhabbet daha çok hoşuma gidiyor.bi kaç kez yazmıştım daha öncede.benm oğlumda beni emmek istemiyor.idrar yolu enfeksiyonu geçirdi.şimdi kültür testi yapıldı.temizlenmiş ama hala emmek istemiyor.üstüne üslük bide böbreğinde taş var dedidoktor.minnacık bebişimde..bugunde idrarında pembe lekeler gördüm.idrar yolu enfeksiyonu hemen 1 hafta içinde yenileyebilirmi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
başka topiclerden gelenleri görünce cok mtlu oluorum, hosgeldiniz sefa getrdnz kızlar hep gelinnÖyle güzel ve hareketli bı topik inniz var ki kasim annelerini bıraktım sizleri okuyorum valla. Allah arkadaşlığınizi daim etsin.. Mutlu bireyler mutlu ülke ve mutlu dünya demektir.birlikten hep kuvvet doğar di mi...hoscakalin..hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirin inşallah..güzel pazarlar..
canıma tak dedi artık( 2 yıldır bu binada oturuyoruz ve 2 yıldır hazzetmiyorum ondan... Pek çok laf sokmuşluuğu vardır bana kıskançlığından ama hiç cevap vermedim bu zamana kadar, vermem de... Ama bugün yaptığı... Ben 1. kattayım, ve o her zaman arka balkondan yatak odamın camının olduğu yerden herşeyini silkeliyor (( 10 dkdır halı silkiyor mesela şu an, ya benim o camım açık, ön balkondan silksene, orası gayet müsait (( ve son ses müzik açtı temizlik yapıyor şu an, yahu bu evde minicik bir bebek var ve uyuyor ((((((((
Kizlaaaar bugün benim doğum günüm.anne olarak geçirdigim ilk dogum günü ve bu yüzden çok özel benim icin.gecen sene minigim karnimda diye özeldi.bu sene kollarimda diye.zaman nasıl hızlı geçiyor.bunları yazarken melegimi uykusundaki masumiyetiyle izliyorum bir yandan.ve ne kadar şansliyim diyorum.ne kadar büyük bir hediye vermiş Rabbim bana.umarim ona tüm ömrüm boyunca gerçekten iyi bir anne olabilirim.umarim bebegime her istediginde,her bakimdan en dogru cevabi verebilirim.umarim bizi tercih ettigi icin pismanlik cümleleri kurmadan onu yetistireblirim.ve bugünün dileği olarak;minigimin yürüdügù,konustugu,okula gittigi,hayati gercek manada ögrendigi,agladigi,sevindigi hatta belki evlendigi. . .her özel aninda onun yaninda olmayi bana nasip et Yarabbim. .Sanirim şu an duygularim tavan yapmis durumda. .Ve diyorum ki iyi ki dogmuş,iyi ki dogurmusumm. .
Miraycim insanlar gercekten çok dusuncesiz olabiliyorlar. Senin yine komşun yapıyormuş, benim alt katımda esimin halasi oturuyor. Kadın gece 3 e kadar son ses tv izliyor bir konuşmaya başlıyor aşağıda sanki bizim evin icinde. Sinirini bozmamaya çalış bence. dünkü anne sutu muhabbeti icinde yazamadim. Ben 14 ay anne sutu almışim doğru düzgün ek gıda kabul etmemisim. kardesim ve esim de sırf mama ile beslenmişler ikisi de benden sağlıklı. Şimdiki mamalar zaten daha kaliteli icerikleri anne sütüne benzetmeye başlamışlar. O yüzden hic üzülme canim sen.
Öyle güzel ve hareketli bı topik inniz var ki kasim annelerini bıraktım sizleri okuyorum valla. Allah arkadaşlığınizi daim etsin.. Mutlu bireyler mutlu ülke ve mutlu dünya demektir.birlikten hep kuvvet doğar di mi...hoscakalin..hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirin inşallah..güzel pazarlar..
çok sıcak burası da ama keyfimiz iyi :)) iyi oynamalar sizee, kaç yaşında büyük oğlun senin?Slm millet keyifler nasıl biz iyin Eyüp beyi dinliyoz Enes uyuyorken onla oynuyoz
Ve coook sıcak
Nurcumm onun eşi de poliskomşunun kötüsü cok zor, bzm de üstümüzde öğrenciler oturuodu ama tam mikroplardı, aileleri hakim savcıymış die herkese meydan okuolardı, biz evimize gecmeden önce 5 sene kiracı oturdu bzm evde ve gıkını cıkarmamış, anacım bz bi taşındık yok öyle bi gürültü:S zaten gündüz hep yatıolar yada karı kız avlamaya gidiolar akşamda tuttuklarını eve getirip sabahlara kadar her türlü pisliği yiyolardı ve bi play station oynuolardı ama yok öle bi ses:s sanki gladyatör hepsi ve müsabakaya girişmişler:S eşim 3 kez gitti ikaz etti tmm dediler ama devam ettiler, 4. de eşime dur dedim aradık polisi dayandı kapılarına cok şükür ondan snra kestiler sesleriini ve 10 gün öncede defolup gittiler taşındılar ama yerlerine öğrenci tutmuş hmen, inş bunlarda onlar gibi çkmaz daha gelmediler, sen napmayı düşünüosun cnm, eşinde polis ama genede umurlarnda dil dimi adi kadın Allaha havale et
bendede var cnm o komşulardan deli oluryorum daha önce kaç kez söyledim çocuğa söylesem anlamıştı şimdiye kadar düşücesizlik yada görmemişlik diyorum ben buna
Kizlaaaar bugün benim doğum günüm.anne olarak geçirdigim ilk dogum günü ve bu yüzden çok özel benim icin.gecen sene minigim karnimda diye özeldi.bu sene kollarimda diye.zaman nasıl hızlı geçiyor.bunları yazarken melegimi uykusundaki masumiyetiyle izliyorum bir yandan.ve ne kadar şansliyim diyorum.ne kadar büyük bir hediye vermiş Rabbim bana.umarim ona tüm ömrüm boyunca gerçekten iyi bir anne olabilirim.umarim bebegime her istediginde,her bakimdan en dogru cevabi verebilirim.umarim bizi tercih ettigi icin pismanlik cümleleri kurmadan onu yetistireblirim.ve bugünün dileği olarak;minigimin yürüdügù,konustugu,okula gittigi,hayati gercek manada ögrendigi,agladigi,sevindigi hatta belki evlendigi. . .her özel aninda onun yaninda olmayi bana nasip et Yarabbim. .Sanirim şu an duygularim tavan yapmis durumda. .Ve diyorum ki iyi ki dogmuş,iyi ki dogurmusumm. .
bende de oluyor cnm bu yaptığım yemeği bi çok kez unuttum aklımda bişey var ama ne olduğunu yemeğin ortasında hatırlıyorum :) komik ama cnm sıkılıyor hep bölemi kalacam ya
cnm yalnızlık ne kadar zor iyi bilirim ben tek çocukla başedemiyorum sen ikiş taneyle allah sabır versin cnm .sen böle diiyince ben ikinciyi gözüm yemedi tek başımayım bende
evet cnm ağzına götürmeye çalıyor ıhhhh ıhhhhh diyede sesler çıkarıyor hanım zorlanıyor bazen ben yardım ediyorum baktım zorlanıyor :))
cnm biz sıcaklıyoruz terliyoruz gün içinde göğüslerimizi yıkamamız lazım şokkklama misali öyle yapınca emiyor ben hep öle yapıyorum
hoşgeldiniz cnm oğlun pek yakışıklıymış kızımla tanıştırsammı ne :)
sinerlirim bozuldu ramazan ramazan.kızımı görenler çok kilolu obez olur diyor.4 aylıkken 6.900dü.yanakları var zaten doğduğundan beri boğmaklarıda oluştu.sadece anne sütü alıyor demekki sütüm yarıyor diyorum bende.doktora sormuştuk anne sütü obez yaparmı diye hiç bir zararı yok istediğin kadar verebilirsin dedi.sizleerede sormak istiyorum.zayıf olsa çok zayıf bu çocuk sütün yaramıyor herhalde derler kilolu olunca obez olur naptın sen bu çocuğa derler.yani her şekilde buluyolar bir laf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?