- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.341
kızlaar bu akşam rezil oldumeşimin arkadaşları geldi iftara kızımla uğraşırken fırının fanını açmayı unutmuşum yemek bi türlü pişmiyo sonra eşimi çağırdım fırına baktı fanını açtı neyse... ama yemek fırında yetişmedi tabii bende tavaya alıp pişirdim ama rezil oldum... çok utandımm bebekle misafir ağırlamak gerçekten zormuşş
hoşgeldin canım seninki de iyiymiş gece gece güldürdün beniolur böyle şeyler.. sen yine iyisin.. ben o kadar yemek yapıp sofraya getirmeyi unuttum... ne eksik ne eksik derken herkes doyduktan sonra farkettim yemeği getirmediğimi :)))
Bugün çıldırma noktasına geliyordum. Defne henüz iyileşemedi ve cok huysuzlaşti. Didemde gün boyu toplasan 1 saat ancak uyumuştur ve sürekli ağladı. Aksam aldım ikisini ve arabayı aşağı indim. Bebek arabasını seven didem bu kez huysuzlandi. Çünkü hem aç mama içmiyo hemde uykusu var uyumuyo. Eşim aradı ağladım onada. Oda dayanamamış anneme telefon etmiş, semra cok bunaldı biraz yanında kalsanız diye. Kardeşimi getirecek yarın aksam. İşte diyorum ya kimseden fayda yok aileden bile. Geçenlerde de bahsi geçmişti ağlayıp zırlamasam gelmiyorlar diye. Neyse dertlendim yazayım dedim. Hepinize iyi geceler, öpüldünüz
Bugün çıldırma noktasına geliyordum. Defne henüz iyileşemedi ve cok huysuzlaşti. Didemde gün boyu toplasan 1 saat ancak uyumuştur ve sürekli ağladı. Aksam aldım ikisini ve arabayı aşağı indim. Bebek arabasını seven didem bu kez huysuzlandi. Çünkü hem aç mama içmiyo hemde uykusu var uyumuyo. Eşim aradı ağladım onada. Oda dayanamamış anneme telefon etmiş, semra cok bunaldı biraz yanında kalsanız diye. Kardeşimi getirecek yarın aksam. İşte diyorum ya kimseden fayda yok aileden bile. Geçenlerde de bahsi geçmişti ağlayıp zırlamasam gelmiyorlar diye. Neyse dertlendim yazayım dedim. Hepinize iyi geceler, öpüldünüz
off ya keşke konuşabilseler kuzucuklarımız
veriom memeyi tutmuo bende inat edio sanıom tekrar dayıyom agzına memeyi
yok tutmuo, Elemcim yazmış soğuk sütü içti Arminim, dedim bende bi mememimi
soğutsam netsem, gittim muslugun altına verdim mememi (ki artık muslugun altına dürüp
koycak kadar büyüdü ve sarktı memişkom) sogutana kadar tuttum, anamm bi verdim memoşu
Alyamın ağzına bi sarıldı bi emdi bi kapadı gözlerini uyudu yavrummmm
megersem Alya kız da Armin kız gibi soguk süt istermişAllah razı olsun Elemcimmm
olur böyle şeyler.. sen yine iyisin.. ben o kadar yemek yapıp sofraya getirmeyi unuttum... ne eksik ne eksik derken herkes doyduktan sonra farkettim yemeği getirmediğimi :)))
kızlar bebişleriniz ayağını ağzına alıyomu çok komik oluyo Azra ayağını ağzına alırken pırtlatıyo bazen kendi bile korkuyo sesine :)
soğutsam netsem, gittim muslugun altına verdim mememi (ki artık muslugun altına dürüp
koycak kadar büyüdü ve sarktı memişkom) sogutana kadar tuttum, anamm bi verdim memoşu
megersem Alya kız da Armin kız gibi soguk süt istermişAllah razı olsun Elemcimmm
Armin Hanım ın emmeme seansları basladı yıne.uykudan uyanıyo cıglıkla acıktı bılıyorum.ama meme emmiyo.kafayı yemek üzereyim.neyseki biberona alıştı biraz biraz.bende sütümü sağdım göğüslerim çatlıycaktı yoksa.neyse sütü bozulmasın diye buzdolabına koydum.yarım saat sonra suluktan bıraz su vermeyı denedım -dr enfeksyondan dolayı ara ara su ver dedı- oncelrı hıc ıcmezdı oyle bı yapısıp ıctıkı ınanamadım.susamıs garıbım.aklıma bırden sagdıgım sut geldı,dolaptan aldım sıcaklıgına baktım henuz pek sogumamıstı verdım bıberonu gözlerıme ınanamadım sildi süpürsü hepsını.
ben nıye bu kadar sasırdım anlatayım hemen:
2 dakıka once ısıttıgım hemen memenden sagıp verdım onu ıcmedı buzdolabından cıkardıgım serın sutu ıctı: demekkı benım kızım sıcak sut sevmıyooo
aman Merve kontrollerine git fıtık yerin fln ağrıyosa nolur nolmaz ihmal etme..geçmiş olsun cnm
merhaba arkadaşlar. bende mart annesiyim. sanırım hamile olduğumdan beri bu sayfayı takip ediyorum. bir türlü üye olamadım. olsam da yazamadım... o kadar çok kişiyi sadece okuyarak biliyorum ki ... şimdi bende aranıza katılmak istiyorum... herkese iyi akşamlar
oleyyy 4 aylık olduk yışısınnn
kızlaar bu akşam rezil oldumeşimin arkadaşları geldi iftara kızımla uğraşırken fırının fanını açmayı unutmuşum yemek bi türlü pişmiyo sonra eşimi çağırdım fırına baktı fanını açtı neyse... ama yemek fırında yetişmedi tabii bende tavaya alıp pişirdim ama rezil oldum... çok utandımm bebekle misafir ağırlamak gerçekten zormuşş
Bu da benim oglusummm
Adim Cenk guzel kalpli teyzeler,2 nisanda dogdum.Annem sezeryan olacagi icin hep mart sonu dogururum diyordu o yuzden kendini mart annesi saniyor:)
bebişlerinin arası az olanlara Allah iki kere sabır versin siz çok zor bir görevi başarıyorsunuz arkadaşlar benim cesaret edemediğim bi güzellik birkaç sene sonra onlara gururla bakacaksınız o kesin
bi resim de bizden
Herkese merhaba.Uzun zamandır okuyup okuyup çıkıyordum.Yazamıyordum,misafirlerimden dolayı.
Benim minik oğluşum 4 aylık oldu bilee.Çook mutluyum:>Dönüyor,uğulduyor,bağırıyor,çene çalıyor,bir hareket ki sormayın.Sivas'ta olduğumuzdan 1-2 haftadır kısa kolluları giymeye başladık ama nasıl da tatlı oluyorlar ya,ayakları şişko şişko yicem onları bigün korkuyorum...:>Allah hepimizinkini korusun insan canından can katmak istiyor oğluna offf nasıl bir sevgidir bu Allahım...
kızlar bebişleriniz ayağını ağzına alıyomu çok komik oluyo Azra ayağını ağzına alırken pırtlatıyo bazen kendi bile korkuyo sesine :)
Bu da benim oglusummm
Adim Cenk guzel kalpli teyzeler,2 nisanda dogdum.Annem sezeryan olacagi icin hep mart sonu dogururum diyordu o yuzden kendini mart annesi saniyor:)
bebişlerinin arası az olanlara Allah iki kere sabır versin siz çok zor bir görevi başarıyorsunuz arkadaşlar benim cesaret edemediğim bi güzellik birkaç sene sonra onlara gururla bakacaksınız o kesin
bi resim de bizden
canım yeni ayınız kutlu olsun, nice nice sağlıklı aylara... o sevgiye insan inanamıyor inanamıyor...Herkese merhaba.Uzun zamandır okuyup okuyup çıkıyordum.Yazamıyordum,misafirlerimden dolayı.
Benim minik oğluşum 4 aylık oldu bilee.Çook mutluyum:>Dönüyor,uğulduyor,bağırıyor,çene çalıyor,bir hareket ki sormayın.Sivas'ta olduğumuzdan 1-2 haftadır kısa kolluları giymeye başladık ama nasıl da tatlı oluyorlar ya,ayakları şişko şişko yicem onları bigün korkuyorum...:>Allah hepimizinkini korusun insan canından can katmak istiyor oğluna offf nasıl bir sevgidir bu Allahım...
sinerlirim bozuldu ramazan ramazan.kızımı görenler çok kilolu obez olur diyor.4 aylıkken 6.900dü.yanakları var zaten doğduğundan beri boğmaklarıda oluştu.sadece anne sütü alıyor demekki sütüm yarıyor diyorum bende.doktora sormuştuk anne sütü obez yaparmı diye hiç bir zararı yok istediğin kadar verebilirsin dedi.sizleerede sormak istiyorum.zayıf olsa çok zayıf bu çocuk sütün yaramıyor herhalde derler kilolu olunca obez olur naptın sen bu çocuğa derler.yani her şekilde buluyolar bir laf.
herkese iyi pazarlar kızlar..toprak hoşgeldin, oğluşun çook tatlı, hatta fotoğrafı paylaşılan bütün bebekler çok tatlı bugün ya ısırasım geldi hepsini, Allah nazarlardan korusun..
Nurcum prensesinin yeni ayı kutlu olsun, nice ayları, yılları mutlulukla yaşayın inş.
betül zümra sen niye utanıyorsun ki, onlar utansaydı bence küçücük bebekli kadına gelene kadar seni çağırsalarmış iftara. ben ne yapıcam bilmiyorum, tam kızımın uyku saati iftar vakti ve misafir olunca inanılmaz huysuzlaşıyor. düzeni bozulacağına ne bi yere gitmek ne de kimseyi çağırmak istemiyorum
semra Allah sana iki kat kuvvet versin, kızım ilk doğduğunda ben de annemin gelmemesine çok içleniyordum, hatta o zor günlerde telefon açmış yemeğini ye sütün gider diye akıl veriyordu, ne yemeği anne dedim saat dört ve ben daha kahvaltı yapmadım. hala gözlerim dolar hatırladığımda, iki gün kaldı yanımda sadece..
bu arada dün ayşe hüma döndüyaklaşık bir aydır çabalıyordu ama kolunu kurtaramıyordu dün iftar vakti babasıyla sofradaydık onu da halısına koymuştuk debelenirken bi baktık dönmüş ne kadar sevindim ya kendime şaşırdım yürüse konuşsa neler hissedicem acaba. mevlam bu güzel duyuları isteyen herkese tattırsın inş.
olur böyle şeyler.. sen yine iyisin.. ben o kadar yemek yapıp sofraya getirmeyi unuttum... ne eksik ne eksik derken herkes doyduktan sonra farkettim yemeği getirmediğimi :)))
Herkese iyi haftasonları kızlar, gecmisi okuyamadım cepten son durumumuzu bildirmek istiyorum. Hani benim oglumun kakasinda parazit çıkmıştı ya cok şükür dünkü tahlilde temiz çıktı ama kıvamı daha tam oturmadı. 10 gunü tamamlayacağız. Dr hijyeni en ust düzeye çıkarın dedi ama benim oglus kendini Poka buluyor hergün beline kadar ziciyornasil hijyenik siz duşunun. İnsallah Perşembe guzel haber veririm yine. Cok ama cok sagolsun dualarınız icin, Allah her şeyi gönlünüze gore versin, öpüyorum. K
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?