2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen niye utanıyosunki bebekle misafir ağarlamak gerçekten çok zor eşim bu yıl herkesi iftara alalım diyo önce benimle kafa buluyo sandım ama yok ciddiymiş şaka gibi :)

olur böyle şeyler.. sen yine iyisin.. ben o kadar yemek yapıp sofraya getirmeyi unuttum... ne eksik ne eksik derken herkes doyduktan sonra farkettim yemeği getirmediğimi :)))
hoşgeldin canım seninki de iyiymiş gece gece güldürdün beni

Tatlım ben bi çocukla o noktadayım senin Allahh yardımcın olsun evet aileler gerçekten bazen çok uzak kalıyo yada biz çok hassasız dünya sadece bizim etrafımızda dönüyor sanıyoruz.Yahu noldu bu bizim bebişlere hadi birinin ikisinin olurda hepsi de değişmezki sanırım bu dönemsel bi şey yaa

off ya keşke konuşabilseler kuzucuklarımız
veriom memeyi tutmuo bende inat edio sanıom tekrar dayıyom agzına memeyi
yok tutmuo, Elemcim yazmış soğuk sütü içti Arminim, dedim bende bi mememimi
soğutsam netsem, gittim muslugun altına verdim mememi (ki artık muslugun altına dürüp
koycak kadar büyüdü ve sarktı memişkom) sogutana kadar tuttum, anamm bi verdim memoşu
Alyamın ağzına bi sarıldı bi emdi bi kapadı gözlerini uyudu yavrummmm
megersem Alya kız da Armin kız gibi soguk süt istermiş Allah razı olsun Elemcimmm

Allah yardımcın olsun cnm şimdi böyle sıkıntı cekiosun ama prenseslerin büyüdügünde inşallahh sana cok hayırlı olsunlar, bu cektiklerin tatlı anı olarak kalsın inşallah,
keşke durumlarımız şahane olsada yardımcı teyzeler tutsak ama nerdeee, neyse bunada şükür sonsuzz şükürr...

Bu da benim oglusummm
Adim Cenk guzel kalpli teyzeler,2 nisanda dogdum.Annem sezeryan olacagi icin hep mart sonu dogururum diyordu o yuzden kendini mart annesi saniyor:)

Eklentiler

• $2012-07-21 18.03.28.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 41

evet canımbunlar bunalmıs sıcaktan

bebişlerinin arası az olanlara Allah iki kere sabır versin siz çok zor bir görevi başarıyorsunuz arkadaşlar benim cesaret edemediğim bi güzellik birkaç sene sonra onlara gururla bakacaksınız o kesin

bi resim de bizden

Eklentiler

• $106.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
olur böyle şeyler.. sen yine iyisin.. ben o kadar yemek yapıp sofraya getirmeyi unuttum... ne eksik ne eksik derken herkes doyduktan sonra farkettim yemeği getirmediğimi :)))

bende de oluyor cnm bu yaptığım yemeği bi çok kez unuttum aklımda bişey var ama ne olduğunu yemeğin ortasında hatırlıyorum :) komik ama cnm sıkılıyor hep bölemi kalacam ya

cnm yalnızlık ne kadar zor iyi bilirim ben tek çocukla başedemiyorum sen ikiş taneyle allah sabır versin cnm .sen böle diiyince ben ikinciyi gözüm yemedi tek başımayım bende

kızlar bebişleriniz ayağını ağzına alıyomu çok komik oluyo Azra ayağını ağzına alırken pırtlatıyo bazen kendi bile korkuyo sesine :)

evet cnm ağzına götürmeye çalıyor ıhhhh ıhhhhh diyede sesler çıkarıyor hanım zorlanıyor bazen ben yardım ediyorum baktım zorlanıyor :))

cnm biz sıcaklıyoruz terliyoruz gün içinde göğüslerimizi yıkamamız lazım şokkklama misali öyle yapınca emiyor ben hep öle yapıyorum

Lütfen Toprak ile tanışın...

Eki Görüntüle 469763

hoşgeldiniz cnm oğlun pek yakışıklıymış kızımla tanıştırsammı ne :)

Ohh demek işin sırrı buymuş :) Çok sevindim hayatım yaaa inşallah tek derdi budur Armin kuzumun bir daha emme sorunu yaşamazsınız. Bende buz jel var, acil durumlarda basıyorum mememe , serin serin emiyor Alya cadısı :))

aman Merve kontrollerine git fıtık yerin fln ağrıyosa nolur nolmaz ihmal etme..geçmiş olsun cnm

Haklısın bebeğimm yaa, yumurta dayanma meselesi benimkide, geç olmadan gitmeliyim kontrole. Sezeryanla aynı dikişten ya ameliyat, içten yara yeridir diyordum hep ama sezeryan dikişimde ağrı falan yok. .Sanırım fıtık nüksediyor

Hoşgeldin tatlım :)) Sen veee minik kuşun Toprak

oleyyy 4 aylık olduk yışısınnn

Çiçeğimmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun yeni ayınız, Rabbim nice ayları yılları görmeyi nasip etsin cümlemize inşallahhh. Minik Alya'mı koskocaman öpppp minik kelebeğim benim , teyzesinin bal böceğiii

:)) Güzel arkadaşım Boşverrrrr :)) Vallahi hiç dert etme, neden rezil olasın kiiii, size sıcak sıcak ikram etmek istemiştim ama fırının azizliğine uğradım deseydin. Menü deki tek ikram o değildi kii Bende iftar vercem sanırım bu sene daha sık olcakk, gelcek grupların hiçbiri birbiriyle bağlantılı değil. İşim zor :))

Canımmm gelsin kardeşin tabii ki de sana söyletmemeleri lazım aslına bakarsan. Kızdığın kadar var ailene. Her ne kadar üstesinden gelsekte gelmeye çalışsakta bir yerde artık pili bitiyor insanın. Yardıma ihtiyacımız oluyor. Bizde insanız süper kahraman değil

Yanmış sizin minik kuşlar yanmışşşş :) Ben artık suyu da soğuk vermeye çalışıyorum. Oda sıcaklığında su asla içmiyor. 2 fırt içiyor sadece sıcaksa su. Bende az biraz soğutuyorum suyu mecbur. O zaman lıkırr lıkırrr

Eki Görüntüle 469763

Toprak sen ne kadar tatlısın öyle güzel yavrummmm

Bu da benim oglusummm
Adim Cenk guzel kalpli teyzeler,2 nisanda dogdum.Annem sezeryan olacagi icin hep mart sonu dogururum diyordu o yuzden kendini mart annesi saniyor:)

:)) Mart annesi sanmaya devam etsin, 2 günden bişicik olmaz :)) Cenk adı gibi çok cool yalnız pek beğendim yakışıklımı

Bizde cesaret ederiz bir kaç seneye inşallah canım, yaşları arası 3 yaş olsun yeter :)) Tabii ben hamile kalma korkumlaaa evrene sinyal gördermeyi bırakırsam , yoksa bu gidişlee Alya'ma birde Demir kardeş gelcek Miniğini çok beğendim annesi maşallah Allah nazarlardan saklasın

Herkese merhaba.Uzun zamandır okuyup okuyup çıkıyordum.Yazamıyordum,misafirlerimden dolayı.
Benim minik oğluşum 4 aylık oldu bilee.Çook mutluyum:>Dönüyor,uğulduyor,bağırıyor,çene çalıyor,bir hareket ki sormayın.Sivas'ta olduğumuzdan 1-2 haftadır kısa kolluları giymeye başladık ama nasıl da tatlı oluyorlar ya,ayakları şişko şişko yicem onları bigün korkuyorum...:>Allah hepimizinkini korusun insan canından can katmak istiyor oğluna offf nasıl bir sevgidir bu Allahım...

hayırlı olsun canım yeni ayınız nice aylar yıllar görmen dileği ile sevdikleri ve seni sevenlerle birlikte sevilmez mii yaa insanın canı , canından öte tüm varlıgı. uğruna hayatını feda edebileceği mucizevi bir varlık. Allahım uzun saglıklı ömürler nasip etsin inşallah tüm yavrularımıza.

sinerlirim bozuldu ramazan ramazan.kızımı görenler çok kilolu obez olur diyor.4 aylıkken 6.900dü.yanakları var zaten doğduğundan beri boğmaklarıda oluştu.sadece anne sütü alıyor demekki sütüm yarıyor diyorum bende.doktora sormuştuk anne sütü obez yaparmı diye hiç bir zararı yok istediğin kadar verebilirsin dedi.sizleerede sormak istiyorum.zayıf olsa çok zayıf bu çocuk sütün yaramıyor herhalde derler kilolu olunca obez olur naptın sen bu çocuğa derler.yani her şekilde buluyolar bir laf.

herkese iyi pazarlar kızlar..toprak hoşgeldin, oğluşun çook tatlı, hatta fotoğrafı paylaşılan bütün bebekler çok tatlı bugün ya ısırasım geldi hepsini, Allah nazarlardan korusun..
Nurcum prensesinin yeni ayı kutlu olsun, nice ayları, yılları mutlulukla yaşayın inş.
betül zümra sen niye utanıyorsun ki, onlar utansaydı bence küçücük bebekli kadına gelene kadar seni çağırsalarmış iftara. ben ne yapıcam bilmiyorum, tam kızımın uyku saati iftar vakti ve misafir olunca inanılmaz huysuzlaşıyor. düzeni bozulacağına ne bi yere gitmek ne de kimseyi çağırmak istemiyorum
semra Allah sana iki kat kuvvet versin, kızım ilk doğduğunda ben de annemin gelmemesine çok içleniyordum, hatta o zor günlerde telefon açmış yemeğini ye sütün gider diye akıl veriyordu, ne yemeği anne dedim saat dört ve ben daha kahvaltı yapmadım. hala gözlerim dolar hatırladığımda, iki gün kaldı yanımda sadece..
bu arada dün ayşe hüma döndü yaklaşık bir aydır çabalıyordu ama kolunu kurtaramıyordu dün iftar vakti babasıyla sofradaydık onu da halısına koymuştuk debelenirken bi baktık dönmüş ne kadar sevindim ya kendime şaşırdım yürüse konuşsa neler hissedicem acaba. mevlam bu güzel duyuları isteyen herkese tattırsın inş.

kızlar bebişleriniz ayağını ağzına alıyomu çok komik oluyo Azra ayağını ağzına alırken pırtlatıyo bazen kendi bile korkuyo sesine :)

daha almadı da yakındır ayağına bir garip bakıyorki görmeyin...

ahh canım sonunda almış ya çok şükür, annesi sen sıcak su içiyor musun ki kızıma sıcak süt veriyorsun bakim

Eki Görüntüle 469763

tanıştığıma memnun oldum Toprak, çok tatlısın maşallah...

Bu da benim oglusummm

Merhaba Cenk, senle de tanıştığıma çok memnun oldum :))

ay ay ay sende çok tatlısın kuzucuk :))

canım yeni ayınız kutlu olsun, nice nice sağlıklı aylara... o sevgiye insan inanamıyor inanamıyor...

boşverrrrr milleti, ya zayıf derler ya kilolu ortası yok bu milletin...

aminnnnn canım, daha önce de demiştim malesef herkes kendi büyütüyor çocuğunu, yazımız bu ((( hadi gözünüz aydın artık onu durdurabilene aşkolsun, Lidya dönme olayını aştı bu aralar

Herkese iyi haftasonları kızlar, gecmisi okuyamadım cepten son durumumuzu bildirmek istiyorum. Hani benim oglumun kakasinda parazit çıkmıştı ya cok şükür dünkü tahlilde temiz çıktı ama kıvamı daha tam oturmadı. 10 gunü tamamlayacağız. Dr hijyeni en ust düzeye çıkarın dedi ama benim oglus kendini Poka buluyor hergün beline kadar ziciyor nasil hijyenik siz duşunun. İnsallah Perşembe guzel haber veririm yine. Cok ama cok sagolsun dualarınız icin, Allah her şeyi gönlünüze gore versin, öpüyorum.K

bizeee neden soylemiyorsun bakiiiim:/
cnmm benimm cook gecmis olsun.sevindim artik sorun olmamasina opuyorum Egemi cooook!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…