2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

keşke herkes düşünceli olsa... ama bunu herkesten bekleyemeyiz.. var böyleleri işte

çok geçmiş olsun, çocuklarla hijyen zor, ne buluyorsa ağzına sokuyor nasıl başedicez ki..

ay canım Allah kolaylıklar versin işin zor, bu densiz komşun vaktiyle çocuk bu ağlar dedin diye küsen komşun mu?

sadece okumakla kalma aramıza da katıl, biz çok eğleniyoruz

doğum günün ktlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş ysptım konacak pencerene

arkadaşlar bu arada. bebeğim baş parmağını emmeye başladı 10 gündür. evet çok şeker ve tatlı görünüyor ama bunun daha sonraki zamanlardaki sorunları beni çok düşündürüyor. ne emzik nede biberon aldırabiliyoruz. prensipleri var küçük prensimizin :)))

benimkide 4 ayık ve 6900.. anne sütü alıyor neresi tombikmiş takma sen onlara

benimki 4 aylıkken 8800 dü şuan 9 olmuştur kimse görsün istemiyorum nazar değer diye ama mecbur iftardı bayramdı derken herkes görücek kızımı kaç gündür kuruyorum kafamda obez diyenin kalbini kırıcam kesin mübarek günlerde

kızlar ramazan ayı için hatim başladım amma ve lakin pek bitirebilecek gibi değilim. benimde aklıma şöle bişey geldi:) diyorum ki birlikte bi hatim yapsak. cüzleri paylaşırız böylelikle bir hatim yapmış oluruz.. hem bebişlerimiz için hem geçmişlerimiz için ne dersiniz güzel olmaz mıııııııııı??? okumak isteyen olursa listeyi ben yaparım

çok sıcak burası da ama keyfimiz iyi :)) iyi oynamalar sizee, kaç yaşında büyük oğlun senin?

Enes gecen hafta 2yasini eoldurdu

ne güzel canım tebrik ederim seni. ferrumu neden vermek istemiyorsunuz zararı mı var? benim kızımda kansızlık var diye aldığım günden beri veriyorum...

çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.

hoşgeldin...

bozma moralini canım sen güçlüsün pollyannasın :) ben de 2. çocuktan korkuyorum 1 den zor olcak. sana ihtiyacı olan biri daha olacak...

böbreğinde taş olduğunu nerden anladı?

doğum günün kutlu olsun canım

Günaydın kızlar nasılsınız geçmişe 3-5 sayfa göz attım
Toprak ve annesi hoşgeldiniz aramıza
Mirahyan canım benim sakın üzülme canım benim annemin de bi damla sütü olmamış bizi mamayla beslemiş bu onun eksik bi anne olduğunu göstermez ki senin de öyle düşünüp üzme kendini
Nicki unuttum kilo almak isteyen arkadaş tebrik ediyorum seniii
Polyanna kuzum 2 minik presesle işin biraz zor ama azıcık zaman geçsin rahatlayacaksın inş.
Onderya oğluşunun pozuna bayıldım kuzum
Kornumaktan konuşulmuş bende spiralden korkuyorum ok.kullanıyoruz ama hep yusuf yusuf durumundayımm
Şimdilik aklımda kalanlar bunlar okudum ama unuttuğum olabilir gelelim bize.
Gülnihal dün bütün gün mız mız hep ağlıyor memeden ayırlmıyor ev sıcak değil klima da çalışıyor kafayı sıyıracaktım saat 4 oldu hala öyle normalde sakin olan bebek bi huzursuz hep ağlıyor ben evde olunca mama vermiyorum hep meme emiyor sonunda kalktım biraz mama hazırladım Gülnihal mamayı yediği gibi uyudu kesintisiz 2,5 saat yavrum açmış sütüm doyurmamış nasıl üzüldüm o saate kadar aklıma gelmedi aç olabileceği çünkü hep meme verdim demek ki boş emmiş Akşam da iftara davetliydik gittik Gülnihal orda da uyumaya devam etti hoşbeş sohbet kalktık oda ne eşimin ayakkabılarını çalmışlarr ev sahibinide ayakkabıları olmadı eşime eve terlikle geldi bide çok severek yeni almıştı kimseninkine dokunmamışlar onunkini alıp gitmişler Gülnihal full uyumanın sonucu sahurdan sonra saat 6,5 da uyudu olan yine bana oldu uykusuzummmmm

Teşekkür ederim hoşbulduk... Eşin için üzüldüm sinir bozucu bir durum ... benim oğlumda çok mızmızlanan bir bebek değil ama aç ise feriştahı gelse susturamaz. açlığa tahammülü yok.. emer gülücükler başlar...

Ben anlayamadım aç olduğunu hatta sevindim ne güzel hep emiyor bu gün meğer yavrum açmış memede boşmuş hep boşa kürek çekmiş

Ben anlayamadım aç olduğunu hatta sevindim ne güzel hep emiyor bu gün meğer yavrum açmış memede boşmuş hep boşa kürek çekmiş

insan anlayamıyor bazen. Toprak'ta doğar doğmaz yenidoğan yoğun bakımına alındı. 10 gün kaldı. Ben Manvgattayım. Burada yenidoğan yoğun bakımı olmayınca antalya ya sevk edildi.Anne karnında zatürre olmuş meğersem. acil sezeryan alındı. Orda hep mama yedi. Ben Dikişli halde yollarda. Allah'a şükür kendime gelip emzirme saatlerine gitmeye başlayınca cuk diye kaptı memeyi. ama meme boş. emziremiyeceğim diye bol bol ağlayanlardandım ben belki 40 gün ağladım. şimdi ne biberon alıyor ne mama. çok ağladım allah bana meme aşığı bir oğul ve bol süt verdi. meme boşken anlayamıyordum açlığını o ağlıyor ben ağlıyor. uyumuyor. annem belki mama verince susar dedi. Gülnihal gibi yedi uyudu.

Çok geçmiş olsun canım hemen hemen aynı yaşadıklarımız bizde acil sezeryan olduk kızım yoğun bakımda kaldı orda mama verdiler ama emzirmeye gidince aldı hemen çok şükür sütümde bol oldu :) ne kadar benziyor dimi yaşadıklarımız

evet çok benziyor. insan içinde yaşarken ten ben bu haldeyim sanıyor ama sonra anlıyor ki yaşadıklarımı yaşayan bir sürü anne var. ama o lohusalık aman aman... hep pozitif olan ben negatif biri olup çıkmıştım. Şimdide bakıcı derdindeyim... Gene karaları bağladım :)))) senin ne güzel anneanne bakıyor... ( yanlış hatırlamıyorsam) İlk yazarken demiştim okuyucuydum sizi tanıyorum diye :))) Ben Bilgisayar öğretmeniyim. 1 eylül göreve başlamam gerek. aileden gelebilecekte yok... bakıcı bulamadım da... bakalım neler olacak...

günaydın arkadaşlar bizimkininde tek sorunu açlıkkk.. sütüm yetmiyor mama veriyrouz mecburen.

Evet canım doğru hatırlıyorsun annem bakıyor çalışan anne olmak zor inş.çok iyi bi bakıcı bulursun bağlama karaları iyi düşün iyi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…